Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok 2013 v kostce - 2. část


ikona
Cival
mz nejrok v kostcetéma
Herečky, coolervoucí scény, WTF momenty, soundtracky, hlášky, plakáty a další pecky z loňského filmového roku 

Druhá část rekapitulace filmového roku 2013 je tady. Vyhlašujeme nejlepší herečku či nejlepší soundtrack, ale i lehce méně seriózní kategorie. Je toho dost, tak se vrhněte do čtení a dejte nám vědět, kdo by vyhrál u vás.  

ROK V KOSTCE - 1. ČÁST

Redakční tip - Nečekaná sláva v Pátrání po Sugar Manovi

Představte si, že natočíte slušnou desku v Americe, třicet let po vás ani sousedovic fena neštěkne... a najednou je z vás někde na jihu Afriky nejslavnější zpěvák historie! Kdo by takovýhle triumf nechtěl zažít, zvlášť před vyprodanou halou? Já pořád tak nějak doufám, že až zkrachuje MovieZone, tak nás nejpozději o deset let později pozvou třeba do Bhútánu, abychom tam na národním stadionu s Hladem v rámci veřejného čtení recitovali z našich epesních recenzí, které se mezitím staly zdrojem veškeré tamější moudrosti. To by bylo. Asi tuhle story budu říkat na pracovních pohovorech jako odpověď na otázku „Kde se vidíte za deset let?“

  

Osobní tip Civala: Nymfomanky ve vlaku – Když jsme my s klukama jezdívali na čundry, tak kupéčka takovýhle sympatický divoženky, soutěžící šoustáním o bonbóny, nikdy neobcházely. Fňuk. 

Osobni tip Imfa: Skydiving ve Star Trek: Do temnoty V Praze je Skydiving aréna, ale je v ní docela nuda. Poletujete ve válci, drží vás instruktor a kolem to hrozně fouká. Proto bych radši zažil skydiving ve druhém Star Treku - ve vesmíru totiž nefouká, jen jsou všude kolem lítaly obří šutry a musíte se trefit do prostoru o velikosti padesátníku (snad někteří tuhle minci pamatujete, připadám si starý), zatímco vás na levém křídle buzeruje Benedict Cumberbatch, který je prostě lepší než já. V čem? Ve všem! 

Osobní tip KarlaR: Finále U konce světa – Většina sci-fi filmů brání Zemi před mimozemšťany hrubou silou. Tenhle druh hrdinství tedy není žádná vítaná sranda, ukecat bandu emzáků, aby nás nechali na pokoji, je ale přímo snový zážitek. Rozhodně by mi tedy nevadilo stát po boku Simona Pegga a cpát zlé entitě do hlavy, že si prostě chceme žít podle sebe, tak ať si sbalí saky paky a vypadne o dům dál. Pravda vždycky funguje nejlíp. A tihle chlápci jí dokázali prodat líp než kdo jiný. 

Osobní tip Mr. Hlada: Úvod Gravitace – Než začne jít ve sci-fi thrilleru Alfonso Cuaróna o krk, je to jednoduše nádherná podívaná. Nějak moc nepočítám s tím, že bych se v nejbližší době podíval do vesmíru, takže to, co mi v prvním dloooouhém záběru v Gravitaci režisér předvedl, jsem si neskonale užil. A dal bych si repete, klidně i naživo. Pohled na Zemi z vesmíru má rozhodně něco do sebe.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace