Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

15 nejočekávanějších filmů druhé poloviny roku


ikona
KarelR
tématop 10top 5top10
Z čeho se letos ještě může vyklubat pecka? 

Když jsme na začátku roku vybírali nejočekávanější filmy příštích dvanácti měsíců, k málokterému byl k dispozici trailer. Červen je ale za námi a skoro všechny projekty z druhé půlky roku mají první upoutávku za sebou, takže se toho dá otipovat daleko víc. Které nás dosud zaujaly nejvíc, ať už tvůrčím týmem nebo odhaleným materiálem? Po projetí kinovýhledu se v podstatě sama seskládala tahle patnáctka filmových nadějí. A ne... třeba Hobit nás nijak závratně neláká.

4. září

A Most Wanted Man

Po skvělém špionážním dramatu Jeden musí z kola ven se na plátna kin dostává další románová klasika Johna le Caré. Kralovat by jí měl zesnulý Philip Seymour Hoffman a pár prvních reakcí rozhodně nenaznačuje zklamání.

O FILMU ::: TRAILER ::: GALERIE

 

9. října

Zmizelá

David Fincher opět v detektivním módu. Tentokrát u adaptace chváleného románu od Gillian Flynn, v níž bude Ben Affleck pátrat po svojí zmizelé manželce. Že se u toho často kření jako idiot? Čtenáři knihy tvrdí, že to je chytrý tvůrčí záměr, tak jim zatím musíme věřit.

O FILMU ::: CZ TRAILER ::: GALERIE

 

30. října

Kingsman: Tajná služba

Nejnovější X-Meni se naštěstí povedli i poté, co je opustil režisér První třídy Matthew Vaughn. Ten utekl k adaptaci millarovského comicsu Tajná služba, který by měl být minimálně stejně cool jako Kick-Ass. Že je v něm za hlavního bijce Colin Firth s deštníkem? Už z teaseru je jasné, že to vůbec nebude vadit. Ba naopak...

O FILMU ::: CZ TEASER ::: GALERIE

 

The Drop

Tom Hardy jako barman s pohnutou minulostí, který si musí zjednat pořádek mezi ostrými gangstery? Sem s tím! Obzvlášť, když za scénářem hutně vyhlížejícího thrilleru stojí Dennis Lehane, bostonská stálice zodpovědná za Gone, Baby, Gone a Tajemnou řeku.

O FILMU ::: TRAILER ::: GALERIE

 

The Interview

Severní Korea už stihla rozhlásit, že bude premiéru The Interview brát jako vyhlášení války. James Franco a Seth Rogen tak asi nemají moc klidné spaní, zatím ale svůj filmový atentát na Kim Čong-una z oběhu nestahují. Uvidíme, jestli budou stejně odvážní i za pár měsíců.

O FILMU ::: TEASER ::: GALERIE

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace