Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Super Bowl vyhrála Kung Fu Panda, Coeni selhali

příspěvky 1 - 7 Napsat příspěvek

ad Panda

Tam jsem se dost hrubě seknul, hlavně v tý domovský Číně. Všední dny byly hodně silný, ale ten víkendový drop o 70%... Momentálně něco přes 100 mio. A finální tržby komplet ze všech zemí budou asi dost slušný fiasko, tohle bude horko těžko dolovat půl miliardu, o hafo starší díly (snad 10 a 5 roků) končily oba daleko za 600 milióny.

Marťan
- stejný studio (Fox), jiný příběh, díky Japonsku je to nyní už 600+...congrats Ridley (škoda teda, že tvůj nejúspěšnější film není kvalittivně ani top ten, je to holt dobrý rejža :D )
344855
Tam jsem se dost hrubě seknul, hlavně v tý domovský Číně. Všední dny byly hodně silný, ale ten víkendový drop o 70%... Momentálně něco přes 100 mio. A finální tržby komplet ze všech zemí budou asi dost slušný fiasko, tohle bude horko těžko dolovat půl miliardu, o hafo starší díly (snad 10 a 5 roků) končily oba daleko za 600 milióny. [b]Marťan[/b] - stejný studio (Fox), jiný příběh, díky Japonsku je to nyní už 600+...congrats Ridley (škoda teda, že tvůj nejúspěšnější film není kvalittivně ani top ten, je to holt dobrý rejža *:D* )
ad Panda
0 0
reagovat
Tak, tak...pěkný Opening budou mít nakonec asi všechny filmy, každý ve svým měřítku.
Jenom připomenu, že loni se v Americe šlo o valentýnským víkendu (3-denním) do kina za 200 mega a v klidu se nasosalo 50 odstínů, Kingsman i starší filmy
344854
Tak, tak...pěkný Opening budou mít nakonec asi všechny filmy, každý ve svým měřítku. Jenom připomenu, že loni se v Americe šlo o valentýnským víkendu (3-denním) do kina za 200 mega a v klidu se nasosalo 50 odstínů, Kingsman i starší filmy
0 0
reagovat
to je tahání králíků z klobouku. kdo zná čísla z předprodeje, tomu je to jasné...
344816
to je tahání králíků z klobouku. kdo zná čísla z předprodeje, tomu je to jasné...
0 0
reagovat
Deadpool dá cez 50, Zoolander max 20 a to posledné ani neviem čo je takže do 10. To sú moje typy :D
344776
Deadpool dá cez 50, Zoolander max 20 a to posledné ani neviem čo je takže do 10. To sú moje typy *:D*
0 0
reagovat
Řek bych, že Deadpool bude díky skvělému marketingu (ten film je teď fakt všude) solidní úspěch a zachrání kariéru Reynoldsovi. Zatímco Zoolander půjde úplně do prdele. :)

Tak.. a teď čekám, že to bude přesně naopak. :D
344771
Řek bych, že Deadpool bude díky skvělému marketingu (ten film je teď fakt všude) solidní úspěch a zachrání kariéru Reynoldsovi. Zatímco Zoolander půjde úplně do prdele. *:)* Tak.. a teď čekám, že to bude přesně naopak. *:D*
0 0
reagovat
ten revenant pojde cez 400
344731
ten revenant pojde cez 400
0 0
reagovat
Coeni maj sice výborný recenze, ale se C- CinemaScore to slušně schytávaj od diváků. U nich je to sice taková trochu klasika, ale šeptandě to určitě nepomůže.

In other news, Marťan odstartoval ve svým posledním trhu - Japonsku - a připsal si slušných pět mega. S tím, jak filmy v zemi vycházejícího slunce hrajou, tam může klidně vydělat dalších čtyřicet.

Revenant pořád hrozně válí. :+
344697
Coeni maj sice výborný recenze, ale se C- CinemaScore to slušně schytávaj od diváků. U nich je to sice taková trochu klasika, ale šeptandě to určitě nepomůže. In other news, Marťan odstartoval ve svým posledním trhu - Japonsku - a připsal si slušných pět mega. S tím, jak filmy v zemi vycházejícího slunce hrajou, tam může klidně vydělat dalších čtyřicet. Revenant pořád hrozně válí. *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se