Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Terminator Genisys: Recenze

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek
Speed Racer je nedoceněná perla. Geniální film.
326129
Speed Racer je nedoceněná perla. Geniální film.
0 0
reagovat

Imf :-)

Chacha :-) Jojo, já jsem to s těmi Transformery "střelil od boku" a pak si to kontroloval a máš recht... Speed Racer ale sedí ;) Někdy to spustíme ten challenge, bude sranda... :+ Jinak jdu podruhé na to, protože nechápu, jestli je to fakt tak hrozný. Uvidím, třeba to budu hodnotit podruhé hůř.
326128
Chacha :-) Jojo, já jsem to s těmi Transformery "střelil od boku" a pak si to kontroloval a máš recht... Speed Racer ale sedí *;)* Někdy to spustíme ten challenge, bude sranda... *:+* Jinak jdu podruhé na to, protože nechápu, jestli je to fakt tak hrozný. Uvidím, třeba to budu hodnotit podruhé hůř.
Imf :-)
0 0
reagovat
Najlepsia adventura, ktora sa hrala s cestovanim v case bolo Day of the Tentacle, tam to malo prisnu logiku.
326118
Najlepsia adventura, ktora sa hrala s cestovanim v case bolo [link="https://en.wikipedia.org/wiki/Day_of_the_Tentacle"]Day of the Tentacle[/link], tam to malo prisnu logiku.
0 0
reagovat
Ja som vždy preferoval teóriu, že stroj času v T1 a T2 ako experiment nefunguje BTTF štýlom (vyberiem dátum a idem), ale že sa cestovateľ vždy presunie o presný fixný počet rokov späť, ktorý sa nedá ovplyvniť. Ak stroj v prítomnosti použijem o 5 minút neskôr, dostanem sa do minulosti o 5 minút neskôr. To by aj vysvetlovalo prečo Skynet neposlal ďalšieho terminátora znovu do 1984 (alebo keď mala Sarah napríklad 2 roky). Poslal T-1000 až do 1995, lebo skrátka tak dlho v buducnosti trvalo kým poslal ďalšieho terminátora (Judgment Day bol posunutý o pár rokov neskôr, Skynet neskôr začal s budovaním stroja času, T-1000 bol dokončený neskôr, etc., dôvodov môže byť kopec).
Vyhli by sme sa väčšine paradoxov a pridalo by to na osudovosti. Na všetko je stále limitovaný čas. Ak sa niečo v minulosti ovplyvní, tak už sa to nedá zmeniť.

Genisys z toho teraz kanonicky robí multiverse, kde si v garáži postavím stroj času a idem kde chcem. Bordel nuda. :-
326117
Ja som vždy preferoval teóriu, že stroj času v T1 a T2 ako experiment nefunguje BTTF štýlom (vyberiem dátum a idem), ale že sa cestovateľ vždy presunie o presný fixný počet rokov späť, ktorý sa nedá ovplyvniť. Ak stroj v prítomnosti použijem o 5 minút neskôr, dostanem sa do minulosti o 5 minút neskôr. To by aj vysvetlovalo prečo Skynet neposlal ďalšieho terminátora znovu do 1984 (alebo keď mala Sarah napríklad 2 roky). Poslal T-1000 až do 1995, lebo skrátka tak dlho v buducnosti trvalo kým poslal ďalšieho terminátora (Judgment Day bol posunutý o pár rokov neskôr, Skynet neskôr začal s budovaním stroja času, T-1000 bol dokončený neskôr, etc., dôvodov môže byť kopec). Vyhli by sme sa väčšine paradoxov a pridalo by to na osudovosti. Na všetko je stále limitovaný čas. Ak sa niečo v minulosti ovplyvní, tak už sa to nedá zmeniť. Genisys z toho teraz kanonicky robí multiverse, kde si v garáži postavím stroj času a idem kde chcem. Bordel nuda. *:-*
0 0
reagovat
link Bola to štvorka, ale nikdy by mi nenapadlo, že v diskusii Terminatora príde na pretras Polda :D
326116
http://www.polda5.cz/polda-4-informace.php Bola to štvorka, ale nikdy by mi nenapadlo, že v diskusii Terminatora príde na pretras Polda *:D*
0 0
reagovat
Cestování časem mi většinou nevadí v knížkách, ve filmech ano, na naprosté výjimky. Tohle tu už hádám několikrát bylo link Osobně bych ocenil, kdyby se vždycky na začátku řeklo podle které teorie se pojede. :) Hrozně mi v tomhle chybí soustředěný film typu Interstellar. Ono pak v konečném důsledku vzhledem k tomu jak moc to nezvládají vážná díla, působí nejuvěřitelněji Futurama nebo Návrat do budoucnosti a hrozně vtipně si hrál s cestováním v čase jeden Polda (herní), myslím, že trojka. Já osobně preferu time travel přes dno pulitru a postel.
326111
Cestování časem mi většinou nevadí v knížkách, ve filmech ano, na naprosté výjimky. Tohle tu už hádám několikrát bylo http://i.imgur.com/9LH1B.jpg Osobně bych ocenil, kdyby se vždycky na začátku řeklo podle které teorie se pojede. *:)* Hrozně mi v tomhle chybí soustředěný film typu Interstellar. Ono pak v konečném důsledku vzhledem k tomu jak moc to nezvládají vážná díla, působí nejuvěřitelněji Futurama nebo Návrat do budoucnosti a hrozně vtipně si hrál s cestováním v čase jeden Polda (herní), myslím, že trojka. Já osobně preferu time travel přes dno pulitru a postel.
0 0
reagovat

imf

Tak hodně štěstí. :) Jak říkaj hoši z Honest trailerů: Skynet pošle v čase zpět Terminátora, aby zabil Johna Connora, jehož otec byl kdysi poslán zpátky v čase, aby ho chránil, což znamená, že kdyby roboti chtěli opravdu zabít Johna, neměli posílat vůbec nikoho, protože by se pak nikdy nenarodil, ale když by Skynet neposlal prvního terminátora, nezanechal by po sobě zbytky technologie, která vedla ke vzniku Skynetu... Yeah, timeline is fucked up. :)
326110
Tak hodně štěstí. :) Jak říkaj hoši z [link="https://www.youtube.com/watch?v=nxr2SV5znwI"]Honest trailerů:[/link] Skynet pošle v čase zpět Terminátora, aby zabil Johna Connora, jehož otec byl kdysi poslán zpátky v čase, aby ho chránil, což znamená, že kdyby roboti chtěli opravdu zabít Johna, neměli posílat vůbec nikoho, protože by se pak nikdy nenarodil, ale když by Skynet neposlal prvního terminátora, nezanechal by po sobě zbytky technologie, která vedla ke vzniku Skynetu... Yeah, timeline is fucked up. :)
imf
0 0
reagovat
V tomhle ohledu byla nejdebilnejsi asi ctyrka, protoze - jestli se nepletu - John Connor s kamennou tvari na plnou hubu rika neco ve smyslu, ze pokud se Skynetu podari poslat terminatora zpet, tak prestane existovat... To me celkem zarazelo uz pri sledovani, aniz bych nad tim musel nejak premyslet, je to proste do oci bijici a jakkoliv mi vseobecne ctyrka vubec nevadila, tak to, ze John se tam nekoho snazi o necem presvedcit argumentem, ze "jinak se proste vypari" je docela na facku :)
326109
V tomhle ohledu byla nejdebilnejsi asi ctyrka, protoze - jestli se nepletu - John Connor s kamennou tvari na plnou hubu rika neco ve smyslu, ze pokud se Skynetu podari poslat terminatora zpet, tak prestane existovat... To me celkem zarazelo uz pri sledovani, aniz bych nad tim musel nejak premyslet, je to proste do oci bijici a jakkoliv mi vseobecne ctyrka vubec nevadila, tak to, ze John se tam nekoho snazi o necem presvedcit argumentem, ze "jinak se proste vypari" je docela na facku :)
0 0
reagovat
Ja chci udelat obecnej clanek o cameronovskym modelu, protoze lidi porad rikaji, ze je boli hlava z toho, kdyz si John Connor zajistuje svou existenci tim, ze sveho otce posila do minulosti a peclive instruuje co a jak, aby se vubec mohl narodit. :)
326108
Ja chci udelat obecnej clanek o cameronovskym modelu, protoze lidi porad rikaji, ze je boli hlava z toho, kdyz si John Connor zajistuje svou existenci tim, ze sveho otce posila do minulosti a peclive instruuje co a jak, aby se vubec mohl narodit. :)
0 0
reagovat
RLM to cestovanie časom podrobne vysvetlili už včera: link
326107
RLM to cestovanie časom podrobne vysvetlili už včera: http://www.youtube.com/watch?v=JXJiSZhA5cg
0 0
reagovat

imf

Tak na ten clanok som velmi zvedavy, kedze zmysel nedava uz hned prvy film:)
Ale nemyslim, ze by od toho niekedy niekto cakal "Nolanovku", cestovanie v case je tam skratka len taky jednoduchy konstrukt scenaristu pre zaujimavy pribeh uplne na urovni zabavnej "logiky" povedzme Back to the future.
Vrtat sa z tohto hladiska v 5ke a pohlavkovat ju za to je usmevne, ten film v debilite len trosku viac pritlacil na plyn a roztocil kolesa alternativnej reality ako to o nieco sikovnejsie urobili v novom Star Treku.
326106
Tak na ten clanok som velmi zvedavy, kedze zmysel nedava uz hned prvy film:) Ale nemyslim, ze by od toho niekedy niekto cakal "Nolanovku", cestovanie v case je tam skratka len taky jednoduchy konstrukt scenaristu pre zaujimavy pribeh uplne na urovni zabavnej "logiky" povedzme Back to the future. Vrtat sa z tohto hladiska v 5ke a pohlavkovat ju za to je usmevne, ten film v debilite len trosku viac pritlacil na plyn a roztocil kolesa alternativnej reality ako to o nieco sikovnejsie urobili v novom Star Treku.
imf
0 0
reagovat

ghostrider

Treti a ctvrte Transformery hodnotim (skoro) nejniz z redakce, tak to sis asi spletl dvere. Speed Race ale budu obhajovat do roztrhani, takze... challenge accepted. :)
326104
Treti a ctvrte Transformery hodnotim (skoro) nejniz z redakce, tak to sis asi spletl dvere. Speed Race ale budu obhajovat do roztrhani, takze... challenge accepted. *:)*
ghostrider
0 0
reagovat
Budu o tom na vikend psat clanek... o systemu cestovani casem ve vsech peti filmech, co dava smysl, co ne... a proc se o tom tak blbe premysli. 8)
326103
Budu o tom na vikend psat clanek... o systemu cestovani casem ve vsech peti filmech, co dava smysl, co ne... a proc se o tom tak blbe premysli. *8)*
0 0
reagovat
Neexistuje nejaka prehladna casova osa v grafickej podobe? Genisys je dejovo komplikovanejsi ako niektore Nolanovky a rad by som vedel, ci to vlastne dava zmysel, alebo nie...popravde, si sam nie som isty :)
326101
Neexistuje nejaka prehladna casova osa v grafickej podobe? Genisys je dejovo komplikovanejsi ako niektore Nolanovky a rad by som vedel, ci to vlastne dava zmysel, alebo nie...popravde, si sam nie som isty *:)*
0 0
reagovat
Po té co jsem Terminátora: Genisys viděl, musím zásadně odmítnout obsah recenze. Jistě nejedná se o žádný zázrak, ale i přesto jsem byl nečekaně překvapen, protože děj my nepřišel vůbec debilní, akce byla slušná stejně jako většina trikových scén. Režie je sice řemeslně v pohodě, ale chtělo by to přece jen o dost osobitějšího tvůrce za kamerou než je zrovna Alan Taylor (ten se hodí opravdu jen do televize) a pevně doufám, že příště se toho chopí někdo lepší. Z obsazení je nejslabší rozhodně Jai Courtney, ale ten je hrozný všude naopak Emilia Clarke mě mile překvapila stejně jako Jason Clarke, který zlého Johna Connora zvládl docela slušně, ale nejlepší je samozřejmě Arnold, na kterého ostatní prostě nemají. Celkově se dá říct, že pátý Terminátor není rozhodně žádná katastrofa, ale podle mého subjektivního názoru se jedná o zábavný letní film, který má samozřejmě svoje chyby, ale i tak si ho člověk dokáže užít a to bez větších problémů.
7/10
326096
Po té co jsem Terminátora: Genisys viděl, musím zásadně odmítnout obsah recenze. Jistě nejedná se o žádný zázrak, ale i přesto jsem byl nečekaně překvapen, protože děj my nepřišel vůbec debilní, akce byla slušná stejně jako většina trikových scén. Režie je sice řemeslně v pohodě, ale chtělo by to přece jen o dost osobitějšího tvůrce za kamerou než je zrovna Alan Taylor (ten se hodí opravdu jen do televize) a pevně doufám, že příště se toho chopí někdo lepší. Z obsazení je nejslabší rozhodně Jai Courtney, ale ten je hrozný všude naopak Emilia Clarke mě mile překvapila stejně jako Jason Clarke, který zlého Johna Connora zvládl docela slušně, ale nejlepší je samozřejmě Arnold, na kterého ostatní prostě nemají. Celkově se dá říct, že pátý Terminátor není rozhodně žádná katastrofa, ale podle mého subjektivního názoru se jedná o zábavný letní film, který má samozřejmě svoje chyby, ale i tak si ho člověk dokáže užít a to bez větších problémů. [b]7/10[/b]
0 0
reagovat

TonyClifton

Soundtrack je prekvapivo fajn. Priznam sa, ze som to ani necakal, ale Lorne Balfe to podla mna zvladol. Dojde aj na zname hudobne motivy, aj ked ich nie je vela.
326094
Soundtrack je prekvapivo fajn. Priznam sa, ze som to ani necakal, ale Lorne Balfe to podla mna zvladol. Dojde aj na zname hudobne motivy, aj ked ich nie je vela.
TonyClifton
0 0
reagovat
Takže je soundtrack dobrý i ve filmu? Mně se strašně příjemně poslouchá...
326093
Takže je soundtrack dobrý i ve filmu? Mně se strašně příjemně poslouchá...
0 0
reagovat

3/10

Strašlivej shit. Už jen kvůli obsazení a trailerům jsem měl velmi nízký očekávání, ale že si neužiju ani jedinou cheesy hlášku a v půlce mě z toho začne bolet hlava, to už jsem nečekal. Když mě na celym tom dvouhodinovym kolotoči zoufale průměrný akce a vyloženě dementních dialogů nejvíc bavil překvapivě snesitelnej Courtney, tak už vážně nevim, co jinýho si o tom filmu myslet :D Body za výbornej soundtrack a spíš takový prodloužený cameo Byung-hun Leeho, jehož nezapojení do druhý poloviny znamená, že z toho jako jedinej odchází relativně se ctí.
326091
Strašlivej shit. Už jen kvůli obsazení a trailerům jsem měl velmi nízký očekávání, ale že si neužiju ani jedinou cheesy hlášku a v půlce mě z toho začne bolet hlava, to už jsem nečekal. Když mě na celym tom dvouhodinovym kolotoči zoufale průměrný akce a vyloženě dementních dialogů nejvíc bavil překvapivě snesitelnej Courtney, tak už vážně nevim, co jinýho si o tom filmu myslet *:D* Body za výbornej soundtrack a spíš takový prodloužený cameo Byung-hun Leeho, jehož nezapojení do druhý poloviny znamená, že z toho jako jedinej odchází relativně se ctí.
3/10
0 0
reagovat
Často až hysterické reakce mě přiměly jít do kina a ejhle, není to špatný film. Typický blockbuster, co nejlépe chutná s popcornem a v relax režimu. A byl bych opravdu rád, kdyby vznikly další dva filmy, protože už by se konečně nemuselo variovat a tvůrci by se mohli vydat novým směrem (ale zase ne směrem Salvation, který zůstává suverénně nejslabším Terminátorem). Což si myslím bylo hlavním smyslem Genisys, připomenout předchůdce a nasměrovat příběh, kdy konečně dojde k něčemu jinému než ke vzájemné likvidaci terminátorů a zabránění soudnému dni, personalizace skynetu ala Matt Smith je fajn a z Human T-800/1000 Arnieho se dá taky něco vymáčknout + spousta věcí byla jen naznačena - paralelní vesmíry, kdo vyslal T800 a T1000 do sedmdesátých let, atd. Mně vlastně ani první dva terminátoři nepřišli jako něco geniálního, prostě povedená zábava. Temná naháněčka T1, částečný remake T2 (víc sentimentální a společensko kritický), opět částečný remake T3 (s větší porcí humoru a povedenou fortelnou akcí opozitní digitálnímu dobovému kino souputníku Matrix Reloaded) a pak to žalostné Salvantion, co si chtělo s prologem předešlých Terminátorů vystačit na celý film. Takže Genysis bych zařadil na úroveň T3, není to Oscarové dílo, ale jako konzument letního fláku v kině jsem spokojen.
326089
Často až hysterické reakce mě přiměly jít do kina a ejhle, není to špatný film. Typický blockbuster, co nejlépe chutná s popcornem a v relax režimu. A byl bych opravdu rád, kdyby vznikly další dva filmy, protože už by se konečně nemuselo variovat a tvůrci by se mohli vydat novým směrem (ale zase ne směrem Salvation, který zůstává suverénně nejslabším Terminátorem). Což si myslím bylo hlavním smyslem Genisys, připomenout předchůdce a nasměrovat příběh, kdy [spoiler]konečně dojde k něčemu jinému než ke vzájemné likvidaci terminátorů a zabránění soudnému dni, personalizace skynetu ala Matt Smith je fajn a z Human T-800/1000 Arnieho se dá taky něco vymáčknout + spousta věcí byla jen naznačena - paralelní vesmíry, kdo vyslal T800 a T1000 do sedmdesátých let, atd.[/spoiler] Mně vlastně ani první dva terminátoři nepřišli jako něco geniálního, prostě povedená zábava. Temná naháněčka T1, částečný remake T2 (víc sentimentální a společensko kritický), opět částečný remake T3 (s větší porcí humoru a povedenou fortelnou akcí opozitní digitálnímu dobovému kino souputníku Matrix Reloaded) a pak to žalostné Salvantion, co si chtělo s prologem předešlých Terminátorů vystačit na celý film. Takže Genysis bych zařadil na úroveň T3, není to Oscarové dílo, ale jako konzument letního fláku v kině jsem spokojen.
0 0
reagovat

doplněk...

Jo a za ty Segaly a odsouzení mne do pozice "nenarocneho a jednoducheho divaka" tím, že za mne OK, ne proto, že prostě je to ultra boží film, ale proto, že mne to musí stačit, mne Arnold a Sly vychovali s rodiči dohromady a tak prostě musím být max tolerantní v rámaci dnešních možností a co se točí no :-) tak to Imfe do budoucna budeš trošku pod drobnoledem ;) a až zase oboduješ Transfromery 24 nějakou skoro 10kou nebo Speed Racera, tak se předem omlouvám, ale kriticky po tobě půjdu :D.
Uvidíme co Mission Impossible, Cruise mi přijde jako poslední mohykán co v Hollywoodu točí lehce oldschool filmy a zároveň i nějaký úspěch má...
326087
Jo a za ty Segaly a odsouzení mne do pozice "nenarocneho a jednoducheho divaka" tím, že za mne OK, ne proto, že prostě je to ultra boží film, ale proto, že mne to musí stačit, mne Arnold a Sly vychovali s rodiči dohromady a tak prostě musím být max tolerantní v rámaci dnešních možností a co se točí no :-) tak to Imfe do budoucna budeš trošku pod drobnoledem *;)* a až zase oboduješ Transfromery 24 nějakou skoro 10kou nebo Speed Racera, tak se předem omlouvám, ale kriticky po tobě půjdu *:D*. Uvidíme co Mission Impossible, Cruise mi přijde jako poslední mohykán co v Hollywoodu točí lehce oldschool filmy a zároveň i nějaký úspěch má...
doplněk...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se