Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Hollywoodská studia pod drobnohledem

příspěvky 21 - 26 Napsat příspěvek

Ted

To je presne tym co si spominal v uvode - mal som diplomovku na podobnu temu ;) Aj ked sa mi nechce verit ze uz to budu skoro 2 roky :D
320400
To je presne tym co si spominal v uvode - mal som diplomovku na podobnu temu ;) Aj ked sa mi nechce verit ze uz to budu skoro 2 roky :D
Ted
0 0
reagovat

robof

Získáváš bludištáka, gratuluju. :D

Zmátlo mě následující z jednoho zdroje nadávajícího na současnou distribuční strategii Foxů: "21st Century Fox: This is the name by which the public company is now known, but the studio is still, tellingly, stuck in the 20th Century."
320391
Získáváš bludištáka, gratuluju. *:D* Zmátlo mě následující z jednoho zdroje nadávajícího na současnou distribuční strategii Foxů: "21st Century Fox: This is the name by which the public company is now known, but the studio is still, tellingly, stuck in the 20th Century."
robof
0 0
reagovat

Jedna technicka

21st Century Fox nie je novy nazov filmoveho studia, to sa stale vola 20th Century Fox. 21st je materska spolocnost, ktorej patri filmove studio 20th Century Fox a Fox Entertainment Group. 21st vzniklo potom, co sa Murdoch rozhodol rozdelit svoju News Corp. na dve spolocnosti - News Corporation (zamerana na publishing) a prave 21st Century Fox (orientovana na multimedia, patri jej prave filmove studio a entertainment group).

Skratka poznamka o zmene nazvu, ktoru si nikto nevsimol je bullshit. Je to asi ako by sme teraz Warner Bros zacali volat Time Warner (alebo AOL Time Warner - aj tak sa v predsa v minulosti nazyvala korporacia ktora ich vlastni...). V pripade Warnerov to Ted rozlisil, v pripade 20th Century Fox nie ;)
320401
21st Century Fox nie je novy nazov filmoveho studia, to sa stale vola 20th Century Fox. 21st je materska spolocnost, ktorej patri filmove studio 20th Century Fox a Fox Entertainment Group. 21st vzniklo potom, co sa Murdoch rozhodol rozdelit svoju News Corp. na dve spolocnosti - News Corporation (zamerana na publishing) a prave 21st Century Fox (orientovana na multimedia, patri jej prave filmove studio a entertainment group). Skratka poznamka o zmene nazvu, ktoru si nikto nevsimol je bullshit. Je to asi ako by sme teraz Warner Bros zacali volat Time Warner (alebo AOL Time Warner - aj tak sa v predsa v minulosti nazyvala korporacia ktora ich vlastni...). V pripade Warnerov to Ted rozlisil, v pripade 20th Century Fox nie *;)*
Jedna technicka
0 0
reagovat
Věřim, že Paramount najde dalšího Roberta Evanse a zase se z toho vyhrabe.

Jinak samozřejmě skvělej článek. Ale tohle je tak výživný téma, že by moh bejt klidně šestkrát tak dlouhej.
320397
Věřim, že Paramount najde dalšího Roberta Evanse a zase se z toho vyhrabe. Jinak samozřejmě skvělej článek. Ale tohle je tak výživný téma, že by moh bejt klidně šestkrát tak dlouhej.
0 0
reagovat
Výborný článek link
320396
Výborný článek http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/07/thats-good.gif
0 0
reagovat
Devadesátkový Miramax... to bylo Studio. :)
320393
Devadesátkový Miramax... to bylo Studio. :)
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se