Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

15 nejočekávanějších filmů druhé poloviny roku


ikona
KarelR
tématop 10top 5top10
Z čeho se letos ještě může vyklubat pecka? 

Když jsme na začátku roku vybírali nejočekávanější filmy příštích dvanácti měsíců, k málokterému byl k dispozici trailer. Červen je ale za námi a skoro všechny projekty z druhé půlky roku mají první upoutávku za sebou, takže se toho dá otipovat daleko víc. Které nás dosud zaujaly nejvíc, ať už tvůrčím týmem nebo odhaleným materiálem? Po projetí kinovýhledu se v podstatě sama seskládala tahle patnáctka filmových nadějí. A ne... třeba Hobit nás nijak závratně neláká.

6. listopadu

Frank

Michael Fassbender s obří umělou hlavou momentálně baví diváky ve Varech. Bizarní road trip o hudebním géniovi, který podivínsky skrývá svou tvář, by ale měl s klidem vykročit i mimo festivalové okruhy. Osobitosti má totiž na rozdávání už v trailerech a spokojené divácké ohlasy mu jen a jen prospívají. Těšíme se.

O FILMU ::: TRAILER ::: GALERIE

 

Interstellar

Nouléééééén! Víc ani psát netřeba, mezihvězdný výlet jednoho z top režisérů současnosti je ostatně filmovou událostí už nyní. Sklidí podobný úspěch jako loňská Gravitace, jež byla taktéž originální autorskou sci-fi? Nic by nás nepotěšilo víc. Tedy krom trailerové kampaně, která by už nemusela odhalit vůbec nic dalšího...

O FILMU ::: CZ TRAILER ::: GALERIE

 

13. listopadu

Fury

David Ayer dostal brutální sodu za akčňák Sabotage, na jeho tankový thriller Fury jsme se ale těšit nepřestali. Brad Pitt ostatně do nudných filmů neleze a loňská Patrola vyztužila Ayerovu pověst natolik, že jeden fail (navíc se scénářem packala Skipa Woodse) v klidu ustojí. Jste-li stále na pochybách, okoštujte trailer!

O FILMU ::: TRAILER ::: GALERIE

 

20. listopadu

Falešní poldové

Malé zjevení, které v trailerech baví čím dál tím víc. Dvojka sympatických pitomců z New Girl oblíkla uniformy a těží z toho tolik fórů, až se člověk diví, kde najednou sebrali tolik elánu. Odpověď? Plnokrevný comeback tu chystá Luke Greenfield, režisér výborné Sexbomby od vedle. A jeho úsilí v podstatě nejde nefandit.

O FILMU ::: TRAILER ::: GALERIE

 

25. prosince

Exodus: Bohové a králové

Ridley Scott se vrací do žánru, ve kterém mu to jde nejlíp. Po Gladiátorovi a Království nebeském nás hodlá opájet duelem Mojžíše a Ramsese, jehož první teaser nás potěšil dnes ráno. A pokud našlapaný vizuál doplní vypilovaný příběh, máme před sebou další zatraceně epický nářez!

O FILMU ::: CZ TEASER ::: GALERIE

 

Na který film z druhé poloviny roku se nejvíc těšíte vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace