Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Star Wars: Síla se probouzí: Recenze

příspěvky 1041 - 1060 Napsat příspěvek

flash56

No ja som napríklad na jeden spoiler natrafil včera ráno pod videom, kde Sony oznamuje spoluprácu s Hideo Kojimom. Listujem si komenty a zrazu bum, mega spoiler. Takýchto ľudí naozaj nedokážem pochopiť :-
338963
No ja som napríklad na jeden spoiler natrafil včera ráno pod videom, kde Sony oznamuje spoluprácu s Hideo Kojimom. Listujem si komenty a zrazu bum, mega spoiler. Takýchto ľudí naozaj nedokážem pochopiť *:-*
flash56
0 0
reagovat
No raději na to nepůjdu..
338962
No raději na to nepůjdu..
0 0
reagovat
10************10********10************10*

Prostě 10* Nemám právě skoro nic co bych bral jako negativum. CGI je tu perfektní a je vidět, že se netočilo jen před zeleným plátnem, ale na spoustě reálných míst a dobře se to navzájem doplňuje. Herci pro mě jsou teda perfektní a kde kdo se bál Boyega, ale musím říci, že je úplně v pohodě a ostatní taky. Je pravda, že spousta věcí je taková jiná varianta Epizody 4, ale mě to nevadí a jsem s tím totálně spokojen. Viděl jsem to ve 3D s titulky - 3D není úplně špatné, ale není většinou moc vidět, na druhé promítání o víkendu půjdu na 2D, pozdějí pak určitě zajdu ještě do IMAXU.

:+
338961
10************10********10************10* Prostě 10* Nemám právě skoro nic co bych bral jako negativum. CGI je tu perfektní a je vidět, že se netočilo jen před zeleným plátnem, ale na spoustě reálných míst a dobře se to navzájem doplňuje. Herci pro mě jsou teda perfektní a kde kdo se bál Boyega, ale musím říci, že je úplně v pohodě a ostatní taky. Je pravda, že spousta věcí je taková jiná varianta Epizody 4, ale mě to nevadí a jsem s tím totálně spokojen. Viděl jsem to ve 3D s titulky - 3D není úplně špatné, ale není většinou moc vidět, na druhé promítání o víkendu půjdu na 2D, pozdějí pak určitě zajdu ještě do IMAXU. *:+*
0 0
reagovat

7/10

Když během půlnoční projekce Hvězdných válek mám husí kůži akorát u traileru na Batman v Superman tak asi něco není v pořádku. Všechna nostalgie nacpaná do traileru se během těch dvou hodin úplně rozředí a kvůli tomu nakonec docela vyšumí i úplné finále. Ale díky naprosto úžasnému obsazení nových postav nemůžu říct že jsem zklamaný, jen jsem čekal mnohem víc emocí, obzvlášť v případě takového sci-fi klenotu.

Když už jsem u těch emocí, záběr na Chewiho kdy už bez Hana pilotuje MF a zachraňuje Reyu mně málem dostal do kolen. A úplným vrcholem byla scéna, kdy Rey a Chewi porve sedí vedle sebe jako piloti ve Falconu. Přesně takové momenty jsem chtěl vidět, akorát jích bylo zoufale málo.
338960
Když během půlnoční projekce Hvězdných válek mám husí kůži akorát u traileru na Batman v Superman tak asi něco není v pořádku. Všechna nostalgie nacpaná do traileru se během těch dvou hodin úplně rozředí a kvůli tomu nakonec docela vyšumí i úplné finále. Ale díky naprosto úžasnému obsazení nových postav nemůžu říct že jsem zklamaný, jen jsem čekal mnohem víc emocí, obzvlášť v případě takového sci-fi klenotu. [spoiler]Když už jsem u těch emocí, záběr na Chewiho kdy už bez Hana pilotuje MF a zachraňuje Reyu mně málem dostal do kolen. A úplným vrcholem byla scéna, kdy Rey a Chewi porve sedí vedle sebe jako piloti ve Falconu. Přesně takové momenty jsem chtěl vidět, akorát jích bylo zoufale málo.[/spoiler]
7/10
0 0
reagovat

crazytunny

Má první reakce na odhalení Kylo Rena byla stejná jako celého sálu - výsměch - ale pak mi postupně došlo že on je na celém filmu právě to nejlepší. Typově dokonale obsazený, bezchybně zahraný, jeho vývoj dává smysl, a z TÉ scény dokonale mrazí, jako z jediné v celém filmu.
(ano Haydene Christensene, přesně takhle to mělo vypadat, jdi se zabít ty ubohý cucáku :))
338959
Má první reakce na odhalení Kylo Rena byla stejná jako celého sálu - výsměch - ale pak mi postupně došlo že on je na celém filmu právě to nejlepší. Typově dokonale obsazený, bezchybně zahraný, jeho vývoj dává smysl, a z TÉ scény dokonale mrazí, jako z jediné v celém filmu. (ano Haydene Christensene, přesně takhle to mělo vypadat, jdi se zabít ty ubohý cucáku :))
crazytunny
0 0
reagovat
Civale, s recenzí se shodnu přesně, skvělá zábava a zároveň tak těžký fanservis, až to tomu filmu trochu ubližuje.

Ale divím se že tolik vyzdvihuješ ten "rozdíl" oproti Abramsovu Star Treku, když přitom z něj to přesně vychází - Abrams ve Star Treku vůbec nebyl promyšleně inovativní, on si z něj prostě udělal svoje vlastní Star Wars. Ta série taková dřív nebyla, takže to bylo vnímáno jako progres, ale přitom to bylo jen naroubování na úplně jiný koncept. Koncept který je vlastní právě sérii této, takže u ní už se "progres" žádný nekoná, a je to Abramsovi právem vyčítáno.

Řemeslník je to každopádně špičkový, a má fantasticky napsané postavy, takže jsem nakonec rád že to dělal on - tohle schema "pilot seriálu" pro Disneyho natočil asi nejlépe jak to šlo. Byť aspoň trochu roztáhnout některé scény vážně mohl.
338958
Civale, s recenzí se shodnu přesně, skvělá zábava a zároveň tak těžký fanservis, až to tomu filmu trochu ubližuje. Ale divím se že tolik vyzdvihuješ ten "rozdíl" oproti Abramsovu Star Treku, když přitom z něj to přesně vychází - Abrams ve Star Treku vůbec nebyl promyšleně inovativní, on si z něj prostě udělal svoje vlastní Star Wars. Ta série taková dřív nebyla, takže to bylo vnímáno jako progres, ale přitom to bylo jen naroubování na úplně jiný koncept. Koncept který je vlastní právě sérii této, takže u ní už se "progres" žádný nekoná, a je to Abramsovi právem vyčítáno. Řemeslník je to každopádně špičkový, a má fantasticky napsané postavy, takže jsem nakonec rád že to dělal on - tohle schema "pilot seriálu" pro Disneyho natočil asi nejlépe jak to šlo. Byť aspoň trochu roztáhnout některé scény vážně mohl.
0 0
reagovat

crazytunny

A já se přiznám, že mi je Kylo asi nejsympatičtější. A casting "nehezkého" herce je ideální. Měl jsem teorii už před premiérou, že by bylo super ho nechat přejít na světlou stranu a udělat z něj do dalších dílů hlavního hrdinu... skoro jsem měl pravdu :D tak snad v osmičcce :D
338955
[spoiler] A já se přiznám, že mi je Kylo asi nejsympatičtější. A casting "nehezkého" herce je ideální. Měl jsem teorii už před premiérou, že by bylo super ho nechat přejít na světlou stranu a udělat z něj do dalších dílů hlavního hrdinu... skoro jsem měl pravdu *:D* tak snad v osmičcce *:D*[/spoiler]
crazytunny
0 0
reagovat
Casting celkem obstojný ale já zase půjdu s proudem - Adam Driver to je strašný, takle si opravdu záporáka nepředstavuju, snad se to s postupem času zlepší ale ten jeho vzhled je absolutně nesympatickej :)
338957
Casting celkem obstojný ale já zase půjdu s proudem - Adam Driver to je strašný, takle si opravdu záporáka nepředstavuju, snad se to s postupem času zlepší ale ten jeho vzhled je absolutně nesympatickej :)
0 0
reagovat
Sve hodnoceni davam radsi cele do spoileru, chci byt konkretni (varovani - jsou tam opravdy heavy spoilers). Venku necham snad jen Williamse, u ktere jde slyset, ze vek ho bohuzel dohani a neni moc schopen vymyslet neco noveho :( Priste radsi at si veme k sobe Giacchina, ve kterem vidim jeho nastupce.

Jak jsem psal uz v jinem vlaknu, prakticky se ztotoznuji s prvnimi dojmy cele redakce. Remeslne super, ale neco tomu chybi. Jsem velky fanda, ale pouhe nakopnuti trilogie mi nestacilo, chtel jsem alespon o trosku vice. Alespon trosku neco odlisneho, co by ukazalo, ze se to nesnazi jen rebootovat EIV. Hlavne jsem zklamany z backgroundu, ktery me na SW bavi nejvice. Celou dobu jsem se vyhybal informacim okolo nove epizody presne kvuli temto vecem. Republika nejak existuje, ale vubec neni videt a rovnou ji splachneme celou flotilu. Knights of Ren? Nic. Planety? Nic (az na Jakku). Snoke? Nic. Anakinuv mec? Nic (resp. "nechtej vedet, jak jsem ho ziskala). Phasma taky nic moc. Radsi bych obetoval tu CGI potycku, kdyz Han nasel Falcona - tohle byla btw asi nejslabsi pasaz filmu, aby tech informaci bylo vic. Paradoxne me nejvic zajimalo, kdyz Han zminil, ze Luke se snazil trenovat nove Jedie. Tohle ale bohuzel nikdy neuvidime, tady uz prequely nikdo delat nebude :) jako startovaci epizoda samozrejme super, ale bojim se, co bude nasledovat. Zkusi neco vymyslet anebo to bude opet sazka na jistotu? Luke ocividne bude plnit rolit Yody. Rekne zaroven nekomu, ze je jeho otec? Z toho mam strach, dalsi recyklaci uz nechci. Pri sledovani tri hlavnich traileru jsem si rikal, jak je super, ze nic neukazuji a schovavaji si to do filmu. Kdyz to beru zpetne, ukazali vlastne vse az na tri zasadni twisty (Han otec Kyla. Hanova smrt. Rey s lightsaberem). Hlavne jsem veril, ze si Lukea schovavaji do filmu a bude mit dost prostoru, ale tady taky nic...ale s filmem jako takovym jsem spokojen. Jsem rad, ze mi vysla moje osobni teorie, ze Kylo je Solo a ze jej cvicil Luke, ktery ho nezvladl a pak sel do exilu :) hlavne ze tam nebyl zadny Jar Jar :+ jen jedna drobnost - nepochopil jsem objeti Leii a Rey na konci filmu. Vzdyt se nikdy nevidely. Je mi jasne, ze the Force si strong s obema, ale neprislo mi to logicke. Ani kdyby byly z rodiny - tam to chtelo aspon vysvetleni.
338956
Sve hodnoceni davam radsi cele do spoileru, chci byt konkretni (varovani - jsou tam opravdy heavy spoilers). Venku necham snad jen Williamse, u ktere jde slyset, ze vek ho bohuzel dohani a neni moc schopen vymyslet neco noveho :( Priste radsi at si veme k sobe Giacchina, ve kterem vidim jeho nastupce. [spoiler]Jak jsem psal uz v jinem vlaknu, prakticky se ztotoznuji s prvnimi dojmy cele redakce. Remeslne super, ale neco tomu chybi. Jsem velky fanda, ale pouhe nakopnuti trilogie mi nestacilo, chtel jsem alespon o trosku vice. Alespon trosku neco odlisneho, co by ukazalo, ze se to nesnazi jen rebootovat EIV. Hlavne jsem zklamany z backgroundu, ktery me na SW bavi nejvice. Celou dobu jsem se vyhybal informacim okolo nove epizody presne kvuli temto vecem. Republika nejak existuje, ale vubec neni videt a rovnou ji splachneme celou flotilu. Knights of Ren? Nic. Planety? Nic (az na Jakku). Snoke? Nic. Anakinuv mec? Nic (resp. "nechtej vedet, jak jsem ho ziskala). Phasma taky nic moc. Radsi bych obetoval tu CGI potycku, kdyz Han nasel Falcona - tohle byla btw asi nejslabsi pasaz filmu, aby tech informaci bylo vic. Paradoxne me nejvic zajimalo, kdyz Han zminil, ze Luke se snazil trenovat nove Jedie. Tohle ale bohuzel nikdy neuvidime, tady uz prequely nikdo delat nebude :) jako startovaci epizoda samozrejme super, ale bojim se, co bude nasledovat. Zkusi neco vymyslet anebo to bude opet sazka na jistotu? Luke ocividne bude plnit rolit Yody. Rekne zaroven nekomu, ze je jeho otec? Z toho mam strach, dalsi recyklaci uz nechci. Pri sledovani tri hlavnich traileru jsem si rikal, jak je super, ze nic neukazuji a schovavaji si to do filmu. Kdyz to beru zpetne, ukazali vlastne vse az na tri zasadni twisty (Han otec Kyla. Hanova smrt. Rey s lightsaberem). Hlavne jsem veril, ze si Lukea schovavaji do filmu a bude mit dost prostoru, ale tady taky nic...ale s filmem jako takovym jsem spokojen. Jsem rad, ze mi vysla moje osobni teorie, ze Kylo je Solo a ze jej cvicil Luke, ktery ho nezvladl a pak sel do exilu :) hlavne ze tam nebyl zadny Jar Jar *:+* jen jedna drobnost - nepochopil jsem objeti Leii a Rey na konci filmu. Vzdyt se nikdy nevidely. Je mi jasne, ze the Force si strong s obema, ale neprislo mi to logicke. Ani kdyby byly z rodiny - tam to chtelo aspon vysvetleni.[/spoiler]
0 0
reagovat
Pravda, že scéna na mostě smrděla už jen vystavěním celé scény. Máme Hana a Kyla na mostě, ze kterého jde jít jen dvěma směry, a když vykoukne Žvejk a úplnou náhodou se tam dostanou i nováčci Finn a Ray, tak je každému filmově znalému člověku jasný, co se stane... tady bych od Abramse čekal trošku lepší režijí řešení.

Jinak ale souhlasím s recenzí ve všech bodech. A za mě 8/10.
338954
[spoiler]Pravda, že scéna na mostě smrděla už jen vystavěním celé scény. Máme Hana a Kyla na mostě, ze kterého jde jít jen dvěma směry, a když vykoukne Žvejk a úplnou náhodou se tam dostanou i nováčci Finn a Ray, tak je každému filmově znalému člověku jasný, co se stane... tady bych od Abramse čekal trošku lepší režijí řešení.[/spoiler] Jinak ale souhlasím s recenzí ve všech bodech. A za mě 8/10.
0 0
reagovat

Musím říct že mě osobně tento díl SW zklamal, nevím čím to bylo ale čekal jsme více, čekal jsem akci, perfektní triky, souboje prostě vymazlenost po 20ti letech do posledního detailu..... Ve finále jde pouze o REMAKE Epizody 4 s novými CGI a novými herci. Nová hvězda smrti 16x vetší než původní a opět ji zničí tak že se trefí do servisní šachty (s nadsázkou) opravdu? Neviděli jsme to už? Achjo....

Souboje se světelnými meči jedna velká zoufalost a dávám 10 z 10ti za trapnost, jsem ochoten slevit pouze v případě že si ty souboje vymysleli samotní herci. Pokud srovnám finální souboje E1, E3, E6,....je to rozhodně nejhorší (finální) souboj světelných mečů ze všech epizod..... možná nejhorší souboj vůbec...

Rey, která zjistí že existuje něco jako síla už za 2 hodiny od zjištění ovládá mysl stormtroopera a za další 2 hodiny bojuje světelným mečem (bez jakéhokoliv výcviku) a navíc vyhraje, proti někomu kdo posledních 10 let cvičil ??? Jako vážně??? Ano Kylo byl raněn, ale stejně měl by to ukončit během 10ti minut....

To že Han umře věděl každý, nicméně s tím materiálem se dalo pracovat mnohem, mnohem lépe než jen okopírovat scénu "LUKE I AM YOUR FATHER" nebo-li...... Bene, vrať se domů, to že jsi zabil tisíce lidí ti já i máma odpouštíme..... na mostě nasvícenou záhadným slunečním paprskem který se koncentruje pouze na místo kde stojí Kylo a Han (přitom slunce už v tu dobu nesvítí...) většího mučedníka z něho už asi udělat ani nemohli....

Finn, který je směskou C3PO, JarJarem a R2D2 a neustálé vtipkování je až moc na škodu. Neumí prakticky nic a jako člen údržbové čety zná detailní plány základny? Nedivím se že mají problémy s bezpečností :)

R2D2, který je 20let v hybernaci s plány kde se nachází LUKE, se probudí 2min po zničení nové hvězdy smrti sám od sebe????

Proklamované staré efekty, klasické masky a hlavní záporák vypadá jak CGI od někoho ze střední.......

A tolik co vydržel Millenium Falcon v této epizodě je obdivuhodné asi 10x s ním do něčeho narazili 2x spadli :) Na 50let starou loď epický výkon :)

BB-2 - je strašně roztomilej :)

Pokud by tohle byl PILOT k seriálu asi by hodnocení dopadlo lépe, nicméně to přemostění mezi starými a novými díly místy bije do očí až neuvěřitelným lajdáctvím

Za mě 7/10

338952
[spoiler] Musím říct že mě osobně tento díl SW zklamal, nevím čím to bylo ale čekal jsme více, čekal jsem akci, perfektní triky, souboje prostě vymazlenost po 20ti letech do posledního detailu..... Ve finále jde pouze o REMAKE Epizody 4 s novými CGI a novými herci. Nová hvězda smrti 16x vetší než původní a opět ji zničí tak že se trefí do servisní šachty (s nadsázkou) opravdu? Neviděli jsme to už? Achjo.... Souboje se světelnými meči jedna velká zoufalost a dávám 10 z 10ti za trapnost, jsem ochoten slevit pouze v případě že si ty souboje vymysleli samotní herci. Pokud srovnám finální souboje E1, E3, E6,....je to rozhodně nejhorší (finální) souboj světelných mečů ze všech epizod..... možná nejhorší souboj vůbec... Rey, která zjistí že existuje něco jako síla už za 2 hodiny od zjištění ovládá mysl stormtroopera a za další 2 hodiny bojuje světelným mečem (bez jakéhokoliv výcviku) a navíc vyhraje, proti někomu kdo posledních 10 let cvičil ??? Jako vážně??? Ano Kylo byl raněn, ale stejně měl by to ukončit během 10ti minut.... To že Han umře věděl každý, nicméně s tím materiálem se dalo pracovat mnohem, mnohem lépe než jen okopírovat scénu "LUKE I AM YOUR FATHER" nebo-li...... Bene, vrať se domů, to že jsi zabil tisíce lidí ti já i máma odpouštíme..... na mostě nasvícenou záhadným slunečním paprskem který se koncentruje pouze na místo kde stojí Kylo a Han (přitom slunce už v tu dobu nesvítí...) většího mučedníka z něho už asi udělat ani nemohli.... Finn, který je směskou C3PO, JarJarem a R2D2 a neustálé vtipkování je až moc na škodu. Neumí prakticky nic a jako člen údržbové čety zná detailní plány základny? Nedivím se že mají problémy s bezpečností :) R2D2, který je 20let v hybernaci s plány kde se nachází LUKE, se probudí 2min po zničení nové hvězdy smrti sám od sebe???? Proklamované staré efekty, klasické masky a hlavní záporák vypadá jak CGI od někoho ze střední....... A tolik co vydržel Millenium Falcon v této epizodě je obdivuhodné asi 10x s ním do něčeho narazili 2x spadli :) Na 50let starou loď epický výkon :) BB-2 - je strašně roztomilej :) Pokud by tohle byl PILOT k seriálu asi by hodnocení dopadlo lépe, nicméně to přemostění mezi starými a novými díly místy bije do očí až neuvěřitelným lajdáctvím Za mě 7/10 [/spoiler]
0 0
reagovat
Líbí se mi, že ep. VII se soustředí na samotný postavy víc než na cokoliv jinýho. Naopak mi trošku vadí nedostatek vysvětlovaček. Kromě hlavních hrdinů se moc neřeší kdo, kde nebo proč. Místama by neuškodilo trochu víc backstory.

Casting perfektní. Půjdu trochu proti proudu, ale skvělej přišel i Adam Driver.
338951
Líbí se mi, že ep. VII se soustředí na samotný postavy víc než na cokoliv jinýho. Naopak mi trošku vadí nedostatek vysvětlovaček. Kromě hlavních hrdinů se moc neřeší kdo, kde nebo proč. Místama by neuškodilo trochu víc backstory. Casting perfektní. Půjdu trochu proti proudu, ale skvělej přišel i Adam Driver.
0 0
reagovat

sirHumphrey

Alebo ak dovolis jeden priklad. Vcera kamarat na zachode listuje instagram ako je unho zvykom a zrazu na netematickom obrazku ku SW ci filmom, tiez spoiler. Takze osobne na to nadavam.
338950
Alebo ak dovolis jeden priklad. Vcera kamarat na zachode listuje instagram ako je unho zvykom a zrazu na netematickom obrazku ku SW ci filmom, tiez spoiler. Takze osobne na to nadavam.
sirHumphrey
0 0
reagovat

sirHumphrey

Jasne to chapem, ale ja som dnes otvoril na FB komenty k clanku o Disney CEO na Variety a sup prvy koment hned fotka. Takze si myslim, ze nadavat na ludi, ktori to robia napriek hocikde do komentov je vhodne lebo neda sa, podla mna, si odsledovat vsetko a urcita, hm, nazvime to slusnost, by sa patrila.
Neviem co ludia maju proti Mad Maxovi? :D
338949
Jasne to chapem, ale ja som dnes otvoril na FB komenty k clanku o Disney CEO na Variety a sup prvy koment hned fotka. Takze si myslim, ze nadavat na ludi, ktori to robia napriek hocikde do komentov je vhodne lebo neda sa, podla mna, si odsledovat vsetko a urcita, hm, nazvime to slusnost, by sa patrila. Neviem co ludia maju proti Mad Maxovi? :D
sirHumphrey
0 0
reagovat
A este dodatok: podla mna sa cela prva trilogia (I, II, III) nechyta na The Force Awakens :)
338948
A este dodatok: podla mna sa cela prva trilogia (I, II, III) nechyta na The Force Awakens :)
0 0
reagovat

flash56

Na druhou stranu, když lezeš na filmové weby a do diskusí, tak musíš předpokládat, že narazíš na hodně spoilerů, tak bych na to ani nenadával...
A ještě si tady přečtu pár názorů, že Mad Max byl lepší, tak do kina nejdu....8)
338953
Na druhou stranu, když lezeš na filmové weby a do diskusí, tak musíš předpokládat, že narazíš na hodně spoilerů, tak bych na to ani nenadával... A ještě si tady přečtu pár názorů, že Mad Max byl lepší, tak do kina nejdu....*8)*
flash56
0 0
reagovat
Som rad, ze som stihol polnocnu premieru,ked vidim ake su ludia hovada a kazia to spoilermi druhym.
Ja za seba davam tak 7,5-8/10
Presne ako hovori Karbous, pri tych scenach som mal aj ja husinu a boli pre mna zapamataniahodne :)
A hodnotenie slo dole za tu Hviezdu Smrti, to tam mohli vyriesit inac a bolo by to perfektne. Mozno tych poslednych 30-40 mins (neviem presne kolko to bolo, nesledoval som hodinky :D ), keby scenaristicky boli lepsie, tak to uspokoji viacero fanusikov a spravit menej zranitelnejsiu Temnu Stranu na konci. Lebo zvysok filmu som osobne citil ako tlaci Temna Strana a je silna a na konci sa to velmi rychlo otoci
Inak super zazitok a hlavne ludia v kostymoch a potlesk nazaciatku a to nadsenie. To som u nas v kine nezazil nikdy.
A pripajam sa k ludom ako The Joker, Mad Max, Kingsman, Rogue Nation boli lepsie filmy, ale naslapnute to ma dobre. V 8micke sa mozu vydat vlastnou cestou :)
338914
Som rad, ze som stihol polnocnu premieru,ked vidim ake su ludia hovada a kazia to spoilermi druhym. Ja za seba davam tak 7,5-8/10 Presne ako hovori Karbous, pri tych scenach som mal aj ja husinu a boli pre mna zapamataniahodne :) [spoiler]A hodnotenie slo dole za tu Hviezdu Smrti, to tam mohli vyriesit inac a bolo by to perfektne. Mozno tych poslednych 30-40 mins (neviem presne kolko to bolo, nesledoval som hodinky :D ), keby scenaristicky boli lepsie, tak to uspokoji viacero fanusikov a spravit menej zranitelnejsiu Temnu Stranu na konci. Lebo zvysok filmu som osobne citil ako tlaci Temna Strana a je silna a na konci sa to velmi rychlo otoci [/spoiler] Inak super zazitok a hlavne ludia v kostymoch a potlesk nazaciatku a to nadsenie. To som u nas v kine nezazil nikdy. A pripajam sa k ludom ako The Joker, Mad Max, Kingsman, Rogue Nation boli lepsie filmy, ale naslapnute to ma dobre. V 8micke sa mozu vydat vlastnou cestou :)
0 0
reagovat
8Paul: Jo, souhlas. I za sebe říkám, že jsem letos viděl i čistě v rámci blockbusterových filmů spoustu lepších kousků (Kingsman, Mad Max, Jurasic World, Rogue Nation, Martian). Jako teď už si nejsem absolutně schopen vybavit, o čem vlastně VII byla, kdo se jak a kam dostal a co věděl.Nevím, ale ta třetí Hvězda smrti je tam strašně moc násilně naroubovaná a původně se tvrdilo, že film bude čistě o McGuffinu - hledání Lukea pomocí jeho meče, jenž měl na začátku filmu poletovat i s jeho rukou Vesmírem.
338946
8Paul: Jo, souhlas. I za sebe říkám, že jsem letos viděl i čistě v rámci blockbusterových filmů spoustu lepších kousků (Kingsman, Mad Max, Jurasic World, Rogue Nation, Martian). Jako teď už si nejsem absolutně schopen vybavit, o čem vlastně VII byla, kdo se jak a kam dostal a co věděl.Nevím, ale ta třetí [spoiler]Hvězda smrti je tam strašně moc násilně naroubovaná a původně se tvrdilo, že film bude čistě o McGuffinu - hledání Lukea pomocí jeho meče, jenž měl na začátku filmu poletovat i s jeho rukou Vesmírem.[/spoiler]
0 0
reagovat
Vzhladom na to ze jedina uzavreta a samostatne fungujuca je iba stvorka, je uplne v poriadku ze sedmicka na nieco nadvazuje a nikde urcene nekonci. Je prave naopak super, ze sedmicka miesto tlacenia na pilu ponuka postavy ktore su nekompletne a ich vyvin bude prebiehat podla udalosti ktorych sa zucastnia.

Velka spokojmost a opakovana navsteva kina ista. IMAX musi byt.
338943
Vzhladom na to ze jedina uzavreta a samostatne fungujuca je iba stvorka, je uplne v poriadku ze sedmicka na nieco nadvazuje a nikde urcene nekonci. Je prave naopak super, ze sedmicka miesto tlacenia na pilu ponuka postavy ktore su nekompletne a ich vyvin bude prebiehat podla udalosti ktorych sa zucastnia. Velka spokojmost a opakovana navsteva kina ista. IMAX musi byt.
0 0
reagovat
S recenzí se dá poměrně souhlasit, ano, hodně to kopíruje Epizodu 4 a spíš než samostatný film je to takové přemostění mezi starým a novým, nicméně pokud toto přijmete a nevadí vám to, tak ten zbytek je neskutečně boží!! A ty zapamatování hodné scény tam jsou, ne že ne, akorát nejsou založené na trikové opulentnosti a "epičnosti", ale spíš na osobní rovině jednotlivých postav, např. setkání Hana s Renem nebo když Ray poprvé zapnula meč, z toho jsem měl skutečně husinu. Vůbec, myslím, že postavy jsou zde tím nejlepší a nejsilnějším. A BB-8 je prostě k sežrání! :)
338945
S recenzí se dá poměrně souhlasit, ano, hodně to kopíruje Epizodu 4 a spíš než samostatný film je to takové přemostění mezi starým a novým, nicméně pokud toto přijmete a nevadí vám to, tak ten zbytek je neskutečně boží!! A ty zapamatování hodné scény tam jsou, ne že ne, akorát nejsou založené na trikové opulentnosti a "epičnosti", ale spíš na osobní rovině jednotlivých postav, např. [spoiler]setkání Hana s Renem nebo když Ray poprvé zapnula meč[/spoiler], z toho jsem měl skutečně husinu. Vůbec, myslím, že postavy jsou zde tím nejlepší a nejsilnějším. A BB-8 je prostě k sežrání! *:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se