Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Pacific Rim - Útok na Zemi: Recenze

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek

10 věcí které chcete vědět o PR

link
bylo zmíněno v tom filmu že mají Kaiju v sobě smrtelnou "žíravinu/krev" ? a případně že jejich orgány jsou smrtící ? ja si toho teda nevšimnul ve filmu nebo že to tam někdo zmínil mě asi uniklo, jestli se odkazujete na tento článek co psal Imf tak třeba měl on blbý informace když ho psal ... a del Toro tohle úplně vypustil
popř. třeba mořská voda neutralizuje tu smrtelný látky od Kaiju
proč by jinak lezli ti asiati do vnitř toho mlaýho Kaiju, a taky tam brali různý orgány do holých rukou
rejpalové ....
267212
http://www.moviezone.cz/clanek/23990-10-veci-ktere-chcete-vedet-o-pacific-rim/ bylo zmíněno v tom filmu že mají Kaiju v sobě smrtelnou "žíravinu/krev" ? a případně že jejich orgány jsou smrtící ? ja si toho teda nevšimnul ve filmu nebo že to tam někdo zmínil mě asi uniklo, jestli se odkazujete na tento článek co psal Imf tak třeba měl on blbý informace když ho psal ... a del Toro tohle úplně vypustil popř. třeba mořská voda neutralizuje tu smrtelný látky od Kaiju [spoiler]proč by jinak lezli ti asiati do vnitř toho mlaýho Kaiju, a taky tam brali různý orgány do holých rukou[/spoiler] rejpalové ....
10 věcí které chcete vědět o PR
0 0
reagovat
No, že bude vládnout pokračování Já padouch druhý víkend po sobě, to jsem nečekal. Klobouk dolů, i když byl můj favorit Pacific Rim...
267210
No, že bude vládnout pokračování Já padouch druhý víkend po sobě, to jsem nečekal. Klobouk dolů, i když byl můj favorit Pacific Rim...
0 0
reagovat
:-:-:-
267206
*:-**:-**:-*
0 0
reagovat
Tak za první víkend celosvětově jen 91M.:-
267204
Tak za první víkend celosvětově jen 91M.*:-*
0 0
reagovat
Haters gonna hate. Zrovna u filmu, který si to vůbec nezaslouží. ?)
267176
Haters gonna hate. Zrovna u filmu, který si to vůbec nezaslouží. *?)*
0 0
reagovat
BTW tu hodinu vysvětlování nějak nechápu, příspěvek je na půl minuty a odkaz na nesmysly v tebou oproti Pacifik Rimu velebeném a přísně logickém Armageddonu je na 5 minut počtení. Navíc je to zábava porovnat realitu s fikcí.
267175
BTW tu hodinu vysvětlování nějak nechápu, příspěvek je na půl minuty a odkaz na nesmysly v tebou oproti Pacifik Rimu velebeném a přísně logickém Armageddonu je na 5 minut počtení. Navíc je to zábava porovnat realitu s fikcí.
0 0
reagovat

Gonzi

Takže dvě až tři vysvětlovací věty a najednou ti film bude dávat smysl? To nemůžeš myslet vážně. Nebo máš tak málo vlastní představivosti, že bys měl zůstat u populární mechaniky pro děti. Sorry, ale k tomuhle ti nic jiného říct nemůžu 8)
267174
Takže dvě až tři vysvětlovací věty a najednou ti film bude dávat smysl? To nemůžeš myslet vážně. Nebo máš tak málo vlastní představivosti, že bys měl zůstat u populární mechaniky pro děti. Sorry, ale k tomuhle ti nic jiného říct nemůžu *8)*
Gonzi
0 0
reagovat

Robur

Já mluvím o 2-3 větách na téma "kaiju smrdí a tak je nemůžeme jen tak střílet, proto jim lámeme vazy a střílíme je plasmagunem a naše meče zatavují rány. Narozdíl od konvenčních zbraní.". Napíšu ti to jednou a ty z toho uděláš hodinu vysvětlování. Napíšu to podruhé a ty mi na to pošleš hodinu vysvětlování na téma armagedonu... seriously? V armagedonu někdo prostě řekl že ty a ty a ty postupy nefungují, protože to a to a to (a trvalo to 2 minuty). Pak někdo řekl že navrtat to nejsou schopni a musí teda poslat profi těžaře (další asi 2 minuty). Tohle je good enough na blockbuster.

Každopádně tobě to tam chybět nemuselo a vcelku ti to závidím (protože narozdíl ode mně nebudeš při dalším shlédnutí znuděně čekat na tu super akci).
267172
Já mluvím o 2-3 větách na téma "kaiju smrdí a tak je nemůžeme jen tak střílet, proto jim lámeme vazy a střílíme je plasmagunem a naše meče zatavují rány. Narozdíl od konvenčních zbraní.". Napíšu ti to jednou a ty z toho uděláš hodinu vysvětlování. Napíšu to podruhé a ty mi na to pošleš hodinu vysvětlování na téma armagedonu... seriously? V armagedonu někdo prostě řekl že ty a ty a ty postupy nefungují, protože to a to a to (a trvalo to 2 minuty). Pak někdo řekl že navrtat to nejsou schopni a musí teda poslat profi těžaře (další asi 2 minuty). Tohle je good enough na blockbuster. Každopádně tobě to tam chybět nemuselo a vcelku ti to závidím (protože narozdíl ode mně nebudeš při dalším shlédnutí znuděně čekat na tu super akci).
Robur
0 0
reagovat
Měl jsem možnost vidět Pacific Rim ve 3D i ve 2D a musím říct, že 3D zabíjí většinu efektů(viz Shifty2)....přišlo mi to nepřehledné a moc digitální. 2D je úplně jiná paráda....bohužel však ale s dabingem... dvojce doktorů, která prve slušně bavila, česky jenom pěkně nasírá a bolí z nich hlava.

Přiznám se, že jsem šel na film, kde se budou mlátit megaroboti a "crocosauři"...a byl připravený být smířlivější, než u Star treku, nebo Man of Steel......ale ta vata mezi bitvama je taaaaaaaaaaaaaaaak hloupá....že i Godzilla dává daleko větší smysl.

A navíc mě pěkně otrávilo, že se japonský megazord a ruský kolos vůbec neohřejou ...protože jsou prostě nejlepší :)
267171
Měl jsem možnost vidět Pacific Rim ve 3D i ve 2D a musím říct, že 3D zabíjí většinu efektů(viz Shifty2)....přišlo mi to nepřehledné a moc digitální. 2D je úplně jiná paráda....bohužel však ale s dabingem... dvojce doktorů, která prve slušně bavila, česky jenom pěkně nasírá a bolí z nich hlava. Přiznám se, že jsem šel na film, kde se budou mlátit megaroboti a "crocosauři"...a byl připravený být smířlivější, než u Star treku, nebo Man of Steel......ale ta vata mezi bitvama je taaaaaaaaaaaaaaaak hloupá....že i Godzilla dává daleko větší smysl. A navíc mě pěkně otrávilo, že [spoiler]se japonský megazord a ruský kolos vůbec neohřejou [/spoiler]...protože jsou prostě nejlepší *:)*
0 0
reagovat

Gonzi

Nejspíš to bude tím, že mě nikdo nic nesliboval a proto mi takové vysvětlování nechybí. Jinak když tak trváš na vysvětlování, tady máš něco o Armageddonu. Přesto ho považuju za dobrý film.
267169
Nejspíš to bude tím, že mě nikdo nic nesliboval a proto mi takové vysvětlování nechybí. Jinak když tak trváš na vysvětlování, tady máš něco o [link="http://www.national-geographic.cz/detail/armageddon-vedecke-chyby-v-kultovnim-filmu-pohledem-astronoma-24471/"]Armageddonu[/link]. Přesto ho považuju za dobrý film.
Gonzi
0 0
reagovat
jak muzes tu hipikovskou sracku s odpornejma efektama povazovat za lepsi film nez PR mi hlava nebere
267166
jak muzes tu hipikovskou sracku s odpornejma efektama povazovat za lepsi film nez PR mi hlava nebere
0 0
reagovat

Robur

"Pokud nutně potřebuješ hodinu vysvětlování, technické detaily a pak kolkovanou žádost" - a co přesně z toho je v Armagedonu? Já mluvím o onelinerech, které by jen řekly proč zrovna mechy. A opakuju, že dopředu slibovali, že to tam bude. ;)
267165
"Pokud nutně potřebuješ hodinu vysvětlování, technické detaily a pak kolkovanou žádost" - a co přesně z toho je v Armagedonu? Já mluvím o onelinerech, které by jen řekly proč zrovna mechy. A opakuju, že dopředu slibovali, že to tam bude. *;)*
Robur
0 0
reagovat

...

Je to blbina. třeba John Carter byl o 200% lepší. Zde je slušná pouze akce, které bohužel není moc. Mezi jednotlivýma bitvama robotů pak divák musí trpět u toho, jak si jednotlivé postavy (samozřejmě dokonale rasově vyvážené) řeší svoje traumata z dětství a to způsobem, že to většinu diváků absolutně nebude zajímat. Bohužel snaha, aby si divák získal k charakterům vztah vůbec nefunguje a spíš mám dojem, že bude štěstí, pokud divákovi nezačnou v půlce filmu být otravní a nezačne jim přát smrt v co nejbližší době. Bohužel ani to se nesplní, protože tenhle film si jede ve svých klišoidních kolejích a nesleze z nich, aby udělal sebemenší úkrok někam, kam by to divák nečekal. Invence z tohoto pohledu nula.

Akce není špatná, ale nedostatky prostě nepřebije ani omylem. Kdyby to mělo trochu nadsázky a humoru jako třeba už mnou zmíněný JC, tak by to byla paráda, ovšem tohle ne. Radši se znovu podívám na Hellboye než si zopakovat Pacific Rim.
267164
Je to blbina. třeba John Carter byl o 200% lepší. Zde je slušná pouze akce, které bohužel není moc. Mezi jednotlivýma bitvama robotů pak divák musí trpět u toho, jak si jednotlivé postavy (samozřejmě dokonale rasově vyvážené) řeší svoje traumata z dětství a to způsobem, že to většinu diváků absolutně nebude zajímat. Bohužel snaha, aby si divák získal k charakterům vztah vůbec nefunguje a spíš mám dojem, že bude štěstí, pokud divákovi nezačnou v půlce filmu být otravní a nezačne jim přát smrt v co nejbližší době. Bohužel ani to se nesplní, protože tenhle film si jede ve svých klišoidních kolejích a nesleze z nich, aby udělal sebemenší úkrok někam, kam by to divák nečekal. Invence z tohoto pohledu nula. Akce není špatná, ale nedostatky prostě nepřebije ani omylem. Kdyby to mělo trochu nadsázky a humoru jako třeba už mnou zmíněný JC, tak by to byla paráda, ovšem tohle ne. Radši se znovu podívám na Hellboye než si zopakovat Pacific Rim.
...
0 0
reagovat

crimson_moon

Tak mi pověz, co film sám nastavil a nedodržuje to. Rád se nechám poučit.
267154
Tak mi pověz, co film sám nastavil a nedodržuje to. Rád se nechám poučit.
crimson_moon
0 0
reagovat
Ruský a čínský robot se vážně moc neohřál, což mě mrzelo, protože oproti těm dvěma hlavním byli zajímavější.

Jinak jsem spokojený, dostal jsem, co jsem chtěl a loď vládla i přesto, že jsem ji viděl tisíckrát v traileru.
267153
[spoiler]Ruský a čínský robot se vážně moc neohřál, což mě mrzelo, protože oproti těm dvěma hlavním byli zajímavější.[/spoiler] Jinak jsem spokojený, dostal jsem, co jsem chtěl a loď vládla i přesto, že jsem ji viděl tisíckrát v traileru.
0 0
reagovat

Box Office

Tržby za pátek 14,6 mega a Pacific Rim je tak na druhém místě. Před ním je na prvním s 16,3 mega Grown Ups 2. Na třetím Já, padouch 2 s 13,4. Vypadá to na další průser. Musí zabrat zbytek světa jinak se del Toro může vrátit k Mimicovi.
267147
Tržby za pátek 14,6 mega a Pacific Rim je tak na druhém místě. Před ním je na prvním s 16,3 mega Grown Ups 2. Na třetím Já, padouch 2 s 13,4. Vypadá to na další průser. Musí zabrat zbytek světa jinak se del Toro může vrátit k Mimicovi.
Box Office
0 0
reagovat
Del Toro By si iba prial aby zmorfoval na Emmericha. Premena ostala niekde na pol cesty a vykľul sa z neho ďalší Rattner (v lepšom prípade) alebo Liebesman (v horšom prípade). Film nemá srdce ani gule a trpí nepochopiteľnou sequelovitosťou(celý čas som mal pocit , že kukám na nepodarené pokračovanie výborného filmu).6/10 zo seba nejako dostanem, predsa len tam bolo toho dosť dobrého, ale to ten obrovský potenciál je tam tak hrozne zabitý, že to človeka akurát naštve.
267145
Del Toro By si iba prial aby zmorfoval na Emmericha. Premena ostala niekde na pol cesty a vykľul sa z neho ďalší Rattner (v lepšom prípade) alebo Liebesman (v horšom prípade). Film nemá srdce ani gule a trpí nepochopiteľnou sequelovitosťou(celý čas som mal pocit , že kukám na nepodarené pokračovanie výborného filmu).6/10 zo seba nejako dostanem, predsa len tam bolo toho dosť dobrého, ale to ten obrovský potenciál je tam tak hrozne zabitý, že to človeka akurát naštve.
0 0
reagovat

@Robur

Ty dohromady michas dve ruzny veci (je neco jineho, kdyz divak nepristoupi na pravidla hry a neco jineho kdyz sam film nedodrzuje sebou nastavenou fikci) ... a jeste tomu rikas hnidopisstvi. Lol :D
267144
Ty dohromady michas dve ruzny veci (je neco jineho, kdyz divak nepristoupi na pravidla hry a neco jineho kdyz sam film nedodrzuje sebou nastavenou fikci) ... a jeste tomu rikas hnidopisstvi. Lol *:D*
@Robur
0 0
reagovat
Kiksů tam bylo dost, ale prostě tohle řešit u filmu tohoto typu mi přijde fakt zcestný. V Imaxu to byla naprostá pecka, cheesy dialogy byly v klidu, u některejch scén sem měl slušný mrazení a pocit malý perverzní radosti...
Byli jste někdo na 3D v Premiere Cinemas? Chci tam jít na Atmos, tak doufám, že to 3D tam nebude jak z pr...
267142
Kiksů tam bylo dost, ale prostě tohle řešit u filmu tohoto typu mi přijde fakt zcestný. V Imaxu to byla naprostá pecka, cheesy dialogy byly v klidu, u některejch scén sem měl slušný mrazení a pocit malý perverzní radosti... Byli jste někdo na 3D v Premiere Cinemas? Chci tam jít na Atmos, tak doufám, že to 3D tam nebude jak z pr...
0 0
reagovat

Gonzi

Pokud nutně potřebuješ hodinu vysvětlování, technické detaily a pak kolkovanou žádost, ok. Já kvůli tomu na filmy o dvouapůltisíctunových robotech rozhodně nechodím. To bych u Supíka řešil, proč mu Lois neprotekla mezi prsty, když se maximální rychlostí vzdaloval od černé díry, u Iron mana proč žil pár let se střepinami u srdce, u Star treku jak ožije tělo plné radiace, u Rychle a zběsile proč mají přistávací dráhy 40 km a tak dál. Jenže já si podobné filmy užívám. A taky si užívám diskuze s hnidopichama na MZ :D:D
267141
Pokud nutně potřebuješ hodinu vysvětlování, technické detaily a pak kolkovanou žádost, ok. Já kvůli tomu na filmy o dvouapůltisíctunových robotech rozhodně nechodím. To bych u Supíka řešil, proč mu Lois neprotekla mezi prsty, když se maximální rychlostí vzdaloval od černé díry, u Iron mana proč žil pár let se střepinami u srdce, u Star treku jak ožije tělo plné radiace, u Rychle a zběsile proč mají přistávací dráhy 40 km a tak dál. Jenže já si podobné filmy užívám. A taky si užívám diskuze s hnidopichama na MZ *:D**:D*
Gonzi
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se