Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Jednotka příliš rychlého nasazení: Recenze

příspěvky 101 - 120 Napsat příspěvek

Fluke

I am on your side, man.;):+
35067
I am on your side, man.*;)**:+*
Fluke
0 0
reagovat
Ten film je geniální, asi jsi si toho nevšiml, ale tam je spousta narážek nejen v dialozích, situacích, ale i střihu a Bayův střih je tam jako narážka několikrát, nejen ten vrtulník nebo kamerovej oblet. Pak taky narážky na předchozí Shaun of dead a takhle by se dalo pokračovat, kromě toho, že stihnou zesměšnit každý akční klišé a nejen akční.
Když tohle všechno znáš, tak pak jsou opravdu salvy smíchu, co si budem povídat, většina filmů neznalých lidí si toho nevšimne, jdou prostě na zajímavou komedii. Imho ta prostřední část měla taky nemálo vtipnej narážek, stačí si toho všimnout.
35069
Ten film je geniální, asi jsi si toho nevšiml, ale tam je spousta narážek nejen v dialozích, situacích, ale i střihu a Bayův střih je tam jako narážka několikrát, nejen ten vrtulník nebo kamerovej oblet. Pak taky narážky na předchozí Shaun of dead a takhle by se dalo pokračovat, kromě toho, že stihnou zesměšnit každý akční klišé a nejen akční. Když tohle všechno znáš, tak pak jsou opravdu salvy smíchu, co si budem povídat, většina filmů neznalých lidí si toho nevšimne, jdou prostě na zajímavou komedii. Imho ta prostřední část měla taky nemálo vtipnej narážek, stačí si toho všimnout.
0 0
reagovat
byla to naprumerna komedie, lae nikoli genialni.....vtipy, kterym sice mozna vetsina lidi neporozumela, u me vyvolaly mensi pousmani, ale ze bych se u jakekoli sceny potkal se salvami smichu to nikoliv.....libilo se mi prolozeni hudby a vtipnych momentu s brutalitou, samozrejme i spousta stylovek jako kamerovy oblet a vrtulnik nad hlavami ala Bay....a navic ta prostredni slaba cast byla temer bez vtipu a vylozene jsem jenoom cekal na konec.....nasledne angel skocil po te babce a zacalo to..bravo:+ celkove se mi to libilo, ale nechapu jak tu nekdo rika, ze se valel po zemi smichy....asi na to budu muset zajit jeste jednou 7/108)
35065
byla to naprumerna komedie, lae nikoli genialni.....vtipy, kterym sice mozna vetsina lidi neporozumela, u me vyvolaly mensi pousmani, ale ze bych se u jakekoli sceny potkal se salvami smichu to nikoliv.....libilo se mi prolozeni hudby a vtipnych momentu s brutalitou, samozrejme i spousta stylovek jako kamerovy oblet a vrtulnik nad hlavami ala Bay....a navic ta prostredni slaba cast byla temer bez vtipu a vylozene jsem jenoom cekal na konec.....nasledne angel skocil po te babce a zacalo to..bravo*:+* celkove se mi to libilo, ale nechapu jak tu nekdo rika, ze se valel po zemi smichy....asi na to budu muset zajit jeste jednou 7/10*8)*
0 0
reagovat
Definitivne 8+ a jak jsem naznacil v recenzi... film, ktery si drive nebo pozdeji zamilujete... byl jsem prilis opatrny, policejni prislusniku Angelu. Klidne po me hodte obusek. Zchladim se posleze brusinkovym dzusem.

JDETE NA TO!
35063
Definitivne 8+ a jak jsem naznacil v recenzi... film, ktery si drive nebo pozdeji zamilujete... byl jsem prilis opatrny, policejni prislusniku Angelu. Klidne po me hodte obusek. Zchladim se posleze brusinkovym dzusem. JDETE NA TO!
0 0
reagovat

mhsh

Hezký, a taky na HD-DVD, i když já bych radši Blu-ray. Myslím, že si počkám na to v jaké verzi to budou u nás chtít vydat, v opačném případě je Anglie jasná:+
35057
Hezký, a taky na HD-DVD, i když já bych radši Blu-ray. Myslím, že si počkám na to v jaké verzi to budou u nás chtít vydat, v opačném případě je Anglie jasná*:+*
mhsh
0 0
reagovat
Fluke: můžeš jí mít dokonce hned, v UK vychází v pondělí ;) link
35052
Fluke: můžeš jí mít dokonce hned, v UK vychází v pondělí *;)* http://www.amazon.co.uk/dp/B000PDZHZ0/
0 0
reagovat
The team that brought us Shaun of the Dead neuvěřitelným způsobem zabodoval. Hot Fuzz vzniklo pod rukama nadšených kluků, kteří se natáčením upřímně bavili a co je hlavní, dokázali tyto pocity přenést i na diváka. Ani na vteřinu vás nenechají vyjít ze střehu - každý záběr, každý úhel kamery či situace je nějakým buď konkrétním odkazem či jen rýpnutím do zavedených klišé napříč celým spekterem filmových žánrů. V čele s tím akčním. Díky ti, Edgare, že jsi nezapomněl, co je podstatou parodie! Nad svými současnými "kolegy" z americké produkce tak Hot Fuzz ční, jako Mount Everest nad zarostlými vrcholky šumavských kopců. Jeden z nejlepších filmových zážitků tohoto roku a jedna z nejzábavnějších a nejpromyšlenějších komedií posledních let. 9/10 P.S.: Půjdu na to ještě minimálně jednou... Piráti mají potřetí smůlu... here comes the Hot Fuzzzzz... :D
35050
The team that brought us Shaun of the Dead neuvěřitelným způsobem zabodoval. Hot Fuzz vzniklo pod rukama nadšených kluků, kteří se natáčením upřímně bavili a co je hlavní, dokázali tyto pocity přenést i na diváka. Ani na vteřinu vás nenechají vyjít ze střehu - každý záběr, každý úhel kamery či situace je nějakým buď konkrétním odkazem či jen rýpnutím do zavedených klišé napříč celým spekterem filmových žánrů. V čele s tím akčním. Díky ti, Edgare, že jsi nezapomněl, co je podstatou parodie! Nad svými současnými "kolegy" z americké produkce tak Hot Fuzz ční, jako Mount Everest nad zarostlými vrcholky šumavských kopců. Jeden z nejlepších filmových zážitků tohoto roku a jedna z nejzábavnějších a nejpromyšlenějších komedií posledních let. [b]9/10[/b] P.S.: Půjdu na to ještě minimálně jednou... Piráti mají potřetí smůlu... here comes the Hot Fuzzzzz... *:D*
0 0
reagovat

Fluke

Ja jsem se obema Mizerum puvodne vyhybal, protoze tam hral Martin Lawrence, a i kdyz jsem se pozdeji dozvedel, ze to je narez, tak jsem se nejak nedokopal se na to podivat, snad se mi to tentokrat povede. :)
35043
Ja jsem se obema Mizerum puvodne vyhybal, protoze tam hral Martin Lawrence, a i kdyz jsem se pozdeji dozvedel, ze to je narez, tak jsem se nejak nedokopal se na to podivat, snad se mi to tentokrat povede. :)
Fluke
0 0
reagovat

rcorp

Ale no tak:) Taková legenda a ty si Bad Boys 2 ještě neviděl:), ale tak je pravda, že já si musím sehnat bod zlomu:D:+
A jak si řekl Piráti a Spidey se může jít zahrabat, protože tak frenetickou (skvělou) fire arms akci nemá ani jeden z nich:)
Bože co já bych dal za 2DVD edici;)
35042
Ale no tak:) Taková legenda a ty si Bad Boys 2 ještě neviděl:), ale tak je pravda, že já si musím sehnat bod zlomu*:D**:+* A jak si řekl Piráti a Spidey se může jít zahrabat, protože tak frenetickou (skvělou) fire arms akci nemá ani jeden z nich*:)* Bože co já bych dal za 2DVD edici;)
rcorp
0 0
reagovat
Videl jsem to!
Bylo to přinejmenším výtečný...prostě vynikajcí film. Nebyla to jen hloupa parodie. Byl to vymazlený film. Parádní. Vynikající scény. Sřílející důchodci. Citace. Pocty. Báječné.
97%
35041
Videl jsem to! Bylo to přinejmenším výtečný...prostě vynikajcí film. Nebyla to jen hloupa parodie. Byl to vymazlený film. Parádní. Vynikající scény. Sřílející důchodci. Citace. Pocty. Báječné. 97%
0 0
reagovat
Konecne po dlouhe dobe parodie, ktera jenom lacine nekopiruje konkretni sceny, ale hraje si s klise akcnich filmu. Nemusite jich mit nakoukano tolik, jako Danny a stejne si to skvele uzijete. Potesi, ze v Hot Fuzz jsou nejen odkazy na veci vne filmu, ale i na sceny v jeho ramci a nekdy se oboje dokonce prolina, coz mi prislo genialni. :) Strih je obcas trochu moc freneticky, moc tomu nepomahal misty prepalena hlasitost, ale jinak je to natoceno fantasticky. Lepsi akci, uz jsem dlouho nevidel, Spider-man i Pirati se muzou jit zahrabat. :)
Z Hot Fuzz uplne cisi nadseni, s kterym ho tvurci delali, a nastesti se plne prenasi na divaka. Jsem rad, ze po dlouhe dobe konecne nekdo natocil opravdu inteligentni parodii, protoze takhle uz jsem se dlouho nesmal. Myslim, ze na Hot Fuzz bych se mohl divat porad dokola, takze se uz tesim, az vyjde DVD. :)

9/10

(Kvuli tomuhle filmu si asi budu muset doplnit filmove vzdelani...takze Bad Boys 2 rikate...hmm, jdu to nekam sehnat ;) )
35040
Konecne po dlouhe dobe parodie, ktera jenom lacine nekopiruje konkretni sceny, ale hraje si s klise akcnich filmu. Nemusite jich mit nakoukano tolik, jako Danny a stejne si to skvele uzijete. Potesi, ze v Hot Fuzz jsou nejen odkazy na veci vne filmu, ale i na sceny v jeho ramci a nekdy se oboje dokonce prolina, coz mi prislo genialni. :) Strih je obcas trochu moc freneticky, moc tomu nepomahal misty prepalena hlasitost, ale jinak je to natoceno fantasticky. Lepsi akci, uz jsem dlouho nevidel, Spider-man i Pirati se muzou jit zahrabat. :) Z Hot Fuzz uplne cisi nadseni, s kterym ho tvurci delali, a nastesti se plne prenasi na divaka. Jsem rad, ze po dlouhe dobe konecne nekdo natocil opravdu inteligentni parodii, protoze takhle uz jsem se dlouho nesmal. Myslim, ze na Hot Fuzz bych se mohl divat porad dokola, takze se uz tesim, az vyjde DVD. :) 9/10 (Kvuli tomuhle filmu si asi budu muset doplnit filmove vzdelani...takze Bad Boys 2 rikate...hmm, jdu to nekam sehnat *;)* )
0 0
reagovat

Fluke

Naprostý souhlas, ten film je prostě boží :D
Jednoznačně nejlepší komedie/parodie za hooodně dlouhou dobu, takhle jsem se v kině neválel smíchy snad ještě nikdy (jo já vím, jsem geek ) :D
35039
Naprostý souhlas, ten film je prostě boží *:D* Jednoznačně nejlepší komedie/parodie za hooodně dlouhou dobu, takhle jsem se v kině neválel smíchy snad ještě nikdy (jo já vím, jsem geek ) *:D*
Fluke
0 0
reagovat

Psema

Proto jsem napsal s humorem aktuální doby;) dneska se to netočí (aspoň u těch dobrejch) okatě jako kdysi u žhavejch výstřelů:)
35038
Proto jsem napsal s humorem aktuální doby;) dneska se to netočí (aspoň u těch dobrejch) okatě jako kdysi u žhavejch výstřelů*:)*
Psema
0 0
reagovat
Žhavý výstřely jsou v tomhle ohledu ještě okatější a imho mnohem mainstreamovější. Tam si najde každej to svoje, přičemž jedni ocení variace na filmy a druzí jednorázové gagy. Hot Fuzz jsou mnohem víc pro "geeky", který vědí o co go. Ti si to užijou maximálně, ale zbytek se zasměje jenom těm gagům. Sám si to včera viděl (slyšel).:D
35037
Žhavý výstřely jsou v tomhle ohledu ještě okatější a imho mnohem mainstreamovější. Tam si najde každej to svoje, přičemž jedni ocení variace na filmy a druzí jednorázové gagy. Hot Fuzz jsou mnohem víc pro "geeky", který vědí o co go. Ti si to užijou maximálně, ale zbytek se zasměje jenom těm gagům. Sám si to včera viděl (slyšel).*:D*
0 0
reagovat
Here comes the Hot Fuzzzzz:+

9 stars team, tohle je zatím nejlepší film tohodle roku pro mě, kam se hrabou ti Piráti, Spidermani, či cokoli jinýho. Spousta skvělýho humoru, absurdity a to nejlepší na tomhle filmu narážky na všechny akční fláky, nejlepším okatým způsobem a prostě skvělý vyvrcholení:+

O bitkách nebo mrtvolách ani cenu mluvit, ty jsem si užil maximálně. Edgar opravdu skvěle zabodoval, stejně jako Simon. Člověk si tenhle film užije a pokud poznává filmy, ze kterejch si dělá srandu, tak si to užije daleko víc. Myslím, že máme skvělýho nástupce žhavejch výstřelů, s humorem aktuální doby;)
35036
Here comes the Hot Fuzzzzz*:+* 9 stars team, tohle je zatím nejlepší film tohodle roku pro mě, kam se hrabou ti Piráti, Spidermani, či cokoli jinýho. Spousta skvělýho humoru, absurdity a to nejlepší na tomhle filmu narážky na všechny akční fláky, nejlepším okatým způsobem a prostě skvělý vyvrcholení*:+* O bitkách nebo mrtvolách ani cenu mluvit, ty jsem si užil maximálně. Edgar opravdu skvěle zabodoval, stejně jako Simon. Člověk si tenhle film užije a pokud poznává filmy, ze kterejch si dělá srandu, tak si to užije daleko víc. Myslím, že máme skvělýho nástupce žhavejch výstřelů, s humorem aktuální doby*;)*
0 0
reagovat
Trailer mě hodně natěšil ... a film docela tvrdě zklamal. Vůbec ten trailer hodně klame, směřuje daleko víc ke komedii/parodii, než k ačňáku. A to byl možná ten problém. U mě je to ten případ, že neznám většinu filmů na které se odkazuje a vůbec obecně akčňák musí být hodně dobrý, hlavně dsějově, aby mě zaujal. Obyčejné vizuální šermování mě moc nebere. Takže mě z toho zbyl jen docela rozvleklý film s něholika hodně dobrými scénami.
35034
Trailer mě hodně natěšil ... a film docela tvrdě zklamal. Vůbec ten trailer hodně klame, směřuje daleko víc ke komedii/parodii, než k ačňáku. A to byl možná ten problém. U mě je to ten případ, že neznám většinu filmů na které se odkazuje a vůbec obecně akčňák musí být hodně dobrý, hlavně dsějově, aby mě zaujal. Obyčejné vizuální šermování mě moc nebere. Takže mě z toho zbyl jen docela rozvleklý film s něholika hodně dobrými scénami.
0 0
reagovat
pro me skvelej film:+:D:))
34920
pro me skvelej film*:+**:D**:))*
0 0
reagovat
7/10 Opravdu jsem se prijemne bavil u pribehu policisty Angela. Prijemna atmoska, dobre hlavni postavy, mile vtipky a povedeni audiovizualni styl. Vubec mi navadila zanrova roztrousenost, bral jsem to jako plus a Wrightovo experimentovani se zanry. Co me ale velmi zklamalo byla posledni tretina filmu. Asi jsem byl prilis natesen jak se film vyvijel, takze jsem cekal paradni akcni peklo. To jsem nakonec dostal - snad vsechny zname akcni pasaze se zde objevuji a fanda zanru muze chrochtat blahem. Co ale neskousnu je otresna prace se strihem - takrka permanentni kolaz z pulvterinovych zaberu je opravdu otravna a divak se nema sanci vychutnat poradne scenu. Opravdu me nebavi, kdyz hrdinove udelaji efektni "maxpaynovsky" uskok do strany, kdyz behem jejich letu k zemi se provede 12 strihu!!! Abych ale neskoncil jen zapory - Hot Fuzz jsem si uzil, nebudu se k nemu vracet, ale rozhodne na nej jen tak nezapomenu a jmeno Edgar Wright budu peclive sledovat..
34918
7/10 Opravdu jsem se prijemne bavil u pribehu policisty Angela. Prijemna atmoska, dobre hlavni postavy, mile vtipky a povedeni audiovizualni styl. Vubec mi navadila zanrova roztrousenost, bral jsem to jako plus a Wrightovo experimentovani se zanry. Co me ale velmi zklamalo byla posledni tretina filmu. Asi jsem byl prilis natesen jak se film vyvijel, takze jsem cekal paradni akcni peklo. To jsem nakonec dostal - snad vsechny zname akcni pasaze se zde objevuji a fanda zanru muze chrochtat blahem. Co ale neskousnu je otresna prace se strihem - takrka permanentni kolaz z pulvterinovych zaberu je opravdu otravna a divak se nema sanci vychutnat poradne scenu. Opravdu me nebavi, kdyz hrdinove udelaji efektni "maxpaynovsky" uskok do strany, kdyz behem jejich letu k zemi se provede 12 strihu!!! Abych ale neskoncil jen zapory - Hot Fuzz jsem si uzil, nebudu se k nemu vracet, ale rozhodne na nej jen tak nezapomenu a jmeno Edgar Wright budu peclive sledovat..
0 0
reagovat
8/10
Pricemz poprvy sem se usadil na sedmicce. Druhym shlednutim sem ale poodhaloval dalsi a dalsi odkazy, drobnosti ve scenach, ktery se odehravaj mimo hlavni zaber, proste neumerny mnozstvi malickosti, ktery pozornymu divakovi a fanouskovi zanru udelaj obrovskou radost. Lpeni na "rychlejch sumarizacnich strihovejch sekvencich" mi delalo velkou radost, misty to sice trochu bilo do očí, vetsinou to ale byla neskutecna pr´´el. A opet > napodruhy sem v nich nachazel dalsi a dalsi drobnosti. Jiste, ze je na tom videt omezenej rozpocet, rejza, scenar a zapal pro vec to ale zachranujou a ve finale je to lepsi, nez velkorozpoctovy akcnarny, ktery sou bez napadu, nebo klasicky komedie, jejichz humor uz dneska byva vetsinou vycpelej. Klukum fandim, snad jim ta vzestupna tendence jeste chvili vydrzi
34912
8/10 Pricemz poprvy sem se usadil na sedmicce. Druhym shlednutim sem ale poodhaloval dalsi a dalsi odkazy, drobnosti ve scenach, ktery se odehravaj mimo hlavni zaber, proste neumerny mnozstvi malickosti, ktery pozornymu divakovi a fanouskovi zanru udelaj obrovskou radost. Lpeni na "rychlejch sumarizacnich strihovejch sekvencich" mi delalo velkou radost, misty to sice trochu bilo do očí, vetsinou to ale byla neskutecna pr´´el. A opet > napodruhy sem v nich nachazel dalsi a dalsi drobnosti. Jiste, ze je na tom videt omezenej rozpocet, rejza, scenar a zapal pro vec to ale zachranujou a ve finale je to lepsi, nez velkorozpoctovy akcnarny, ktery sou bez napadu, nebo klasicky komedie, jejichz humor uz dneska byva vetsinou vycpelej. Klukum fandim, snad jim ta vzestupna tendence jeste chvili vydrzi
0 0
reagovat
Ja si nevsiml Cate ani Petera a nestydim se za to?:)
34911
Ja si nevsiml Cate ani Petera a nestydim se za to?*:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se