Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Lincoln: Recenze

příspěvky 61 - 62 Napsat příspěvek
ten film je asi tak dobrej jako tvoje gramatika :D
251725
ten film je asi tak dobrej jako tvoje gramatika :D
0 0
reagovat
Recenzi jsem zatim necetl, ale nemam ani chut kdyz uz sam nazev uvadi otravny Lincoln. Proc ne proste Lincoln recenze? Ani jsem se nedival na hodnoceni, ale uz z nazvu necekam naky 9/10, ci chran Buh plnou palbu. Abych jen neprudil. :D Film jsem jiz videl a bylo to celkem o dost jinaci nez jsem cekal. DDL toho oskara dostane, ale mohl jsi ho zaslouzit mnohem vic kdyby dostal vice prostoru a taky nejake ty konfliktni, ci citove nebo utocne scenky. Je to preci president a ne jen akadamicky paprda co se drzi pri zemi. Ocividne v tomto pridade za to mohl scenar. Porad jsem cekal, az utrosi neco jako ze.. cituji..
Daniel Plainview: Máš v sobě vztek, Henry?
Henry: Kvůli čemu?
Daniel Plainview: Závidíš? Jsi závistivý?
Henry: Neřekl bych.
Daniel Plainview: Já jsem soutěživý. Nepřeju úspěchy ostatním. Většinu lidí nesnáším.
Henry: To já už v sobě nemám. V životě jsem tolikrát prohrál, že už mi… na vítězstvích nezáleží.
Daniel Plainview: Když je to ve mně, bude to i v tobě. Někdy se na lidi podívám a nevidím nic dobrého. Chci vydělat dost peněz, abych si je nemusel pouštět k tělu.
251723
Recenzi jsem zatim necetl, ale nemam ani chut kdyz uz sam nazev uvadi otravny Lincoln. Proc ne proste Lincoln recenze? Ani jsem se nedival na hodnoceni, ale uz z nazvu necekam naky 9/10, ci chran Buh plnou palbu. Abych jen neprudil. *:D* Film jsem jiz videl a bylo to celkem o dost jinaci nez jsem cekal. DDL toho oskara dostane, ale mohl jsi ho zaslouzit mnohem vic kdyby dostal vice prostoru a taky nejake ty konfliktni, ci citove nebo utocne scenky. Je to preci president a ne jen akadamicky paprda co se drzi pri zemi. Ocividne v tomto pridade za to mohl scenar. Porad jsem cekal, az utrosi neco jako ze.. cituji.. Daniel Plainview: Máš v sobě vztek, Henry? Henry: Kvůli čemu? Daniel Plainview: Závidíš? Jsi závistivý? Henry: Neřekl bych. Daniel Plainview: Já jsem soutěživý. Nepřeju úspěchy ostatním. Většinu lidí nesnáším. Henry: To já už v sobě nemám. V životě jsem tolikrát prohrál, že už mi… na vítězstvích nezáleží. Daniel Plainview: Když je to ve mně, bude to i v tobě. Někdy se na lidi podívám a nevidím nic dobrého. Chci vydělat dost peněz, abych si je nemusel pouštět k tělu.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se