Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Téma: Co všechno se do Deadpoola nevešlo?


ikona
imf
deadpoolryan reynolds
Skromný megahit měl na výběr - větší rozpočet nebo eRkový rating. A vybral si správně...  

Deadpool je sice megahit, ale ještě před dvěma měsíci by si na to nejspíš vsadil jen málokdo. Váhal by asi i Ryan Reynolds. Tohle nejsou noví X-Meni nebo Batman vs. Superman, tedy film, do kterého studio bez váhání narve přes 200 milionů dolarů, ale malý násilný projekt o ne úplně slavném hrdinovi, který se chová tak, že s tím budou mít prudérní rodiče trochu problém. Reynolds a režisér Tim Miller to tak ale chtěli a po letech vyjednávání a přemlouvání se jim povedlo natočit film víceméně tak, jak si vysnili. Bez jistých kompromisů se to ovšem neobešlo. O co všechno jsme byli kvůli rozpočtu, právům nebo neochotě připraveni?  

Foxové vlastní X-Meny, Foxové točí Deadpoola. Kde je tedy problém? Proč by se sakra nemohl Wolverine objevit v Deadpoolovi, když se Deadpool mohl objevit ve Wolverineovi? Když pomineme, že Hugh Jackman je na roztrhání (ale přesto Reynoldsovi s kampaní vydatně pomáhal nejen prostřednictvím Twitteru), narážíme opět na omezený rozpočet. Deadpool to ve filmu vtipně komentuje - tak obrovský barák a bydlí v něm jen Collosus a Negasonic Teenage Warhead. Skoro jako kdyby si studio nemohlo dovolit další mutanty.

 

Tenhle komentář ťal do živého, protože právě kolem toho se točily ty vyčerpávající debaty před natáčením. Cablea si nakonec schovali do pokračování, Garrison Kane musel ze hry, protože jeho bionické ruce by se musely draze dodělávat v postprodukci. Další mutanti Sluggo a Wire se vyškrtli kvůli lepšímu tempu, protože by ve filmu neměli žádný prostor. Celá trojice se nakonec nějakým způsobem připsala na konto Angel Dust, takže Gina Carano měla ve filmu paradoxně o dost víc prostoru, než jí předepisoval původní scénář. A Negasonic Teenage Warhead? Scenáristé si na prvních pár schůzek přinesli dlouhý seznam potenciálních druhořadých mutantů, které by mohli spárovat s Colossusem. Po každé poradě se seznam zkracoval, až došla řeč na Negasonic Teenage Warhead. "Nega..co?" prohlásil jeden ze zástupců studia a uvolil se, že se v Marvelu poptají. A bylo to. Navíc se věčně zpruzelá teenagerka skvěle hodila do castingu a byla také vděčným terčem Deadpoolových vtípků. Prostě trefa do černého.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace