Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

15 nejočekávanějších filmů druhé poloviny roku


ikona
KarelR
tématop 10top 5top10
Z čeho se letos ještě může vyklubat pecka? 

Když jsme na začátku roku vybírali nejočekávanější filmy příštích dvanácti měsíců, k málokterému byl k dispozici trailer. Červen je ale za námi a skoro všechny projekty z druhé půlky roku mají první upoutávku za sebou, takže se toho dá otipovat daleko víc. Které nás dosud zaujaly nejvíc, ať už tvůrčím týmem nebo odhaleným materiálem? Po projetí kinovýhledu se v podstatě sama seskládala tahle patnáctka filmových nadějí. A ne... třeba Hobit nás nijak závratně neláká.

10. července

22 Jump Street

Minimálně stejně zábavný buddy movie jako první díl. 22 Jump Street vtrhne do českých kin už zítra a jako jediný film z tohohle výběru už má u nás i recenzi. Takže se v případě pochyb o tom, jestli Tatum a Hill odvázaně baví i podruhé, nezdráhejte prokliknout.

O FILMU ::: TRAILER ::: GALERIE ::: RECENZE

 

17. července

Úsvit planety opic

Pokračování Zrození planety opic se těší nadšeným kritickým reakcím, které jej pasují na Impérium vrací úder opičího univerza. Na vlastní oči se o jeho kvalitách přesvědčíme už příští týden, do té doby si třeba zopákněte skvělý finální trailer.

O FILMU ::: CZ TRAILER ::: GALERIE

 

31. července

Strážci Galaxie

O marveláckých Strážcích Galaxie už jsme toho napsali habaděj. Diváky nedávno nadchlo sedmnáctiminutové IMAX preview (pražské Floře se bohužel vyhnulo), stále ale není jasné, jestli banda vesmírných desperátů zaujme i širší divácké davy. Moudřejší každopádně budeme už v nejbližších týdnech.

O FILMU ::: CZ TRAILER ::: GALERIE

 

14. srpna

Expendables 3

Staromilsky akční jednička, skoroparodická dvojka... a moderně vyhlížející trojka. Expendables se napotřetí sklonili k ratingu PG-13 a pokusí se ulovit co nejvíc diváků série Rychle a zběsile. Klapne jim to? I kdyby ne, snad alespoň odejdou do důchodu se ctí.

O FILMU ::: CZ TRAILER ::: GALERIE

 

Chlapectví

Kandidát na jeden z filmů roku, jehož budeme brzy velebit v recenzi. Za dvanáct let natáčenou sondou do hlubin dospívání stojí Richard Linklater, režisér Před úsvitem, Před soumrakem a Před půlnocí. A podle všeho vystřihnul další majstrštyk, který dá člověku víc než všechny letošní popcornovky dohromady.

O FILMU ::: CZ TRAILER ::: GALERIE

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace