Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Jurský svět pokořil miliardu a svět se klaní

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Rain: Blbý je, že "vypuštění" Raptorů a jejich "závod" s Prattem vypadají směšně pořád a to i v tom filmu...?)
325151
Rain: Blbý je, že "vypuštění" Raptorů a jejich "závod" s Prattem vypadají směšně pořád a to i v tom filmu...*?)*
0 0
reagovat

dreamy

Jop! Další příklad: kde je Hayden Christensen aka Anakin? z původní trilogie SW se prosadil jen Ford
hmm ?
tohle bude dlouhá debata ;)

Vincent
Wilsonku doma nemám, ale mám doma katanu 8)

Chermy
souhlasím a podepisuji v plném rozsahu:+

btw jen si vzpomeňte na ty vaše komentáře k trailerům na JW a scénu kdy Pratt "cvičí/krotí" dinosaury. Totální hate, výsměch atd. Jo! Jenže ve finále to byly jedny z nejlepších scén z filmu !
325150
Jop! Další příklad: kde je Hayden Christensen aka Anakin? z původní trilogie SW se prosadil jen Ford hmm ? tohle bude dlouhá debata *;)* [b]Vincent[/b] Wilsonku doma nemám, ale mám doma katanu *8)* [b]Chermy[/b] souhlasím a podepisuji v plném rozsahu*:+* btw jen si vzpomeňte na ty vaše komentáře k trailerům na JW a scénu kdy Pratt "cvičí/krotí" dinosaury. Totální hate, výsměch atd. Jo! Jenže ve finále to byly jedny z nejlepších scén z filmu !
dreamy
0 0
reagovat
Bacha, za ty výdělky může Pratt, protože na něj cíleně chodí ženské.. :D:D hláška roku
325147
Bacha, za ty výdělky může Pratt, protože na něj cíleně chodí ženské.. *:D**:D* hláška roku
0 0
reagovat
OMG jak na nem byl postaven avatar? Nijak, ze hrajes ve filmu co udela strasny balik nic neznama.. Kde jsou herci z LOTRA?


Takže na trhu jsou jen dva elementy a to zena nebo geek? Marvel a Dinosauri jsou rodinne filmy snad ne.. Jako bud spatne ctu nebo si vazne myslis ze avengers a park davaj miliardu pac nadrzene zeny chodi na Evanse a Pratta ??
325144
OMG jak na nem byl postaven avatar? Nijak, ze hrajes ve filmu co udela strasny balik nic neznama.. Kde jsou herci z LOTRA? Takže na trhu jsou jen dva elementy a to zena nebo geek? Marvel a Dinosauri jsou rodinne filmy snad ne.. Jako bud spatne ctu nebo si vazne myslis ze avengers a park davaj miliardu pac nadrzene zeny chodi na Evanse a Pratta ??
0 0
reagovat

dreamy

Ano je...výběr jeho rolí stojí za starou bačkoru....Protože jde v Hollywoodu především o peníze, je úplně jedno kdo jsi a jak jsi za úspěch (nebo spíš nejsi) zodpovědný - prostě když hraješ ve filmu který vydělá takový prachy, tak si můžeš vybírat - Jestliže to nejlepší co sis vybral je film Leterriera a pak už je to jen horší - tak to teda moc v otěžích nemáš.....

A ano, jsem o tom osobně přesvědčený ....peníze sypou ženský.....přece si opravdu nemyslíš, že úspěch Avengers nebo Dinosaurů je dílem geeků?! Ne Avengers prodali Robert Downey jr., Chris Evans a pod....stejně jako dinosaury prodal spíš Pratt než nostalgie......film na kterej můžeš vzít svoji drahou, nebo na to zajde sama s kámoškama má vyhráno....

klapku na očích máš spíše ty, když nevidíš jak "parádně" se daří vyloženě chlapskejm filmům v porovnání s filmy pro ženský :)
325148
Ano je...výběr jeho rolí stojí za starou bačkoru....Protože jde v Hollywoodu především o peníze, je úplně jedno kdo jsi a jak jsi za úspěch (nebo spíš nejsi) zodpovědný - prostě když hraješ ve filmu který vydělá takový prachy, tak si můžeš vybírat - Jestliže to nejlepší co sis vybral je film Leterriera a pak už je to jen horší - tak to teda moc v otěžích nemáš..... A ano, jsem o tom osobně přesvědčený ....peníze sypou ženský.....přece si opravdu nemyslíš, že úspěch Avengers nebo Dinosaurů je dílem geeků?! Ne Avengers prodali Robert Downey jr., Chris Evans a pod....stejně jako dinosaury prodal spíš Pratt než nostalgie......film na kterej můžeš vzít svoji drahou, nebo na to zajde sama s kámoškama má vyhráno.... klapku na očích máš spíše ty, když nevidíš jak "parádně" se daří vyloženě chlapskejm filmům v porovnání s filmy pro ženský *:)*
dreamy
0 0
reagovat

chermy

hele ty máš teda slušně zatemněno..

Ten z avatara je debil:D co měl dělat odmítnou titány? Prober se..
ženský točí prachy.. jelikož jsou vlhké z Pratta, takže jdou v partě na marvelovku a dinosaury..aha..ok a tu o karkulce?
325132
hele ty máš teda slušně zatemněno.. Ten z avatara je debil*:D* co měl dělat odmítnou titány? Prober se.. ženský točí prachy.. jelikož jsou vlhké z Pratta, takže jdou v partě na marvelovku a dinosaury..aha..ok a tu o karkulce?
chermy
0 0
reagovat
"kdyby nehrál..." "taky po něm neštěkne..." A není to právě v tom umět si vybírat? Cruise je hvězda stejně jako Pitt, nebo DiCaprio protože si umí vybírat filmy. Když někomu spadne do klína hlavní role v takovém megaúspěchu jako je Avatar a pak vleze do filmů jako je Texas Killing Fields, Man on a Ledge, nebo Titáni.. tak je to debil a plně si svůj pád zaslouží.... Ač je jeho herecký rejstřík zamračeného medvěda asi stejně bohatý jako zadumaný pedofil McConaugheyho - ale je tu jasně vidět, kdo u výběru rolí myslí. Kitsch je úplně mimo jakákoli tato srovnání.....protože jemu spadl do klína John Carter a to žádný terno nebylo - jakoukoli paralelu s Worthingtonem nebo Prattem tu nevidím.... prostě je nezajímavej a neměl ani to štěstí.... ale když se z nějakého důvodu prosadil Wahlberg, třeba se k nějakému úspěchu prokouše i Kitsch. Osobně si myslím, že Pratt má na to být opravdová kasovní hvězda....na začátku stála urputná snaha hrát v kvalitním filmu (takže u toho myslí), a pak mu "spadli do klína" Strážci (štěstí na začátku kariéry potřebuje každý)....budoucnost samozřejmě záleží na tom jak si bude vybírat filmy a režiséry - ale že má tah na branku jako Downey Jr. je evidentní. Jestli totiž někdo dokáže podržet spisovatele, hudebníky, filmaře - prostě kohokoli - jsou to ženský!! Na ženských stojí kasovní úspěch téměř čehokoli - chlapi jsou borci, takže mají jen plnou hubu keců ale moc peněz z nich nikdy nekápne :) A tady je důvod proč si myslím, že Pratt hvězda bude - je to sympaťák a zeptejte se na to kterýkoli ženský v okolí - je to ten hodnej vtipnej kluk - co je navíc svalnatej borec - má velkou budoucnost ;)
325130
"kdyby nehrál..." "taky po něm neštěkne..." A není to právě v tom umět si vybírat? Cruise je hvězda stejně jako Pitt, nebo DiCaprio protože si umí vybírat filmy. Když někomu spadne do klína hlavní role v takovém megaúspěchu jako je Avatar a pak vleze do filmů jako je Texas Killing Fields, Man on a Ledge, nebo Titáni.. tak je to debil a plně si svůj pád zaslouží.... Ač je jeho herecký rejstřík zamračeného medvěda asi stejně bohatý jako zadumaný pedofil McConaugheyho - ale je tu jasně vidět, kdo u výběru rolí myslí. Kitsch je úplně mimo jakákoli tato srovnání.....protože jemu spadl do klína John Carter a to žádný terno nebylo - jakoukoli paralelu s Worthingtonem nebo Prattem tu nevidím.... prostě je nezajímavej a neměl ani to štěstí.... ale když se z nějakého důvodu prosadil Wahlberg, třeba se k nějakému úspěchu prokouše i Kitsch. Osobně si myslím, že Pratt má na to být opravdová kasovní hvězda....na začátku stála urputná snaha hrát v kvalitním filmu (takže u toho myslí), a pak mu "spadli do klína" Strážci (štěstí na začátku kariéry potřebuje každý)....budoucnost samozřejmě záleží na tom jak si bude vybírat filmy a režiséry - ale že má tah na branku jako Downey Jr. je evidentní. Jestli totiž někdo dokáže podržet spisovatele, hudebníky, filmaře - prostě kohokoli - jsou to ženský!! Na ženských stojí kasovní úspěch téměř čehokoli - chlapi jsou borci, takže mají jen plnou hubu keců ale moc peněz z nich nikdy nekápne *:)* A tady je důvod proč si myslím, že Pratt hvězda bude - je to sympaťák a zeptejte se na to kterýkoli ženský v okolí - je to ten hodnej vtipnej kluk - co je navíc svalnatej borec - má velkou budoucnost *;)*
0 0
reagovat
"Chcete být úspěšní? Zhubněte!"

to tlusté prase co ted toci ghostbusters se smeje
325129
"Chcete být úspěšní? Zhubněte!" to tlusté prase co ted toci ghostbusters se smeje
0 0
reagovat
Pratt má štěstí na zajímavé projekty a navíc umí hláškovat a má xicht. Kitchovi xicht krapet chybí a Worthington hrál po Avatarovi v slušných srágorách, což jednomu taky nepřidá. Kdyby Cruise neměl svoje M:I a nehrál občas v nějaké té scifárně, tak už taky po něm neštěkne ani čuba.
325124
Pratt má štěstí na zajímavé projekty a navíc umí hláškovat a má xicht. Kitchovi xicht krapet chybí a Worthington hrál po Avatarovi v slušných srágorách, což jednomu taky nepřidá. Kdyby Cruise neměl svoje M:I a nehrál občas v nějaké té scifárně, tak už taky po něm neštěkne ani čuba.
0 0
reagovat

dreamy

Suhlasim, staci si predstavit Pratta v Carterovi a ten film to nepozdvihne ani o stotinu vyssie.
325119
Suhlasim, staci si predstavit Pratta v Carterovi a ten film to nepozdvihne ani o stotinu vyssie.
dreamy
0 0
reagovat
Jestli už přidanou hodnotu Pratta nevidíte v porovnání Kitchovým Carterem nebo Wortingtonovým Avatarem, tak už fakt nevím. Ne že by byli špatní, ale nenabídli nic navíc. Bude to znít teple, ale on v sobě parádně kombinuje "klukovský nadšení" a komiku, přesně tohle dává vzpomenout na Forda. A člověk jim pak oboum odpustí, že akčních scénách jenom nevypadají uplně blbě. A fakt t není tak, že by se nahoru dostal jednou transformací uplně z ničeho nic, on si tuhle image cool týpka pěstoval poměrně dlouho na televizní (Parks Rec) a štěkovém poli. Trochu mi v tomhle připomíná cestu nahoru Coopera, samozřejmě v trochu jiném žánru.
325105
Jestli už přidanou hodnotu Pratta nevidíte v porovnání Kitchovým Carterem nebo Wortingtonovým Avatarem, tak už fakt nevím. Ne že by byli špatní, ale nenabídli nic navíc. Bude to znít teple, ale on v sobě parádně kombinuje "klukovský nadšení" a komiku, přesně tohle dává vzpomenout na Forda. A člověk jim pak oboum odpustí, že akčních scénách jenom nevypadají uplně blbě. A fakt t není tak, že by se nahoru dostal jednou transformací uplně z ničeho nic, on si tuhle image cool týpka pěstoval poměrně dlouho na televizní (Parks Rec) a štěkovém poli. Trochu mi v tomhle připomíná cestu nahoru Coopera, samozřejmě v trochu jiném žánru.
0 0
reagovat
Ok, tak z MarvelZone se nám stává čistě PrattZone.. ale jo, to beru 8)
325104
Ok, tak z MarvelZone se nám stává čistě PrattZone.. ale jo, to beru *8)*
0 0
reagovat
M:I 5 pôjde na miliardu a dovolím si tvrdiť že čo sa týka tržieb to bude kopírovať F&F sériu. To jest, trojka finančne najslabšia a každý ďalší diel raketový posun na hor :)
P.S.: Chris Pratt najväčšia hviezda Hollywoodu. Lol.
325103
M:I 5 pôjde na miliardu a dovolím si tvrdiť že čo sa týka tržieb to bude kopírovať F&F sériu. To jest, trojka finančne najslabšia a každý ďalší diel raketový posun na hor *:)* P.S.: Chris Pratt najväčšia hviezda Hollywoodu. Lol.
0 0
reagovat

Vincent

Má to jeden háček, M:I nepropadne.

Je zajímavý sledovat, co s kariérou jednoho herce dokáže udělat takováhle tělesná transformace. Chcete být úspěšní? Zhubněte! A za vším v podstatě vězí obrovská touha získat roli v Zero Dark Thirty. Nicméně bejt na Chrisově místě, tak tu smlouvu na Indyho podepíšu hned a na nic nečekám.
325099
Má to jeden háček, M:I nepropadne. Je zajímavý sledovat, co s kariérou jednoho herce dokáže udělat takováhle tělesná transformace. Chcete být úspěšní? Zhubněte! A za vším v podstatě vězí obrovská touha získat roli v Zero Dark Thirty. Nicméně bejt na Chrisově místě, tak tu smlouvu na Indyho podepíšu hned a na nic nečekám.
Vincent
0 0
reagovat
Pratt je cajk (teda alespon zatim, nez se mi okouka), ale u samotnyho filmu jsem takovejhle uspech necekal.
325097
Pratt je cajk (teda alespon zatim, nez se mi okouka), ale u samotnyho filmu jsem takovejhle uspech necekal.
0 0
reagovat
Do RainMakeRa bych se nepoustel - ma doma Wilsonku, kterou se nebude bat pouzit :D

Chrisovi to preju.. haters gonna hate pche..

No a nejvetsi sranda bude az Mission Impossible lehce propadne a Tomuv rank v sekte se snizi o 2 levely, to bude teprv pruser.
325092
Do RainMakeRa bych se nepoustel - ma doma Wilsonku, kterou se nebude bat pouzit *:D* Chrisovi to preju.. haters gonna hate pche.. No a nejvetsi sranda bude az Mission Impossible lehce propadne a Tomuv rank v sekte se snizi o 2 levely, to bude teprv pruser.
0 0
reagovat

RainMakeR

a stejnou logikou, nebejt Strážců galaxie tak nemá Pratt co dělat...
Souhlas s uživatelem dreamy , že ty projekty by byly výnosné i bez něj...
Dneska už ty filmy často nejsou o hereckých hvězdách....
325086
a stejnou logikou, nebejt Strážců galaxie tak nemá Pratt co dělat... Souhlas s uživatelem dreamy , že ty projekty by byly výnosné i bez něj... Dneska už ty filmy často nejsou o hereckých hvězdách....
RainMakeR
0 0
reagovat
Tenhle článěk se četl skvěle. Díky Tede :-)

a kdo pomluví Chrise Pratta tak má problém se mnou ! Tenhle borec je těžce vpohodě! Moc mu to přeju tenhle úspěch. A srovnání s Kitschem a Worthingtnem ? haha Bitch please 8)
Pratt je z jiné galaxie než tihle týpci o kterých se už ani pořádně nic neví. Nebýt Avatara tak Worthington nemá co dělat :))
325084
Tenhle článěk se četl skvěle. Díky Tede :-) a kdo pomluví Chrise Pratta tak má problém se mnou ! Tenhle borec je těžce vpohodě! Moc mu to přeju tenhle úspěch. A srovnání s Kitschem a Worthingtnem ? haha Bitch please *8)* Pratt je z jiné galaxie než tihle týpci o kterých se už ani pořádně nic neví. Nebýt Avatara tak Worthington nemá co dělat *:))*
0 0
reagovat
A nechcete si polepiť izbu jeho plagátmi ?
325083
A nechcete si polepiť izbu jeho plagátmi ?
0 0
reagovat

dreamy

aj "len viezť sa" treba vedieť

JW reakcie: film bol fajn a Pratt bol dobrý
Terminátor5 (budúce) reacie: film bol fajn/shit a Jay Courney bol na päsť...

cítiš ten rozdiel? :)
325082
aj "len viezť sa" treba vedieť JW reakcie: film bol fajn a Pratt bol dobrý Terminátor5 (budúce) reacie: film bol fajn/shit a Jay Courney bol na päsť... cítiš ten rozdiel? *:)*
dreamy
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se