Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Jednotka příliš rychlého nasazení: Recenze

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek

Vlado_B

Mě naopak vážná hudba při pseudo-vážných situacích přišla perfektně umístěná. Podtrhovala ještě onu absurditu popichování do typických depresí hrdinů, či dojemných chvilek s partnerem. :)) Máš pravdu, že je film hodně roztrhaný. Nelze ho tak zařadit v podstatě do žádného konkrétního žanru, a to je dobře. V každé z těch řekněme tří částí mne ale dokázal chvíli co chvíli něčím překvapit a pobavit, takže to, že ztrácí tempo je také jen otázka osobního dojmu. Chápu tvé hodnocení. Ale nech nás nekriticky oslavovat náš geniální film! :D NĚKDO má svého Spidermana 3, někdo má Hot Fuzz.... :))
35348
Mě naopak vážná hudba při pseudo-vážných situacích přišla perfektně umístěná. Podtrhovala ještě onu absurditu popichování do typických depresí hrdinů, či dojemných chvilek s partnerem. :)) Máš pravdu, že je film hodně roztrhaný. Nelze ho tak zařadit v podstatě do žádného konkrétního žanru, a to je dobře. V každé z těch řekněme tří částí mne ale dokázal chvíli co chvíli něčím překvapit a pobavit, takže to, že ztrácí tempo je také jen otázka osobního dojmu. Chápu tvé hodnocení. Ale nech nás nekriticky oslavovat náš geniální film! *:D* NĚKDO má svého Spidermana 3, někdo má Hot Fuzz.... *:))*
Vlado_B
0 0
reagovat
Fluke: je očividné, že si nekritickým nadšencom a fanúšikom tohto filmu, čo ale nie je problém, pretože cítiť, že sa ti film ozaj páčil. Len neformuj svoje poznámky tak, aby si ma staval do pozície trtka, čo sa narodil minulú stredu a videl za život 4 filmy. Ten film som pochopil. Ale nikto by mi nijako nevyhovoril fakt, že je to necitlivo pozliepané a nevyrovnané dielko. Čo sa týka hudby, nehovoril som o akčnej hudbe, ktorá k akčným scénkam sedí. Ide mi o to, ako napr. v niektorých scénkach budí dojem a atmosféru skôr až vážnu, pričom samozrejme sme v komédii, ale akoby zrazu prišla úplne iná komédia. (dané akoby zvážnenie pri tom ale nefunguje ako komédia na vážnosť) Celkovo v tome filme sa nesúrodo striedajú všetky možné komédie a áno aj paródia. Film miestami totálne stráca tempo, čomu nepomôže to, že keď Angela niečo napadne, zrazu na 10 sekúnd nabehne totálne prehnane dynamické tempo, akoby sa niečo veľké začínalo, len aby zdochlo, po prechode do ďalšieho obrazu, ktorého atmosféra je zasa ako z iného filmu... Takýchto vsuviek je tam hneď niekoľko a sú mimoriadne rušivé. Tu skôr ty nerozumieš o čom hovorím. Ide o cit pri skladaní scén a držanie atmosféry. Samozrejme film má slušnú akciu a kopu dobrých fórov, na ktorých som sa poriadne zasmial, nebyť neukrotenej formy a z môjho pohľadu rozbitosti bol by som aj ja tak nadšený. Inak, čo som nepochopil je: "nechápu proč u toho řešíš hudbu, copak je to Harry Potter." čo za súvislosť je toto a z čoho presne vychádza? a ako konkrétne sa spomenutie tohto filmu viaže k poznámke o hudbe, tajomných a šťastných motívoch? Spomínal som niečo také predtým ja, alebo si len chcel podpichnúť, petože vieš, že patrím k HP fanom? :)););) Užívaj Hot Fuzz, mne sadol iba na 5,5/10.
35346
Fluke: je očividné, že si nekritickým nadšencom a fanúšikom tohto filmu, čo ale nie je problém, pretože cítiť, že sa ti film ozaj páčil. Len neformuj svoje poznámky tak, aby si ma staval do pozície trtka, čo sa narodil minulú stredu a videl za život 4 filmy. Ten film som pochopil. Ale nikto by mi nijako nevyhovoril fakt, že je to necitlivo pozliepané a nevyrovnané dielko. Čo sa týka hudby, nehovoril som o akčnej hudbe, ktorá k akčným scénkam sedí. Ide mi o to, ako napr. v niektorých scénkach budí dojem a atmosféru skôr až vážnu, pričom samozrejme sme v komédii, ale akoby zrazu prišla úplne iná komédia. (dané akoby zvážnenie pri tom ale nefunguje ako komédia na vážnosť) Celkovo v tome filme sa nesúrodo striedajú všetky možné komédie a áno aj paródia. Film miestami totálne stráca tempo, čomu nepomôže to, že keď Angela niečo napadne, zrazu na 10 sekúnd nabehne totálne prehnane dynamické tempo, akoby sa niečo veľké začínalo, len aby zdochlo, po prechode do ďalšieho obrazu, ktorého atmosféra je zasa ako z iného filmu... Takýchto vsuviek je tam hneď niekoľko a sú mimoriadne rušivé. Tu skôr ty nerozumieš o čom hovorím. Ide o cit pri skladaní scén a držanie atmosféry. Samozrejme film má slušnú akciu a kopu dobrých fórov, na ktorých som sa poriadne zasmial, nebyť neukrotenej formy a z môjho pohľadu rozbitosti bol by som aj ja tak nadšený. Inak, čo som nepochopil je: "nechápu proč u toho řešíš hudbu, copak je to Harry Potter." čo za súvislosť je toto a z čoho presne vychádza? a ako konkrétne sa spomenutie tohto filmu viaže k poznámke o hudbe, tajomných a šťastných motívoch? Spomínal som niečo také predtým ja, alebo si len chcel podpichnúť, petože vieš, že patrím k HP fanom? *:))**;)**;)* Užívaj Hot Fuzz, mne sadol iba na 5,5/10.
0 0
reagovat
P.S. není to čistá parodie, parodie tam je:)
35345
P.S. není to čistá parodie, parodie tam je:)
0 0
reagovat

Fluke

Pod to se můžu podepsat! Moje řeč! Ten film je takřka geniální! 8) :+
35344
Pod to se můžu podepsat! Moje řeč! Ten film je takřka geniální! *8)* *:+*
Fluke
0 0
reagovat

Vlado

Přiznejme si to, prostě si nepochopil tenhle geniální film:) Ten střih je dost rychlý, musíš se orientovat, prostě je to rozjezd, a pak klid pohodička, to se musí akceptovat, protože do toho filmu se dalo hodně dost scén, takže, aby se všechno ukázalo a zbytečně nevystříhávalo, tak to museli zrychlit. Velký opak oproti Shaun of dead, která jela naopak poklidně jako každá správná zombie.
Ad hudba, je to sice komedia, ale je to hlavně akční film, nechápu proč u toho řešíš hudbu, copak je to Harry Potter. Tady se prostě rozjede hudba jako u každého akčňáku a jde se do akce, nebudujou se tu tajemné hudební motivy, šťastné hudební motivy atd. Hudba je tu prostě, aby rozjela adrenalin.
Je to akční film, který komediálně zesměšňuje všechno ve svém žánru, těžko ho považovat třeba za parodii, protože ty jsou vyloženě okatá záležitost.
Ti vyvolení, jak jim asi začnem dneska říkat, všechno pochopili a ví proč se ty scény různě obrací. Taktéž si člověk po těžkém výtlemu potřebuje odpočinout, zbrzdit a to ten film naštěstí dělá, přece se u něj člověk nebude konstantně chechtat, není to parodie jak jsem podotknul.

P.S. celá scéna u kruhu je naprosto geniální, nevím co si čekal, ale absolutně skvěle si udělala srandu ze všech konspiračních klišé. Prostě klid, pohoda a vychutnávej britskej humor;)

P.P.S. ten film je čím dál víc geniálnější:)
35339
Přiznejme si to, prostě si nepochopil tenhle geniální film:) Ten střih je dost rychlý, musíš se orientovat, prostě je to rozjezd, a pak klid pohodička, to se musí akceptovat, protože do toho filmu se dalo hodně dost scén, takže, aby se všechno ukázalo a zbytečně nevystříhávalo, tak to museli zrychlit. Velký opak oproti Shaun of dead, která jela naopak poklidně jako každá správná zombie. Ad hudba, je to sice komedia, ale je to hlavně akční film, nechápu proč u toho řešíš hudbu, copak je to Harry Potter. Tady se prostě rozjede hudba jako u každého akčňáku a jde se do akce, nebudujou se tu tajemné hudební motivy, šťastné hudební motivy atd. Hudba je tu prostě, aby rozjela adrenalin. Je to akční film, který komediálně zesměšňuje všechno ve svém žánru, těžko ho považovat třeba za parodii, protože ty jsou vyloženě okatá záležitost. Ti vyvolení, jak jim asi začnem dneska říkat, všechno pochopili a ví proč se ty scény různě obrací. Taktéž si člověk po těžkém výtlemu potřebuje odpočinout, zbrzdit a to ten film naštěstí dělá, přece se u něj člověk nebude konstantně chechtat, není to parodie jak jsem podotknul. P.S. celá scéna u kruhu je naprosto geniální, nevím co si čekal, ale absolutně skvěle si udělala srandu ze všech konspiračních klišé. Prostě klid, pohoda a vychutnávej britskej humor;) P.P.S. ten film je čím dál víc geniálnější*:)*
Vlado
0 0
reagovat
Uf, podľa mňa je to vysoko nadhodnocovaný film. Aj mne vadila tá "vážnosť". Nejde o to, že by som nevedel prečítať komédiu, či paródiu v zdanlivo vážnej scénke, ale tu to bolo pospájané strááášne necitlivo. Ako rôzne typy komédií. Aj hudba bola mätúca, čo sa týka vytvárania dojmu a atmosféry. Veľmi necitlivo zlepené a skákajúce dielko. Aj preto sopm dlho nevedel, čo za film to vlastne pozerám a keď potom prišla scénka s odhalením na cintoríne okolo stola, začalo u mňa jedno mega WTF?!!! Potom už som si to vlastne užíval ako jednu mega blbosť a nechal sa unášať slušnou akciou. Ten film proste príliš kolíše. Nehovoriac o otravných WTF flashbackoch a krátkch úsekoch s dynamickou hudbou vpáliacich hneď po nejakej pomalej scénke, len aby sa po 15 sekundách tempo totálne stratilo a posunulo vyznenie scény zase niekam úplne inam... ako z iníého filmu - nesúrodé, zle naskladané, bez citu. Iste, niečo fungovalo tak ako malo - strihové montáže, ktoré mali svoje opodstatnenie a tvorili štýl prechodu od scéne ku scéne, obrazu k obrazu, ale bolo to tiež nedotiahnuté. Škoda, mohol to byť super film, dvojica hrdinov bola cool, mnoho vtipov veľmi podarených, ale celkovo rozbité. 5,5/10
35335
Uf, podľa mňa je to vysoko nadhodnocovaný film. Aj mne vadila tá "vážnosť". Nejde o to, že by som nevedel prečítať komédiu, či paródiu v zdanlivo vážnej scénke, ale tu to bolo pospájané strááášne necitlivo. Ako rôzne typy komédií. Aj hudba bola mätúca, čo sa týka vytvárania dojmu a atmosféry. Veľmi necitlivo zlepené a skákajúce dielko. Aj preto sopm dlho nevedel, čo za film to vlastne pozerám a keď potom prišla scénka s odhalením na cintoríne okolo stola, začalo u mňa jedno mega WTF?!!! Potom už som si to vlastne užíval ako jednu mega blbosť a nechal sa unášať slušnou akciou. Ten film proste príliš kolíše. Nehovoriac o otravných WTF flashbackoch a krátkch úsekoch s dynamickou hudbou vpáliacich hneď po nejakej pomalej scénke, len aby sa po 15 sekundách tempo totálne stratilo a posunulo vyznenie scény zase niekam úplne inam... ako z iníého filmu - nesúrodé, zle naskladané, bez citu. Iste, niečo fungovalo tak ako malo - strihové montáže, ktoré mali svoje opodstatnenie a tvorili štýl prechodu od scéne ku scéne, obrazu k obrazu, ale bolo to tiež nedotiahnuté. Škoda, mohol to byť super film, dvojica hrdinov bola cool, mnoho vtipov veľmi podarených, ale celkovo rozbité. 5,5/10
0 0
reagovat
ja spis myslel jako ze se to bralo vazne a tim to melo byt vtipny, teda asi... fakt ne? hm
35333
ja spis myslel jako ze se to bralo vazne a tim to melo byt vtipny, teda asi... fakt ne? hm
0 0
reagovat
asi ne, protoze na vaznej film si to fakt nehralo :D
35332
asi ne, protoze na vaznej film si to fakt nehralo *:D*
0 0
reagovat

2 Fluke:

no to me zarazi prave taky, ja mam britskej humor rad, vsechny ty pythony, it crowdy, black booksy a blackaddery primo uctivam ale tohle mi prislo nejak absolutne mimo, jako ja chapu ze si to hralo na vaznej film chvilema a tim to jako melo byt vtipny a tak, problem je, ze mi to vtipny vubec neprislo... asi jsem to fakt nejak nepochopil
35331
no to me zarazi prave taky, ja mam britskej humor rad, vsechny ty pythony, it crowdy, black booksy a blackaddery primo uctivam ale tohle mi prislo nejak absolutne mimo, jako ja chapu ze si to hralo na vaznej film chvilema a tim to jako melo byt vtipny a tak, problem je, ze mi to vtipny vubec neprislo... asi jsem to fakt nejak nepochopil
2 Fluke:
0 0
reagovat

Fluke

Já jo, JÁ JO, JÁ JO!! :D 8) :+
35330
Já jo, JÁ JO, JÁ JO!! *:D* *8)* *:+*
Fluke
0 0
reagovat
Výsměch tu bude někdo jinej:)..ale uznávám, že britskej humor každej nepochopí a tu spoustu narážek taky ne.
35329
Výsměch tu bude někdo jinej*:)*..ale uznávám, že britskej humor každej nepochopí a tu spoustu narážek taky ne.
0 0
reagovat
uhm, tohle je snad jeden z nejhorsich filmu co jsem tento rok zatim videl... 2 hodiny k nepreziti... jsem se ani jednou nezasmal... nejak mi unika kde se kolem toho filmu vzal v us takovy kult, 8.4 na imdb je skutecne vysmech
35328
uhm, tohle je snad jeden z nejhorsich filmu co jsem tento rok zatim videl... 2 hodiny k nepreziti... jsem se ani jednou nezasmal... nejak mi unika kde se kolem toho filmu vzal v us takovy kult, 8.4 na imdb je skutecne vysmech
0 0
reagovat
Angelovu bývalou přítelkyni.
35327
Angelovu bývalou přítelkyni.
0 0
reagovat
Koho tam hrála Cate Blanchett??
35323
Koho tam hrála Cate Blanchett??
0 0
reagovat
Právě jsem se vrátil z PCE Cinestaru. V sále nás bylo 7, na konci 4. "Moje" skupinka čítala 5 lidí... Všichni byli vcelku mrzutí. Jen já to viděl potřetí a opět paráda.:D (9/10) Líbí se mi, jak si na tom člověk pokaždý najde něco navíc a zároveň tam některý fóry neustále fungujou GENIÁLNĚ (ach notýsek, ten notýsek). Navíc to není jen vtipný, ale dokáže to být ohromně stylový, že i Bayovi puká čočka závistí. Takže pro mě opravdu srdcovka, i když chápu, že (a proč) to něčí terč netrefí do středu.
35195
Právě jsem se vrátil z PCE Cinestaru. V sále nás bylo 7, na konci 4. "Moje" skupinka čítala 5 lidí... Všichni byli vcelku mrzutí. Jen já to viděl potřetí a opět paráda.*:D* (9/10) Líbí se mi, jak si na tom člověk pokaždý najde něco navíc a zároveň tam některý fóry neustále fungujou GENIÁLNĚ (ach notýsek, ten notýsek). Navíc to není jen vtipný, ale dokáže to být ohromně stylový, že i Bayovi puká čočka závistí. Takže pro mě opravdu srdcovka, i když chápu, že (a proč) to něčí terč netrefí do středu.
0 0
reagovat

speta

Sežereme tě zaživa8)..to je vtip, jedinej kdo ti to zakazuje je Shimitz:)
35194
Sežereme tě zaživa*8)*..to je vtip, jedinej kdo ti to zakazuje je Shimitz*:)*
speta
0 0
reagovat
No co, na MZ jsem znam tim, ze nemam rad Piraty a BSG, to je toho tolik, ze si tento seznam nemuzu rozsirit?! :( A navic BSG ze seznamu vypadava, pac 3. sezona me fakt dostala, konecne tam byly nejake kulervouci dily, presne tak jak to mam rad. Takze rikam, nesnasim Piraty a nemam rad Hot Fuzz...:D:))
35193
No co, na MZ jsem znam tim, ze nemam rad Piraty a BSG, to je toho tolik, ze si tento seznam nemuzu rozsirit?! *:(* A navic BSG ze seznamu vypadava, pac 3. sezona me fakt dostala, konecne tam byly nejake kulervouci dily, presne tak jak to mam rad. Takze rikam, nesnasim Piraty a nemam rad Hot Fuzz...*:D**:))*
0 0
reagovat

Fluke

Kámo, napsal to Shimitz, toho brát vážně nemusíme a ani nemůžem.:D
35179
Kámo, napsal to Shimitz, toho brát vážně nemusíme a ani nemůžem.*:D*
Fluke
0 0
reagovat
Spetovy se toho moc nelíbí, tak ho neberte příliš za bernou minci, toť vše. Kecy nemá na svůj názor právo jsou fakt :-
35178
Spetovy se toho moc nelíbí, tak ho neberte příliš za bernou minci, toť vše. Kecy nemá na svůj názor právo jsou fakt *:-*
0 0
reagovat
jako asi kazdy.....
35176
jako asi kazdy.....
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se