Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Jak Snyder vyhrál bitvu, ale prohrál válku

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
od včerajšej správy už nie ;)
350049
od včerajšej správy už nie *;)*
0 0
reagovat

pepo

DC přeci není srandovní. Musí se zde dodržovat vážná nota ;)
350048
DC přeci není srandovní. Musí se zde dodržovat vážná nota *;)*
pepo
0 0
reagovat

Clavius

ty pokazíš každú srandu :D
350047
ty pokazíš každú srandu *:D*
Clavius
0 0
reagovat
Veškerou lež potvrzují ty neexistující tweety Snydera v závěru článku.
350044
Veškerou lež potvrzují ty neexistující tweety Snydera v závěru článku.
0 0
reagovat

disk

350046
[spoiler]http://filmkult.refresher.sk/4383-Zack-Snyder-opusta-Justice-League-kvoli-nespokojnosti-fanusikov-s-BvS-Zreziruje-dvojdielny-film-Ben-Affleck[/spoiler]
disk
0 0
reagovat

pepo

Apríl?
350043
Apríl?
pepo
0 0
reagovat
škoda, že snyder odstupuje od Justice league
350042
škoda, že snyder odstupuje od Justice league
0 0
reagovat

John

530 link Po druhom víkende to už bude okolo 800...
350040
530 http://www.superherohype.com/news/369841-batman-v-superman-tops-200m-domestically-530m-globally#/slide/1 Po druhom víkende to už bude okolo 800...
John
0 0
reagovat

The Joker

Jinak já vždy žil v tom, že Superman je "až moc silný" a že proto se mu psaly jiné děje. Přímo se nabízí stavět mu libovolná dilemata, ostatně ta postava bez toho nemůže fungovat. Když zrovna zachraňuje holčičku z hořícího baráku v jižní Americe, tak má jiná holčička někde v Británii prostě smůlu... Jakýkoli konflikt je pak tak silně uvěřitelný: Ano, zastavil jsem Zoda, ale ano, zemřelo u toho hodně lidí. Ať dělám co dělám, ať se snažím sebevíc, tak nezachráním všechny a ještě se musím zodpovídat za ty, co jsou mrtví a budí mě ze spaní.

Tohle je něco, co jiná postava mít nemůže, protože ví, že je mnohem více omezená svými možnostmi... Narozdíl od Supermana, u kterého v podstatě nechápu jak vůbec zvládá sedět na večeři s Lois, když slyší jak zrovna umírají desítky lidí všude po světě.

A Snyder z toho udělá nějakého emo puberťáka, pro kterého je výbušná smrt desítek lidí v jeho blízkosti asi taková nepříjemnost, jako pro mě šlápnutí do hnoje.
350039
Jinak já vždy žil v tom, že Superman je "až moc silný" a že proto se mu psaly jiné děje. Přímo se nabízí stavět mu libovolná dilemata, ostatně ta postava bez toho nemůže fungovat. Když zrovna zachraňuje holčičku z hořícího baráku v jižní Americe, tak má jiná holčička někde v Británii prostě smůlu... Jakýkoli konflikt je pak tak silně uvěřitelný: Ano, zastavil jsem Zoda, ale ano, zemřelo u toho hodně lidí. Ať dělám co dělám, ať se snažím sebevíc, tak nezachráním všechny a ještě se musím zodpovídat za ty, co jsou mrtví a budí mě ze spaní. Tohle je něco, co jiná postava mít nemůže, protože ví, že je mnohem více omezená svými možnostmi... Narozdíl od Supermana, u kterého v podstatě nechápu jak vůbec zvládá sedět na večeři s Lois, když slyší jak zrovna umírají desítky lidí všude po světě. A Snyder z toho udělá nějakého emo puberťáka, pro kterého je výbušná smrt desítek lidí v jeho blízkosti asi taková nepříjemnost, jako pro mě šlápnutí do hnoje.
The Joker
0 0
reagovat
Boha to byl dobrý článeček. :+:+:+:+:+
350032
Boha to byl dobrý článeček. *:+**:+**:+**:+**:+*
0 0
reagovat
link

Žádný avengers, žádný marvel. DC komiks Batman v Superman, má celosvětový zisk $ 500 milionů! Už se nemohu dočkat -The Justice League Part One.
349962
http://www.superherohype.com/news/369651-batman-v-superman-worldwide-box-office-passes-500-million#/slide/1 Žádný avengers, žádný marvel. DC komiks Batman v Superman, má celosvětový zisk $ 500 milionů! Už se nemohu dočkat -The Justice League Part One.
0 0
reagovat
Mě hlavně přijde, že má Snyder děsnou kliku na projekty, který si vybírá; silná předloha, o které v různé míře existuje nějaké povědomí plus základna fandů. Jasně, že se půjdu podívat na film, ve kterým je Batman a Superman, protože je to přece ten Batman a Superman (upřímně, kolik lidí přišlo na Sucker Punch) a i když bude výsledek rozpačitý, hype vytáhne tržby do uspokojivých čísel, ze Snydera se stává (ale v podstatě omylem) víceméně záruka úspěchu a nashle znovu u Justice League :) .
349893
Mě hlavně přijde, že má Snyder děsnou kliku na projekty, který si vybírá; silná předloha, o které v různé míře existuje nějaké povědomí plus základna fandů. Jasně, že se půjdu podívat na film, ve kterým je Batman a Superman, protože je to přece ten Batman a Superman (upřímně, kolik lidí přišlo na Sucker Punch) a i když bude výsledek rozpačitý, hype vytáhne tržby do uspokojivých čísel, ze Snydera se stává (ale v podstatě omylem) víceméně záruka úspěchu a nashle znovu u Justice League *:)* .
0 0
reagovat
Ale je fakt, že s Armitagem by se asi přikutálelo míň zlaťáků :)
349853
Ale je fakt, že s Armitagem by se asi přikutálelo míň zlaťáků *:)*
0 0
reagovat

The Joker

Pak je to jak státní politika - nikdo nekouká do budoucna, hlavně se napakovat teď a po nás potopa :) Myslím, že kdyby se tomu Tsujiharovi podařilo ostatní přesvědčit, že postupné dávkování přinese daleko chutnější ovoce v budoucnu - byli by všichni spokojenější :) Člověk by čekal, že Avengers 2 dostatečně odradí plácat dohromady moc postav, podkladů pro další filmy a komiksových odkazů...

I když Snyder je pořád Snyder a Goyer je Goyer :) To vykreslení postav, které tam tak citelně chybí (zvlášť u toho Supermana) by asi nebylo o moc lepší, kdyby to celé bylo jen o Batmanovi a Supermanovi.

Affleck sice asi má kouzlo, které funguje na hodně lidí, ale všichni víme že ani sám velký Chris Pratt do kina ve skutečnosti nikoho nenaláká, pokud to není o značce :))
349851
Pak je to jak státní politika - nikdo nekouká do budoucna, hlavně se napakovat teď a po nás potopa *:)* Myslím, že kdyby se tomu Tsujiharovi podařilo ostatní přesvědčit, že postupné dávkování přinese daleko chutnější ovoce v budoucnu - byli by všichni spokojenější *:)* Člověk by čekal, že Avengers 2 dostatečně odradí plácat dohromady moc postav, podkladů pro další filmy a komiksových odkazů... I když Snyder je pořád Snyder a Goyer je Goyer *:)* To vykreslení postav, které tam tak citelně chybí (zvlášť u toho Supermana) by asi nebylo o moc lepší, kdyby to celé bylo jen o Batmanovi a Supermanovi. Affleck sice asi má kouzlo, které funguje na hodně lidí, ale všichni víme že ani sám velký Chris Pratt do kina ve skutečnosti nikoho nenaláká, pokud to není o značce :))
The Joker
0 0
reagovat
Chermy: IMHO se snaží Marvel dohnat čistě z finančních důvodů. Warnerům se moc nedaří a žijí hlavně z HBO a své obrovské knihovny titulů z posledních x desítek let. Není to tak dávno, kdy se je snažil koupit Murdoch za 80 miliard. A k tomu se v lednu 2013 stal šéfem studia Kevin Tsujihara, kdy se až po jeho příchodu rozjely ty mega plány s DC, spin-off Pottera atd. Ale propadáků už bylo hodně, takže ten tlak na něj musí být obrovský. A prostě víc hrdinů po kupě znamená větší tržby z kin, více prodaného merchandisu atd.

Jinak si teda myslím, že BvS dělá hlavně Affleck. Dostat to tehdy ten Brolin nebo Armitage (dvě jména, o kterých Snyder uvažoval), tak by to teprve byla tragédie.
349846
Chermy: IMHO se snaží Marvel dohnat čistě z finančních důvodů. Warnerům se moc nedaří a žijí hlavně z HBO a své obrovské knihovny titulů z posledních x desítek let. Není to tak dávno, kdy se je snažil koupit Murdoch za 80 miliard. A k tomu se v lednu 2013 stal šéfem studia Kevin Tsujihara, kdy se až po jeho příchodu rozjely ty mega plány s DC, spin-off Pottera atd. Ale propadáků už bylo hodně, takže ten tlak na něj musí být obrovský. A prostě víc hrdinů po kupě znamená větší tržby z kin, více prodaného merchandisu atd. Jinak si teda myslím, že BvS dělá hlavně Affleck. Dostat to tehdy ten Brolin nebo Armitage (dvě jména, o kterých Snyder uvažoval), tak by to teprve byla tragédie.
0 0
reagovat
Z batmanovských a supermanovských komiksů mám přečtený pouze Batman: Ticho, kde též je souboj Batmana a Supermana. A Snyderův film se mi tak jako tak líbil, neměl jsem s ním problém. Nějak tedy neodpovídám všem definicím. :)
349844
Z batmanovských a supermanovských komiksů mám přečtený pouze Batman: Ticho, kde též je souboj Batmana a Supermana. A Snyderův film se mi tak jako tak líbil, neměl jsem s ním problém. Nějak tedy neodpovídám všem definicím. *:)*
0 0
reagovat
V podstatě souhlasím s každým slovem. Ale to jsem již napsal několikrát. MOS je celkem fajn a nebýt toho závěrečného bordelu s gumovými panáky, tak ten film mám vyloženě rád. Tohle ale byla příšerná tragédie a veškerý hejt je naprosto na místě!! Z toho filmu křičí taková tvůrčí neschopnost a bezradnost, že nebýt těch drahých efektů a kvalitní hudby - která výsledné vyznění hodně zachraňuje - nebyly by tu ani ty vášnivé diskuze. Někdy mám pocit, jako by drahá produkce automaticky hromadu diváků uspokojila.

Ale hlavně jsem chtěl reagovat na "takhle ten marvelovský vlak nedožene" V první řadě nechápu, proč by se něco mělo dohánět? Proč má DC potřebu být najednou na stejné pozici. Co tím získají? Absolutně nechápu tuhle strategii, narvat všechno co nejrychleji do sebe - pak ten guláš zamíchat a vystřílet všechny trumfy ve třech filmech....co budou točit pak? Superman vydělal....tak proč si raději pečlivě nebudovali svůj vesmír...peněz by bylo daleko víc a až Marvel nebude mít o čem točit, DC by bylo na koni...

Takhle mi to nedává smysl. Ale jak psal imf - tady nesedí u kormidla nikdo a jen plácají pátý přes devátý....oni se fanoušci nažerou - ostatní ať si trhnou.
349843
V podstatě souhlasím s každým slovem. Ale to jsem již napsal několikrát. MOS je celkem fajn a nebýt toho závěrečného bordelu s gumovými panáky, tak ten film mám vyloženě rád. Tohle ale byla příšerná tragédie a veškerý hejt je naprosto na místě!! Z toho filmu křičí taková tvůrčí neschopnost a bezradnost, že nebýt těch drahých efektů a kvalitní hudby - která výsledné vyznění hodně zachraňuje - nebyly by tu ani ty vášnivé diskuze. Někdy mám pocit, jako by drahá produkce automaticky hromadu diváků uspokojila. Ale hlavně jsem chtěl reagovat na "takhle ten marvelovský vlak nedožene" V první řadě nechápu, proč by se něco mělo dohánět? Proč má DC potřebu být najednou na stejné pozici. Co tím získají? Absolutně nechápu tuhle strategii, narvat všechno co nejrychleji do sebe - pak ten guláš zamíchat a vystřílet všechny trumfy ve třech filmech....co budou točit pak? Superman vydělal....tak proč si raději pečlivě nebudovali svůj vesmír...peněz by bylo daleko víc a až Marvel nebude mít o čem točit, DC by bylo na koni... Takhle mi to nedává smysl. Ale jak psal imf - tady nesedí u kormidla nikdo a jen plácají pátý přes devátý....oni se fanoušci nažerou - ostatní ať si trhnou.
0 0
reagovat
ja som nikdy žiadny comics nečítal a žral som to. A narozdiel od Avangers, ktorch som na druhýkrát nevládal dopozerať sa na toto teším tretíkrát do kina. Tak ale som zase divný :)
349842
ja som nikdy žiadny comics nečítal a žral som to. A narozdiel od Avangers, ktorch som na druhýkrát nevládal dopozerať sa na toto teším tretíkrát do kina. Tak ale som zase divný :)
0 0
reagovat

pepo

právě ten hejt ja právem... Snyder prostě zničil sny DC fanboyů... vůbec nerozumí těm postavám a tenhle film by měl být na úrovni Avengers... WB si za to taky může samo, protože takhle udělali radost některým fanouškům, některé naštvali, ale přitháhli minimum nových fanoušků
349840
právě ten hejt ja právem... Snyder prostě zničil sny DC fanboyů... vůbec nerozumí těm postavám a tenhle film by měl být na úrovni Avengers... WB si za to taky může samo, protože takhle udělali radost některým fanouškům, některé naštvali, ale přitháhli minimum nových fanoušků
pepo
0 0
reagovat
ja to mám za 8/10 a mos za 9. netvrdím, že je to ideálne ale stále je to dobrý film a ten hejt je prehnaný.
349838
ja to mám za 8/10 a mos za 9. netvrdím, že je to ideálne ale stále je to dobrý film a ten hejt je prehnaný.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se