Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Nářez #5: Jet Li cvičí taiči

příspěvky 1 - 5 Napsat příspěvek
Hmm, taky mě tohle předrátovávání moc nebaví (a obzvlášť tento souboj mi přijde z celého filmu snad nejslabší) - v soubojích jeden na dvacet ještě budiž, ale když jde jeden na jednoho, tak víc ocením syrovost Fist of Legend.
Fong Sai-Yuk to samé, ten mě docela štval i dosti tupým stylem humoru.

Ale popisek geniální, keep it coming :))
253035
Hmm, taky mě tohle předrátovávání moc nebaví (a obzvlášť tento souboj mi přijde z celého filmu snad nejslabší) - v soubojích jeden na dvacet ještě budiž, ale když jde jeden na jednoho, tak víc ocením syrovost Fist of Legend. Fong Sai-Yuk to samé, ten mě docela štval i dosti tupým stylem humoru. Ale popisek geniální, keep it coming *:))*
0 0
reagovat
Zrovna tento film mě osobně nesedl nikdy. Vlastně všechny tyto filmy. Působí na mě velmi naivně a bitky jsou pro mě divné - takové umělé.
Tím nesnižuju kvality Jeta, ale třeba Fist of Legend je "tvrdší a údernější" co se týče fightů.
Mám rád HK filmy, potažmo vše asijské, ale toto období mi zkrátka nesedí.

Problém je, že nostalgie v těchto případěch je dost zavádějící. Jelikož si člověk snímek pamatuje třeba když mu bylo 15 a to se na vše podobné díval zcela odlišně než dnes. A pravdou je, že dnes je zcela jiná doba, točí se jiné filmy, dělají se jiné choreografie a borci z té doby, ač jsou to moji oblíbenci, jsou už dnes filmové památky.

253012
Zrovna tento film mě osobně nesedl nikdy. Vlastně všechny tyto filmy. Působí na mě velmi naivně a bitky jsou pro mě divné - takové umělé. Tím nesnižuju kvality Jeta, ale třeba Fist of Legend je "tvrdší a údernější" co se týče fightů. Mám rád HK filmy, potažmo vše asijské, ale toto období mi zkrátka nesedí. Problém je, že nostalgie v těchto případěch je dost zavádějící. Jelikož si člověk snímek pamatuje třeba když mu bylo 15 a to se na vše podobné díval zcela odlišně než dnes. A pravdou je, že dnes je zcela jiná doba, točí se jiné filmy, dělají se jiné choreografie a borci z té doby, ač jsou to moji oblíbenci, jsou už dnes filmové památky.
0 0
reagovat

no, popravde

tohle me nebere skoro vubec a to sem si svyho casu hoodne ujizdel na HK akcnich filmech...a dodneska je mam nostalgicky rad

ale todle snurovaci divadlo uz je na me moc :)
252995
tohle me nebere skoro vubec a to sem si svyho casu hoodne ujizdel na HK akcnich filmech...a dodneska je mam nostalgicky rad ale todle snurovaci divadlo uz je na me moc :)
no, popravde
0 0
reagovat

Hmm, zajimavy

Poprve co vidim originalni zneni a vypada, ze to je stejny pripad jak u Fist of Legend, kde se original a anglickej dabing dost lisi hudbou a snad i zvukovejma efektama. A stejne jak u Fist of Legend tak nejak preferuju tu anglictinu. Anime mam radsi v japonstine, ale HongKong me vic sedi s tim cheesy anglickym dabingem a hudbou. :)

Btw: vypada ze jsem o 2 roky propasl anglickej 1080p rip Fist of Legend, ktery se ted snad neda najit. Velka skoda.

A dik za pripomenuti Iron Monkey, hned si du slehnout naky sceny. :)
252960
Poprve co vidim originalni zneni a vypada, ze to je stejny pripad jak u Fist of Legend, kde se original a anglickej dabing dost lisi hudbou a snad i zvukovejma efektama. A stejne jak u Fist of Legend tak nejak preferuju tu anglictinu. Anime mam radsi v japonstine, ale HongKong me vic sedi s tim cheesy anglickym dabingem a hudbou. :) Btw: vypada ze jsem o 2 roky propasl anglickej 1080p rip Fist of Legend, ktery se ted snad neda najit. Velka skoda. A dik za pripomenuti Iron Monkey, hned si du slehnout naky sceny. :)
Hmm, zajimavy
0 0
reagovat

Taichi - 88 Forem v uvodu filmu...

Sestavu pojal Jet velmi volně ;) ... :) Ale je jasne, ze v mladi jsem se snazil prave inspirovan timto filmem cvicit 88 forem a take jsem se dostal k bojovejsimu stylu Pao Chui (Dělová pěst).
Ten zacatek filmu je zejmena hezky - jak tam opravdu jedou skupinově zacatek sestavy 88 forem Yang Cheng-fu :+.
Imfe, jen dal s nářezy - to my "veteráni" trailerzone vzdy ocenime :+.
252950
Sestavu pojal Jet velmi volně *;)* ... *:)* Ale je jasne, ze v mladi jsem se snazil prave inspirovan timto filmem cvicit 88 forem a take jsem se dostal k bojovejsimu stylu Pao Chui (Dělová pěst). Ten zacatek filmu je zejmena hezky - jak tam opravdu jedou skupinově zacatek sestavy 88 forem Yang Cheng-fu *:+*. Imfe, jen dal s nářezy - to my "veteráni" trailerzone vzdy ocenime *:+*.
Taichi - 88 Forem v uvodu filmu...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se