Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Star Wars: Síla se probouzí: Recenze

příspěvky 1061 - 1078 Napsat příspěvek
Je to jen malý Láďa. Ještě že jsem přišel až teď.
338944
Je to jen malý Láďa. Ještě že jsem přišel až teď.
0 0
reagovat

Star Wars

No moc se do debat nezapojuji, nejsem tak zběhlý, omlouvám se...
338935
No moc se do debat nezapojuji, nejsem tak zběhlý, omlouvám se...
Star Wars
0 0
reagovat
Jak si takovou věc můžeš neuvědomit ...
338934
Jak si takovou věc můžeš neuvědomit ...
0 0
reagovat

Star Wars

Už jsem to smazal....
338937
Už jsem to smazal....
Star Wars
0 0
reagovat

Star Wars

Sorry :D, neuvědomil jsem si to....
338942
Sorry :D, neuvědomil jsem si to....
Star Wars
0 0
reagovat
ku*va to je blbec:D to je v p*deli toto:-
338941
ku*va to je blbec*:D* to je v p*deli toto*:-*
0 0
reagovat

malylada

Pouzivaj spojler tag ty....:(
338939
Pouzivaj spojler tag ty....*:(*
malylada
0 0
reagovat

malylada

Dík za spoiler blbečku!!!!
338938
Dík za spoiler blbečku!!!!
malylada
0 0
reagovat
A nějakej idiot na Novinky.cz 60 procent, chtěl jsem se podívat pouze na hodnocení dole, ale sjely mi oči na nějakou větu v posledním odstavci a bum spojler ty voe ...
338936
A nějakej idiot na Novinky.cz 60 procent, chtěl jsem se podívat pouze na hodnocení dole, ale sjely mi oči na nějakou větu v posledním odstavci a bum spojler ty voe ...
0 0
reagovat
Spáčilka měla dnes v MF protirecenzi. Slušných 65 %. :D
338933
Spáčilka měla dnes v MF protirecenzi. Slušných 65 %. *:D*
0 0
reagovat
Souhlas s recenzí. Za mě taky docela dobrý. Solid eight out of ten.
Co se mi líbilo:

- humor fungoval
- skvělá atmosféra díky skutečným modelům, není to CGI-fest jako prequely
- sympatický postavy/herci
- solidní scénář

Co se nelíbilo:

- něco tomu chybělo, výraznější emoce
- scénář sice solid, ale až moc na jistotu
- žádnej skutečně epic sith/jedi souboj
- příliš to kopíruje předchozí filmy (zase máme hvězdu smrti, zase ničíme hvězdu smrti)

Celkově ne vyloženě zklamání, líbilo se mi to, ale tenhle rok jsem viděl lepší filmy (Kingsman, Mad Max..) a prostě tomu něco trochu chybělo.

Je to prostě fakt hodně konzervativní jako celek, kvalitně odvedený řemeslo.
Jsem si včera a předevčírem zkouknul i epizody 1-3 (chtěl jsem i 4-6 ale nestihl) a řekl bych že je tahle nová znatelně lepší než 1/2. S trojkou...trojka má lower lows, ale higher highs - v sedmičce na mě nic nezapůsobilo tolik jako "order 66" a celkovej závěr trojky. Ale zase na druhou stranu trojka měla dost debilních lajn dialogu, sedmička je konzistentnější.
Ale co mě nepříjemně překvapilo, přišlo mi jako by vítězství na konci šestky vlastně moc nemělo význam, navazuje to docela zvláštně.
338929
Souhlas s recenzí. Za mě taky docela dobrý. Solid eight out of ten. Co se mi líbilo: - humor fungoval - skvělá atmosféra díky skutečným modelům, není to CGI-fest jako prequely - sympatický postavy/herci - solidní scénář Co se nelíbilo: - něco tomu chybělo, výraznější emoce - scénář sice solid, ale až moc na jistotu - žádnej skutečně epic sith/jedi souboj - příliš to kopíruje předchozí filmy (zase máme hvězdu smrti, zase ničíme hvězdu smrti) Celkově ne vyloženě zklamání, líbilo se mi to, ale tenhle rok jsem viděl lepší filmy (Kingsman, Mad Max..) a prostě tomu něco trochu chybělo. Je to prostě fakt hodně konzervativní jako celek, kvalitně odvedený řemeslo. Jsem si včera a předevčírem zkouknul i epizody 1-3 (chtěl jsem i 4-6 ale nestihl) a řekl bych že je tahle nová znatelně lepší než 1/2. S trojkou...trojka má lower lows, ale higher highs - v sedmičce na mě nic nezapůsobilo tolik jako "order 66" a celkovej závěr trojky. Ale zase na druhou stranu trojka měla dost debilních lajn dialogu, sedmička je konzistentnější. Ale co mě nepříjemně překvapilo, přišlo mi jako by vítězství na konci šestky vlastně moc nemělo význam, navazuje to docela zvláštně.
0 0
reagovat

Nevadí

Recenzia je v podstate sama kritika a nakoniec 8/10. Nesuhlasim s tym ze ide len o marvelovsky postup. Pamatam si na Pana Prstenov 1 a tiez to bol taky trojhodinovy pilot.
No sam som zvedavy. ST Abrams restartol vyborne aj ked dalsia cast uz neprekvapila drzala si kvalitu. Mozno teraz pojde kvalita s dalsimi castami SW hore. Som optimista :)
338928
Recenzia je v podstate sama kritika a nakoniec 8/10. Nesuhlasim s tym ze ide len o marvelovsky postup. Pamatam si na Pana Prstenov 1 a tiez to bol taky trojhodinovy pilot. No sam som zvedavy. ST Abrams restartol vyborne aj ked dalsia cast uz neprekvapila drzala si kvalitu. Mozno teraz pojde kvalita s dalsimi castami SW hore. Som optimista :)
Nevadí
0 0
reagovat
Jsem z toho co ctu trošku rozmrzely, takže takový sex bez orgasmu... Podelane Marvelovky přinesly tuhle módu filmu na etapy, snad si za 6 dalších filmu nepodaji se zaporakama ruce...
338927
Jsem z toho co ctu trošku rozmrzely, takže takový sex bez orgasmu... Podelane Marvelovky přinesly tuhle módu filmu na etapy, snad si za 6 dalších filmu nepodaji se zaporakama ruce...
0 0
reagovat
Prvně mám potřebu vyjádřit se ke SW obecně. Jiní to učinili v diskuzi, já si to dovolím před ohodnocením nové epizody.
Nejsem hardcore fanda, nemám ty nostalgické vzpomínky na protáčení první, pardon čtvrté epizody, na VHSce, i když mám ten správný věk, jako malý jsem je nicméně viděl a líbili se mi. Ke zbylým epizodám staré trilogie jsem se dostal o dost později něž jiní a nemám s nimi problém. Jsou trochu utahanější, přesto fajn. Mají spoustu super momentů a ze střetu Luka a Darth Vadera v epizodě V mám husinu při každým shlédnutí. Za sebe ale řeknu, že už se to s tou infantilností postav co nemluví (ano, v této kolonce je i Chewie, sice je to borec, ale těch jeho hlasových projevů je tam na mě moc) přehání i zde. Jak někdo psal v diskuzi, takový mix pohádky se scifi a není to vlastně ani jedno ani druhé, možná proto je to pro mě těžší to správně uchopit a užít si to jako někteří z Vás.

Nová trilogie mě zastihla v pubertálním věku v době, kdy jsem to sledování filmů začínal brát vážně. Sic jsem je neviděl v kině, ale opět z VHSsek, kvalitou nijak zásadně za původními díly nezaostávají a EpIII bych se nebál postavit k EpV na pomyslný vrchol žebříčku při tolik oblíbeném hodnocení dílů. Opět se v nové trilogii najdou věci co nefungují i ty co fungují a jak správně píše recenze, každý díl měl svých pár scén, u kterých člověk musí při sledování vrnět blahem.

Takže možná kacířsky na první místo dám V a III, druhé místo si dělí epizoda IV a II, těsně za tím VI a I na závěr.

Tak a teď k začátku nové trilogie :)
Viděl jsem trailery, zbytek jsem se snažil ignorovat, na film jsem se těšil a svá očekávání se snažil mírnit pro případ, že by to přece jen nedopadlo. Myslím, že v rámci oživení série to dopadlo na jedničku. Vzalo se to co ve všech dílech fungovalo, ubralo se na prvoplánovitých juchandách a žvatlandách a byl nám naservírován film, kde vše šlape jak má. Postavy co si máte zamilovat si oblíbíte hned po prvním či druhém záběru, chemie mezi postavami funguje (věty o castingu musím podepsat, Boyegovi fandíte od prvního okamžiku na scéně a Daisy Ridley si nejde nezamilovat, snad ji budeme teď vídat častěji), akční scény jsou super a návraty starých známých i tu vlhkost v očích způsobí.
Dostáváme tu z mého pohledu možná nejlepší první díl trilogie a nemůžu si pomoct, závěrečná scéna je pro mě větší vrchol, než zničená Hvězda smrti.
338926
Prvně mám potřebu vyjádřit se ke SW obecně. Jiní to učinili v diskuzi, já si to dovolím před ohodnocením nové epizody. Nejsem hardcore fanda, nemám ty nostalgické vzpomínky na protáčení první, pardon čtvrté epizody, na VHSce, i když mám ten správný věk, jako malý jsem je nicméně viděl a líbili se mi. Ke zbylým epizodám staré trilogie jsem se dostal o dost později něž jiní a nemám s nimi problém. Jsou trochu utahanější, přesto fajn. Mají spoustu super momentů a ze střetu Luka a Darth Vadera v epizodě V mám husinu při každým shlédnutí. Za sebe ale řeknu, že už se to s tou infantilností postav co nemluví (ano, v této kolonce je i Chewie, sice je to borec, ale těch jeho hlasových projevů je tam na mě moc) přehání i zde. Jak někdo psal v diskuzi, takový mix pohádky se scifi a není to vlastně ani jedno ani druhé, možná proto je to pro mě těžší to správně uchopit a užít si to jako někteří z Vás. Nová trilogie mě zastihla v pubertálním věku v době, kdy jsem to sledování filmů začínal brát vážně. Sic jsem je neviděl v kině, ale opět z VHSsek, kvalitou nijak zásadně za původními díly nezaostávají a EpIII bych se nebál postavit k EpV na pomyslný vrchol žebříčku při tolik oblíbeném hodnocení dílů. Opět se v nové trilogii najdou věci co nefungují i ty co fungují a jak správně píše recenze, každý díl měl svých pár scén, u kterých člověk musí při sledování vrnět blahem. Takže možná kacířsky na první místo dám V a III, druhé místo si dělí epizoda IV a II, těsně za tím VI a I na závěr. Tak a teď k začátku nové trilogie *:)* Viděl jsem trailery, zbytek jsem se snažil ignorovat, na film jsem se těšil a svá očekávání se snažil mírnit pro případ, že by to přece jen nedopadlo. Myslím, že v rámci oživení série to dopadlo na jedničku. Vzalo se to co ve všech dílech fungovalo, ubralo se na prvoplánovitých juchandách a žvatlandách a byl nám naservírován film, kde vše šlape jak má. Postavy co si máte zamilovat si oblíbíte hned po prvním či druhém záběru, chemie mezi postavami funguje (věty o castingu musím podepsat, Boyegovi fandíte od prvního okamžiku na scéně a Daisy Ridley si nejde nezamilovat, snad ji budeme teď vídat častěji), akční scény jsou super a návraty starých známých i tu vlhkost v očích způsobí. Dostáváme tu z mého pohledu možná nejlepší první díl trilogie a nemůžu si pomoct, závěrečná scéna je pro mě větší vrchol, než zničená Hvězda smrti.
0 0
reagovat
Dobrá recenze i film, bohužel a bohudík. :) :(
338924
Dobrá recenze i film, bohužel a bohudík. :) :(
0 0
reagovat
Recenzi bych skoro podepsal ... az na par drobnosti. Predne, casting. Nebo takhle ... Ridley i Boyega jsou super, docela se mi libi i Adam Driver. Ale to, co predvadi zejmena Carrie Fisher nebo Domhall Gleeson, to mi uplne hlava nebere. Cely pribeh je pak tragicky predvidatelny, neni tam snad jediny twist, ktery by clovek neocekaval. Chvilemi ma clovek fakt pocit, ze se diva na IV. A ty logicke nesmysly ... A uplny zaver je tak ohromne toporny a antiklimakticky ... Ale jasne, jsou i skvele sceny. Nicmene 8/10 je za me skoro moc.
338922
Recenzi bych skoro podepsal ... az na par drobnosti. Predne, casting. Nebo takhle ... Ridley i Boyega jsou super, docela se mi libi i Adam Driver. Ale to, co predvadi zejmena Carrie Fisher nebo Domhall Gleeson, to mi uplne hlava nebere. Cely pribeh je pak tragicky predvidatelny, neni tam snad jediny twist, ktery by clovek neocekaval. Chvilemi ma clovek fakt pocit, ze se diva na IV. A ty logicke nesmysly ... A uplny zaver je tak ohromne toporny a antiklimakticky ... Ale jasne, jsou i skvele sceny. Nicmene 8/10 je za me skoro moc.
0 0
reagovat

Je to tak

Musím říct, že i když jsem dogmatický fanoušek Star Wars (nebo možná právě proto), musím souhlasit. Casting (na světlé straně) fantastický, postavy jsou skvělé, na svět se dá skoro sáhnout a u většiny scén jsem byl neskutečně šťastný. Pak ale film skončí a vlastně nenastalo za celý film něco nezapomenutelnýho. Strašně tomu chyběla odvaha se předvést. Do určitý míry jsou v tomhle i prequely lepší, protože působí dojmem, že i když nejsou propracovaností nebo hloubkou ani zdaleka super, ti, kdo je točili, jeli na plný pecky. Tady je naopak vlastně skoro všechno perfektně na svým místě, ale bez vyvrcholení. Bez toho, že by někdo něco opravdu zkusil, což je strašná škoda.

PS: Možná po druhém zhlédnutí změním názor, ale přišlo mi, že hudba byla dost generická a bez jakýkoholi výraznýho motivu - i návrat ke klasickým melodiím by stačil...
338921
Musím říct, že i když jsem dogmatický fanoušek Star Wars (nebo možná právě proto), musím souhlasit. Casting (na světlé straně) fantastický, postavy jsou skvělé, na svět se dá skoro sáhnout a u většiny scén jsem byl neskutečně šťastný. Pak ale film skončí a vlastně nenastalo za celý film něco nezapomenutelnýho. Strašně tomu chyběla odvaha se předvést. Do určitý míry jsou v tomhle i prequely lepší, protože působí dojmem, že i když nejsou propracovaností nebo hloubkou ani zdaleka super, ti, kdo je točili, jeli na plný pecky. Tady je naopak vlastně skoro všechno perfektně na svým místě, ale bez vyvrcholení. Bez toho, že by někdo něco opravdu zkusil, což je strašná škoda. PS: Možná po druhém zhlédnutí změním názor, ale přišlo mi, že hudba byla dost generická a bez jakýkoholi výraznýho motivu - i návrat ke klasickým melodiím by stačil...
Je to tak
0 0
reagovat
No ja to nakonec uvidim az 23.12, tak aspon se nebudu zas tak tesit.
338920
No ja to nakonec uvidim az 23.12, tak aspon se nebudu zas tak tesit.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se