Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Muž z oceli: Recenze

příspěvky 821 - 840 Napsat příspěvek
Já si myslím, že zrovna tohle se vyčítá dost nesmyslně. Kdyby při jakémkoliv tom souboji měl hledět na škody, tak dostane tak neuvěřitelně na prdel, až to neni hezký.

Ono v každém válečném konfliktu už od nepaměti je mraky civilních obětí (Kde se třeba výrazně řeší vedlejší oběti v Afganistanu, USA apod.?) a to jsou to většinou "nudné" konflikty s konvenčními zbraněmi, tady se bavíme o situaci, kdy zaútočí ultramagor se superschopstmi, vesmírnými loděmi a planetární zbraní, to moc nejde jednat v rukavičkách.

Jako kdyby byla po každém úderu scéna, jak chytá lidi z mrakodrapu nebo kdyby se mlátili někde v neobydlené poušti, to by mne asi moc nebavilo, teda ne tolik.
264715
Já si myslím, že zrovna tohle se vyčítá dost nesmyslně. Kdyby při jakémkoliv tom souboji měl hledět na škody, tak dostane tak neuvěřitelně na prdel, až to neni hezký. Ono v každém válečném konfliktu už od nepaměti je mraky civilních obětí (Kde se třeba výrazně řeší vedlejší oběti v Afganistanu, USA apod.?) a to jsou to většinou "nudné" konflikty s konvenčními zbraněmi, tady se bavíme o situaci, kdy zaútočí ultramagor se superschopstmi, vesmírnými loděmi a planetární zbraní, to moc nejde jednat v rukavičkách. Jako kdyby byla po každém úderu scéna, jak chytá lidi z mrakodrapu nebo kdyby se mlátili někde v neobydlené poušti, to by mne asi moc nebavilo, teda ne tolik.
1 0
reagovat

speta.jr

Nejdriv musi znicit Svetovy motor (coz je zarizeni a da se rozsekat na kusy), pak chce poslat do fantomove zony tucet lidi, co jsou stejne silni jako on a kdyby se na nej vrhli spolecne, roztrhaj ho na kusy.
Nahral do nej geny, protoze vedel, ze je to nejlepsi trezor na svete (mobilni, neznicitelny).
Co delaji teroristi? To byla ukazka toho, co by se stalo kdyby si USA vyslapli na nejakou zemi, ktera je silnejsi nez oni. Ukazala by jim prostrednicek a rozlamala jejich hracky.
Co se tyce likvidace domu a v nich anonymnich dusi... tady plati, ze co oko nevidi, to srdce neboli a hlavne... to neexistuje. Uznavam, ze v tomhle smeru Superman, ale i Star Trek, trochu prehaneji, nicmene asi by mi vadily neustaly prostrihy na lidi, co na posledni chvili utekli... nenamlouvejme si, ze tank v Rychle a zbesile 6 neprejel par lidi. Hollywood tohle proste posledni dobou moc neresi. Asi je to frustrace z toho, ze je planeta premnozena. :)
264714
[spoiler]Nejdriv musi znicit Svetovy motor (coz je zarizeni a da se rozsekat na kusy), pak chce poslat do fantomove zony tucet lidi, co jsou stejne silni jako on a kdyby se na nej vrhli spolecne, roztrhaj ho na kusy. Nahral do nej geny, protoze vedel, ze je to nejlepsi trezor na svete (mobilni, neznicitelny). Co delaji teroristi? To byla ukazka toho, co by se stalo kdyby si USA vyslapli na nejakou zemi, ktera je silnejsi nez oni. Ukazala by jim prostrednicek a rozlamala jejich hracky. Co se tyce likvidace domu a v nich anonymnich dusi... tady plati, ze co oko nevidi, to srdce neboli a hlavne... to neexistuje. Uznavam, ze v tomhle smeru Superman, ale i Star Trek, trochu prehaneji, nicmene asi by mi vadily neustaly prostrihy na lidi, co na posledni chvili utekli... nenamlouvejme si, ze tank v Rychle a zbesile 6 neprejel par lidi. Hollywood tohle proste posledni dobou moc neresi. Asi je to frustrace z toho, ze je planeta premnozena. *:)*[/spoiler]
speta.jr
1 0
reagovat
nebo spis bylo, ale nekde v zaveru nekdo prehodil vyhybku a pustil nam Hulka 8)
264712
nebo spis bylo, ale nekde v zaveru nekdo prehodil vyhybku a pustil nam Hulka *8)*
1 0
reagovat

TonyCIifton

Superman lita a zachranuje lidi... to prvni tam bylo, to druhe ani omylem 8)
264711
Superman lita a zachranuje lidi... to prvni tam bylo, to druhe ani omylem *8)*
TonyCIifton
1 0
reagovat

speta.jr

A ještě navíc Superman lítá, hrozná blbost!
264710
A ještě navíc Superman lítá, hrozná blbost!
speta.jr
1 0
reagovat
ja kdyz nad tim premyslim, tak me z toho nakonec vychazi pekna hovadina:


Zachrani celou planetu, ale proc leti nekam do oceanu do Indie, kdyz lide umiraji v Metropolisu?! Tu stejnou praci muze udelat i tam. Koho zachranil? Ano pulku Metropolisu, ale co z toho vidime? Zachrani Lois, to je vse. Mimodek ale 1/4 Metropolisu zabije svym machovskym fightem se Zodem. No a ta druha 1/4 je zabita neprimo tim, ze Superman vubec existuje :D Cely ten koncept je uplne na hlavu. Pak se mam strachovat o 4 lidi na nadrazi. Ale no tak. Co Jor-El zamyslel, kdyz do Kala nahral geny cele rasy, zachranit geny? OK, ale proc tam pak rika ze byl predurcen k tomu aby je vedl. The Fuck! No a ten konec s dronem, to je jak "bezte do hajzlu na me nemuzete, budu si delat co chci". Jasne "Neni to nas nepritel". Nedelaj prave tohle teroristi?! :D A ten zaver, co si tu dost lidi pochvaluje... kurna, dyt po tehle rebootove expozici, to totalne nemuze fungovat. A v dalsim dile Luthor? Cim to chcou trumfnout, bude chtit ukrast Mesic?! :-D Sak mu staci dat jedno delo a zlomit vaz!


Takze prehodnocuju z 7 na 6/10 za to akcni inferno, jinak bych sel niz.
264707
ja kdyz nad tim premyslim, tak me z toho nakonec vychazi pekna hovadina: [spoiler] Zachrani celou planetu, ale proc leti nekam do oceanu do Indie, kdyz lide umiraji v Metropolisu?! Tu stejnou praci muze udelat i tam. Koho zachranil? Ano pulku Metropolisu, ale co z toho vidime? Zachrani Lois, to je vse. Mimodek ale 1/4 Metropolisu zabije svym machovskym fightem se Zodem. No a ta druha 1/4 je zabita neprimo tim, ze Superman vubec existuje *:D* Cely ten koncept je uplne na hlavu. Pak se mam strachovat o 4 lidi na nadrazi. Ale no tak. Co Jor-El zamyslel, kdyz do Kala nahral geny cele rasy, zachranit geny? OK, ale proc tam pak rika ze byl predurcen k tomu aby je vedl. The Fuck! No a ten konec s dronem, to je jak "bezte do hajzlu na me nemuzete, budu si delat co chci". Jasne "Neni to nas nepritel". Nedelaj prave tohle teroristi?! *:D* A ten zaver, co si tu dost lidi pochvaluje... kurna, dyt po tehle rebootove expozici, to totalne nemuze fungovat. A v dalsim dile Luthor? Cim to chcou trumfnout, bude chtit ukrast Mesic?! :-D Sak mu staci dat jedno delo a zlomit vaz! [/spoiler] Takze prehodnocuju z 7 na 6/10 za to akcni inferno, jinak bych sel niz.
1 0
reagovat
Asi jsi viděl jiný film (Superman Returns?). :) Protože v MoS určitě bylo víc než pár výbuchů.
264705
Asi jsi viděl jiný film (Superman Returns?). *:)* Protože v MoS určitě bylo víc než pár výbuchů.
1 0
reagovat
Nevím co lidi viděli v kině, ale já 9/10 film neviděl. StarTrek byl o mnoho lepší. Tohle tak 70% ... nic úžasného. Jen začátek na Kryptonu moc pěkný a pak hodina kecací nudy a pak pár výbuchů a trapné hlášky. Vlastně jsem spokojený, ale z těch orgasmů dole a všude v recenzích jsem čekal, že bude něco, z čeho si fakt řeknu "WOW". Nezbývá než souhlasit s "speta.jr" dole.
264702
Nevím co lidi viděli v kině, ale já 9/10 film neviděl. StarTrek byl o mnoho lepší. Tohle tak 70% ... nic úžasného. Jen začátek na Kryptonu moc pěkný a pak hodina kecací nudy a pak pár výbuchů a trapné hlášky. Vlastně jsem spokojený, ale z těch orgasmů dole a všude v recenzích jsem čekal, že bude něco, z čeho si fakt řeknu "WOW". Nezbývá než souhlasit s "speta.jr" dole.
1 0
reagovat

Videné v 2D

Wow... jednoducho úžasné. Od Snydera som takúto pecku nečakal. Geniálna hudba, ktorá výborne sedela so scénami - samostatne bola priemerná, ale vo filme sa to razantne zlepšilo.

Celkovo vo mne MoS doznieva ešte teraz a viem, že potrebujem druhú projekciu.. keďže materiálu tam bolo na 2 filmy a Snyder nepoľavil ani na sekundu... priam vražedné tempo počínajúc zánikom Kryptonu a končiac viete čím
Dejová linka s Louis troška od veci, ale celkovo do filmu zapadla.

P.S.: Crowe je borec, takto si od Gladiátora (a Master and Commander) dlho nedával. :)

Jediné čo mi skazilo film boli ukecané a popcorn chrustaju deti, ktoré ani po X upozorneniach neprestali. Vrcholom bolo to, že v momente keď zabil Zoda jeden z nich zakričal noob... čo som sa musel dosť premáhať aby som mu nevlepil, ale počkal som si ich pred sálou a dostali naložené.
Bez doprodu rodičov by som to do sály nepúšťal.

Btw bude Directors Cut? :D

TonyCIifton: tie logá mi nejako unikli :(
264695
Wow... jednoducho úžasné. Od Snydera som takúto pecku nečakal. Geniálna hudba, ktorá výborne sedela so scénami - samostatne bola priemerná, ale vo filme sa to razantne zlepšilo. Celkovo vo mne MoS doznieva ešte teraz a viem, že potrebujem druhú projekciu.. keďže materiálu tam bolo na 2 filmy a Snyder nepoľavil ani na sekundu... priam vražedné tempo počínajúc zánikom Kryptonu a končiac viete čím Dejová linka s Louis troška od veci, ale celkovo do filmu zapadla. P.S.: Crowe je borec, takto si od Gladiátora (a Master and Commander) dlho nedával. *:)* Jediné čo mi skazilo film boli ukecané a popcorn chrustaju deti, ktoré ani po X upozorneniach neprestali. Vrcholom bolo to, [spoiler]že v momente keď zabil Zoda jeden z nich zakričal noob... čo som sa musel dosť premáhať aby som mu nevlepil, ale počkal som si ich pred sálou a dostali naložené.[/spoiler] Bez doprodu rodičov by som to do sály nepúšťal. Btw bude Directors Cut? *:D* TonyCIifton: tie logá mi nejako unikli *:(*
Videné v 2D
1 0
reagovat

duro

Protože by ta moje reakce rušila kino daleko víc, než ten telefon. V tomhle jsem trochu cholerika čekal jsem, že zareaguje někdo slušnější. :D
264694
Protože by ta moje reakce rušila kino daleko víc, než ten telefon. V tomhle jsem trochu cholerika čekal jsem, že zareaguje někdo slušnější. *:D*
duro
1 0
reagovat

TonyClifton

Tady ho mas...

Je to takove pomrknuti na jednu z dalsich postav JLA univerza :) i kdyz svym zpusobem nesmyslne :)
264693
[link="http://screencrush.com/man-of-steel-prequel/"]Tady[/link] ho mas... Je to takove pomrknuti na jednu z dalsich postav JLA univerza :) i kdyz svym zpusobem nesmyslne :)
TonyClifton
1 0
reagovat
Perfektní. Pro mě zatím nejlepší film letní sezony, blockbuster jak má být. Některé scénáristické kličky a zkratkovitost tomu člověk rád odpustí v momentě, kdy se Kal pokouší létat, stejně tak spoustu cheesy one-linerů. Ale je to Superman, s tím jsem šel do kina a přesně to jsem dostal. Navíc poprvé snad s maximálním využitím schopností této postavy. Ano, na konci už se člověku ty průhozy budovami překrývají, ale stačí jediný pohled na velké plátno, kde je to měřítko akce prostě neuvěřitelné a při každé další ráně jsem se smál jako malý kluk. Podobně dobrou náladu jsem u filmu neměl už dlouho. Bavila mě Snyderova hravá režie, bavila mě kamera a bavili mě dva "veteráni", Kevin Costner s Russellem Crowem, kteří i v tom menším časovém rozhraní, které dostanou, dokazují, že jsou to páni herci. Hlavně pasáže z venkova, s Costnerem, ze mě dostávaly hromadu emocí. Cavill je pro tu roli dle mého názoru parádní, jeho minimalistický herecký projev (páč je to dřevo) mi ani nevadil, hodil se mi k té postavě - horší to bude, až bude hrát Clarka novináře - a hlavně za něj mluví jeho neuvěřitelná muskulatura. Možná jsem byl trochu zklamán motivací samotného Zoda, to "monstrum" jsem mu až tolik nevěřil a ta postava si možná zasloužila být napsaná lépe. Ale tak jako tak, určitě musím jít ještě jednou. Vůbec by mi nevadilo, kdyby ten film měl ještě o 30 minut navíc a charaktery měly ještě o něco více prostoru. Ale to už chci od letního ultranářezu trochu moc. Vlastně jsem rád, že to nebyl další Nolan, ale sympatická ukázka toho, co všechno se dá vytěžit i z tak - dle mého názoru - pitomé a nepříliš zajímavé postavy, jako je Superman. Úsměv na tváři mám vlastně ještě teď. Zatím 8/10.
264692
Perfektní. Pro mě zatím nejlepší film letní sezony, blockbuster jak má být. Některé scénáristické kličky a zkratkovitost tomu člověk rád odpustí v momentě, kdy se Kal pokouší létat, stejně tak spoustu cheesy one-linerů. Ale je to Superman, s tím jsem šel do kina a přesně to jsem dostal. Navíc poprvé snad s maximálním využitím schopností této postavy. Ano, na konci už se člověku ty průhozy budovami překrývají, ale stačí jediný pohled na velké plátno, kde je to měřítko akce prostě neuvěřitelné a při každé další ráně jsem se smál jako malý kluk. Podobně dobrou náladu jsem u filmu neměl už dlouho. Bavila mě Snyderova hravá režie, bavila mě kamera a bavili mě dva "veteráni", Kevin Costner s Russellem Crowem, kteří i v tom menším časovém rozhraní, které dostanou, dokazují, že jsou to páni herci. Hlavně pasáže z venkova, s Costnerem, ze mě dostávaly hromadu emocí. Cavill je pro tu roli dle mého názoru parádní, jeho minimalistický herecký projev (páč je to dřevo) mi ani nevadil, hodil se mi k té postavě - horší to bude, až bude hrát Clarka novináře - a hlavně za něj mluví jeho neuvěřitelná muskulatura. Možná jsem byl trochu zklamán motivací samotného Zoda, to "monstrum" jsem mu až tolik nevěřil a ta postava si možná zasloužila být napsaná lépe. Ale tak jako tak, určitě musím jít ještě jednou. Vůbec by mi nevadilo, kdyby ten film měl ještě o 30 minut navíc a charaktery měly ještě o něco více prostoru. Ale to už chci od letního ultranářezu trochu moc. Vlastně jsem rád, že to nebyl další Nolan, ale sympatická ukázka toho, co všechno se dá vytěžit i z tak - dle mého názoru - pitomé a nepříliš zajímavé postavy, jako je Superman. Úsměv na tváři mám vlastně ještě teď. Zatím 8/10.
1 0
reagovat

TonyClifton

To se u nás snažil včera taky někdo. Všichni tři jsme ho poslali do hajzlu a řekli, že jestli ten mobil ještě jednou vytáhne, tak mu ho rozdupeme. A jakej byl klid...
Crowe byl zase jednou pořádnej badass, to jak to tam likvidoval na začátku... Úplnej Gladiátor :D Mňam

Jinak ty "velikonoční vajíčka" v tom filmu byly super. :+
264690
To se u nás snažil včera taky někdo. Všichni tři jsme ho poslali do hajzlu a řekli, že jestli ten mobil ještě jednou vytáhne, tak mu ho rozdupeme. A jakej byl klid... Crowe byl zase jednou pořádnej badass, to jak to tam likvidoval na začátku... Úplnej Gladiátor *:D* Mňam Jinak ty "velikonoční vajíčka" v tom filmu byly super. *:+*
TonyClifton
1 0
reagovat
Tony: Prečo si tomu kreténovi nepovedal, aby prestal?
264689
Tony: Prečo si tomu kreténovi nepovedal, aby prestal?
1 0
reagovat
Chci to vidět! Chci to vidět!
264688
Chci to vidět! Chci to vidět!
1 0
reagovat
Tohle nebylo kulervoucí, to ty koule několik desítek minut hladilo a pak je to odpálilo basebalkou někam na oběžnou dráhu. 10/10 tady vlbec není o čem.
Dojem mi kazily jenom 2 věci. Jediný pivo v kině byl Heineken třetinka asi za půl milionu a kreténský idiot, který přede mnou celé přes 2 hodiny si s někým psal na iPhonu. Chtěl jsem ho zabít.
Celkem bych rád viděl, kdyby to rozdělili do dvou filmů. První by mohl končit scénou "you are not alone" . Jeden by se mohl jmenovat Man of Krypton, druhý Man of Steel. :D
Úvod na Kryptonu, nejenom že válcoval relativně podobného Johna Cartera, ale přišlo mi, že to i za těch pár minut celkem nakopalo celý origin Thora, tohle jsem chtěl vidět minimálně 2x tak déle. Mimo Lois musím pochválit špičkový výběr vedlejších postav. Costner s Crowen absolutně vládnout. Jestli bych filmu něco vyčetl, tak málo prostoru pro ně.

A co se týká bitvy buchet, tak v následujícím pořadí Tonyho indexu šukatelnosti:

1. Ayelet Zurer
2. Antje Traue
3. Diane Lane
4. Amy Adams

Hodně potěšila logaLexCorp a Wayne Industries

Prý existuje nějaký povedený prequel komiks, ví o tom někdo něco?
264687
Tohle nebylo kulervoucí, to ty koule několik desítek minut hladilo a pak je to odpálilo basebalkou někam na oběžnou dráhu. 10/10 tady vlbec není o čem. Dojem mi kazily jenom 2 věci. Jediný pivo v kině byl Heineken třetinka asi za půl milionu a kreténský idiot, který přede mnou celé přes 2 hodiny si s někým psal na iPhonu. Chtěl jsem ho zabít. Celkem bych rád viděl, kdyby to rozdělili do dvou filmů. První by mohl končit scénou "you are not alone" . Jeden by se mohl jmenovat Man of Krypton, druhý Man of Steel. *:D* Úvod na Kryptonu, nejenom že válcoval relativně podobného Johna Cartera, ale přišlo mi, že to i za těch pár minut celkem nakopalo celý origin Thora, tohle jsem chtěl vidět minimálně 2x tak déle. Mimo Lois musím pochválit špičkový výběr vedlejších postav. Costner s Crowen absolutně vládnout. Jestli bych filmu něco vyčetl, tak málo prostoru pro ně. A co se týká bitvy buchet, tak v následujícím pořadí Tonyho indexu šukatelnosti: 1. Ayelet Zurer 2. Antje Traue 3. Diane Lane 4. Amy Adams Hodně potěšila [spoiler] logaLexCorp a Wayne Industries[/spoiler] Prý existuje nějaký povedený prequel komiks, ví o tom někdo něco?
1 0
reagovat
Taky jdu zitra a uz se nemuzu dockat... Dvacet sedm hodin a jsem tam. Jediny problem je, ze hrajou jenom 3D :(
264684
Taky jdu zitra a uz se nemuzu dockat... Dvacet sedm hodin a jsem tam. Jediny problem je, ze hrajou jenom 3D :(
1 0
reagovat

popik

kurňa, dneska jdu ještě do práce, ale v sobotu už mě v návštěvě kina nikdo nezabrání ?)
264682
kurňa, dneska jdu ještě do práce, ale v sobotu už mě v návštěvě kina nikdo nezabrání *?)*
popik
1 0
reagovat
Videné 2x a ten film neskutočne valcuje všetku komiksovú konkurenciu. Rovnako ako tempo a rozmer filmu isto valcuje nepripravených divákov. Tak to holt dopadá, keď sa ľudia boja kliknúť aj na poondiaty tv spot a potom si myslia, že idú na drámu o zarastenom emzákovi. :D
264681
Videné 2x a ten film neskutočne valcuje všetku komiksovú konkurenciu. Rovnako ako tempo a rozmer filmu isto valcuje nepripravených divákov. Tak to holt dopadá, keď sa ľudia boja kliknúť aj na poondiaty tv spot a potom si myslia, že idú na drámu o zarastenom emzákovi. *:D*
1 0
reagovat

7/10

Kdybych si v 12 letech predstavoval komixovy film se Supermanem, tak by vypadal nejak takhle. Taky bych ho povazoval za nej film meho zivota. ALE, nic me tam nechytlo za srdce, vse bylo odtazite a ve vysledku na tom je nejlip sebevykradajici se Zimmer. Hlavne mi prijde, ze vsechno uz jsem v tom filmu nekde videl (Avatar, Thor, TF, Matrix Revolutions, kurna i ta Kronika), takze tam chybelo opravdu nejak WOW, jasne konec ma meritko neskutecne, ale originalni to rozhodne neni. Ale jsem v podstate hodne spokojeny (celou dobu jsem se usmival), vic jak se Star Trekem. Zatim ale na trunu zabavnosti sedi stale IM3, sesadi ho Pacific Rim?
264679
Kdybych si v 12 letech predstavoval komixovy film se Supermanem, tak by vypadal nejak takhle. Taky bych ho povazoval za nej film meho zivota. ALE, nic me tam nechytlo za srdce, vse bylo odtazite a ve vysledku na tom je nejlip sebevykradajici se Zimmer. Hlavne mi prijde, ze vsechno uz jsem v tom filmu nekde videl (Avatar, Thor, TF, Matrix Revolutions, kurna i ta Kronika), takze tam chybelo opravdu nejak WOW, jasne konec ma meritko neskutecne, ale originalni to rozhodne neni. Ale jsem v podstate hodne spokojeny (celou dobu jsem se usmival), vic jak se Star Trekem. Zatim ale na trunu zabavnosti sedi stale IM3, sesadi ho Pacific Rim?
7/10
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se