Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Spidey bez Petera Parkera?

příspěvky 81 - 100 Napsat příspěvek
KarelR> Pra mna ako komixu neznaleho divaka je to len zamena pleti nic viac. Ano ako pises, to ze je cierny Nick Fury alebo Heimdal to lepsie splnuje zamenu. Avsak oni su inej pleti proti nejakemu povodnemu komixu, nieje to vymena v zabehnutej filmovej serii.

Optikou filmoveho divaka, ked ma niekto laka na film Kapitan Amerika 4 a doteraz bol Cap biely Steve Rogers je mi to fakt divne ak v stvorke zrazu bude cierny. Ano registrujem, ze to je ina postava ktora prevzala mantl lenze ja radsej uvidim ked uz uplne novu postavu nez niekoho kto prevezme mantl. Tyka sa to rovnako smerovania k tomu, ze by Bucky mohol byt Cap. Dakujem neprosim.

Takze keci o rasizme predbezne uloz k ladu.
315263
[b]KarelR>[/b] Pra mna ako komixu neznaleho divaka je to len zamena pleti nic viac. Ano ako pises, to ze je cierny Nick Fury alebo Heimdal to lepsie splnuje zamenu. Avsak oni su inej pleti proti nejakemu povodnemu komixu, nieje to vymena v zabehnutej filmovej serii. Optikou filmoveho divaka, ked ma niekto laka na film Kapitan Amerika 4 a doteraz bol Cap biely Steve Rogers je mi to fakt divne ak v stvorke zrazu bude cierny. Ano registrujem, ze to je ina postava ktora prevzala mantl lenze ja radsej uvidim ked uz uplne novu postavu nez niekoho kto prevezme mantl. Tyka sa to rovnako smerovania k tomu, ze by Bucky mohol byt Cap. Dakujem neprosim. Takze keci o rasizme predbezne uloz k ladu.
0 0
reagovat
Som na jednej strane nasratý a na druhej sa smejem z Marvel fanboyov, ktorí si tak moc želali návrat Spideyho domov. Špeciálne z Rainmakera. :D

Ale toto je fakt zbytočné a samoúčelné. Kľudne tam dajte Milesa. V roku 2020. Môžem konečne dostať pravého, bieleho, chudobného Petera Parkera po boku hrdinov z Avengers? Žiadam až tak veľa?
315262
Som na jednej strane nasratý a na druhej sa smejem z Marvel fanboyov, ktorí si tak moc želali návrat Spideyho domov. Špeciálne z Rainmakera. *:D* Ale toto je fakt zbytočné a samoúčelné. Kľudne tam dajte Milesa. V roku 2020. Môžem konečne dostať pravého, bieleho, chudobného Petera Parkera po boku hrdinov z Avengers? Žiadam až tak veľa?
0 0
reagovat
Když bude spidey černej, Avengers můžou dostat i Oskara! :D nevadí mi to, ještě prosím chci vidět černýo Thora a budu spokojenej :D
315261
Když bude spidey černej, Avengers můžou dostat i Oskara! *:D* nevadí mi to, ještě prosím chci vidět černýo Thora a budu spokojenej *:D*
0 0
reagovat
Nemám rád zbytečné rasové změny vůči originálu (ať už jedním nebo druhým směrem), ale Glover by byl naprosto perfektní.
315260
Nemám rád zbytečné rasové změny vůči originálu (ať už jedním nebo druhým směrem), ale Glover by byl naprosto perfektní.
0 0
reagovat

KarelR

S Nickem Furym máš pravdu, ale na druhou stranu Peter Parker/Spider-man je mnohem tradičnější postava. Má dlouhou historii a většinou je spojena s bělošskou postavou z Queensu(pokud se nepletu). Tady nejde, tak ani o barvu kůže jako o to, že to k té postavě patří a pro většinu z nás je Spider-man běloch, totéž platí třeba pro Supermana či Batmana.

Jinak Spider-man je mnohem populárnější, než Nick Fury(myslím, že Mark Miller udělal z Nicka černocha v Ultimate Avengers, když restartoval celou sérii) a nedovedu si představit jak by to tvůrci provedli. Podobnou situaci řeší v Sony, kdy by byly rádi, kdyby příští Bond byl černoch.
315259
S Nickem Furym máš pravdu, ale na druhou stranu Peter Parker/Spider-man je mnohem tradičnější postava. Má dlouhou historii a většinou je spojena s bělošskou postavou z Queensu(pokud se nepletu). Tady nejde, tak ani o barvu kůže jako o to, že to k té postavě patří a pro většinu z nás je Spider-man běloch, totéž platí třeba pro Supermana či Batmana. Jinak Spider-man je mnohem populárnější, než Nick Fury(myslím, že Mark Miller udělal z Nicka černocha v Ultimate Avengers, když restartoval celou sérii) a nedovedu si představit jak by to tvůrci provedli. Podobnou situaci řeší v Sony, kdy by byly rádi, kdyby příští Bond byl černoch.
KarelR
0 0
reagovat

Spazz

No já to myslel tak, že pokud je ten herec dostatečně zajímavej a schopnej, což Glover bez pochyby je, tak může hrát Petera Parkera, ať už je to černoch, asiat nebo indián.
Hlavně v době kdy se v Hollywoodu řeší obsazení cizinců stylem "Mne je jedno, že jsi Španěl, prostě vypadáš exoticky, tak budeš hrát Araba, Mexikánce, Indiána apod." mi přijde hrozně vtipný řešit rasu herce, který se na to sakra hodí. Jenom co všechno za rasy a národnosti odehrál takový Cliff Curtis a to je to Maor z Nového Zélandu. Vadilo to někomu? Ne protože byl super.
315256
No já to myslel tak, že pokud je ten herec dostatečně zajímavej a schopnej, což Glover bez pochyby je, tak může hrát Petera Parkera, ať už je to černoch, asiat nebo indián. Hlavně v době kdy se v Hollywoodu řeší obsazení cizinců stylem "Mne je jedno, že jsi Španěl, prostě vypadáš exoticky, tak budeš hrát Araba, Mexikánce, Indiána apod." mi přijde hrozně vtipný řešit rasu herce, který se na to sakra hodí. Jenom co všechno za rasy a národnosti odehrál takový Cliff Curtis a to je to Maor z Nového Zélandu. Vadilo to někomu? Ne protože byl super.
Spazz
0 0
reagovat

TonyClifton

Dokavad je ta postava dostatecne vyzivna a zajimava, tak je to ve finale kazdemu (krom ultra fanboyu a rasistu) asik docela jedno, ale vzhledem k tomu, ze k tomu vazne neni zadny duvod, je to proste divne.
315254
Dokavad je ta postava dostatecne vyzivna a zajimava, tak je to ve finale kazdemu (krom ultra fanboyu a rasistu) asik docela jedno, ale vzhledem k tomu, ze k tomu vazne neni zadny duvod, je to proste divne.
TonyClifton
0 0
reagovat
Miles Morales je Peter Parker asi jako jsou Bucky Barnes a Sam Wilson Steve Rogers. Že někdo převezme mantl neznamená, že je to stejná postava.

Klasickou změnu barvy pleti podstoupil třeba Nick Fury, kterej byl původně běloch. A nemám teda pocit, že bychom tím nějak tratili...


A jenom drobná poznámka: Začínáme docela uvažovat o tom, že budeme za rasistický poznámky udělovat banový prázdniny. Tak jenom aby se dotyčný potom nedivili, že nebyli varováni.
315252
Miles Morales je Peter Parker asi jako jsou Bucky Barnes a Sam Wilson Steve Rogers. Že někdo převezme mantl neznamená, že je to stejná postava. Klasickou změnu barvy pleti podstoupil třeba Nick Fury, kterej byl původně běloch. A nemám teda pocit, že bychom tím nějak tratili... A jenom drobná poznámka: Začínáme docela uvažovat o tom, že budeme za rasistický poznámky udělovat banový prázdniny. Tak jenom aby se dotyčný potom nedivili, že nebyli varováni.
0 0
reagovat

Mantreg

A to by byl problém? :o
315250
A to by byl problém? *:o*
Mantreg
0 0
reagovat

podzimator

Podle toho, co se tady píše je to akorát černý Peter Parker, takže ne není.
315249
Podle toho, co se tady píše je to akorát černý Peter Parker, takže ne není.
podzimator
0 0
reagovat

Will

Miles Morales není originální postava?
315247
Miles Morales není originální postava?
Will
0 0
reagovat
Jo to vzdy vsetkych potesi, ked sa zoberu existujuce postavy a zmenia farbu a / alebo pohlavie. To tak doda sebavedomie ... narozdiel od vymyslania originalnych postav ...
315246
Jo to vzdy vsetkych potesi, ked sa zoberu existujuce postavy a zmenia farbu a / alebo pohlavie. To tak doda sebavedomie ... narozdiel od vymyslania originalnych postav ...
0 0
reagovat

Spike25

Zdravíme našeho oblíbeného komunistického zastupitele s brilantní gramatikou a místního šampióna v hraní na babu.:)
315244
Zdravíme našeho oblíbeného komunistického zastupitele s brilantní gramatikou a místního šampióna v hraní na babu.*:)*
Spike25
0 0
reagovat
Aneb jak se v diskuzi sešli dva, pro které je té demokracie skoro až škoda...
315243
Aneb jak se v diskuzi sešli dva, pro které je té demokracie skoro až škoda...
0 0
reagovat

popik

Jestli tam nacpou černocha, tak přecházím z pasivního rasismu na aktivní, protože tohle už jde za lajnu. Stačilo koukat na ten patetickej projev Commona na Oscarech a málem jsem šavlil, teď abych musel sledovat, jak dojebávají jednu z nejbělejších komiskových postav tím, že ji přeobsadí černochem. Už vidím, jak se nějaká standardní bandička vykastrovanejch intoušů začne srát do diskuzí s tím, že je to naprosto logická volba. Takže speciálně pro ně NE není to logická volba a jděte s tím do prdele.

Na 99% je to snůška žvástů, ale i tak mě dokázala pěkně nasrat.

BTW Všimněte si prosím, že jsem se vyhnul slovu začínajícímu na N 8) a za to zasloužím pochvalu ?)

315242
Jestli tam nacpou černocha, tak přecházím z pasivního rasismu na aktivní, protože tohle už jde za lajnu. Stačilo koukat na ten patetickej projev Commona na Oscarech a málem jsem šavlil, teď abych musel sledovat, jak dojebávají jednu z nejbělejších komiskových postav tím, že ji přeobsadí černochem. Už vidím, jak se nějaká standardní bandička vykastrovanejch intoušů začne srát do diskuzí s tím, že je to naprosto logická volba. Takže speciálně pro ně NE není to logická volba a jděte s tím do prdele. Na 99% je to snůška žvástů, ale i tak mě dokázala pěkně nasrat. BTW Všimněte si prosím, že jsem se vyhnul slovu začínajícímu na N *8)* a za to zasloužím pochvalu *?)*
popik
0 0
reagovat
To je hloupí nápad. Koho zajímá nějaký falešný Spider-Man? Jediný opravdový je Peter Parker. ;)
315241
To je hloupí nápad. Koho zajímá nějaký falešný Spider-Man? Jediný opravdový je Peter Parker. *;)*
0 0
reagovat
keď tam dajú černocha tak začnem byť fakt rasista ...
315240
keď tam dajú černocha tak začnem byť fakt rasista ...
0 0
reagovat
Ja by som bral, keby bol najkôr Peter, už dlho som dúfal, že ho uvidím na plátne ako člena Avengers, aspoň také dva filmy a potom by ho mohol vystriedať Miles a Peter by mal rolu mentora :D
315231
Ja by som bral, keby bol najkôr Peter, už dlho som dúfal, že ho uvidím na plátne ako člena Avengers, aspoň také dva filmy a potom by ho mohol vystriedať Miles a Peter by mal rolu mentora *:D*
0 0
reagovat

tohle nemá cenu komentovat jinak než Yondu z GoG

link

absolutní kravina.
315230
https://www.youtube.com/watch?v=H0FCcjwV9Kw absolutní kravina.
tohle nemá cenu komentovat jinak než Yondu z GoG
0 0
reagovat
Do prdele Glover by byl boží.
315228
Do prdele Glover by byl boží.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se