Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Terminator Genisys: Recenze

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek

Mission Imposible :)

Tesim se na tematicky clanek...celkove vysvetleni cestovani v case je hardcore :)
326541
Tesim se na tematicky clanek...celkove vysvetleni cestovani v case je hardcore :)
Mission Imposible :)
0 0
reagovat
Podivej, ja jsem do toho sel celkem s odstupem.. Trailery slibovaly totalni debilitu a jeste k tomu celkem hnusnou, ale ja si rikal, ze by to nebylo poprve, co jsem si uzil hloupoucky film, kteremu se vetsina lidi vysmiva...

A pokud ti ten odkazovany clovek prijde super, tak asi nema smysl dal se k tomu nejak vyjadrovat :D
326536
Podivej, ja jsem do toho sel celkem s odstupem.. Trailery slibovaly totalni debilitu a jeste k tomu celkem hnusnou, ale ja si rikal, ze by to nebylo poprve, co jsem si uzil hloupoucky film, kteremu se vetsina lidi vysmiva... A pokud ti ten odkazovany clovek prijde super, tak asi nema smysl dal se k tomu nejak vyjadrovat *:D*
0 0
reagovat
Nevím na jakém filmu byli všichni ti co jej kritizují, ale já se náramně bavil a možná i proto, protože jakožto fanda Terminátorů jsem to chtěl mít komplet shlédnuto. Samozřejmě, že na klasiku 1+2 to nemá, ale snažili se a za mě rozhodně lepší než T3 a to nemluvím o Salvation.
Ale už jen kvůli úvodu z války, která mi připomněla kapitolu z knížky T2 jsem to prostě vidět musel.

Neříkám, že to bylo bez mušek, ale stačilo před kinem "najít přepínač" a přepnout z hledání chyb na užití si filmu. ;)

Raverhorn: super odkaz, díky a naprosto s těmi 10 důvody souhlasím.
326523
Nevím na jakém filmu byli všichni ti co jej kritizují, ale já se náramně bavil a možná i proto, protože jakožto fanda Terminátorů jsem to chtěl mít komplet shlédnuto. Samozřejmě, že na klasiku 1+2 to nemá, ale snažili se a za mě rozhodně lepší než T3 a to nemluvím o Salvation. Ale už jen kvůli úvodu z války, která mi připomněla kapitolu z knížky T2 jsem to prostě vidět musel. Neříkám, že to bylo bez mušek, ale stačilo před kinem "najít přepínač" a přepnout z hledání chyb na užití si filmu. *;)* Raverhorn: super odkaz, díky a naprosto s těmi 10 důvody souhlasím.
0 0
reagovat
ten film má velké díry ve scénaři = nedáva to vôbec zmysel
326466
ten film má velké díry ve scénaři = nedáva to vôbec zmysel
0 0
reagovat

rush

Například?
326459
Například?
rush
0 0
reagovat

3/10

Naprostá katastrofa, nevím kde vyhrabali scénaristu, ale ten film má velké díry ve scénaři a je naprosto stupidní:-
326452
Naprostá katastrofa, nevím kde vyhrabali scénaristu, ale ten film má velké díry ve scénaři a je naprosto stupidní*:-*
3/10
0 0
reagovat
strašne ma mrzí, že mi v kine nepustili rovnaký film, ktorý autorovi toho článku?)
326450
strašne ma mrzí, že mi v kine nepustili rovnaký film, ktorý autorovi toho článku*?)*
0 0
reagovat
To je radne vycucane z prstu:D
326440
To je radne vycucane z prstu*:D*
0 0
reagovat
326438
[link="http://www.edna.cz/terminator/novinky/deset-duvodu-proc-je-terminator-genisys-dobry-film/"]Deset důvodů, proč je Terminator Genisys dobrý film[/link]
0 0
reagovat

7.5/10

Upřímně řečeno jsem to po všech těch recenzích a nenávistných komentářích všude po internetu čekal daleko, daleko horší. Možná to bylo tou kvalitou kinoripu (kvůli vší té nenávisti jsem byl přesvědčen, že si to mé peníze nezaslouží), ale film se mi celkem líbil. Rozhodně se nehodlám tvářit, že je to tak strašné, jak každý líčí. Ano, chce to trochu sebezapření, ale právě i navzdory předsudkům jsem byl příjemně překvapen. Není to zázrak a revoluce, ale až na pár klopýtnutí v závěru to celkem funguje. Rozhodně se mi to zamlouvá víc jak čtvrtý díl.
326414
Upřímně řečeno jsem to po všech těch recenzích a nenávistných komentářích všude po internetu čekal daleko, daleko horší. Možná to bylo tou kvalitou kinoripu (kvůli vší té nenávisti jsem byl přesvědčen, že si to mé peníze nezaslouží), ale film se mi celkem líbil. Rozhodně se nehodlám tvářit, že je to tak strašné, jak každý líčí. Ano, chce to trochu sebezapření, ale právě i navzdory předsudkům jsem byl příjemně překvapen. Není to zázrak a revoluce, ale až na pár klopýtnutí v závěru to celkem funguje. Rozhodně se mi to zamlouvá víc jak čtvrtý díl.
7.5/10
0 0
reagovat
Mimo Arnolda byl nej překvapivě Courtney, vůbec jsem s ním neměl oproti Biehnovi a to ho mám hodně rád. Nejslabší byla taky překvapivě Emilia Clarke, ta to herecky dobře nedávala. Škoda že tam Čing Čang Čong nebo jak se jmenuje nebyl déle, v klidu mohl být jedna ku jedné náhrada za Roberta Patricka.
Úvodní 25 minutovka docela obstojná až super, hodně mne bavila jejich retro hra. :+ A fakt jsem neměl problém s efekty, byť to uplně nebyla CGI první liga. Soundtrack jsem tu chválil už několikrát.
Po úvodu mi ale bylo naprosto uprdele, co se na plátně děje. A to je chyba scénáristy a režiséra. Sakra velká chyba.... Nemyslím si, že by to obsazení bylo tak katastrofální a efekty jakbysmet, s tímhle se dalo odehrát docela obstojný představení. Chybělo tam všechno, co bylo na jedničce s dvojkou a do jisté míry i trojkou tak dobré. Ta tísnivost a přitom zábava v každém záběru. Ta cameronovská preciznost. btw jak je možný, aby v dnešní době film tak trestuhodně nevyužil JK Simmonse? :D Tomu jsem se smál možná víc jak Arnieho hláškám, který hádám dost lidí zadržovaly od toho opustit kinosál. Děj nemá cenu pitvat, to bylo něco tak hloupoučkého a přitom tak překombinovaného.
V klidu to mohlo fungovat s dějem po úvodní 25 minutovce, , že Kyle odcestuje do minulosti (jenom jednou for fuck sake!, tady jsem si fakt vzpomněl na úvod Sarah Connor Chronicles), kde potká Saru s Arniem a společně budou vzorovat mega silnému Čing Čongovi, po zbytek filmu. Pomůže jim ho udolat až navrátivší John Connor, ze kterého se surprise surprise vyklube v konečném záběru terminátor a za ním začne z budoucnosti skákat armáda terminátorů (do sequelu), tak jak to plánoval McG (což bylo jediné dobré na jeho štaci u téhle série). Bylo bylo to x-krát dějově jednodušší než tenhle paskvil, ale s jistým režijním vedením x-krát lepší. Sorry, ale tohle byla odpadová věc na úrovni prvního Amazing Spidermana. 3/10 :-
326158
Mimo Arnolda byl nej překvapivě Courtney, vůbec jsem s ním neměl oproti Biehnovi a to ho mám hodně rád. Nejslabší byla taky překvapivě Emilia Clarke, ta to herecky dobře nedávala. Škoda že tam Čing Čang Čong nebo jak se jmenuje nebyl déle, v klidu mohl být jedna ku jedné náhrada za Roberta Patricka. Úvodní 25 minutovka docela obstojná až super, hodně mne bavila jejich retro hra. *:+* A fakt jsem neměl problém s efekty, byť to uplně nebyla CGI první liga. Soundtrack jsem tu chválil už několikrát. Po úvodu mi ale bylo naprosto uprdele, co se na plátně děje. A to je chyba scénáristy a režiséra. Sakra velká chyba.... Nemyslím si, že by to obsazení bylo tak katastrofální a efekty jakbysmet, s tímhle se dalo odehrát docela obstojný představení. Chybělo tam všechno, co bylo na jedničce s dvojkou a do jisté míry i trojkou tak dobré. Ta tísnivost a přitom zábava v každém záběru. Ta cameronovská preciznost. btw jak je možný, aby v dnešní době film tak trestuhodně nevyužil JK Simmonse? *:D* Tomu jsem se smál možná víc jak Arnieho hláškám, který hádám dost lidí zadržovaly od toho opustit kinosál. Děj nemá cenu pitvat, to bylo něco tak hloupoučkého a přitom tak překombinovaného. V klidu to mohlo fungovat s dějem po úvodní 25 minutovce, , že Kyle odcestuje do minulosti (jenom jednou for fuck sake!, tady jsem si fakt vzpomněl na úvod Sarah Connor Chronicles), kde potká Saru s Arniem a společně budou vzorovat mega silnému Čing Čongovi, po zbytek filmu. Pomůže jim ho udolat až navrátivší John Connor, ze kterého se surprise surprise vyklube v konečném záběru terminátor a za ním začne z budoucnosti skákat armáda terminátorů (do sequelu), tak jak to plánoval McG (což bylo jediné dobré na jeho štaci u téhle série). Bylo bylo to x-krát dějově jednodušší než tenhle paskvil, ale s jistým režijním vedením x-krát lepší. Sorry, ale tohle byla odpadová věc na úrovni prvního Amazing Spidermana. 3/10 *:-*
0 0
reagovat
Shame!


:D
326144
Shame! *:D*
0 0
reagovat
Mňa to bavilo. Arnold to nehorázne dvíha - už mňa až do napriemeru. Až tak, že mi to pripadá ako dôstojné pokračovanie.
326143
Mňa to bavilo. Arnold to nehorázne dvíha - už mňa až do napriemeru. Až tak, že mi to pripadá ako dôstojné pokračovanie.
0 0
reagovat

Dead

Ahoj,
právě jsem se vrátil z kina :) a jsem tak otrávený, že jsem se rozhodl sem 1. napsat ...
do kina nechodím už léta se duševně a kulturně obohatit, ale "vypnout HDD" a těším se zejm. na pár slušných dialogů a nové scény a dobré kulisy ... celkově hodnotím pozitivně "dobré zpracování" :)
Nicméně na Terminátora jsem se ale FAKT těšil, bo jsem naivně očekával že kultovní sérii si přeci nedovolí nikdo zprasit a že se vyšvihnou aspoň 1. novou scénou, kterou jsme ještě neviděli .... a pak jsem s těšil na Arnolda ... (tak jako se vždy těším na Stalona a spol. ..bo nostalgie ..)
ALE tento díl je fakt BIG SHIT, sorry odpustím stejné scény při cestování časem, (bo stroj času a technologie cestování se asi nevyrábí každý rok znova) ... ale jinak nic co bych už X-krát někde neviděl a často v lepším provedení .. podobné zklamání jsem měl snad jen u Prométhea kde jim asi v průběhu natáčení došel cash bo hodně sněžili :))
Plně se ztotožňuji s recenzí a dávám max 3/10 a to má 3 body Arnold za to že přišel před kameru :))
Pokud si nechcete pokazit flashback na Terminátora tak na to asi nechoďte a pusťte si Den zúčtování ...
326141
Ahoj, právě jsem se vrátil z kina :) a jsem tak otrávený, že jsem se rozhodl sem 1. napsat ... do kina nechodím už léta se duševně a kulturně obohatit, ale "vypnout HDD" a těším se zejm. na pár slušných dialogů a nové scény a dobré kulisy ... celkově hodnotím pozitivně "dobré zpracování" :) Nicméně na Terminátora jsem se ale FAKT těšil, bo jsem naivně očekával že kultovní sérii si přeci nedovolí nikdo zprasit a že se vyšvihnou aspoň 1. novou scénou, kterou jsme ještě neviděli .... a pak jsem s těšil na Arnolda ... (tak jako se vždy těším na Stalona a spol. ..bo nostalgie ..) ALE tento díl je fakt BIG SHIT, sorry odpustím stejné scény při cestování časem, (bo stroj času a technologie cestování se asi nevyrábí každý rok znova) ... ale jinak nic co bych už X-krát někde neviděl a často v lepším provedení .. podobné zklamání jsem měl snad jen u Prométhea kde jim asi v průběhu natáčení došel cash bo hodně sněžili :)) Plně se ztotožňuji s recenzí a dávám max 3/10 a to má 3 body Arnold za to že přišel před kameru :)) Pokud si nechcete pokazit flashback na Terminátora tak na to asi nechoďte a pusťte si Den zúčtování ...
Dead
0 0
reagovat
Chcel som napísať nejaké ucelené dojmy ale ten film si to nezaslúži 3/10 ‪#‎Shit‬ ‪#‎ZničenéDetstvo‬#AspoňArnoldJeSuper ‪#‎NajhoršíCastingEver‬ ‪#‎AlanTaylorJePríšernýRežisér‬#DieHard5jeDobrýFilm#WTF ‪#‎BrányPeklaSaOtvorili‬ ‪#‎NelogickáBlbosť‬#ZléAkčnéScény ‪#‎NemalSomToNikdyVidieť‬ ‪#‎Neúcta‬#SalvationJePecka#CameronByZtohoSpravilSuperfilm#LepšíFilmNežBabovřesky#Smutné#TrebaSaTomuVyhnúť
326140
Chcel som napísať nejaké ucelené dojmy ale ten film si to nezaslúži 3/10 ‪#‎Shit‬ ‪#‎ZničenéDetstvo‬#AspoňArnoldJeSuper ‪#‎NajhoršíCastingEver‬ ‪#‎AlanTaylorJePríšernýRežisér‬#DieHard5jeDobrýFilm#WTF ‪#‎BrányPeklaSaOtvorili‬ ‪#‎NelogickáBlbosť‬#ZléAkčnéScény ‪#‎NemalSomToNikdyVidieť‬ ‪#‎Neúcta‬#SalvationJePecka#CameronByZtohoSpravilSuperfilm#LepšíFilmNežBabovřesky#Smutné#TrebaSaTomuVyhnúť
0 0
reagovat

imf

prečo je tá recenzia tak zhovievavá?
326139
prečo je tá recenzia tak zhovievavá?
imf
0 0
reagovat

MarvinP

A taky poslední dobrý dílo ze stáje bratrů Wachovských.
326136
A taky poslední dobrý dílo ze stáje bratrů Wachovských.
MarvinP
0 0
reagovat
Nová trilogie neni horší než stará.
326133
Nová trilogie neni horší než stará.
0 0
reagovat
Marvine, nezlob :D :-) Speed Racer je dle mého moc překombinovaný jako většina later W brother věcí... Ale má momenty.
Vincent: Já taky, ale ne remake :+
326132
Marvine, nezlob :D :-) Speed Racer je dle mého moc překombinovaný jako většina later W brother věcí... Ale má momenty. Vincent: Já taky, ale ne remake *:+*
0 0
reagovat
Ja chci novej Matrix
326130
Ja chci novej Matrix
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se