Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Cena jedné filmové duše

příspěvky 41 - 46 Napsat příspěvek

The Joker

přesně, akorát je beru vždy tak 11-14 řadu, podle toho v jakém sále se promítá :D
272076
přesně, akorát je beru vždy tak 11-14 řadu, podle toho v jakém sále se promítá *:D*
The Joker
0 0
reagovat
Já si teda jídlo nikdy v kině nekoupil a určitě ani nekoupím. Radši zajdu do kina za rok 20 krát než abych šel jen 5krát a k tomu si koupil odporný a předražený popcorn s colou a "cítil se cool". A k tomu vždy sedám do prvních 5 řad, které jsou tak zhruba v 70% případů úplně prázdné (představení 14:00 - 16:30 během týdne).

A co si tak pamatuju nejprázdnější představení - s bráchou jsme byli na Bobulích samotní, u Zodiaca jsem byl já plus nějací dva a letos v červnu na Jen bůh odpouští jenom jeden další týpek.
272078
Já si teda jídlo nikdy v kině nekoupil a určitě ani nekoupím. Radši zajdu do kina za rok 20 krát než abych šel jen 5krát a k tomu si koupil odporný a předražený popcorn s colou a "cítil se cool". A k tomu vždy sedám do prvních 5 řad, které jsou tak zhruba v 70% případů úplně prázdné (představení 14:00 - 16:30 během týdne). A co si tak pamatuju nejprázdnější představení - s bráchou jsme byli na Bobulích samotní, u Zodiaca jsem byl já plus nějací dva a letos v červnu na Jen bůh odpouští jenom jeden další týpek.
0 0
reagovat
Párkrát jsem sám v sále byl, většinou proto, že jsem si schválně vybral den a čas s cílem co nejmenšího počtu spoludiváků, nikdy jsem neměl problém s tím, že by byl nutný nějaký minimální počet k promítání. Nekupování jídla kinu vynahrazuju počtem návštěv, takže mě smutné pohledy manažerů nijak netrápí, za minimální technické inovace českých kin se naopak rozvalen přes tři sedačky se všemi lumeny jen pro sebe cítím tak trochu zadostiučen :)
272073
Párkrát jsem sám v sále byl, většinou proto, že jsem si schválně vybral den a čas s cílem co nejmenšího počtu spoludiváků, nikdy jsem neměl problém s tím, že by byl nutný nějaký minimální počet k promítání. Nekupování jídla kinu vynahrazuju počtem návštěv, takže mě smutné pohledy manažerů nijak netrápí, za minimální technické inovace českých kin se naopak rozvalen přes tři sedačky se všemi lumeny jen pro sebe cítím tak trochu zadostiučen *:)*
0 0
reagovat
Hm, my kdysi na Ostrov hrdlořezů přišli 3 a museli jsme čekat, jestli přijdou další dva, aby to pustili.

Nevím teda kam jdou peníze jinde, ale v Cinestaru Olomouc určitě ne na zdokonalování obrazu/zvuku :D Tam jdou peníze akorát tak na nové (dražší) cenovky k těm blivajzům, na kterých rejžují a kupující posléze akorát ničí zážitek z filmu jejich požíváním.
272072
Hm, my kdysi na Ostrov hrdlořezů přišli 3 a museli jsme čekat, jestli přijdou další dva, aby to pustili. Nevím teda kam jdou peníze jinde, ale v Cinestaru Olomouc určitě ne na zdokonalování obrazu/zvuku *:D* Tam jdou peníze akorát tak na nové (dražší) cenovky k těm blivajzům, na kterých rejžují a kupující posléze akorát ničí zážitek z filmu jejich požíváním.
0 0
reagovat
Ten uplnej zaver vyzniva tak negativne a pritom je jedinej problem v tom, ze v Praze proste postavili moc multikin 8)

Entertainment industry roste a růst bude. Kolu s popcornem sem v kině neměl rok, a stejně za vstupenky za rok utratím víc peněz než průměrná česká rodinka s dvě děckama milující animáky. Samozřejmě chápu, že imf tímhle článkem ani tak neprezentuje názor jako spíš odpověď a shrnutí... Ale mojí animozitu vůči žroutům popcornu to nijak nezmění.

Toleruju to proto, protože to tolerovat musím. Netoleruju to proto, že si v koutku duše říkám, že ti lidi pode mnou utratili na tomhle představení 2x víc jak já a díky nim je v sále teplo.
272071
Ten uplnej zaver vyzniva tak negativne a pritom je jedinej problem v tom, ze v Praze proste postavili moc multikin *8)* Entertainment industry roste a růst bude. Kolu s popcornem sem v kině neměl rok, a stejně za vstupenky za rok utratím víc peněz než průměrná česká rodinka s dvě děckama milující animáky. Samozřejmě chápu, že imf tímhle článkem ani tak neprezentuje názor jako spíš odpověď a shrnutí... Ale mojí animozitu vůči žroutům popcornu to nijak nezmění. Toleruju to proto, protože to tolerovat musím. Netoleruju to proto, že si v koutku duše říkám, že ti lidi pode mnou utratili na tomhle představení 2x víc jak já a díky nim je v sále teplo.
0 0
reagovat
Lakate na Trailer night, ale nevim jestli prave ctvrtecni termin je spise na skodu, jelikoz odradi hodne mimoprazskych uzivatelu vcetne mne :-(
272068
Lakate na Trailer night, ale nevim jestli prave ctvrtecni termin je spise na skodu, jelikoz odradi hodne mimoprazskych uzivatelu vcetne mne :-(
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se