Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Téma: Co bude po Občanské válce?


ikona
KarelR
avengersmarveltéma
Co víme (a tušíme) o devíti nadcházejících marvelovkách? 

Kapitán Amerika s Ironem Manem si dali do zubů a pomalu můžeme začít řešit, co bude dál. Jak možná víte, Marvel má v tuhle chvíli oznámených 9 nových filmů (Inhumans se přesunuli kamsi do Fáze 4) a o každém z nich koluje pár potvrzených informací. Pojďme si tyhle základy zopáknout, a aby to nebyla nuda, ke každé comicsovce si dáme i pár nových, zatím těžce nepotvrzených zvěstí.

!!! NÁSLEDUJÍ SPOILERY (A SPOILEROVÉ SPEKULACE) !!!

 

Strážci Galaxie Vol. 2
datum premiéry: 4. května 2017
režie: James Gunn (Strážci Galaxie)
scénář: James Gunn (Strážci Galaxie)
kamera: Henry Braham (Zlatý kompas, Legenda o Tarzanovi)
hudba: Tyler Bates (Strážci - Watchmen, Strážci Galaxie, John Wick)
hrají: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel, Michael Rooker, Karen Gillan, Sean Gunn, Glenn Close, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Kurt Russell

Co víme jistě: Pokračování Strážců Galaxie se bude točit kolem Star-Lordova původu (Kurt Russell hraje jeho otce) a představí nám Mantis s tváří Pom Klementieff. Víc zatím nevíme, nejspíš nás ale čeká nějaké promo na Comic-Conu.

Co se šeptá: Russell by mohl hrát Staraka (respektive Starhawka), napůl lidského antihrdinu s tunou víceméně klasických schopností (vyšší síla, rychlost, inteligence...). Má jít o hlavního záporáka filmu, kterému budou sekundovat žoldáci Tullk a Taserface, a prý se dočkáme i žijící planety jménem Ego. Dál se spekuluje o několika cameích, do nichž prý Marvel ukecal Sylvestera Stallonea, Sharon Stone a Christophera Lloyda.

 

Spider-Man: Homecoming
datum premiéry: 6. července 2017
režie: Jon Watts (Cop Car)
scénář: John Francis Daley & Jonathan M. Goldstein (Šéfové na zabití, Bláznivá dovolená)
hrají: Tom Holland, Marisa Tomei, Robert Downey Jr., Zendaya, Tony Revolori, Laura Harrier

Co víme jistě: Nová pavoučí sólovka má být středoškolskou komedií ve stylu filmů Johna Hughese (Snídaňový klub, Volný den Ferrise Buellera atd.). Marvel v ní bude těžit z účasti Tonyho Starka a určitě tak vydělá bambilión dolarů.

Co se šeptá: Hlavními padouchy filmu by měli být Norman Osbourne a Vulture. Osbournea si chtěl zahrát Micheal Keaton, ale nelíbila se mu smlouva na vícero filmů, takže se Marvel baví s Jasonem Clarkem a Dougrayem Scottem (uf). Do role Vulturea se ukecává oscarový Mark Rylance, menší záporácké role by pak mohli získat Gary Oldman (vynálezce "protipavoučích" robotů Spencer Smythe) a Andrew McCarthy (biochemik Miles Warren, který se promění ve zrůdného Jackala). Dále se shánějí představitelé Flashe Thompsona a Harryho Osbournea, celý pavoučí casting ale zatím zní... dost nevěrohodně?

 

Thor: Ragnarok
datum premiéry: 2. listopadu 2017
režie: Taika Waititi (Co děláme v temnotách)
scénář: Stephany Folsom
hrají: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Mark Ruffalo, Jaimie Alexander, Cate Blanchett, Josh Brolin, Tessa Thompson

Co víme jistě: Třetí Thor se z 80%-90% vyhne Zemi a neobjeví se v něm Natalie Portman. Bůh hromu bude po zbylých osmi říších cestovat společně s Hulkem a určitě se objeví Thanos, který ale nebude hlavním padouchem - tenhle part obstará Cate Blanchett jako asgardská bohyně Hela.

Co se šeptá: Tessa Thompson (ta hezká slečna z Creeda) by si měla zahrát velitelku asgardských válečnic (tzv. Valkýr), které doprovázejí duše hrdinů do Vallhaly. Samozřejmě bude balit Thora, jenž se prý s Jane Foster rozešel v dobrém, a po boku hlavní party se utká s démonem Surturem.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace