Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Bitevní loď: Recenze

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
Tak musím říct, že jsem se také nenudil a v akci je to asi opravdu lepší jak Transformers 2 a 3, párkrát se tam i zasmějete, na druhou stranu ne až tak moc, což je ale dobře, v Transformerech 2 a 3 vtipy už nejsou tak dobré a pro mě je ve trojce nesnesitelná postava Malkoviche, který to zahrál prostě hrozně a většinu fórů potopil (nemusíte mít stejný názor ;-)
Co se týče Battleship, tak mě vadila jiná věc, o tou je naprosto stupidní chování vetřelců, kteří by nás rozdrtili jak skořápku vejce, kdyby trochu chtěli. Je to vidět v několika scénách, nicméně díky stupidnímu chování a nepomáhání si to dopadlo, jak to dopadlo.
Druhá věc je potom loď s partou důchodců, ale je to americký film, no tak budiž, nesmíme to brát až tak vážně..
Jinak ale film celkem dobrej, pokud máte podobný filmy teda rádi. AKitsch byl tady sympaťák, naprosto v pohodě, nevím jak John Carter, zatím jsem neviděl, ale zde rozhodně dobrá volba a utáhl to.
230259
Tak musím říct, že jsem se také nenudil a v akci je to asi opravdu lepší jak Transformers 2 a 3, párkrát se tam i zasmějete, na druhou stranu ne až tak moc, což je ale dobře, v Transformerech 2 a 3 vtipy už nejsou tak dobré a pro mě je ve trojce nesnesitelná postava Malkoviche, který to zahrál prostě hrozně a většinu fórů potopil (nemusíte mít stejný názor ;-) Co se týče Battleship, tak mě vadila jiná věc, o tou je naprosto stupidní chování vetřelců, kteří by nás rozdrtili jak skořápku vejce, kdyby trochu chtěli. Je to vidět v několika scénách, nicméně díky stupidnímu chování a nepomáhání si to dopadlo, jak to dopadlo. [spoiler]Druhá věc je potom loď s partou důchodců, ale je to americký film, no tak budiž, nesmíme to brát až tak vážně.[/spoiler]. Jinak ale film celkem dobrej, pokud máte podobný filmy teda rádi. AKitsch byl tady sympaťák, naprosto v pohodě, nevím jak John Carter, zatím jsem neviděl, ale zde rozhodně dobrá volba a utáhl to.
0 0
reagovat

naigoto

Moc to riesis, uvolni sa:)
230227
Moc to riesis, uvolni sa:)
naigoto
0 0
reagovat

@naigoto

indeed, young padawan.. the Force of Fap is strong with you
230225
indeed, young padawan.. the Force of Fap is strong with you
@naigoto
0 0
reagovat
Se mi líbí, jak se u takovýhoto typu filmů mluví o vypnutí mozku jako o naprosto spolehlivém univerzálním návodu jak docílit toho, aby se mi film líbil. A pokud někdo dá nízké hodnocení, tak je "upřímně litován" že si to nedokáže užít. Tak já teda upřímně lituju všechny, kteří nedokážou vypnout mozek a povznést se nad všechna klišé a wtf momenty třeba u klasiky typu Nyan Cat, perfektní letní výplach, no ni? U intelektuálního pákistánského dramatu o osamělém kusu šutru na úpatí hory se pak hádám litují všichni, kteří ten mozek naopak nedokážou zapnout, respektive přetaktovat na vyšší IQ, správně?
230223
Se mi líbí, jak se u takovýhoto typu filmů mluví o vypnutí mozku jako o naprosto spolehlivém univerzálním návodu jak docílit toho, aby se mi film líbil. A pokud někdo dá nízké hodnocení, tak je "upřímně litován" že si to nedokáže užít. Tak já teda upřímně lituju všechny, kteří nedokážou vypnout mozek a povznést se nad všechna klišé a wtf momenty třeba u klasiky typu [link="http://www.youtube.com/watch?v=AA5DsLzSVrk"]Nyan Cat[/link], perfektní letní výplach, no ni? U intelektuálního pákistánského dramatu o osamělém kusu šutru na úpatí hory se pak hádám litují všichni, kteří ten mozek naopak nedokážou zapnout, respektive přetaktovat na vyšší IQ, správně?
0 0
reagovat
Rihanna je v pohodě, jestli to nepropadne v USA, kariéra Taylora Kitsche určitě nekončí:) Je to třeba vidět v kině a je to určitě lepší než Transformers 2 a 3. Já se bavil po celou dobu filmu a design mimozemských lodí a mimozemšťanů je vynikající. Blockbusterová sezóna byla tímto filmem oficiálně zahájena;)
230222
Rihanna je v pohodě, jestli to nepropadne v USA, kariéra Taylora Kitsche určitě nekončí*:)* Je to třeba vidět v kině a je to určitě lepší než Transformers 2 a 3. Já se bavil po celou dobu filmu a design mimozemských lodí a mimozemšťanů je vynikající. Blockbusterová sezóna byla tímto filmem oficiálně zahájena*;)*
0 0
reagovat
7.5/10
za kozicky a lodicky ...
230221
[b]7.5/10[/b] za kozicky a lodicky ...
0 0
reagovat
Parádní výplach se slušnou porcí opravdového humoru a obrovskou porcí patosového humoru. Berg v akci Baye nehorázně válcuje a ani v hlušších částech u mě nenastávala nuda. A jestli to nebude ve Státech propadák, tak by z toho Kitsche možná i něco mohlo bejt. Jak zmiňuje Hlad v recenzi, je tu velmi fajn a navíc sympaťák. 7.5/10 :+
230198
Parádní výplach se slušnou porcí opravdového humoru a obrovskou porcí patosového humoru. Berg v akci Baye nehorázně válcuje a ani v hlušších částech u mě nenastávala nuda. A jestli to nebude ve Státech propadák, tak by z toho Kitsche možná i něco mohlo bejt. Jak zmiňuje Hlad v recenzi, je tu velmi fajn a navíc sympaťák. 7.5/10 *:+*
0 0
reagovat

Gorecki

"po dlouhé době bavil výplach" - podepisuji, užíval jsem si to podstatně víc, než hodně jiných blockbusterů.
230195
"po dlouhé době bavil výplach" - podepisuji, užíval jsem si to podstatně víc, než hodně jiných blockbusterů.
Gorecki
1 0
reagovat
Funguje to na jedničku, skvěle se na to kouká a je tam poměrně slušná porce věcí, které jsem si silně pamatoval i po filmu. Vyzdvihnout bych chtěl obecnou logiku - ten film je tupý blockbuster, ale jakás takás logika tam většinou funguje, hraje se na jakous takous taktiku a je to rozhodně chytřejší, než Transformers 2 a 3.

Hodně se mi líbilo, že ten film neměl důležité a nedůležité události - zpracování všech akčních scén je víceméně stejné a není to tedy šetření na jedno finále. Každá akční scéna navíc pěkně začala, rozvíjela se a vygradovala. Nebylo to takové "(transformers 3) teď tam auto havaruje a aby to bylo cool, tak se ve vzduchu kolem shii rozloží, udělá kotrmelec a složí zpět" samoúčelné dění, každá rána měla svůj důvod, každý výstřel měl adekvátní zvukovou a vizuální odezvu atd.
230193
Funguje to na jedničku, skvěle se na to kouká a je tam poměrně slušná porce věcí, které jsem si silně pamatoval i po filmu. Vyzdvihnout bych chtěl obecnou logiku - ten film je tupý blockbuster, ale jakás takás logika tam většinou funguje, hraje se na jakous takous taktiku a je to rozhodně chytřejší, než Transformers 2 a 3. Hodně se mi líbilo, že ten film neměl důležité a nedůležité události - zpracování všech akčních scén je víceméně stejné a není to tedy šetření na jedno finále. Každá akční scéna navíc pěkně začala, rozvíjela se a vygradovala. Nebylo to takové "(transformers 3) teď tam auto havaruje a aby to bylo cool, tak se ve vzduchu kolem shii rozloží, udělá kotrmelec a složí zpět" samoúčelné dění, každá rána měla svůj důvod, každý výstřel měl adekvátní zvukovou a vizuální odezvu atd.
1 0
reagovat

8/10

"Summer blockbuster" jak ma byt. :+:+ Fukova recenze pasuje skvele.

Uprimne (no trolling) lituju lidi, co ten mozek presvedcit k ignoraci par klise a wtf momentu proste neumi. Tem ostatnim doporucuju cestu do kina a garantuju alespon sedmickovy film.
230192
"Summer blockbuster" jak ma byt. *:+**:+* Fukova recenze pasuje skvele. Uprimne (no trolling) lituju lidi, co ten mozek presvedcit k ignoraci par klise a wtf momentu proste neumi. Tem ostatnim doporucuju cestu do kina a garantuju alespon sedmickovy film.
8/10
0 0
reagovat
Tak toto mi ako (pred)letny blockbuster sadlo ako uz dlho nic. Uvod s burritom rozpacity, ale potom som sa nenudil ani sekundu a vychutnaval si kazdy zaber. Asi preto, lebo som na to isiel stylom "tabula rasa", ani frame z traileru ci klipu, takze som hltal kazdy vybuch, kazdy detail mimozemskeho dizajnu. Mozog uspesne vypnuty, v podstate ma tam nic okrem zbytocnej Rihanny neotravovalo, uzival som si kazdy stereotyp a klise. Mnam;) Druhykrat, toboz na obrazovke si to uz ale asi nepozrem.

(asi som prehnane euforicky, ale to kvoli tomu, ze po dlhej dobe ma konecne bavil podobny vyplach a uz som sa bal, ze starnem:D)
230191
Tak toto mi ako (pred)letny blockbuster sadlo ako uz dlho nic. Uvod s burritom rozpacity, ale potom som sa nenudil ani sekundu a vychutnaval si kazdy zaber. Asi preto, lebo som na to isiel stylom "tabula rasa", ani frame z traileru ci klipu, takze som hltal kazdy vybuch, kazdy detail mimozemskeho dizajnu. Mozog uspesne vypnuty, v podstate ma tam nic okrem zbytocnej Rihanny neotravovalo, uzival som si kazdy stereotyp a klise. Mnam;) Druhykrat, toboz na obrazovke si to uz ale asi nepozrem. (asi som prehnane euforicky, ale to kvoli tomu, ze po dlhej dobe ma konecne bavil podobny vyplach a uz som sa bal, ze starnem*:D*)
1 0
reagovat
Byla to lobotomie, o tom žádná, víckrát to vidět nemusím, o tom žádná, první hodina absolutně nudná, o tom žádná...
Ale zase mě ta druhá hodina neurazila, dědci sice trochu tupí jinak docela ostré finále, ale pořád to má efektní a koukatelné finále...
Stejná škatulka jako 2012, zatím takových 6-7/10 i s přihlédnutím k faktu, že všechny, ale opravdu všechny hlavní postavy mi byly značně nesympatické a přesto mě příliš neodpuzovaly...
230185
Byla to lobotomie, o tom žádná, víckrát to vidět nemusím, o tom žádná, první hodina absolutně nudná, o tom žádná... Ale zase mě ta druhá hodina neurazila, dědci sice trochu tupí jinak docela ostré finále, ale pořád to má efektní a koukatelné finále... Stejná škatulka jako 2012, zatím takových 6-7/10 i s přihlédnutím k faktu, že všechny, ale opravdu všechny hlavní postavy mi byly značně nesympatické a přesto mě příliš neodpuzovaly...
0 0
reagovat
Nejvíc mě bavila Rihanna, bohužel, o druhé místo mé pozornosti se dělí Brooklyn s Decker. Jinak všechny akční scény furt dokola úplně to samý, brzo se tak okoukaly, komediálně jsem to taky čekal trochu lepší, no aspoň že jsem smíchy vystřídal všechny polohy s opěradlem u nástupu těch trapáků :) Těch peněz bylo až moc, si myslím, prostě do toho jen tak nasázeli zbytečný hovadiny, 5/10.
230179
Nejvíc mě bavila Rihanna, bohužel, o druhé místo mé pozornosti se dělí [link="http://i1.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/008/549/If%20you%20know%20what%20I%20mean..png"]Brooklyn s Decker[/link]. Jinak všechny akční scény furt dokola úplně to samý, brzo se tak okoukaly, komediálně jsem to taky čekal trochu lepší, no aspoň že jsem smíchy vystřídal všechny polohy s opěradlem u nástupu těch trapáků *:)* Těch peněz bylo až moc, si myslím, prostě do toho jen tak nasázeli zbytečný hovadiny, 5/10.
0 0
reagovat

2/10

Úvod ve stylu Top Gunu je slušnej, ale pak nastává naprosto NESKUTEČNÁ NUDA! Humor žádnej, mizerné obsazení, Jablonsky vykrádá Inception a když se tam asi 30 minut před koncem objeví ti dědci... Fakt jsem nevěřil, že zrovna do tohodle Universal nasypal nějakých 350, a že se pod to někdo ještě navíc podepíše. :o:o Den nezávislosti mě baví, Top Gun mě baví, Transformers mě baví... ale tohle nikdy více!
230175
Úvod ve stylu Top Gunu je slušnej, ale pak nastává naprosto NESKUTEČNÁ NUDA! Humor žádnej, mizerné obsazení, Jablonsky vykrádá Inception a když se tam asi 30 minut před koncem objeví ti dědci... Fakt jsem nevěřil, že zrovna do tohodle Universal nasypal nějakých 350, a že se pod to někdo ještě navíc podepíše. *:o**:o* Den nezávislosti mě baví, Top Gun mě baví, Transformers mě baví... ale tohle nikdy více!
2/10
0 0
reagovat

KARLOS

Lítání věcí do ksichtu jsem teda moc neregistroval, ale tvůj poslední odstavec Battleship dost přesně popisuje :) Podle toho infa ale Berg 3D fakt nechystal, takže je to jenom taková milá perlička, jak už jsme z toho třetího rozměru psychicky narušený :D
230127
Lítání věcí do ksichtu jsem teda moc neregistroval, ale tvůj poslední odstavec Battleship dost přesně popisuje *:)* Podle toho infa ale Berg 3D fakt nechystal, takže je to jenom taková milá perlička, jak už jsme z toho třetího rozměru psychicky narušený *:D*
KARLOS
0 0
reagovat
Tak že létají objekty do plátna nutně ještě neznamená, že by produkce jakkoli s 3D počítala . Osobně tenhle stereotyp, kdy kdykoliv něco letí v obraze k divákovi, to nutně znamená stereozlo, nesnáším víc, než takhle zneužité áběry k 3D šimrání nosu v kině. Ano, některé filmy toho zneužily a pak tenhle typ záběrů a vlastně i i 3D jako takové dostává špatnou pověst...
Apropo v Inception je taky scéna, kde trosky lítají do kamery, ve druhých Transformerech (které Bay ve 3D dělat odmítl a konverze se taky neplánovala) to není jedna scéna, ale polovina filmu.
Zbavte se téhle myšlenky, protože samy objekty nějak vystrčené ke kameře vůbec, ale vůbec nic nevypovídají o 3D, jen v něm vypadají NĚKDY (ale né vždy, záleží, jak se režisér/kameraman/stereograf rozhodnou s příslušným předmětem v prostoru naložit - čti můžu být klidně i na úrovni plátna) vypadají výrazně...
Mnohem směrodatnější v poznávání toho, jestli 3D zamýšleli a podle toho točili (je jedno, jestli nativně/konvertovaně a jestli se 3D použilo/nepožilo) je samotné vedení kamery, střih,svícení, prostě obraz jako celek. Pokud je mnohem klidnější, řelko by se až usedlejší, je ve větší míře používána širší hloubka ostrosti, svítí se tak, aby jednotlivé kontury byly dostatečně členité a je upřednostňován široký záběr před detailem, pak je na místě se domnívat, že 3D bylo v úvahu, nebo alespoň lidi měli ponětí, do čeho s 3D jdou ;)...
230125
Tak že létají objekty do plátna nutně ještě neznamená, že by produkce jakkoli s 3D počítala . Osobně tenhle stereotyp, kdy kdykoliv něco letí v obraze k divákovi, to nutně znamená stereozlo, nesnáším víc, než takhle zneužité áběry k 3D šimrání nosu v kině. Ano, některé filmy toho zneužily a pak tenhle typ záběrů a vlastně i i 3D jako takové dostává špatnou pověst... Apropo v Inception je taky scéna, kde trosky lítají do kamery, ve druhých Transformerech (které Bay ve 3D dělat odmítl a konverze se taky neplánovala) to není jedna scéna, ale polovina filmu. Zbavte se téhle myšlenky, protože samy objekty nějak vystrčené ke kameře vůbec, ale vůbec nic nevypovídají o 3D, jen v něm vypadají NĚKDY (ale né vždy, záleží, jak se režisér/kameraman/stereograf rozhodnou s příslušným předmětem v prostoru naložit - čti můžu být klidně i na úrovni plátna) vypadají výrazně... Mnohem směrodatnější v poznávání toho, jestli 3D zamýšleli a podle toho točili (je jedno, jestli nativně/konvertovaně a jestli se 3D použilo/nepožilo) je samotné vedení kamery, střih,svícení, prostě obraz jako celek. Pokud je mnohem klidnější, řelko by se až usedlejší, je ve větší míře používána širší hloubka ostrosti, svítí se tak, aby jednotlivé kontury byly dostatečně členité a je upřednostňován široký záběr před detailem, pak je na místě se domnívat, že 3D bylo v úvahu, nebo alespoň lidi měli ponětí, do čeho s 3D jdou ;)...
0 0
reagovat

SeldomSeen

Můj nový oblíbený informační zdroj Female First tvrdí, že Berg 3D odmítnul, protože patří do tý skupiny lidí, která ho nevidí. Takže to musí bejt pravda :) link
230121
Můj nový oblíbený informační zdroj Female First tvrdí, že Berg 3D odmítnul, protože patří do tý skupiny lidí, která ho nevidí. Takže to musí bejt pravda :) http://www.femalefirst.co.uk/movies/movie-news/Peter+Berg-234854.html
SeldomSeen
0 0
reagovat

KarelR

To s tou zamyslenou 3D konverzi me v kine presne taky napadlo, kdyz mi po x-te neco letelo do obliceje - ale jestli to tak opravdu je, by se snad melo dat nekde zjistit, ne?
230120
To s tou zamyslenou 3D konverzi me v kine presne taky napadlo, kdyz mi po x-te neco letelo do obliceje - ale jestli to tak opravdu je, by se snad melo dat nekde zjistit, ne?
KarelR
0 0
reagovat

Pe7er

Tak ako vravis - som z Kosic a u nas chodia vylucne len 3D verzie. Pokial je film aj 3D aj 2D, ta 2D sa k nam nikdy nedostane.
230118
Tak ako vravis - som z Kosic a u nas chodia vylucne len 3D verzie. Pokial je film aj 3D aj 2D, ta 2D sa k nam nikdy nedostane.
Pe7er
0 0
reagovat

Disketa

Pochopili jsme to z tvýho prvního příspěvku, není třeba se opakovat...
230114
Pochopili jsme to z tvýho prvního příspěvku, není třeba se opakovat...
Disketa
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se