Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Konec legendy: Rozloučení se Stargate

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek

SLZY

Nemám co víc dodat než tenhle odkaz , pohlédnout do vitríny na kompletních 10 DVD - 10 řas SG-1 a zamáčknout slzu...
201824
Nemám co víc dodat než tenhle [link="http://www.youtube.com/watch?v=UijqPuouX8A"]odkaz[/link] , pohlédnout do vitríny na kompletních 10 DVD - 10 řas SG-1 a zamáčknout slzu...
SLZY
0 0
reagovat
Na SG-1 jsem také vyrůstal, jak zmínil farb, bylo to koukatelné do 8. řady, Atlantis mi až nechutně moc připomínalo Andromedu a to nebylo nijak zvlášť pozitivní, viděl jsem z toho a si 5 dílů, SGU se mi zdál spolu s SG-1 nejlepší, viděl jsem 1. řadu a určitě jsem nebyl zklamán.
Co bych ještě mohl dodat?
Snad jen R.I.P. a snad se někdy zase shledáme... ;)
201823
Na SG-1 jsem také vyrůstal, jak zmínil farb, bylo to koukatelné do 8. řady, Atlantis mi až nechutně moc připomínalo Andromedu a to nebylo nijak zvlášť pozitivní, viděl jsem z toho a si 5 dílů, SGU se mi zdál spolu s SG-1 nejlepší, viděl jsem 1. řadu a určitě jsem nebyl zklamán. Co bych ještě mohl dodat? Snad jen R.I.P. a snad se někdy zase shledáme... *;)*
0 0
reagovat
Na SG- 1 jsem vyrůstal, takže k ní mám dodnes velmi kladný vztah. Dokonce mám všechny sezóny natočeny, a vždy se na ně znovu rád podívám .
Atlantis jsem taky viděl komplet celé - ale SG -1 je stejně nejlepší ( minimálně do konce 8. sezóny).
SGU se rozjížděla slibně, i když měla pár slabších míst, tak je škoda, že skončila tak brzo.
201822
Na SG- 1 jsem vyrůstal, takže k ní mám dodnes velmi kladný vztah. Dokonce mám všechny sezóny natočeny, a vždy se na ně znovu rád podívám . Atlantis jsem taky viděl komplet celé - ale SG -1 je stejně nejlepší ( minimálně do konce 8. sezóny). SGU se rozjížděla slibně, i když měla pár slabších míst, tak je škoda, že skončila tak brzo.
0 0
reagovat

HAL

nechce vyvolávat flame ? vážně ? :D
Star-Trek měl nejdřív samozřejmě knihu, a spousty věcí předtím, nevím taky se moc nevyznám ve star treku, ale ( Karel nebo někdo jinej ) určitě nechtěl srovnávat SG se star-trekem, to by bylo asi zbytečné a blíznivé ..
201821
nechce vyvolávat flame ? vážně ? *:D* Star-Trek měl nejdřív samozřejmě knihu, a spousty věcí předtím, nevím taky se moc nevyznám ve star treku, ale ( Karel nebo někdo jinej ) určitě nechtěl srovnávat SG se star-trekem, to by bylo asi zbytečné a blíznivé ..
HAL
0 0
reagovat
Dá se SGU sledovat i když jsem jinak s SG skončil někde u páté série původního seriálu? Nebo je tam toho v SG vesmíru nového tak moc že je lepší ty staré věci nějak dohnat (případně čím konkrétně dohánět - vím že existují i nějaké SG filmy, tak třeba jestli ty stojí za vidění, případně jestli je někde sepsané shrnutí děje).

Btw když tu Farley srovnává SG se Star Trekem - Stargate nesahala Star Treku ani po kotníky a ani nemohla, nikdy. A o kultovnosti ani nemluvě, něco tak šíleně masivního jako fenomén "Trekkies" už žádný seriál nemá šanci vytvořit (a dost možná ani film, imho, leda by se Cameron s pokračováními Avataru FAKT pochlapil), je už úplně jiná doba. Star Trek v době své největší slávy posouval hranice (nejen)seriálové tvorby do úplně nových rozměrů a šel ve spoustě věcí do mnohem větší hloubky než všechny sf seriály po něm. Jeho koncepce je zkrátka jiná než jen "prostě zábavné sci-fi" jakým je StarGate. Čímž nechci vyvolávat nějaký flame, jen považuji za vhodné to podotknout.
(a osobně můžu říct Nová Generace je i na dnešní dobu fakt awesome :), i když výplňových a morálně "zastaralých" dílů se tam samozřejmě najde dost - jsem právě u konce poslední, sedmé sezony)
201819
Dá se SGU sledovat i když jsem jinak s SG skončil někde u páté série původního seriálu? Nebo je tam toho v SG vesmíru nového tak moc že je lepší ty staré věci nějak dohnat (případně čím konkrétně dohánět - vím že existují i nějaké SG filmy, tak třeba jestli ty stojí za vidění, případně jestli je někde sepsané shrnutí děje). Btw když tu Farley srovnává SG se Star Trekem - Stargate nesahala Star Treku ani po kotníky a ani nemohla, nikdy. A o kultovnosti ani nemluvě, něco tak šíleně masivního jako fenomén "Trekkies" už žádný seriál nemá šanci vytvořit (a dost možná ani film, imho, leda by se Cameron s pokračováními Avataru FAKT pochlapil), je už úplně jiná doba. Star Trek v době své největší slávy posouval hranice (nejen)seriálové tvorby do úplně nových rozměrů a šel ve spoustě věcí do mnohem větší hloubky než všechny sf seriály po něm. Jeho koncepce je zkrátka jiná než jen "prostě zábavné sci-fi" jakým je StarGate. Čímž nechci vyvolávat nějaký flame, jen považuji za vhodné to podotknout. (a osobně můžu říct Nová Generace je i na dnešní dobu fakt awesome *:)*, i když výplňových a morálně "zastaralých" dílů se tam samozřejmě najde dost - jsem právě u konce poslední, sedmé sezony)
0 0
reagovat
vzhledem k tomu že si už nepamatuju kdy sem sg viděl poprvé, tak se dá říct že ho sleduju už odjakživa, proto mi ukončení příjde prostě divné, jaksi si nedokážu představit že už je fakt konec a to přinejlepším na několik let (přinejhorším už nebude nikdy)
poslední díl mě opravdu, ale opravdu natchnul, sice sgu skončilo otevřeně, ale poslední díl byl nejlepší jaký vubec být mohl, a to nesmíte zapomínat že se s koncem moc nepočítalo, když se podívám na sg-1 a sga, tak ty nemají až tak kvalitní poslední díly
každopádně sg miluju, poctivě sem sledoval každý díl (dokonce mám ještě veskříni prvních 6 serii sg1 na kazetách, dovedete si představit jak to doma vypadalo když na televizi šla celý den sg z kazety) a samozdřejmě sem velmi nešťastný že končí, bude to smutné až přijde podzim, a nedozvíme se jak to bude pokračovat, jediné co mě těší je že sg fenomén nezanikne jen tak, a že v chotěboři se každý rok sejdeme a zavzpomínáme na to kdy byl internet v plenkách, a my vyhlížely na nově reklamu na stargate
201818
vzhledem k tomu že si už nepamatuju kdy sem sg viděl poprvé, tak se dá říct že ho sleduju už odjakživa, proto mi ukončení příjde prostě divné, jaksi si nedokážu představit že už je fakt konec a to přinejlepším na několik let (přinejhorším už nebude nikdy) poslední díl mě opravdu, ale opravdu natchnul, sice sgu skončilo otevřeně, ale poslední díl byl nejlepší jaký vubec být mohl, a to nesmíte zapomínat že se s koncem moc nepočítalo, když se podívám na sg-1 a sga, tak ty nemají až tak kvalitní poslední díly každopádně sg miluju, poctivě sem sledoval každý díl (dokonce mám ještě veskříni prvních 6 serii sg1 na kazetách, dovedete si představit jak to doma vypadalo když na televizi šla celý den sg z kazety) a samozdřejmě sem velmi nešťastný že končí, bude to smutné až přijde podzim, a nedozvíme se jak to bude pokračovat, jediné co mě těší je že sg fenomén nezanikne jen tak, a že v chotěboři se každý rok sejdeme a zavzpomínáme na to kdy byl internet v plenkách, a my vyhlížely na nově reklamu na stargate
0 0
reagovat

Lord Mystic

Fan of the week! :+

Bezva výkon, no mě to trvalo asi měsíc a půl než jsem projel atlantis a SG-1
201816
Fan of the week! *:+* Bezva výkon, no mě to trvalo asi měsíc a půl než jsem projel atlantis a SG-1
Lord Mystic
0 0
reagovat

10 sérií za tři týdny

moc lidí mi to nevěřilo, ale nikdy jsem SG nesledoval. pak začal vycházet Atlantis kterému jsem ihned propadl, zpětně si stáhl devět sérií SG-1 a spolu s celou první sérií Atlantis vše odkoukal za tři týdny. byly i dny, kdy jsem koukal na Stargate i 18 hod. denně! :)
201815
moc lidí mi to nevěřilo, ale nikdy jsem SG nesledoval. pak začal vycházet Atlantis kterému jsem ihned propadl, zpětně si stáhl devět sérií SG-1 a spolu s celou první sérií Atlantis vše odkoukal za tři týdny. byly i dny, kdy jsem koukal na Stargate i 18 hod. denně! :)
10 sérií za tři týdny
0 0
reagovat
Nedokazal som suvisle pozriet ani jeden diel.
201814
Nedokazal som suvisle pozriet ani jeden diel.
0 0
reagovat
Jsem asi jeden z mála, pro koho SG začala a skončila Emerichovým filmem :D Ale páč dílů sem viděl a RDA byl vždycky borec, o tom žádná...
201813
Jsem asi jeden z mála, pro koho SG začala a skončila Emerichovým filmem *:D* Ale páč dílů sem viděl a RDA byl vždycky borec, o tom žádná...
0 0
reagovat
Videl jsem par dilu. Nezaujalo mne to. Nesledoval jsem.
201812
Videl jsem par dilu. Nezaujalo mne to. Nesledoval jsem.
0 0
reagovat

:)

Pro mě je to takové VIS :)
Co začalo filmem krásně fungovalo v seriálu, a člověku ani nevadilo, když to pravidelně na nově i primě (nebo premiéře?) opakovali...potom Atlantis taky výbornej....SGU jsem koukal tak do půlky, nechytlo mě to tak, jak jsem čekal...ale prostě celkově úžasné, kus historie :)
201811
Pro mě je to takové VIS :) Co začalo filmem krásně fungovalo v seriálu, a člověku ani nevadilo, když to pravidelně na nově i primě (nebo premiéře?) opakovali...potom Atlantis taky výbornej....SGU jsem koukal tak do půlky, nechytlo mě to tak, jak jsem čekal...ale prostě celkově úžasné, kus historie :)
:)
0 0
reagovat

SG

Stargate SG1 a SGA byly vynikající. SGU jsem nikdy na chuť nepřišel a po 7 nebo 8 dílech jsem to vzdal. Každopádně je to škoda, těšil jsem se na původně ohlášené celovečeráky z SGA. RIP.
201810
Stargate SG1 a SGA byly vynikající. SGU jsem nikdy na chuť nepřišel a po 7 nebo 8 dílech jsem to vzdal. Každopádně je to škoda, těšil jsem se na původně ohlášené celovečeráky z SGA. RIP.
SG
0 0
reagovat

JunGLisT

Atlantis vidět jen jeden díl a napsat, že mě to nebavilo.
1. po jednom díle se nedá hodnotit celej seriál
2. možná jsi viděl zrovna jeden z těch méně podařených dílů.
201809
Atlantis vidět jen jeden díl a napsat, že mě to nebavilo. 1. po jednom díle se nedá hodnotit celej seriál 2. možná jsi viděl zrovna jeden z těch méně podařených dílů.
JunGLisT
0 0
reagovat
Emmerichovo film je skvela zabava i na nekolikate zhlednuti, na SG-1 jsem vyrustal, Atlantis jsem videl asi jeden dil a vubec mne to nebavilo, a Universe jsem videl celou prvni serii, ale moc me to nechytlo, ani nevim cim to je.
201807
Emmerichovo film je skvela zabava i na nekolikate zhlednuti, na SG-1 jsem vyrustal, Atlantis jsem videl asi jeden dil a vubec mne to nebavilo, a Universe jsem videl celou prvni serii, ale moc me to nechytlo, ani nevim cim to je.
0 0
reagovat
Jak už jsem jednou psal tady ...
Stargate pro mě bylo vždy sci-fi č.1 a hodně mě štve že opustilo obrazovky. Na druhou stranu - konec byl důstojný a takový jaký si ho SG zasluhovala.

Možná že se dočkáme třetí řady, možná že ne - SG má příběh pořád otevřený a ten kdo toho nevyužije je podle mě vůl, protože SG vždy bavilo a doufám že ještě stále baví velký počet lidí ... :)
201806
Jak už jsem jednou psal [link="http://blogy.moviezone.cz/zahon-pise-/2010/12/19/stargate-zanik/"]tady[/link] ... Stargate pro mě bylo vždy sci-fi č.1 a hodně mě štve že opustilo obrazovky. Na druhou stranu - konec byl důstojný a takový jaký si ho SG zasluhovala. Možná že se dočkáme třetí řady, možná že ne - SG má příběh pořád otevřený a ten kdo toho nevyužije je podle mě vůl, protože SG vždy bavilo a doufám že ještě stále baví velký počet lidí ... *:)*
0 0
reagovat
U mě jeden z nejlepších seriálů, co jsem kdy viděl (SG-1, SGA i SGU) a tak to prostě pořád nemohu pochopit, že nic dalšího "zatím" nebude.

A hlavně nepochopím, že když už nic nechtěj dál točit, že to nechtěj ani prodat. Dal bych jim vybrat, buď něco točte, nebo pokud je zájemce prodejte to. MGM - tahle značka poslední dobou přínáší jen smutek a vztek. Dřív jsem tuto společnost uznával, ale poslední dobou je dobře, že nebydlím u jejich sídla, jinak bych je musel navštívit a příjemné by to nebylo.
201805
U mě jeden z nejlepších seriálů, co jsem kdy viděl (SG-1, SGA i SGU) a tak to prostě pořád nemohu pochopit, že nic dalšího "zatím" nebude. A hlavně nepochopím, že když už nic nechtěj dál točit, že to nechtěj ani prodat. Dal bych jim vybrat, buď něco točte, nebo pokud je zájemce prodejte to. MGM - tahle značka poslední dobou přínáší jen smutek a vztek. Dřív jsem tuto společnost uznával, ale poslední dobou je dobře, že nebydlím u jejich sídla, jinak bych je musel navštívit a příjemné by to nebylo.
0 0
reagovat

Je to smutný. :-(

Teda posledních pár dílů SGU mi chybí. Ale jinak poctivě všechny. Na SG světu byla nejlepší ta návykovost. A "typ" lidí, kterej přithovala. Pamatuju si na pár srazů SG fandů. Byly super. Plno lidí, různejch věků, vzezření, vkusů, myšlení. Ale přitom jste mohli kohokoliv zastavit a s chutí a přátelsky si pokecat. A nejen o SG1, vždycky bylo o čem a pokaždý to bylo přijemný. A to mluvim jen o českym písečku. Na těch mezinárodních conech to muselo bejt úžasný. :-)
SG jako taková přerostla jen rozměr seriálu(ů). Spojovala (a seznamovala) lidi. (Když jsem byl na FF, jeden pár se tam dokonce bral. :-) ) Byl to prostě charakterovej znak. A dodneška si SG fandama pokecám skoro nejlíp. :-)

Škoda, že takhle dopadla. Měla potenciál dát StarTreku ne zadek i co do kultovnosti. :-)

PS: Né, že by to u jinejch fanklubů bylo jinak. Jen prostě SG je SG. :-)
201804
Teda posledních pár dílů SGU mi chybí. Ale jinak poctivě všechny. Na SG světu byla nejlepší ta návykovost. A "typ" lidí, kterej přithovala. Pamatuju si na pár srazů SG fandů. Byly super. Plno lidí, různejch věků, vzezření, vkusů, myšlení. Ale přitom jste mohli kohokoliv zastavit a s chutí a přátelsky si pokecat. A nejen o SG1, vždycky bylo o čem a pokaždý to bylo přijemný. A to mluvim jen o českym písečku. Na těch mezinárodních conech to muselo bejt úžasný. :-) SG jako taková přerostla jen rozměr seriálu(ů). Spojovala (a seznamovala) lidi. (Když jsem byl na FF, jeden pár se tam dokonce bral. :-) ) Byl to prostě charakterovej znak. A dodneška si SG fandama pokecám skoro nejlíp. :-) Škoda, že takhle dopadla. Měla potenciál dát StarTreku ne zadek i co do kultovnosti. :-) PS: Né, že by to u jinejch fanklubů bylo jinak. Jen prostě SG je SG. :-)
Je to smutný. :-(
0 0
reagovat
Az na Atlantis to bylo skvele, Atlantis podle me prave doplatil na to, ze divak SG-1 uz chtel videt neco jineho a koncept "Planet of the week" uz mu nesedel... paradoxem je, ze ac se tvurci snazili a koncept do znacne miry predelali prave u Universe, tak prave na to doplatili nizkou sledovanosti.
201803
Az na Atlantis to bylo skvele, Atlantis podle me prave doplatil na to, ze divak SG-1 uz chtel videt neco jineho a koncept "Planet of the week" uz mu nesedel... paradoxem je, ze ac se tvurci snazili a koncept do znacne miry predelali prave u Universe, tak prave na to doplatili nizkou sledovanosti.
0 0
reagovat
Ja som dopozeral SG1 a posledné série sa mi veľmi páčili. Universe som nevidel vôbec a Atlantis len prvé dve série (už som bol vtedy príliš veľký ;)). Človek to síce musel brať veľmi naľahko a rešpektovať logiku univerza, ale na pobavenie sci-fi geeka bola SG1ka super.
201802
Ja som dopozeral SG1 a posledné série sa mi veľmi páčili. Universe som nevidel vôbec a Atlantis len prvé dve série (už som bol vtedy príliš veľký ;)). Človek to síce musel brať veľmi naľahko a rešpektovať logiku univerza, ale na pobavenie sci-fi geeka bola SG1ka super.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se