Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Bitevní loď: Recenze

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
tak priserne protivnyho hlavniho hrdinu, jsem uz dlouho nezazila, asi 2/3 filmu jsem si prala at ho uz nekdo konecne zastreli, lezt na nervy mi prestal tak 20 min pred koncem filmu, uvod tedy mohli podstatne zkratit, ale jinak vlastne docela fajn film, rozhodne pobavil,
jo, a plus body za to, ze opravdu "hrali lode" :)
230592
tak priserne protivnyho hlavniho hrdinu, jsem uz dlouho nezazila, asi 2/3 filmu jsem si prala at ho uz nekdo konecne zastreli, lezt na nervy mi prestal tak 20 min pred koncem filmu, uvod tedy mohli podstatne zkratit, ale jinak vlastne docela fajn film, rozhodne pobavil, jo, a plus body za to, ze opravdu "hrali lode" *:)*
0 0
reagovat
speta.jr prave vyjmenoval 3 nejhorsi sceny z celyho filmu, ani se nedivim se se v hodnoceni tak rozchazime :D
230542
speta.jr prave vyjmenoval 3 nejhorsi sceny z celyho filmu, ani se nedivim se se v hodnoceni tak rozchazime :D
0 0
reagovat
Naprosto výborný výplach. :+
230539
Naprosto výborný výplach. *:+*
0 0
reagovat
Pokud půjdete do kina se pobavit, nezatěžovat moc mozkové buňky a chroustat u toho popkorn, vřele doporučuju. První třetina je tedy taková nezáživná, ale jakmile se mimozemšťani začnou srát do naší matičky Země, je to jedna velká akční jízda :-). U mě 7,5/10.
230478
Pokud půjdete do kina se pobavit, nezatěžovat moc mozkové buňky a chroustat u toho popkorn, vřele doporučuju. První třetina je tedy taková nezáživná, ale jakmile se mimozemšťani začnou srát do naší matičky Země, je to jedna velká akční jízda :-). U mě 7,5/10.
0 0
reagovat

4/10

Budu spoilerovat.... Tak takhle ne! Film, ktery ma 140 minut nemuze nabizet, jeden dobry napad (driftovani), jednu dobre natocenou scenu (potopeni na radoby jeden zaber, ktery v tom zmatku jsem poznal jen ja) a jeden dobry vtip (veteranska scena). Zbytek des, prvni tretina je uplne o nicem zbytecne protahovana, druha tretina nudna az posledni tretina to trochu vytahne. Spatne zahrane, spatne hlasky, nesympaticti herci, slabsi efekty, hudba zadna. Jo a ta potitulkova scena to mela byt parodie na potitulkove sceny? Ja mam za to, ze jo :D Coz by byl plus. Jo a nejvic me nastvalo, ze kdyz uz teda meli dve velikosti mimozemstanu, tak si ten cernoch ten skafandr nedal na sebe, na to jsem cekal od zacatku!!!!
230471
Budu spoilerovat.... Tak takhle ne! Film, ktery ma 140 minut nemuze nabizet, jeden dobry napad (driftovani), jednu dobre natocenou scenu (potopeni na radoby jeden zaber, ktery v tom zmatku jsem poznal jen ja) a jeden dobry vtip (veteranska scena). Zbytek des, prvni tretina je uplne o nicem zbytecne protahovana, druha tretina nudna az posledni tretina to trochu vytahne. Spatne zahrane, spatne hlasky, nesympaticti herci, slabsi efekty, hudba zadna. Jo a ta potitulkova scena to mela byt parodie na potitulkove sceny? Ja mam za to, ze jo *:D* Coz by byl plus. Jo a nejvic me nastvalo, ze kdyz uz teda meli dve velikosti mimozemstanu, tak si ten cernoch ten skafandr nedal na sebe, na to jsem cekal od zacatku!!!!
4/10
0 0
reagovat

Gorecki

Hm.. Tak treba amatersky video Brooklyn+Bar+Alessandra Ambrosio by bylo asi hodne popularni.. Chtelo by to nejakej match up holky ze Sport Ilustrated vs. Victorias Secret models :-D
230339
Hm.. Tak treba amatersky video Brooklyn+Bar+Alessandra Ambrosio by bylo asi hodne popularni.. Chtelo by to nejakej match up holky ze Sport Ilustrated vs. Victorias Secret models :-D
Gorecki
0 0
reagovat
Gorecki: Yep. Bar Refaeli je stále podezřele nevyužitá. :))
230338
Gorecki: Yep. Bar Refaeli je stále podezřele nevyužitá. *:))*
0 0
reagovat

crimson_moon

Fuck her very much! :) Nemuzete prijit s nicim, na co bych nemel fotografickou odpoved :-D Brooklyn
230337
Fuck her very much! :) Nemuzete prijit s nicim, na co bych nemel fotografickou odpoved :-D [link="http://i.cdn.turner.com/si/2011_swimsuit/images/frontContent/splash/brooklyn-decker.jpg"]Brooklyn[/link]
crimson_moon
0 0
reagovat
Brooklyn Decker je tak trosku "butterface".
Ale kedy uz konecne niekto nieco natoci s Bar Refaeli? Moze byt aj amaterske:D
230336
Brooklyn Decker je tak trosku "butterface". Ale kedy uz konecne niekto nieco natoci s Bar Refaeli? Moze byt aj amaterske*:D*
0 0
reagovat

@Jarrin

The fuck? :D link
230332
The fuck? *:D* http://i.imgur.com/nvoQL.jpg
@Jarrin
0 0
reagovat
Porad lepsi Brooklyn Decker, nez kterakoliv jina zena na svete 8)
230315
Porad lepsi Brooklyn Decker, nez kterakoliv jina zena na svete *8)*
0 0
reagovat
V tomhle musim dat Diskovi za pravdu. 8)
230288
V tomhle musim dat Diskovi za pravdu. *8)*
0 0
reagovat
Asexualna Rihanna... :o
230286
Asexualna Rihanna... *:o*
0 0
reagovat
od tyhle 200milionovy adaptace tuzky a ctvereckovanyho papiru jsem necekal vubec nic. Vlastne sem cekal, ze to bude sracka. Uz od prvnich minut je zrejmy, ze se to nebere moc vazne, John Carter tu neni za vlasatyho neschopnyho nesympatickyho dementa, ale role mu sedi, Rihana neni tak moc otravna jak sem si myslel, ale predevsim JE TO SAKRA ZABAVNY!!! Dvouhodinova stopaz je tak akorat, vzhled ufounku se mi dost libil, humor a narazky na stolni hru funguji vyborne a hlavne tam nejsou ty pateticky kecy ve stylu "ty jsi muj malej marinak, vsichni jsme hrdinove, blablabla" ktery me tak sraly na vizualne skvelym Battle L.A. Berg je kapitola sama pro sebe, protoze VYPADA NABROSTO DOKONALE a Bay si muze svoje infantilni transformery (minimalne 2 a 3) strcit do zadnice. Presne tohle chci videt, kdyz mi nekdo rekne "jdem na poradnej blockbuster do kina". Nechat doma mozek, vzit si par piv, poradne velky chipsy a koukat na to, jak se 2 hodiny rezou ufouni s manikama, vsechno boucha, vsechno je prelanceflareovany, driftuje se 200 metru dlouhou lodi a vsechno boucha (zminil sem to dvakrat, protoze to je bozi). Kdyby byl v hlavni roli Pine a misto lodi tam byla enterprise, mohl to bejt sequel toho startreku, jak jedou pro velryby. u me panuje naproste nadseni, 8,5/10 a planuju jit jeste jednou (coz se mu uz hodne dlouho nestalo)
230284
od tyhle 200milionovy adaptace tuzky a ctvereckovanyho papiru jsem necekal vubec nic. Vlastne sem cekal, ze to bude sracka. Uz od prvnich minut je zrejmy, ze se to nebere moc vazne, John Carter tu neni za vlasatyho neschopnyho nesympatickyho dementa, ale role mu sedi, Rihana neni tak moc otravna jak sem si myslel, ale predevsim JE TO SAKRA ZABAVNY!!! Dvouhodinova stopaz je tak akorat, vzhled ufounku se mi dost libil, humor a narazky na stolni hru funguji vyborne a hlavne tam nejsou ty pateticky kecy ve stylu "ty jsi muj malej marinak, vsichni jsme hrdinove, blablabla" ktery me tak sraly na vizualne skvelym Battle L.A. Berg je kapitola sama pro sebe, protoze VYPADA NABROSTO DOKONALE a Bay si muze svoje infantilni transformery (minimalne 2 a 3) strcit do zadnice. Presne tohle chci videt, kdyz mi nekdo rekne "jdem na poradnej blockbuster do kina". Nechat doma mozek, vzit si par piv, poradne velky chipsy a koukat na to, jak se 2 hodiny rezou ufouni s manikama, vsechno boucha, vsechno je prelanceflareovany, driftuje se 200 metru dlouhou lodi a vsechno boucha (zminil sem to dvakrat, protoze to je bozi). Kdyby byl v hlavni roli Pine a misto lodi tam byla enterprise, mohl to bejt sequel toho startreku, jak jedou pro velryby. u me panuje naproste nadseni, [b]8,5/10[/b] a planuju jit jeste jednou (coz se mu uz hodne dlouho nestalo)
0 0
reagovat
Pořád lepší asexuální Rihanna než okoukaná Michelle Rodriguez... ?)
230280
Pořád lepší asexuální Rihanna než okoukaná Michelle Rodriguez... *?)*
0 0
reagovat
Mě teda Rihanna nepřišla, že by to zahrála nějak dobře, spíš naopak, místo ní tam mohl být kdokoli, naštěstí toho prostoru zase tolik neměla, tak až tak nevadila. Ale že jí obsaděj jinam, to skoro určitě.
US Veterans byly fakt spíš k smíchu, osobně jsem v kině kroutil hlavou, bez tohoto nápadu bych dal filmu určitě víc, protože to už bylo fakt trochu přehnaný, ale holt Amerika.
Jinak mě prostředek taky nepřišel nějak zvlášť ochuzenej, stále se tam něco dělo, v tom problém řekl bych nebyl a jak už tu mockrát padlo, efekty, akce, kamera, to vše super. Jsem zvědav, s čím se Berg vytasí příště.
230279
Mě teda Rihanna nepřišla, že by to zahrála nějak dobře, spíš naopak, místo ní tam mohl být kdokoli, naštěstí toho prostoru zase tolik neměla, tak až tak nevadila. Ale že jí obsaděj jinam, to skoro určitě. US Veterans byly fakt spíš k smíchu, osobně jsem v kině kroutil hlavou, bez tohoto nápadu bych dal filmu určitě víc, protože to už bylo fakt trochu přehnaný, ale holt Amerika. Jinak mě prostředek taky nepřišel nějak zvlášť ochuzenej, stále se tam něco dělo, v tom problém řekl bych nebyl a jak už tu mockrát padlo, efekty, akce, kamera, to vše super. Jsem zvědav, s čím se Berg vytasí příště.
0 0
reagovat
Bitevní loď je velmi vydařený blockbuster, sice nedává hlavu ani patu, děj je klíšovitý, Americky patriotské, ale na to jsme si už zvykli u Michaela Baye. Peter Berg má podobný styl, ale Michael Bay je pouze jeden. Bitevní loď mě naprosto uchvátila, efekty bombastické, akce super, krásné pohledy kamery a film vůbec nenudí. Jak všichni uvádějí, že prostřední část je nudná. Tak mě to osobně nevadilo, jen škoda, že můj oblíbenec Liam Neeson dostal tak málo prosotru. I tak sem si ho užil :)) Rihanna ve své první dokázala, že má nějaký herecký talent a myslím, že neyůstane, jen u této jediné role. Pokud schrnu dojem na Bitevní loď, tak parádní zážitek, vřele doporučuji a moc se těším, jestli vznikne dvojka :-))
230266
Bitevní loď je velmi vydařený blockbuster, sice nedává hlavu ani patu, děj je klíšovitý, Americky patriotské, ale na to jsme si už zvykli u Michaela Baye. Peter Berg má podobný styl, ale Michael Bay je pouze jeden. Bitevní loď mě naprosto uchvátila, efekty bombastické, akce super, krásné pohledy kamery a film vůbec nenudí. Jak všichni uvádějí, že prostřední část je nudná. Tak mě to osobně nevadilo, jen škoda, že můj oblíbenec Liam Neeson dostal tak málo prosotru. I tak sem si ho užil :)) Rihanna ve své první dokázala, že má nějaký herecký talent a myslím, že neyůstane, jen u této jediné role. Pokud schrnu dojem na Bitevní loď, tak parádní zážitek, vřele doporučuji a moc se těším, jestli vznikne dvojka :-))
0 0
reagovat
Osobně mi to v akci nepřipadalo lepší než Transformers, US veterans modla a pocty byly už fakt ujeté a spíše se kino smálo, že tu poctu prožívalo. Mozek na to opravdu potřeba není. 5/10
230265
Osobně mi to v akci nepřipadalo lepší než Transformers, US veterans modla a pocty byly už fakt ujeté a spíše se kino smálo, že tu poctu prožívalo. Mozek na to opravdu potřeba není. 5/10
0 0
reagovat
Pěkné :-)
230264
Pěkné :-)
0 0
reagovat

Burrito

Nevim, jestli to uz nekdo nezminoval, ale uvod s burritem obsahuje mj. frame-by-frame remake kultovniho viralniho videa, coz Bergovi rozhodne prihrava par bodu: link
230263
Nevim, jestli to uz nekdo nezminoval, ale uvod s burritem obsahuje mj. frame-by-frame remake kultovniho viralniho videa, coz Bergovi rozhodne prihrava par bodu: http://www.youtube.com/watch?v=uLwuzbfItV4
Burrito
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se