Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Hobit: Šmakova dračí poušť: Recenze

příspěvky 361 - 380 Napsat příspěvek

TedGeorge

Nejsi.:)
280180
Nejsi.*:)*
TedGeorge
0 0
reagovat
Dvě věci, nedávno tady byl článek o zhoubně se vyvíjejících filmech, kdy v devadesátých létech se zachraňovali osoby nebo skupiny osob a stačilo to na pořádný akčňák a dnes musejí padat města nebo být v ohrožení celé planety. A najednou čtu, jak chcete po Hobitovi, aby byl velkolepější než Pán prstenů. Proč? Senilita? OK
Druhá věc je vytýkání útlosti knížky oproti třem dlouhým filmům. Když jste viděli pouze přebal, nesnažte se jím argumentovat. Rozhodně jste knihu číst nemohli, protože jinak by takový žvást vaši klávesnici neopustil.
280177
Dvě věci, nedávno tady byl článek o zhoubně se vyvíjejících filmech, kdy v devadesátých létech se zachraňovali osoby nebo skupiny osob a stačilo to na pořádný akčňák a dnes musejí padat města nebo být v ohrožení celé planety. A najednou čtu, jak chcete po Hobitovi, aby byl velkolepější než Pán prstenů. Proč? Senilita? OK Druhá věc je vytýkání útlosti knížky oproti třem dlouhým filmům. Když jste viděli pouze přebal, nesnažte se jím argumentovat. Rozhodně jste knihu číst nemohli, protože jinak by takový žvást vaši klávesnici neopustil.
0 0
reagovat
Choď si pustiť Phantom Menace. :)
280173
Choď si pustiť Phantom Menace. *:)*
0 0
reagovat

4/10

Nikdy... nikdy jsem v kine neusnul. Ale tady to bylo silnejsi jak ja. Do nechutna natahovana bachorka, kde paradocne nejlepsi momenty ani nebyly v knizce. Jednicka mi v kine sedla a napodruhe jsem ji uznal jako pravoplatneho nastupce LOTRa, tohle uz snad ani nechci v zivote videt.

Thorin skace na retez... usinam... cvak! Thorin skace na retez... usinam... cvak! Thorin... nekam skace.
280171
Nikdy... nikdy jsem v kine neusnul. Ale tady to bylo silnejsi jak ja. Do nechutna natahovana bachorka, kde paradocne nejlepsi momenty ani nebyly v knizce. Jednicka mi v kine sedla a napodruhe jsem ji uznal jako pravoplatneho nastupce LOTRa, tohle uz snad ani nechci v zivote videt. Thorin skace na retez... usinam... cvak! Thorin skace na retez... usinam... cvak! Thorin... nekam skace.
4/10
0 0
reagovat

...

Z jedničky jsem byl trochu rozpačitý, ale pocit návratu do středozemě to přebil. Teď ale u mě panuje naprostá a nefalšovaná spkojenost. Šmak bude pro děti regulérně strašidelný, protože i já jsem se na zlomek vteřiny otřásl, jak mě dostal. Dále
románek s elfkou a Kilim mi nepřišel nijak přestřelený, bylo to z mého pohledu akceptovatelné. A speciálně mě potěšil Legolas, kterej je tady téměř záporná postava, wow! V lotrovi byl pro mě jednou z těch méně zajímavých postav, pokud se to tak dá vůbec říct, ale tenhle film mu dal úplně nový rozměr. Upřímně doufám, že on a jeho otec dostanou ve trojce ještě prostor.
Za mě paráda a zejtra asi půjdu poprvé v životě na film podruhé. Dokonce ani ti CGI skřeti už mi tak nevadili jako v jedničce. PJ tady definitivně potvrdil, že nová trilogie bude stát za to.
280167
Z jedničky jsem byl trochu rozpačitý, ale pocit návratu do středozemě to přebil. Teď ale u mě panuje naprostá a nefalšovaná spkojenost. Šmak bude pro děti regulérně strašidelný, protože i já jsem se na zlomek vteřiny otřásl, jak mě dostal. Dále [spoiler]románek s elfkou a Kilim mi nepřišel nijak přestřelený, bylo to z mého pohledu akceptovatelné. A speciálně mě potěšil Legolas, kterej je tady téměř záporná postava, wow! V lotrovi byl pro mě jednou z těch méně zajímavých postav, pokud se to tak dá vůbec říct, ale tenhle film mu dal úplně nový rozměr. Upřímně doufám, že on a jeho otec dostanou ve trojce ještě prostor.[/spoiler] Za mě paráda a zejtra asi půjdu poprvé v životě na film podruhé. Dokonce ani ti CGI skřeti už mi tak nevadili jako v jedničce. PJ tady definitivně potvrdil, že nová trilogie bude stát za to.
...
0 0
reagovat
Ja som Tauriel dosť žral, nepripadá mi otravná, je to proste fajn elfská dievčica. :) Knihu neriešim, takže neviem, čo všetko vlastne pridali, ale funguje to ako celok, to je hlavné.

Cival: Sklapni! ;)
280166
Ja som Tauriel dosť žral, nepripadá mi otravná, je to proste fajn elfská dievčica. :) Knihu neriešim, takže neviem, čo všetko vlastne pridali, ale funguje to ako celok, to je hlavné. Cival: Sklapni! *;)*
0 0
reagovat
Bude brzy recenze na nějaký zajímavý film ?
280165
Bude brzy recenze na nějaký zajímavý film ?
0 0
reagovat

duro

Paráda :)
Jak na tebe působila Tauriel a další oproti knize přidané dějové linky?
280163
Paráda *:)* Jak na tebe působila Tauriel a další oproti knize přidané dějové linky?
duro
0 0
reagovat
duro: Neprohlasoval si uz jednicku za fenomenalni? Ja jen ze jestli OMNOHO tak to jsme nekde u Mlecny drahy, ne? :)
280161
duro: Neprohlasoval si uz jednicku za fenomenalni? Ja jen ze jestli OMNOHO tak to jsme nekde u Mlecny drahy, ne? :)
0 0
reagovat
Ľudí, ktorí si túto hravú filmárčinu, ktorá je veľkolepá a furt je tam to srdce a hravosť malého chlapca, nedokážu vychutnať, mi je až ľúto.
280157
Ľudí, ktorí si túto hravú filmárčinu, ktorá je veľkolepá a furt je tam to srdce a hravosť malého chlapca, nedokážu vychutnať, mi je až ľúto.
0 0
reagovat
OMNOHO lepšie ako prvý diel (a už aj s tým som bol spokojný). Rýchle, akčné, plné nápadov a podľa mňa možno ešte temnejšie ako Pán prsteňov. Okamžite to chcem vidieť znovu a hrozne sa teším na rozšírenú verziu, očividne z toho brutálne veľa vystrihali.

Smaug je samozrejme perfektný! :+
280156
OMNOHO lepšie ako prvý diel (a už aj s tým som bol spokojný). Rýchle, akčné, plné nápadov a podľa mňa možno ešte temnejšie ako Pán prsteňov. Okamžite to chcem vidieť znovu a hrozne sa teším na rozšírenú verziu, očividne z toho brutálne veľa vystrihali. Smaug je samozrejme perfektný! *:+*
0 0
reagovat

TedGeorge

ja jsem videl Spolecenstvo 5x, Dve veze 1x, Navrat Krale doted ne, takze to x let schytavam od vsech kamosu (vsechny 3 dily ma bratr doma original v extended verzich).....Hobbita jsem nevidel i kdyz jsem vyhral BD, dvojka me totalne miji, protoze nova trilogie me odradila svou barevnosti a prilisnou digitalnosti - mam vubec pravo zit?? posledni dny trochu pochybuju;)
280154
ja jsem videl Spolecenstvo 5x, Dve veze 1x, Navrat Krale doted ne, takze to x let schytavam od vsech kamosu (vsechny 3 dily ma bratr doma original v extended verzich).....Hobbita jsem nevidel i kdyz jsem vyhral BD, dvojka me totalne miji, protoze nova trilogie me odradila svou barevnosti a prilisnou digitalnosti - mam vubec pravo zit?? posledni dny trochu pochybuju*;)*
TedGeorge
0 0
reagovat
S Gandalfem ti to těžko někdo vysvětlí, jde o Jacksonovu linii, ale stejné to bylo i ve Společenstvu, kde ho držel pod zámkem Saruman. Ono je to možná snažší takhle ho odklidit než zabít, aby se třeba vrátil, případně z něho můžeš dostat informace. Stejně tak ti nikdo zatím neřekne, zda má u sebe Bilbo Arcikam či ne. Vypadá to ale, že ho vzal. ;)
280153
S Gandalfem ti to těžko někdo vysvětlí, jde o Jacksonovu linii, ale stejné to bylo i ve Společenstvu, kde ho držel pod zámkem Saruman. Ono je to možná snažší takhle ho odklidit než zabít, aby se třeba vrátil, případně z něho můžeš dostat informace. Stejně tak ti nikdo zatím neřekne, zda má u sebe Bilbo Arcikam či ne. Vypadá to ale, že ho vzal. *;)*
0 0
reagovat

TedGeorge

Not gonna bite. No sir.
Good night.
280152
Not gonna bite. No sir. Good night.
TedGeorge
0 0
reagovat
Já jsem s dvojkou hodně spokojený. Film jede od začátku do poslední vteřiny - doslova :-) Triky se mi zdají být v lepší kvalitě než u jedničky, kdy zvláště skřeti vypadali jak omalovánky, ale tady to jsou zase staří dobří skřeti. Trojka bude luxus, protože to vypadá, že se všechno krásně rozehrálo na to, aby poslední díl byl EPIC :-)
280151
Já jsem s dvojkou hodně spokojený. Film jede od začátku do poslední vteřiny - doslova :-) Triky se mi zdají být v lepší kvalitě než u jedničky, kdy zvláště skřeti vypadali jak omalovánky, ale tady to jsou zase staří dobří skřeti. Trojka bude luxus, protože to vypadá, že se všechno krásně rozehrálo na to, aby poslední díl byl EPIC :-)
0 0
reagovat
Kdyby byl Hobit jeden film přesně v duchu útlé knížečky pohádky, bylo by to dobře, kdyby z toho udělal rozmáchlou fantasy a nechal napsat plnohodnotný scénář propojující ten příběh s Pánem prstenů tak proč ne, ale tenhle paskvil není ani jedno.

Pro mě je naprosto nepochopitelné, že na ploše tří hodin vpodstatě nestihl představit žádnou z postav, ani ty které těží z přirozeného charismatu herce (Bard), říkalo se, že by mohl v dalším díle prohloubit vztah k některým dalším trpaslíkům....nestalo se tak! Nechápu!

Z některých postav jen udělal otravnou karikaturu a jako by z nich celkově ve filmu bylo ještě méně, než v jedničce. Co mě ale nejvíc vadí, že upozadil tu nejzajímavější a perfektně hranou postavu. Hobita. Jeho příběh ve filmu není...není tam žádný vývoj, jen jednou Gandalf řekne "změnil ses" aby se neřeklo...a ta linie s Gandalfem a "přízrakem" působí nejen zbytečně, ale funguje přesně jako to co nám na Pánovi prstenů myslím všem vadilo nejvíc.....dělení příběhu na několik linií....a přitom zrovna Hobbit mohl být perfektně jednotný příběh a klidně se mohl lišit od tenké předlohy....

3 tříhodinové filmy jsou opravdu prostě jen prachsprostý producentský mamon, bez špetky scénáristického snažení. A to mě štve, protože jsem chvíli Peterovi chtěl věřit, že má o čem točit....celé tohle digitální cvičení jen směřuje ke trojce, která pravděpodobně bude daleko osudovější, ale pachuť lacinějšího digitálna, křečovité manipulaci s postavami, protože víme, že budou mít v budoucnu větší úlohu (jako vážně, vysvětlíte mi jediný důvod proč Gandalf nezařval? a celkově znásilňování všeho co jsem na Pánovi prstenů měl rád zůstane....

Jo a hudba je taky na prd....když není o čem vyprávět, není co skládat. A jeden motv jezerního města soundtrack nedělá. Ale jak říkám nezazlívám mu to, dřív se mohl opřít o daleko barvitější základ.
280150
Kdyby byl Hobit jeden film přesně v duchu útlé knížečky pohádky, bylo by to dobře, kdyby z toho udělal rozmáchlou fantasy a nechal napsat plnohodnotný scénář propojující ten příběh s Pánem prstenů tak proč ne, ale tenhle paskvil není ani jedno. Pro mě je naprosto nepochopitelné, že na ploše tří hodin vpodstatě nestihl představit žádnou z postav, ani ty které těží z přirozeného charismatu herce (Bard), říkalo se, že by mohl v dalším díle prohloubit vztah k některým dalším trpaslíkům....nestalo se tak! Nechápu! Z některých postav jen udělal otravnou karikaturu a jako by z nich celkově ve filmu bylo ještě méně, než v jedničce. Co mě ale nejvíc vadí, že upozadil tu nejzajímavější a perfektně hranou postavu. Hobita. Jeho příběh ve filmu není...není tam žádný vývoj, jen jednou Gandalf řekne "změnil ses" aby se neřeklo...a ta linie s Gandalfem a "přízrakem" působí nejen zbytečně, ale funguje přesně jako to co nám na Pánovi prstenů myslím všem vadilo nejvíc.....dělení příběhu na několik linií....a přitom zrovna Hobbit mohl být perfektně jednotný příběh a klidně se mohl lišit od tenké předlohy.... 3 tříhodinové filmy jsou opravdu prostě jen prachsprostý producentský mamon, bez špetky scénáristického snažení. A to mě štve, protože jsem chvíli Peterovi chtěl věřit, že má o čem točit....celé tohle digitální cvičení jen směřuje ke trojce, která pravděpodobně bude daleko osudovější, ale pachuť lacinějšího digitálna, křečovité manipulaci s postavami, protože víme, že budou mít v budoucnu větší úlohu ([spoiler]jako vážně, vysvětlíte mi jediný důvod proč Gandalf nezařval?[/spoiler] a celkově znásilňování všeho co jsem na Pánovi prstenů měl rád zůstane.... Jo a hudba je taky na prd....když není o čem vyprávět, není co skládat. A jeden motv jezerního města soundtrack nedělá. Ale jak říkám nezazlívám mu to, dřív se mohl opřít o daleko barvitější základ.
0 0
reagovat
jsem vděčnej za to, že to není jako pán prstenů... jinak bych to ani nebyl schopnej dokoukat a vyborne se u toho bavit
280149
jsem vděčnej za to, že to není jako pán prstenů... jinak bych to ani nebyl schopnej dokoukat a vyborne se u toho bavit
0 0
reagovat
Jsem tu jedinej, kdo si Hobbita dvojku po (imho, samozřejmě) šíleně nudný jedničce nedá ani v kině, ani doma?
280148
Jsem tu jedinej, kdo si Hobbita dvojku po (imho, samozřejmě) šíleně nudný jedničce nedá ani v kině, ani doma?
0 0
reagovat

naigoto

:+
280147
*:+*
naigoto
0 0
reagovat

Disketa1

Byl zažraný do obrazu. :D
280146
Byl zažraný do obrazu. *:D*
Disketa1
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se