Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Téma: Nejlepší hlášky Johna McClanea


ikona
Mr. Hlad
bruce willisdie hardjohn mcclanemz speciáltéma
Není nad to postřílet desítky teroristů a ještě u toho trousit cynická moudra a sarkastické poznámky 

John Rambo nebo John Matrix by dokázali sami rozstřílet celý Vietnam a vybít malý středoamerický ostrov, aniž by se nějak zvlášť zapotili. Vedle nich tedy newyorský policajt s pleškou, kocovinou a osobitým přístupem k práci vypadá až podezřele civilně. A v tom je jeho síla. John McClane je totiž hrozný sympaťák, kterému člověk fandi nejen kvůli tomu, že dokáže zachránit mrakodrap/letiště/New York/Ameriku/Rusko, ale dostane kvůli tomu obvykle i totálně přes držku. Nemá to zadarmo. Říká se však, že s úsměvem jde všechno líp a krom toho, že McClane zvládá protivníky rozstřílet na kusy, vyhodit je z dvaatřicátého patra nebo narvat do motoru letadla, vždycky má schovanou i nějakou tu hlášku. Zkrátka člověk do nepohody. Tak se na ně mrkneme.

pětce se tu mimochodem nedočtete. Krom neustálého opakování, že John je v Rusku na dovolené (i když tam na dovolené není), se bohužel po hláškovací stránce moc nepředvedl.

No a v neposlední řadě si dáme i McClaneovu klasiku Yippee ki-yay, motherfucker. Ovšem vybrat nejlepší moment, kdy se svou ultimátní hláškou poslal někoho do háje, je poměrně obtížné, takže to vyřešíme následovně:

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace