Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Nejlepší filmy roku 2010

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
Mr. Hlad: A diskuzi se říká "diskuze" z jakých důvodů? Tak máte tu sekci u tohoto tématu vypnout a bude... Nikdo Tě snad nenutí to číst a disktutovat, když nechceš, tak to nedělej. Jinak žebříčky myslím OKej, je vidět, že se to opakuje, takže na tom něco bude... :+
188330
Mr. Hlad: A diskuzi se říká "diskuze" z jakých důvodů? Tak máte tu sekci u tohoto tématu vypnout a bude... Nikdo Tě snad nenutí to číst a disktutovat, když nechceš, tak to nedělej. Jinak žebříčky myslím OKej, je vidět, že se to opakuje, takže na tom něco bude... *:+*
0 0
reagovat
1.The Social Network
2.Inception
3.Toy Story 3
4.Mesto
5.Black Swan
6.Kick Ass
7.Ako vycvičiť draka
8.Prekliaty ostrov
9.Pirana 3d
10.Scott Pilgrim

Najzábavnejší film : Pirana 3d
Obľúbený film: Inception
188328
1.The Social Network 2.Inception 3.Toy Story 3 4.Mesto 5.Black Swan 6.Kick Ass 7.Ako vycvičiť draka 8.Prekliaty ostrov 9.Pirana 3d 10.Scott Pilgrim Najzábavnejší film : Pirana 3d Obľúbený film: Inception
0 0
reagovat
Tím chci říct, že když už, tak důležité je jaké filmy v tom žebříčku jsou a ne na jakém jsou místě.8)
188327
Tím chci říct, že když už, tak důležité je jaké filmy v tom žebříčku jsou a ne na jakém jsou místě.*8)*
0 0
reagovat
Hele a není to jedno? Ať vezmete jakýkoli žebríček na různých webech, různé lidi, vždycky to bude jiné ... neexistuje žebříček na kterém se shodnou všichni, nechápu proč tu řešíte takový nesmysly. Vždyť je to uplně jedno. Díval jsem se ted na několik různých žebříčků a "opakuje" se tam vždycky cca 10-15 filmů v různém pořadí.

Řešíte ptákoviny ;)
188326
Hele a není to jedno? Ať vezmete jakýkoli žebríček na různých webech, různé lidi, vždycky to bude jiné ... neexistuje žebříček na kterém se shodnou všichni, nechápu proč tu řešíte takový nesmysly. Vždyť je to uplně jedno. Díval jsem se ted na několik různých žebříčků a "opakuje" se tam vždycky cca 10-15 filmů v různém pořadí. Řešíte ptákoviny *;)*
0 0
reagovat
Ja osobne se letos vyjimecne shoduji velmi presne i s pozicemi zebricku. Vim proc uz nejaky ten patek ctu moviezone prakticky kazdy den. Je to diky spolecnemu vkusu vetsiny jeho redaktoru a Kick-ass je pro me nejlepsim filmem letoska hlavne diky neuveritelne talentovanymu reziserovi. Byl jsem na nem dvakrat v kine a ten film, ikdyz ma, jak by rekla vetsina dotazanych na ulici agenturou Stem, dementni zapletku, je to proste film, kterej musi clovek s jakymsi potroublejsim vytribenym filmovym vkusem proste ocenit.

Libilo se mi Inception, libily se mi Pouta i Toy story 3, ale opet se shodnu s redakci - Kick-ass je pro me letosni jednicka a duvodu pro tohle umisteni mam spoustu.

Stejne jako Hlad psal. Zebricky jsou proste individualni a tak to vzdycky bude a snad neni potreba nekomu vysvetlovat proc.
188324
Ja osobne se letos vyjimecne shoduji velmi presne i s pozicemi zebricku. Vim proc uz nejaky ten patek ctu moviezone prakticky kazdy den. Je to diky spolecnemu vkusu vetsiny jeho redaktoru a Kick-ass je pro me nejlepsim filmem letoska hlavne diky neuveritelne talentovanymu reziserovi. Byl jsem na nem dvakrat v kine a ten film, ikdyz ma, jak by rekla vetsina dotazanych na ulici agenturou Stem, dementni zapletku, je to proste film, kterej musi clovek s jakymsi potroublejsim vytribenym filmovym vkusem proste ocenit. Libilo se mi Inception, libily se mi Pouta i Toy story 3, ale opet se shodnu s redakci - Kick-ass je pro me letosni jednicka a duvodu pro tohle umisteni mam spoustu. Stejne jako Hlad psal. Zebricky jsou proste individualni a tak to vzdycky bude a snad neni potreba nekomu vysvetlovat proc.
0 0
reagovat
Je fakt nutné tohle absolvovat každý rok? Nechce se mi číst tu diskusi znova celou, ale předpokládám, že v ní snad o všech filmech z výsledné TOPky padlo, že tam nepatří. Chcete vědět, proč tam jsou? Protože se nám líbí. Chcete vědět proč konkrétně? Přečtěte si recenze.

Každoroční výkřiky o tom, že vám hlava nebere, co tam dělají Kick-Ass ,The Social Network, Počátek, Lítám v tom, Jak vycvičit draka, Smrt čeká všude ,Prokletý ostrov, Čtyři lvi, Toy Story 3 nebo Pouta, mi připadají čím dál tím srandovnější. Fakt nemůžeme sestavit žebříček, který by vyhovoval vkusu každého, až se nám to povede, hned druhý den se pokusíme vyřešit problém s hladomorem v Africe a zkusíme mírově spojit Severní a Jižní Koreu.

Takže prosím trochu respektu, jsou to naše žebříčky, stojíme si za nimi a vy dosanete možnost hlasovat za pár hodin . Nebrte osobně, že vyhrál "přeceňovaný" Kick-Ass, že se umístilo "oscarové ale nudné drama" Hurt Locker a že je třetí Toy Story "až deváté". Prostě to tak je a výlevy o blbých fórech a podobné tu snad nemáme zapotřebí. Snad až v okamžiku, kdy se do topky dostane Doktor od jezera hrochů nebo další Stmívání.
188323
Je fakt nutné tohle absolvovat každý rok? Nechce se mi číst tu diskusi znova celou, ale předpokládám, že v ní snad o všech filmech z výsledné TOPky padlo, že tam nepatří. Chcete vědět, proč tam jsou? Protože se nám líbí. Chcete vědět proč konkrétně? Přečtěte si recenze. Každoroční výkřiky o tom, že vám hlava nebere, co tam dělají Kick-Ass ,The Social Network, Počátek, Lítám v tom, Jak vycvičit draka, Smrt čeká všude ,Prokletý ostrov, Čtyři lvi, Toy Story 3 nebo Pouta, mi připadají čím dál tím srandovnější. Fakt nemůžeme sestavit žebříček, který by vyhovoval vkusu každého, až se nám to povede, hned druhý den se pokusíme vyřešit problém s hladomorem v Africe a zkusíme mírově spojit Severní a Jižní Koreu. Takže prosím trochu respektu, jsou to naše žebříčky, stojíme si za nimi a vy dosanete možnost hlasovat za pár hodin . Nebrte osobně, že vyhrál "přeceňovaný" Kick-Ass, že se umístilo "oscarové ale nudné drama" Hurt Locker a že je třetí Toy Story "až deváté". Prostě to tak je a výlevy o blbých fórech a podobné tu snad nemáme zapotřebí. Snad až v okamžiku, kdy se do topky dostane Doktor od jezera hrochů nebo další Stmívání.
0 0
reagovat
1. Čtyři lvi
2. Kick-Ass
3. Network.

nemám důvod řadit Hurt Lockera do letoška, stejně tak nevím, kam bych zařadil třeba Defendora atd....až bude hlasování vyplním celou desítku, ale s žebříčkem vcelku souhlasím.
188322
1. Čtyři lvi 2. Kick-Ass 3. Network. nemám důvod řadit Hurt Lockera do letoška, stejně tak nevím, kam bych zařadil třeba Defendora atd....až bude hlasování vyplním celou desítku, ale s žebříčkem vcelku souhlasím.
0 0
reagovat

Jentak

Ok, ale zajímá mě, kdybý jste filmy roku 2010 srovnaly s filmy, které byly natočoeny o pár (desítek) let dřív. Např. Inception vs Brazil (Matrix, který u mě vyhrává) nebo Dark City. Four Lions - překvapení roku. Jenom bych rád věděl s kým mám tu čest, když je ten konec roku.Čtu si váš žebřík a hodně filmů resp. jejich umístění nechápu. Možná by nebylo od věci napsat pár řádků o tom jak a proč :D
188321
Ok, ale zajímá mě, kdybý jste filmy roku 2010 srovnaly s filmy, které byly natočoeny o pár (desítek) let dřív. Např. Inception vs Brazil (Matrix, který u mě vyhrává) nebo Dark City. Four Lions - překvapení roku. Jenom bych rád věděl s kým mám tu čest, když je ten konec roku.Čtu si váš žebřík a hodně filmů resp. jejich umístění nechápu. Možná by nebylo od věci napsat pár řádků o tom jak a proč :D
Jentak
0 0
reagovat
Tak co se mého osobního pohledu týče, tak v Kick-Ass se s hodnocením redakce rozcházím typově úplně stejně jako v případě Clerks. Tahle forma nadsázky a postmoderních odkazů na jiné kultovní filmy a hlášky mě prostě neberou tak moc, že kdyby byl žebříček zrcadlový, tak to řadím mezi to nejhorší, co mi užralo večer tohoto roku. No, proti gustu nic, těším se na anketku čtenářů, tam se budu ventilovat, jinak díky :-) A gratulace k dalšímu úspěšnému roku, pořád mě to tu baví. :+;)8)
188320
Tak co se mého osobního pohledu týče, tak v Kick-Ass se s hodnocením redakce rozcházím typově úplně stejně jako v případě Clerks. Tahle forma nadsázky a postmoderních odkazů na jiné kultovní filmy a hlášky mě prostě neberou tak moc, že kdyby byl žebříček zrcadlový, tak to řadím mezi to nejhorší, co mi užralo večer tohoto roku. No, proti gustu nic, těším se na anketku čtenářů, tam se budu ventilovat, jinak díky :-) A gratulace k dalšímu úspěšnému roku, pořád mě to tu baví. *:+**;)**8)*
0 0
reagovat
Prvni misto Kick-Ass je teda vazne extremne necekane.. Filmecek dobry, ale nejlepsi za rok? To mi teda zustava rozum stat. A pritom je mi to latka hodne blizka a takove filmy obecne se mi libi. Ale v me osobni top10 by byl rad za umisteni..
Ja musim jeste rychle dohnat ten TSN nez bude hlasovat i prosty lid :)
188319
Prvni misto Kick-Ass je teda vazne extremne necekane.. Filmecek dobry, ale nejlepsi za rok? To mi teda zustava rozum stat. A pritom je mi to latka hodne blizka a takove filmy obecne se mi libi. Ale v me osobni top10 by byl rad za umisteni.. Ja musim jeste rychle dohnat ten TSN nez bude hlasovat i prosty lid :)
0 0
reagovat

Sithlord

Blbý fór??
Podle mě je na prvních příčkách oprávněně!;)
Samozřejmě, všichni nemáme stejný vkus a chápu, že se ti to třeba nemusí úplně líbit, ale přesto bych to blbým fórem nenazvala!!
Tolik úžasných filmů v tomto roce zase nebylo...

Jinak s výběrem ostatních souhlasím, ono to je docela těžké, seřadit filmy od 1. do 10. :D;)
188317
Blbý fór?? Podle mě je na prvních příčkách oprávněně!*;)* Samozřejmě, všichni nemáme stejný vkus a chápu, že se ti to třeba nemusí úplně líbit, ale přesto bych to blbým fórem nenazvala!! Tolik úžasných filmů v tomto roce zase nebylo... Jinak s výběrem ostatních souhlasím, ono to je docela těžké, seřadit filmy od 1. do 10. *:D**;)*
Sithlord
0 0
reagovat
1. Kick Ass
2. Počátek
3. Machete
4. Expendables
5. Harry Potter a relikvie smrti - část 1
6. Iron Man 2
7. Predátoři
8. Solomon Kane
9. Black Swan
10. The Social Network
188313
1. Kick Ass 2. Počátek 3. Machete 4. Expendables 5. Harry Potter a relikvie smrti - část 1 6. Iron Man 2 7. Predátoři 8. Solomon Kane 9. Black Swan 10. The Social Network
0 0
reagovat
Ravenhorn: Jo, s tím celkem souhlasím. Navíc skončil v odpadišti dějin rychleji než podobně "oscarový" Crash.
188311
Ravenhorn: Jo, s tím celkem souhlasím. Navíc skončil v odpadišti dějin rychleji než podobně "oscarový" Crash.
0 0
reagovat
Jak může být Kick Ass první? To hraničí s blbým forem. Letos vládne opět Nolan s Inception. Kick Ass ačkoliv je to kvalitní film, tak by se měl krčit někde na konci, protože se za letošek našlo X snímků, který jsou mnohem mnohem lepší.
188310
Jak může být Kick Ass první? To hraničí s blbým forem. Letos vládne opět Nolan s Inception. Kick Ass ačkoliv je to kvalitní film, tak by se měl krčit někde na konci, protože se za letošek našlo X snímků, který jsou mnohem mnohem lepší.
0 0
reagovat
Prokletý ostrov do TOP 10 nepatří..a Toy Story bych viděl výš..jinak dobrý
188309
Prokletý ostrov do TOP 10 nepatří..a Toy Story bych viděl výš..jinak dobrý
0 0
reagovat
Já jen nechápu, jak někdo může dávat do top Smrt čeká všude, jež je hodně průměrný film, který si Oskary vůbec nezasloužil. A to dokonce i na první místo v TOP. :o
188308
Já jen nechápu, jak někdo může dávat do top Smrt čeká všude, jež je hodně průměrný film, který si Oskary vůbec nezasloužil. A to dokonce i na první místo v TOP. *:o*
0 0
reagovat
1. The Social Network
2. Toy Story 3
3. Inception
4. Black Swan
5. The Ghost Writer
6. The Kids Are All Right
7. Shutter Island
8. The Town
9. Winters Bone
10. Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I
...
...
...
9000. How to Train Your Dragon
9001. TRON: Legacy
188307
1. The Social Network 2. Toy Story 3 3. Inception 4. Black Swan 5. The Ghost Writer 6. The Kids Are All Right 7. Shutter Island 8. The Town 9. Winters Bone 10. Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I ... ... ... 9000. How to Train Your Dragon 9001. TRON: Legacy
0 0
reagovat
1. Kick-Ass
2. Inception
3. Up in the Air
4. Scott Pilgrim...
5. The Social Network
6. Shutter Island
7. The Town
8. Moon
9. Knight and Day
10. HP 7 part 1
188306
1. Kick-Ass 2. Inception 3. Up in the Air 4. Scott Pilgrim... 5. The Social Network 6. Shutter Island 7. The Town 8. Moon 9. Knight and Day 10. HP 7 part 1
0 0
reagovat
Myslim, že na těchto příčkách už ani nejde o kvalitu samotného filmu jako o to, jak kdo má rád daný žánr. Jasně že Kick-Ass je nesrovnatelně živelnější než Social Network, ale Social Network je v tom, čím chce bejt, naprosto bezchybný. Já si svůj žebříček neudělám, protože prostě ty filmy jsou u mě na stejný rovině a záleží už jen na oblíbenosti, což je žebříček, kterej může mít na vrcholu jak Social Network tak Piraňu 3D
188304
Myslim, že na těchto příčkách už ani nejde o kvalitu samotného filmu jako o to, jak kdo má rád daný žánr. Jasně že Kick-Ass je nesrovnatelně živelnější než Social Network, ale Social Network je v tom, čím chce bejt, naprosto bezchybný. Já si svůj žebříček neudělám, protože prostě ty filmy jsou u mě na stejný rovině a záleží už jen na oblíbenosti, což je žebříček, kterej může mít na vrcholu jak Social Network tak Piraňu 3D
0 0
reagovat

A co Machete ?

Jeden z nejlepších filmů roku , u mě rozhodně v první pětce.:+
188303
Jeden z nejlepších filmů roku , u mě rozhodně v první pětce.*:+*
A co Machete ?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se