Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Vizuální efekty včera, dnes a zítra

příspěvky 21 - 36 Napsat příspěvek
Opice +1

A já jen doufám, že za pár let tu bude podobně adorován i Warcraft, který stále všichni označuji technicky jako mix Avatara, Opic a Pána Prstenů. :+
314396
Opice +1 A já jen doufám, že za pár let tu bude podobně adorován i Warcraft, který stále všichni označuji technicky jako mix Avatara, Opic a Pána Prstenů. *:+*
0 0
reagovat

Axis

V deväťdesiatom siedmom si nemohol v kine vidieť tretieho Aliena, vlastne ani štvrtého...pamätám si, že som spravil poslednú skúšku zimného semestra v januári 1998 a šup za odmenu dvakrát do kina (na premiéru Alien:Resurrection a bondovku).
314393
V deväťdesiatom siedmom si nemohol v kine vidieť tretieho Aliena, vlastne ani štvrtého...pamätám si, že som spravil poslednú skúšku zimného semestra v januári 1998 a šup za odmenu dvakrát do kina (na premiéru Alien:Resurrection a bondovku).
Axis
0 0
reagovat
Mám pocit, že jo... Což mě přivádí na to, že jsem chtěl k Hobbitovi říct tohle – jeho ne/kvalitativní úroveň je značně zatlačena do pozadí samotnou Jacksonovou stylizací, takže ony můžou být animace, textury, zasazení do prostředí a já nevim co ještě sebelepší, ale pokud se to nasvítí a barevně zkoriguje tak, jak se to u Hobbita děje, navíc se do toho připočítá tuna nereálných a těžko představitelných věcí (jako tekuté zlato ve dvojce) a vyjde z toho něco, co se zrovna za neviditelný trik považovat nedá...
Ne, ta oskarová nominace mi fakt nechybí, jde mi jen o to, proč tam ani být nemůže...
314390
Mám pocit, že jo... Což mě přivádí na to, že jsem chtěl k Hobbitovi říct tohle – jeho ne/kvalitativní úroveň je značně zatlačena do pozadí samotnou Jacksonovou stylizací, takže ony můžou být animace, textury, zasazení do prostředí a já nevim co ještě sebelepší, ale pokud se to nasvítí a barevně zkoriguje tak, jak se to u Hobbita děje, navíc se do toho připočítá tuna nereálných a těžko představitelných věcí (jako tekuté zlato ve dvojce) a vyjde z toho něco, co se zrovna za neviditelný trik považovat nedá... Ne, ta oskarová nominace mi fakt nechybí, jde mi jen o to, proč tam ani být nemůže...
0 0
reagovat

Memphis

Našlapanej, naprosto neuveřitelně! Sice mě bylo ten rok jen 14, ale pamatuju si že jsem byl v našem Náchodském kině Vesmír (jen na okraj v 99 jsme měli jako první v ČR Dolby – Stereo Digital Surround Ex) na Lhář Lhář, Double Team, Pátý Element, Con Air, Tváří v Tvář, Hvězdná pěchota, Třetí Alieny, Air Force One a Peacemaker. (parta kámošů s úchylkou pro akční filmy a pernamentkou do kina - jeden z kamarádů měl otce promítače).
Škoda že k těm dospělejším filmům jsem musel dorůst až přez TV obrazovku a tak jsem si nedošel např na Amy, Darka, LA Přísně Tajné, Donniho Brasca atd....
Nu nic jen mě ovál duch dnů dávno zapomenutých kdy dětské hry před barákem narušovali pravidelné návaly akčních vypalovaček. Kde ty dny sakra jsou.

Serkisovi bych to taky přál ale tajně doufám ve Strážce.
314389
Našlapanej, naprosto neuveřitelně! Sice mě bylo ten rok jen 14, ale pamatuju si že jsem byl v našem Náchodském kině Vesmír (jen na okraj v 99 jsme měli jako první v ČR Dolby – Stereo Digital Surround Ex) na Lhář Lhář, Double Team, Pátý Element, Con Air, Tváří v Tvář, Hvězdná pěchota, Třetí Alieny, Air Force One a Peacemaker. (parta kámošů s úchylkou pro akční filmy a pernamentkou do kina - jeden z kamarádů měl otce promítače). Škoda že k těm dospělejším filmům jsem musel dorůst až přez TV obrazovku a tak jsem si nedošel např na Amy, Darka, LA Přísně Tajné, Donniho Brasca atd.... Nu nic jen mě ovál duch dnů dávno zapomenutých kdy dětské hry před barákem narušovali pravidelné návaly akčních vypalovaček. Kde ty dny sakra jsou. Serkisovi bych to taky přál ale tajně doufám ve Strážce.
Memphis
0 0
reagovat
Nikdy nezapomenu na větu z bonusů Společenstva. "Pro nás je největší odměna, když se na to člověk podívá a zeptá se, jaké triky, tam nějaké byly?" Z tohodle pohledu to nemůže dostat nikdo jiný, než opice.

Budu se na to muset podívat, jestli ten stejný člověk dělal i na Hobitovi.
314387
Nikdy nezapomenu na větu z bonusů Společenstva. "Pro nás je největší odměna, když se na to člověk podívá a zeptá se, jaké triky, tam nějaké byly?" Z tohodle pohledu to nemůže dostat nikdo jiný, než opice. Budu se na to muset podívat, jestli ten stejný člověk dělal i na Hobitovi.
0 0
reagovat
Ja treba mam rad triky v Inception. Ale treba taky trosku z jinyho soudku triky ve Faunove labyrintu, protoze miluju tu strasidelne pohadkovou stylizaci nadprirozena od Guillerma del Tora (ten chlap by se mel vykaslat na obri roboty a vratit se k tomu, co mu jde nejlip :_). A nebo taky zboznuju stary a priznany triky plus kouzelnou stylizaci filmu Karla Zemana (Ukradena vzducholod, Baron Prasil, Na komete, Blaznova kronika,...). Aneb nemusi to bejt vzdy co nejvic do detailu realisticky, aby z toho byl dobrej film :_)
314386
Ja treba mam rad triky v Inception. Ale treba taky trosku z jinyho soudku triky ve Faunove labyrintu, protoze miluju tu strasidelne pohadkovou stylizaci nadprirozena od Guillerma del Tora (ten chlap by se mel vykaslat na obri roboty a vratit se k tomu, co mu jde nejlip :_). A nebo taky zboznuju stary a priznany triky plus kouzelnou stylizaci filmu Karla Zemana (Ukradena vzducholod, Baron Prasil, Na komete, Blaznova kronika,...). Aneb nemusi to bejt vzdy co nejvic do detailu realisticky, aby z toho byl dobrej film :_)
0 0
reagovat
Já bych ještě zmínil Verhoevenův vesmírnej hmyz, kterej pravděpodobně nezestárne nikdy.

Jinak jsem si ještě ze zajímavosti projel všechno, co šlo kromě Pěchoty v roce '97 do kin, a musim říct, že ten rok byl docela našlapanej, a to jak trikově, tak i co se týče kvality filmů...

Z nominovaný pětky jsem ještě neviděl opice, ale nemůžu říct, že bych to Serkisovi a spol. tentokrát konečně nepřál.
314384
Já bych ještě zmínil Verhoevenův vesmírnej hmyz, kterej pravděpodobně nezestárne nikdy. Jinak jsem si ještě ze zajímavosti projel všechno, co šlo kromě Pěchoty v roce '97 do kin, a musim říct, že ten rok byl [link="http://en.wikipedia.org/wiki/1997_in_film"]docela našlapanej[/link], a to jak trikově, tak i co se týče kvality filmů... Z nominovaný pětky jsem ještě neviděl opice, ale nemůžu říct, že bych to Serkisovi a spol. tentokrát konečně nepřál.
0 0
reagovat
1) transformers (prostě proto)
2) na hraně zítřka (škoda toho alfa samce nebo či co to bylo)
3) strážci galaxie
4) opice
5) interstellar
314376
1) transformers (prostě proto) 2) na hraně zítřka (škoda toho alfa samce nebo či co to bylo) 3) strážci galaxie 4) opice 5) interstellar
0 0
reagovat
Většina článku je jen popisování různých cen a nominací.

Po přečtení nadpisu jsem čekal, že se bude řešit třeba proč je dnes všude nekvalitní digibordel, srovnání triků dřív a dnes nebo se rozebere nějaký film po trikové stránce apod.
314378
Většina článku je jen popisování různých cen a nominací. Po přečtení nadpisu jsem čekal, že se bude řešit třeba proč je dnes všude nekvalitní digibordel, srovnání triků dřív a dnes nebo se rozebere nějaký film po trikové stránce apod.
0 0
reagovat
:+ Díky IMFe za pěknej článek, takhle po ránu ;)
314374
*:+* Díky IMFe za pěknej článek, takhle po ránu *;)*
0 0
reagovat
Pekne napísaný článok.
A v podstate súhlasím s verdiktom na konci, aj keď na mňa noví X-meni zapôsobili teda veľmi silno digi scénami. No a Captain America bol na tom asi dosť podobne, takže úplne jednoznačne by som sa nevedel rozhodnúť (Quicksilverova scéna bola absolútny brutal!). Ale opice boli namakané a skutočne ako živé (to bolo ako spomenul Imf už v jednotke vymakané - Caesar). No a samozrejme Strážcovia...proste rozhodovanie nie je ľahké :)
Čo sa týka tej otázky. Jurassic park samozrejme na popredných miestach, ale mne veľmi rezonuje aj Dračie srdce (koža a pohyby toho draka boli skutočne vymakané a dodnes to vyzerá perfektne). Ale asi najviac ma dostali prví Transformers...to skĺbenie robotov do reálnych scén bolo dokonalé. Avatar ako prínos technologický a Gravitácia je pre mňa zatiaľ top v efektoch (a podľa mňa v zobrazení vesmíru jej Intelstellar nesiahal ani po členky, samozrejme Interstellar išiel zase o kúsok ďalej).
314373
Pekne napísaný článok. A v podstate súhlasím s verdiktom na konci, aj keď na mňa noví X-meni zapôsobili teda veľmi silno digi scénami. No a Captain America bol na tom asi dosť podobne, takže úplne jednoznačne by som sa nevedel rozhodnúť (Quicksilverova scéna bola absolútny brutal!). Ale opice boli namakané a skutočne ako živé (to bolo ako spomenul Imf už v jednotke vymakané - Caesar). No a samozrejme Strážcovia...proste rozhodovanie nie je ľahké :) Čo sa týka tej otázky. Jurassic park samozrejme na popredných miestach, ale mne veľmi rezonuje aj Dračie srdce (koža a pohyby toho draka boli skutočne vymakané a dodnes to vyzerá perfektne). Ale asi najviac ma dostali prví Transformers...to skĺbenie robotov do reálnych scén bolo dokonalé. Avatar ako prínos technologický a Gravitácia je pre mňa zatiaľ top v efektoch (a podľa mňa v zobrazení vesmíru jej Intelstellar nesiahal ani po členky, samozrejme Interstellar išiel zase o kúsok ďalej).
0 0
reagovat
Kvalitni triky nedelaji kvalitni film.nedavny jupiter ascending to potvrdil. Za me favorit jasnej.Strazci Galaxie. A pokud to vyhraje Interstelar tak budu taky nadsen.
Zminovat Jursky park uz je zbytecny.ten film je nadcasovej.nejenom trikama.
Skvely clanek Imfe a tesime se na dalsi :-)
314372
Kvalitni triky nedelaji kvalitni film.nedavny jupiter ascending to potvrdil. Za me favorit jasnej.Strazci Galaxie. A pokud to vyhraje Interstelar tak budu taky nadsen. Zminovat Jursky park uz je zbytecny.ten film je nadcasovej.nejenom trikama. Skvely clanek Imfe a tesime se na dalsi :-)
0 0
reagovat
mno osobně si mylsim, že to vyhrajou opice protože budou pro hodnotitele přeci je přijatelnější než Strážci galaxie. Každopádně muj favorit bylo jednoznačně Na hraně zítřka kde je většina triků udělaná tak dobře že si jich člověk ani nevšimne ( jediný co to trochu kazí jsou ty podivný mimozemšťani )takže pro mě škoda že se do tý pětky ten film nedostal.
ad.1
Jinak co se týče začátku článku tak vim že si už nadosmrti budu pamatovat Jurskej park 1 kterej trikově a uvěřitelností dinosaurů dodneška nikdo nepřekonal.
ad.2
Co se týče těch ostatních cen tak dát cenu za nejhezčí hru minulího roku Call of Duty je teda fail na entou a dost to věrohodnost tý ceny sráží.
314371
mno osobně si mylsim, že to vyhrajou opice protože budou pro hodnotitele přeci je přijatelnější než Strážci galaxie. Každopádně muj favorit bylo jednoznačně Na hraně zítřka kde je většina triků udělaná tak dobře že si jich člověk ani nevšimne ( jediný co to trochu kazí jsou ty podivný mimozemšťani )takže pro mě škoda že se do tý pětky ten film nedostal. ad.1 Jinak co se týče začátku článku tak vim že si už nadosmrti budu pamatovat Jurskej park 1 kterej trikově a uvěřitelností dinosaurů dodneška nikdo nepřekonal. ad.2 Co se týče těch ostatních cen tak dát cenu za nejhezčí hru minulího roku Call of Duty je teda fail na entou a dost to věrohodnost tý ceny sráží.
0 0
reagovat
Hail Caesar? Hail Imf!
314369
Hail Caesar? Hail Imf!
0 0
reagovat
Finalovou petku si dokazu predstavit mozna jinou, ale ve vysledku souhlasim s opickama 8)
314367
Finalovou petku si dokazu predstavit mozna jinou, ale ve vysledku souhlasim s opickama *8)*
0 0
reagovat
Málo naplat, imfovi ten exil prostě svědčí... 8) Další výživný a záživný článek - jen tak dál! :+

Jinak favorita máme asi stejného - já si také v kině musel pořád opakovat, že ty potvory jsou jenom digitální...
314366
Málo naplat, imfovi ten exil prostě svědčí... *8)* Další výživný a záživný článek - jen tak dál! *:+* Jinak favorita máme asi stejného - já si také v kině musel pořád opakovat, že ty potvory jsou jenom digitální...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se