Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Hobit: Šmakova dračí poušť: Recenze

příspěvky 381 - 400 Napsat příspěvek
Dvojku Hobita jsem ještě neviděl a je mi úplně volný, komu se líbí a komu ne, nicméně:

Je jasné, že se Hobit bude vždy srovnávat s LOTR a že ho většina při návštěvě Hobita bude očekávat, já ale tak nějak pochybuju, že kdyby úplně ten samý Pán Prstenů šel do kin dneska, že ho všichni přijmou tak nadšeně jako tehdy.

Osobně si neumím představit jak by měl vypadat film, který by na mě v dnešní době zapůsobil stejnou atmosférou jako tehdy trilogie. Podle mě si většina lidí ani neuvědomuje, jak moc se jejich pohled na filmy za těch deset let změnil a jak moc se změnil celý filmový byznys.

Spousta lidí tady v kladech/záporech Hobita uvádí věci, které se dají krásně aplikovat i na LOTRa, sami se tomu ale brání. Není to nutně nic špatného, jen si je ale potřeba uvědomit a přiznat, že už jen ta zkušenost z viděné deset let staré trilogie, stejně jako všech filmů mezitím, ovlivnila naše vnímání filmů dnes.

Nostalgie plus všechny ty krásné vzpomínky na tehdá o dekádu zpět nás nutí chtít to opět zažít, když se ale někoho zeptám na konkrétní věci, podle kterých je možno požadovaný zážitek složit, tak nikdo nedokáže říct. A když se polopatě vezmou věci z LOTRa, o kterých se smýšlí jako o těch klíčových, proč se nám to tak líbilo, a úplně stejně se vloží do nového produktu, tak furt to logicky nebude ono.

Filmový fanda (mě nevyjímaje) prostě často nemá páru, proč se mu daný film (ne)líbil, i když by často přísahal opak.
280145
Dvojku Hobita jsem ještě neviděl a je mi úplně volný, komu se líbí a komu ne, nicméně: Je jasné, že se Hobit bude vždy srovnávat s LOTR a že ho většina při návštěvě Hobita bude očekávat, já ale tak nějak pochybuju, že kdyby úplně ten samý Pán Prstenů šel do kin dneska, že ho všichni přijmou tak nadšeně jako tehdy. Osobně si neumím představit jak by měl vypadat film, který by na mě v dnešní době zapůsobil stejnou atmosférou jako tehdy trilogie. Podle mě si většina lidí ani neuvědomuje, jak moc se jejich pohled na filmy za těch deset let změnil a jak moc se změnil celý filmový byznys. Spousta lidí tady v kladech/záporech Hobita uvádí věci, které se dají krásně aplikovat i na LOTRa, sami se tomu ale brání. Není to nutně nic špatného, jen si je ale potřeba uvědomit a přiznat, že už jen ta zkušenost z viděné deset let staré trilogie, stejně jako všech filmů mezitím, ovlivnila naše vnímání filmů dnes. Nostalgie plus všechny ty krásné vzpomínky na tehdá o dekádu zpět nás nutí chtít to opět zažít, když se ale někoho zeptám na konkrétní věci, podle kterých je možno požadovaný zážitek složit, tak nikdo nedokáže říct. A když se polopatě vezmou věci z LOTRa, o kterých se smýšlí jako o těch klíčových, proč se nám to tak líbilo, a úplně stejně se vloží do nového produktu, tak furt to logicky nebude ono. Filmový fanda (mě nevyjímaje) prostě často nemá páru, proč se mu daný film (ne)líbil, i když by často přísahal opak.
0 0
reagovat

marfík

Bez urážky, ale nejspíš jsi špatně poslouchal. Šmakova dračí poušť má poměrně hodně nových hudebních motivů, které jsou velmi výrazné a perfektně podpořily dané scény. Takové Jezerní město, to byla lahoda pro moje hudbymilovné uši. Až to uvidíš víckrát, určitě to zaznamenáš. :)
280143
Bez urážky, ale nejspíš jsi špatně poslouchal. Šmakova dračí poušť má poměrně hodně nových hudebních motivů, které jsou velmi výrazné a perfektně podpořily dané scény. Takové Jezerní město, to byla lahoda pro moje hudbymilovné uši. Až to uvidíš víckrát, určitě to zaznamenáš. *:)*
marfík
0 0
reagovat
Mě se to líbilo víc než Neočekávaná cesta. 8/10. stčko má pravdu.
280142
Mě se to líbilo víc než Neočekávaná cesta. 8/10. stčko má pravdu.
0 0
reagovat

Bohužel musím souhlasit

Bohužel musím souhlasit se vším, co bylo v tý recenzi uvedený. Nejvíc mě zarazily levné digitální triky, nechápu, proč, když má Hobit tak velkej rozpočet, vypadají ty triky tak strašně uboze. Za vše mluví tekoucí proudy zlata v Ereboru. Snad i ve Warcraftu, který je starej 10 let, to vypadá líp. Se zbytečným natahováním děje nemá cenu ani diskutovat. Nejhorší ale bylo asi zpracování Medděda. Měl to být chlap jak hora, a ne uprchlík z koncentráku, kterej má hlavu jak kentaur z Harryho Pottera. Poslední kritika - vůbec jsem nezaznamenal hudbu. U LOTRa a jedničky byla kulervoucí, ale tady to bylo jen slabý kafe. Škoda. Ale abych zas všechno neviděl tak kriticky. To, jak ukončili film bylo dost nečekaný, až mě to nasralo. :D A samozřejmě Tauriel byla jednoznačně nejlepší postava, rozhodně nejlíp zpracovaná. :D
I po této kritice, se ale těším na finále, které bude doufám úplně na jinym levelu. :)

P.S. Jen to jen můj názor, ale doufám, že až se co nejdřív podívám na film podruhý, bude mně připadat minimálně stejně dobře jako první Hobit.
280140
Bohužel musím souhlasit se vším, co bylo v tý recenzi uvedený. Nejvíc mě zarazily levné digitální triky, nechápu, proč, když má Hobit tak velkej rozpočet, vypadají ty triky tak strašně uboze. Za vše mluví tekoucí proudy zlata v Ereboru. Snad i ve Warcraftu, který je starej 10 let, to vypadá líp. Se zbytečným natahováním děje nemá cenu ani diskutovat. Nejhorší ale bylo asi zpracování Medděda. Měl to být chlap jak hora, a ne uprchlík z koncentráku, kterej má hlavu jak kentaur z Harryho Pottera. Poslední kritika - vůbec jsem nezaznamenal hudbu. U LOTRa a jedničky byla kulervoucí, ale tady to bylo jen slabý kafe. Škoda. Ale abych zas všechno neviděl tak kriticky. To, jak ukončili film bylo dost nečekaný, až mě to nasralo. *:D* A samozřejmě Tauriel byla jednoznačně nejlepší postava, rozhodně nejlíp zpracovaná. *:D* I po této kritice, se ale těším na finále, které bude doufám úplně na jinym levelu. *:)* P.S. Jen to jen můj názor, ale doufám, že až se co nejdřív podívám na film podruhý, bude mně připadat minimálně stejně dobře jako první Hobit.
Bohužel musím souhlasit
0 0
reagovat

verbst

Souhlasím se vším, co jsi teď napsal. :o:+
280134
Souhlasím se vším, co jsi teď napsal. *:o**:+*
verbst
0 0
reagovat
Hele, když o tom mluvíte jako o pátým filmu - to si to vážně hodláte pustit jako pátý až to bude v celku? Já osobně budu vždycky začínat Hobitem a pokračovat Pánem prstenů.
Z čehož taky vyplývá, že v podstatě "návrat" do Roklinky proběhne až ve Společenstvu. Takže mi vůbec nevadí, že to vypadá podobně, a ne z něajký podělaný nostalgie, ale prostě proto, že takhle se uvádí Roklinka.
To je jako si stěžovat na ty velký kamerový přelety...
280133
Hele, když o tom mluvíte jako o pátým filmu - to si to vážně hodláte pustit jako pátý až to bude v celku? Já osobně budu vždycky začínat Hobitem a pokračovat Pánem prstenů. Z čehož taky vyplývá, že v podstatě "návrat" do Roklinky proběhne až ve Společenstvu. Takže mi vůbec nevadí, že to vypadá podobně, a ne z něajký podělaný nostalgie, ale prostě proto, že takhle se uvádí Roklinka. To je jako si stěžovat na ty velký kamerový přelety...
0 0
reagovat
S touhle recenzí naprosto souhlasím (až na to pitomé post scriptum). Jackson svou vzduchoprázdnou opulentní mánií jen zajistil Duncanu Jonesovi ukázkový storyboard toho, jak NEMÁ vypadat další fantasy. O postavy jde především!
280131
S touhle recenzí naprosto souhlasím (až na to pitomé post scriptum). Jackson svou vzduchoprázdnou opulentní mánií jen zajistil Duncanu Jonesovi ukázkový storyboard toho, jak NEMÁ vypadat další fantasy. O postavy jde především!
0 0
reagovat

St39.6

St39.6: Chápu, kam míříš, ale já to s tím Návratem krále srovnávat musím a přijde mi i logické to dělat. Je to to nejlepší, co z tohohle světa vzniklo a nemůžu to vyškrtnout, to nejde. Šlo by to teoreticky u nové série, kde se první dva díly kocháš novým světem a tak, ale tohle je stejný svět, stejní tvůrci, stejná cílovka. Nemůžou chtít po divákovi, aby šel do kina s přístupem "těšte se na finále, přijde za dva roky". To je blbost. Ty standarty si si oni utvořili sami a musí počítat, že je teď diváci budou chtít. Já k Hobitovi svým způsobem - teď nemluvím o příběhu - nepřistupuju jako k druhému dílu trilogie, ale jako k páté části šestidílné série. A v tom třetím to prostě rvalo koule víc, jestli mi rozumíš, jak to myslím.

Disk: Osobně jsem to vůbec nebral

Jinak dokážu si představit, že extended cut bude rvát koule. Ale asi by mě někdo musel fakt fest přemlouvat, abych mu věnoval celé odpoledne.
280130
St39.6: Chápu, kam míříš, ale já to s tím Návratem krále srovnávat musím a přijde mi i logické to dělat. Je to to nejlepší, co z tohohle světa vzniklo a nemůžu to vyškrtnout, to nejde. Šlo by to teoreticky u nové série, kde se první dva díly kocháš novým světem a tak, ale tohle je stejný svět, stejní tvůrci, stejná cílovka. Nemůžou chtít po divákovi, aby šel do kina s přístupem "těšte se na finále, přijde za dva roky". To je blbost. Ty standarty si si oni utvořili sami a musí počítat, že je teď diváci budou chtít. Já k Hobitovi svým způsobem - teď nemluvím o příběhu - nepřistupuju jako k druhému dílu trilogie, ale jako k páté části šestidílné série. A v tom třetím to prostě rvalo koule víc, jestli mi rozumíš, jak to myslím. Disk: Osobně jsem to vůbec nebral Jinak dokážu si představit, že extended cut bude rvát koule. Ale asi by mě někdo musel fakt fest přemlouvat, abych mu věnoval celé odpoledne.
St39.6
0 0
reagovat
Jak se má cítit člověk, co se všmi výtkami souhlasí, ale stejně si to užívá?
280129
Jak se má cítit člověk, co se všmi výtkami souhlasí, ale stejně si to užívá?
0 0
reagovat

Cival

hele to je imo tezky soudit. protoze navrat do rokliky je servirovanej skoro totozne jako byl servirovanej prvni prichod. takze na cloveka, kterej lotra nevidel, to musi pusobit uplne stejne, jako pred lety prvni navsteva roklinky na divaka lotra. to imo neni spolihani na nostalgii ale jacksonuv zpusob vypraveni. jakou bys mu nabidl alternativu? aby do roklinky prisli, aniz by ji jackson divakovi ukazal v jedinym zaberu? :) pro nekoho je to nostalgie, pro nekoho jinyho paradni uvod do novy lokace. v ani jednom pripade bych to ale nepovazoval za nejakej lacinej trik. nic se tu nedoji, funguje to samostatne naprosto stejne
280128
hele to je imo tezky soudit. protoze navrat do rokliky je servirovanej skoro totozne jako byl servirovanej prvni prichod. takze na cloveka, kterej lotra nevidel, to musi pusobit uplne stejne, jako pred lety prvni navsteva roklinky na divaka lotra. to imo neni spolihani na nostalgii ale jacksonuv zpusob vypraveni. jakou bys mu nabidl alternativu? aby do roklinky prisli, aniz by ji jackson divakovi ukazal v jedinym zaberu? :) pro nekoho je to nostalgie, pro nekoho jinyho paradni uvod do novy lokace. v ani jednom pripade bych to ale nepovazoval za nejakej lacinej trik. nic se tu nedoji, funguje to samostatne naprosto stejne
Cival
0 0
reagovat

Mr.Hlad

No vidíš, a já zase nepochopím, jak někoho může bavit Gravitace bez příběhu a postav, kde se 20 minut poletuje vesmírem, pak přijde 15 vteřin akce a zase se desítky minut létá ve skafandru za usilovného Sandřina hekání. Jako dokument do IMAXU fajn, ale jako samostatný film na DVD sračka dle Civalovi terminologie. Jediné plus kamera, zbytek průměr a triky standard v dnešní době. :D
280127
No vidíš, a já zase nepochopím, jak někoho může bavit Gravitace bez příběhu a postav, kde se 20 minut poletuje vesmírem, pak přijde 15 vteřin akce a zase se desítky minut létá ve skafandru za usilovného Sandřina hekání. Jako dokument do IMAXU fajn, ale jako samostatný film na DVD sračka dle Civalovi terminologie. Jediné plus kamera, zbytek průměr a triky standard v dnešní době. *:D*
Mr.Hlad
0 0
reagovat

Mr. Hlad

Nebyl to útok na tebe, spíš takový všeobecný povzdech. Ale dovolím si říct ještě jednu věc. Pevně věřím Jacksonovi, že ví, co dělá. Pán prstenů v režisérských verzích je do sebemenšího detailu promyšlená filmová trilogie a věřím, že tomu tak bude i v rozšířených verzích Hobita. Pro mě je druhý Hobit velká srdcovka a doufám, že ho uvidím i v IMAXu.
280125
Nebyl to útok na tebe, spíš takový všeobecný povzdech. Ale dovolím si říct ještě jednu věc. Pevně věřím Jacksonovi, že ví, co dělá. Pán prstenů v režisérských verzích je do sebemenšího detailu promyšlená filmová trilogie a věřím, že tomu tak bude i v rozšířených verzích Hobita. Pro mě je druhý Hobit velká srdcovka a doufám, že ho uvidím i v IMAXu.
Mr. Hlad
0 0
reagovat

Mr.Hlad

"Ale co mi nabídne místo toho? Příběh o tom, jak jde třináct trpaslíků a hobit přes les, elfí království, zamrzlé jezero, malé město a kopec k drakovi? Tohle mi fakt nestačí." - tim jsi ale popsal celou LotR trilogii a tam ti to stacilo :-). Btw nesrovnavej to s RotK, protoze s tim bude srovnatela az trojka (ktera vyvrcholi bitvou deseti armad, nebo kolika, to uz si nepamatuju) - proto nema smysl mluvit o velkoleposti (i kdyz ja si teda myslim, ze je to epicky az az)
Ja ti to nadseni taky ze srdce preju :D, proto me mrzi, ze to nevidis, protoze vzdycky reknes "nevidim tam XY" a ja si v duchu odpovim "tyvole ale ja tam toho XY videl jak na_rano" :)
280124
"Ale co mi nabídne místo toho? Příběh o tom, jak jde třináct trpaslíků a hobit přes les, elfí království, zamrzlé jezero, malé město a kopec k drakovi? Tohle mi fakt nestačí." - tim jsi ale popsal celou LotR trilogii a tam ti to stacilo :-). Btw nesrovnavej to s RotK, protoze s tim bude srovnatela az trojka (ktera vyvrcholi bitvou deseti armad, nebo kolika, to uz si nepamatuju) - proto nema smysl mluvit o velkoleposti (i kdyz ja si teda myslim, ze je to epicky az az) Ja ti to nadseni taky ze srdce preju :D, proto me mrzi, ze to nevidis, protoze vzdycky reknes "nevidim tam XY" a ja si v duchu odpovim "tyvole ale ja tam toho XY videl jak na_rano" :)
Mr.Hlad
0 0
reagovat
stčko: Spolíhá třeba v tom, s jakou okázalostí a rozechvělým dojetím ti třeba naservíroval návrat do Roklinky nebo prstenovský hudební motiv ve stylu "plačte dojetím, jsme zpět, měli byste mít erekci, lembasovci...". A ne tak, aby fungovaly ty scény samostatně (byly tam koneckonců kolikrát vloženy jen kvůli napojení na LOTRa). Zbytek tvých výtek soudit nemůžu, ale to napojení je myslím evidentní.
280123
stčko: Spolíhá třeba v tom, s jakou okázalostí a rozechvělým dojetím ti třeba naservíroval návrat do Roklinky nebo prstenovský hudební motiv ve stylu "plačte dojetím, jsme zpět, měli byste mít erekci, lembasovci...". A ne tak, aby fungovaly ty scény samostatně (byly tam koneckonců kolikrát vloženy jen kvůli napojení na LOTRa). Zbytek tvých výtek soudit nemůžu, ale to napojení je myslím evidentní.
0 0
reagovat

Disketa1

A ty pasáže z Pána prstenů a podobně, to je další věc. Já o tom vím, ty knížky jsem před lety četl, celkem si je pamatuju a užil jsem si je, ale nic to nemění na tom, že ve filmu tyhle věci působí nepatřičně. Ne že by tam neměli být, ale jsou tam vloženy strašně násilně a působí navíc.

Myslím, že kdyby čistě z Bilbovy cesty udělaly dva filmy a pak dali spin-off Gandalfovi, neměl bych s tím nejmenší problém, právě naopak. Takhle mi to ale dohromady fakt nesedí. Navíc je jednoduše legrační dělat dva filmy bububu o tom, že se někde probouzí zlo, když diváci vědí, co je to za zlo, co způsobí a co bude následovat.
280122
A ty pasáže z Pána prstenů a podobně, to je další věc. Já o tom vím, ty knížky jsem před lety četl, celkem si je pamatuju a užil jsem si je, ale nic to nemění na tom, že ve filmu tyhle věci působí nepatřičně. Ne že by tam neměli být, ale jsou tam vloženy strašně násilně a působí navíc. Myslím, že kdyby čistě z Bilbovy cesty udělaly dva filmy a pak dali spin-off Gandalfovi, neměl bych s tím nejmenší problém, právě naopak. Takhle mi to ale dohromady fakt nesedí. Navíc je jednoduše legrační dělat dva filmy bububu o tom, že se někde probouzí zlo, když diváci vědí, co je to za zlo, co způsobí a co bude následovat.
Disketa1
0 0
reagovat

St39.6

Já nepotřebuju tu výpravnost, ale potřebuju něco, co mi ji nahradí, aby mě to tři hodiny bavilo. Asi se shodneme, že v té výpravnosti Hobit z těch a těch důvodů nemůže třeba na ten Návrat krále mít. Nemám s tím problém. Ale co mi nabídne místo toho? Příběh o tom, jak jde třináct trpaslíků a hobit přes les, elfí království, zamrzlé jezero, malé město a kopec k drakovi? Tohle mi fakt nestačí. Buď chci zajímavé postavy, které tu nejsou (z těch trpaslíků si fakt pamatuju tři, možná čtyři, zbytek postav jsou noname kašpářci, co se pokouší o dětinský humor), nebo něco, na co se dá koukat. (když na to dojde, tak to chválím).

Pán prstenů nikdy nestál na nějakém extra dobrém herectví, opíral se o jiné věci, ale i tak dokázal prodat scény jako smrt Bromomira, tragického Gluma nebo první záběr na Minas Tirith naprosto dokonale. Tady je v prvních dvou hodinách nejepičtější záběr na Bilba, kterej vyleze na strom a kouká se na sluníčko.

Jednoduše nepochopím, jak někoho můžou bavit ty neakční scény, kde se děje přinejlepším to samé, co už jsme viděli a v horším případě se tam děje vlastně úplný prd. Ale jak už jsem říkal, to nadšení vám ze srdce přeju.
280121
Já nepotřebuju tu výpravnost, ale potřebuju něco, co mi ji nahradí, aby mě to tři hodiny bavilo. Asi se shodneme, že v té výpravnosti Hobit z těch a těch důvodů nemůže třeba na ten Návrat krále mít. Nemám s tím problém. Ale co mi nabídne místo toho? Příběh o tom, jak jde třináct trpaslíků a hobit přes les, elfí království, zamrzlé jezero, malé město a kopec k drakovi? Tohle mi fakt nestačí. Buď chci zajímavé postavy, které tu nejsou (z těch trpaslíků si fakt pamatuju tři, možná čtyři, zbytek postav jsou noname kašpářci, co se pokouší o dětinský humor), nebo něco, na co se dá koukat. (když na to dojde, tak to chválím). Pán prstenů nikdy nestál na nějakém extra dobrém herectví, opíral se o jiné věci, ale i tak dokázal prodat scény jako smrt Bromomira, tragického Gluma nebo první záběr na Minas Tirith naprosto dokonale. Tady je v prvních dvou hodinách nejepičtější záběr na Bilba, kterej vyleze na strom a kouká se na sluníčko. Jednoduše nepochopím, jak někoho můžou bavit ty neakční scény, kde se děje přinejlepším to samé, co už jsme viděli a v horším případě se tam děje vlastně úplný prd. Ale jak už jsem říkal, to nadšení vám ze srdce přeju.
St39.6
0 0
reagovat
sem obrovskej fanda animaku a wreck it ralph povazuju jako jeden z nejlepsich kousku kterej si konecne muze podat ruku s incredibiles a tak u tech pitomejch hobbitu cekam ze bych se moch podobne bavit ale vono nic takze pindy o tom ze to je detinsky ale presto dobre zvladnuty sou mimo. ze stredozemne budu mit stejne jenom rad navrat krale pac dve veze a spolecenstvo sou jen krapet lepsi jak prvni hobbit a ten stal za prd.
280119
sem obrovskej fanda animaku a wreck it ralph povazuju jako jeden z nejlepsich kousku kterej si konecne muze podat ruku s incredibiles a tak u tech pitomejch hobbitu cekam ze bych se moch podobne bavit ale vono nic takze pindy o tom ze to je detinsky ale presto dobre zvladnuty sou mimo. ze stredozemne budu mit stejne jenom rad navrat krale pac dve veze a spolecenstvo sou jen krapet lepsi jak prvni hobbit a ten stal za prd.
0 0
reagovat

stčko

:+
280118
*:+*
stčko
0 0
reagovat
Už to tu bylo napsáno mockrát, tak ještě jednou: Nejde o adaptaci pouze jedné tenké knížky, ale do scénáře byly zapracovány i pasáže z dodatků, které jsou na konci knižního Návratu krále. Proto ta monstróznost, která k filmovému Hobitovi sedne, byť je pojetí přeci jen mírně odlišné. Divím se, že pořád pár jedinců nechce tento fakt přijmout.

Ale abych jenom nehanil. Tady asi nejvíc byl znát vliv Guillerma Del Tora, výtvarná stránka je neskutečná, měl jsem pocit, že v té Středozemi prostě jsem. Del Torovo jméno je nejen v kolonce "scénář", ale také ve speciální kolonce "Project Consultant", což bylo od Jacksona úžasné gesto. :+
280117
Už to tu bylo napsáno mockrát, tak ještě jednou: Nejde o adaptaci pouze jedné tenké knížky, ale do scénáře byly zapracovány i pasáže z dodatků, které jsou na konci knižního Návratu krále. Proto ta monstróznost, která k filmovému Hobitovi sedne, byť je pojetí přeci jen mírně odlišné. Divím se, že pořád pár jedinců nechce tento fakt přijmout. Ale abych jenom nehanil. Tady asi nejvíc byl znát vliv Guillerma Del Tora, výtvarná stránka je neskutečná, měl jsem pocit, že v té Středozemi prostě jsem. Del Torovo jméno je nejen v kolonce "scénář", ale také ve speciální kolonce "Project Consultant", což bylo od Jacksona úžasné gesto. *:+*
0 0
reagovat

st39.6

Amen.
280116
Amen.
st39.6
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se