Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Téma: Co bude po Občanské válce?


ikona
KarelR
avengersmarveltéma
Co víme (a tušíme) o devíti nadcházejících marvelovkách? 

Kapitán Amerika s Ironem Manem si dali do zubů a pomalu můžeme začít řešit, co bude dál. Jak možná víte, Marvel má v tuhle chvíli oznámených 9 nových filmů (Inhumans se přesunuli kamsi do Fáze 4) a o každém z nich koluje pár potvrzených informací. Pojďme si tyhle základy zopáknout, a aby to nebyla nuda, ke každé comicsovce si dáme i pár nových, zatím těžce nepotvrzených zvěstí.

!!! NÁSLEDUJÍ SPOILERY (A SPOILEROVÉ SPEKULACE) !!!

 

Doctor Strange
datum premiéry: 3. listopadu 2016
režie: Scott Derrickson (V moci ďábla, Sinister)
scénář: Scott Derrickson & C. Robert Cargill (Sinister) a Jon Spaihts (první verze Promethea)
kamera: Ben Davis (Strážci Galaxie, Avengers: Age of Ultron)
hudba: Michael Giacchino (Monstrum, Star Trek, John Carter)
hrají: Benedict Cumberbatch, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor, Tilda Swinton, Michael Stuhlbarg, Mads Mikkelsen, Scott Adkins, Benedict Wong

Co víme jistě: Marvel už letos úspěšně představil dva superhrdiny (Black Panthera a nového Spider-Mana) a na podzim k nim přihodí třetího. Benedict Cumberbatch si zahraje arogantního neurochirurga Stephena Strange, který se po autonehodě nemůže vrátit na sál a následné východní léčení ho zavede k tajemné bytosti jménem The Ancient One (Tilda Swinton). Tady začne jeho cesta do magických, paralelních a všelijakých dalších světů, která z něj udělá Doctora Strange, nejmocnějšího mága na Zemi. A jak jste si určitě všimli v teaseru, veskrze půjde o comicsový mix Počátku, Matrixu a Batman začíná, v němž se Strange střetne s tajuplným padouchem Madse Mikkelsena.

Co se šeptá: Mikkelsen by měl ztvárnit doktora Anthonyho Druida, bývalého psychologa, který propadl okultním vědám. Michael Stuhlbarg pak hraje buď vědce z CERNu a Druidovu pravou ruku, anebo Nicodema Westa, lékaře, který nedokáže zachránit Strangeovy ruce.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace