Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Twilight sága: Nový měsíc: Teaser

příspěvky 81 - 100 Napsat příspěvek
Sorry chalani, ale Ramira ma v tomto UPLNU pravdu. My predsa tiez mame slabost pre evidentne "blbe" filmy a pokial ich aj tak vnimame,(a Ramira jasne povedala ze Stmievanie nepovazuje za "kvalitny" film) je vsetko ok. Je to jej guilty pleasure, nechajte jej ho, ona vam neberie to vase. Svojou snahou o nejaku argumentaciu, o delenie na dobre a blbe filmy, filmy ktore je slusne v spolocnosti povazovat za zle a ohananim sa demografiou vycucanou z prstu sa len imho tak trosku strapnujete;)
133660
Sorry chalani, ale Ramira ma v tomto UPLNU pravdu. My predsa tiez mame slabost pre evidentne "blbe" filmy a pokial ich aj tak vnimame,(a Ramira jasne povedala ze Stmievanie nepovazuje za "kvalitny" film) je vsetko ok. Je to jej guilty pleasure, nechajte jej ho, ona vam neberie to vase. Svojou snahou o nejaku argumentaciu, o delenie na dobre a blbe filmy, filmy ktore je slusne v spolocnosti povazovat za zle a ohananim sa demografiou vycucanou z prstu sa len imho tak trosku strapnujete;)
0 0
reagovat
A v tom je ten problém - to, že sa mi páči film všeobecne považovaný za sračku, už zo mňa robí diváčku bez vkusu. Myslím, že môj filmový vkus je úplne v poriadku. Nikdy som netvrdila, že Twilight je vrchol filmového umenia a už vôbec by som ho neoznačila za najlepší film roka. Je cheesy, má debilné efekty a občas toporné dialógy. Objektívne uznávam jeho chyby, ale proste sa mi aj napriek tomu páči (alebo sa mi páči práve tá cheesiness).

Vysvetlenie ema hľadaj u mužského osadenstva, ja som to tiež nikdy nechápala.

To, že sa niektorým ženám/dievčatám film nepáči, neznamená, že rozdelenie mužské/ženské publikum nefunguje. Stále platí, že do kina idú hlavne ženy a občas donútia svoje drahé polovičky ísť s nimi.:)
133659
A v tom je ten problém - to, že sa mi páči film všeobecne považovaný za sračku, už zo mňa robí diváčku bez vkusu. Myslím, že môj filmový vkus je úplne v poriadku. Nikdy som netvrdila, že Twilight je vrchol filmového umenia a už vôbec by som ho neoznačila za najlepší film roka. Je cheesy, má debilné efekty a občas toporné dialógy. Objektívne uznávam jeho chyby, ale proste sa mi aj napriek tomu páči (alebo sa mi páči práve tá cheesiness). Vysvetlenie ema hľadaj u mužského osadenstva, ja som to tiež nikdy nechápala. To, že sa niektorým ženám/dievčatám film nepáči, neznamená, že rozdelenie mužské/ženské publikum nefunguje. Stále platí, že do kina idú hlavne ženy a občas donútia svoje drahé polovičky ísť s nimi.*:)*
0 0
reagovat

Ramira

U některých jiných filmů se diametrálně odlišné názory netolerují úplně stejně jako u Twilight, třeba u Epic Movie, Kameňáků, Bollowin atd. ;)
Emo teenagerkou být nemusíš, ale bez vkusu imho vcelku jo :))
Že starší fanoušci jsou házeni mezi teenagery je otázkou předpokladu na základě jasně mluvící statistiky.

(btw proč emo? Já v tom tedy nic připomínající emo nevidím a tedy vážně netuším proč se to tak všeobecně uchytilo...)

Mě to rozdělení na mužské/ženské publikum hapruje hlavně na tom, že drtivá většina žen které jsem někdy slyšel o Twilight filmu mluvit ho dosti razantně odsoudila, včetně mé třináctileté sestry...

133658
U některých jiných filmů se diametrálně odlišné názory netolerují úplně stejně jako u Twilight, třeba u Epic Movie, Kameňáků, Bollowin atd. *;)* Emo teenagerkou být nemusíš, ale bez vkusu imho vcelku jo *:))* Že starší fanoušci jsou házeni mezi teenagery je otázkou předpokladu na základě jasně mluvící statistiky. (btw proč emo? Já v tom tedy nic připomínající emo nevidím a tedy vážně netuším proč se to tak všeobecně uchytilo...) Mě to rozdělení na mužské/ženské publikum hapruje hlavně na tom, že drtivá většina žen které jsem někdy slyšel o Twilight filmu mluvit ho dosti razantně odsoudila, včetně mé třináctileté sestry...
Ramira
0 0
reagovat
HAL
Netvrdím, že mnohé ženy si rady nepozrú "bumprásk filmy", ale na predných priečkach ich obvykle nemáme.

Tiež sa s tebou nehádam, že cieľovou skupinou Twilight sú násťročné, ale nemusíte kvôli tomu označovať všetky diváčky za násťročné, keď dobrá tretina sú ženy od 20 vyššie, a posmešne krútiť hlavou, ako môžeme sledovať také "shity". Podstata je v tom, že pre nás to shit nie je. Netvrdím, že je to vynikajúci film, len proste má svoje čaro (očividne väčšinou len pre ženy).

Dokážem pochopiť, že je vám z toho filmu a celého fenoménu zle (veď to primárne ani nie je film pre vás). Vy očividne nikdy nepochopíte, že niekto neradí Twilight do kategórie "blbé filmy". Je zvláštne, že pri iných filmoch sa diametrálne odlišné názory na film v podstate tolerujú. Každému sa predsa páči niečo iné. Ale keď sa niekomu páči Twilight, musí byť zákonite emo teenagerkou bez vkusu.
133657
HAL Netvrdím, že mnohé ženy si rady nepozrú "bumprásk filmy", ale na predných priečkach ich obvykle nemáme. Tiež sa s tebou nehádam, že cieľovou skupinou Twilight sú násťročné, ale nemusíte kvôli tomu označovať všetky diváčky za násťročné, keď dobrá tretina sú ženy od 20 vyššie, a posmešne krútiť hlavou, ako môžeme sledovať také "shity". Podstata je v tom, že pre nás to shit nie je. Netvrdím, že je to vynikajúci film, len proste má svoje čaro (očividne väčšinou len pre ženy). Dokážem pochopiť, že je vám z toho filmu a celého fenoménu zle (veď to primárne ani nie je film pre vás). Vy očividne nikdy nepochopíte, že niekto neradí Twilight do kategórie "blbé filmy". Je zvláštne, že pri iných filmoch sa diametrálne odlišné názory na film v podstate tolerujú. Každému sa predsa páči niečo iné. Ale keď sa niekomu páči Twilight, musí byť zákonite emo teenagerkou bez vkusu.
0 0
reagovat
jednotku som si musel vytrpieť kvôli bývalej, ale pretože to je bývalá, tak už trpieť nemusím. jupííí:D
133656
jednotku som si musel vytrpieť kvôli bývalej, ale pretože to je bývalá, tak už trpieť nemusím. jupííí*:D*
0 0
reagovat

scroochy

No... ano... občas :D
133655
No... ano... občas *:D*
scroochy
0 0
reagovat

HAL

Ono jde zlo brát i v dobrém slova smyslu? :D
133654
Ono jde zlo brát i v dobrém slova smyslu? *:D*
HAL
0 0
reagovat

Ramira

(když odhlédnu od toho že většina mužské populace se jako "násť-ročných fagani" v určitých ohledech s chutí hodlá citít až do smrti... a že hromady žen tyhle bumprásk filmy rády taky... mnohem radši než xy-ntou variaci na Sex ve městě, Shopaholiky, a další od pohledu pekelně odpudivé věci)

- i film pro ženy jde natočit dobře, resp tak aby z něj nebylo i chlapovi úplně blivno, což s tímto nemá ovšem co do činění, toto není film pro ženy ale pro dívky - velmi mladé teen dívky (protestovat můžeš, ale manageři z Hollywoodu by se ti vysmáli, ti vědí o cílovkách pro filmy svoje)
... jedničku a její popularitu jsem ještě celkem chápal, ale tady... vždyť ten Pattison na začátku vypadá jako santusák který právě vylezl ze škarpy, do hezouna z jedničky má imho hodně daleko
Je to od pohledu sračka, úplně to samé co HSM, jen ještě větší blábol a jen s trochu sympatičtějším tématem... Ten trailer je zlo (v tom špatném slova smyslu).
133653
(když odhlédnu od toho že většina mužské populace se jako "násť-ročných fagani" v určitých ohledech s chutí hodlá citít až do smrti... a že hromady žen tyhle bumprásk filmy rády taky... mnohem radši než xy-ntou variaci na Sex ve městě, Shopaholiky, a další od pohledu pekelně odpudivé věci) - i film pro ženy jde natočit dobře, resp tak aby z něj nebylo i chlapovi úplně blivno, což s tímto nemá ovšem co do činění, toto není film pro ženy ale pro dívky - velmi mladé teen dívky (protestovat můžeš, ale manageři z Hollywoodu by se ti vysmáli, ti vědí o cílovkách pro filmy svoje) ... jedničku a její popularitu jsem ještě celkem chápal, ale tady... vždyť ten Pattison na začátku vypadá jako santusák který právě vylezl ze škarpy, do hezouna z jedničky má imho hodně daleko Je to od pohledu sračka, úplně to samé co HSM, jen ještě větší blábol a jen s trochu sympatičtějším tématem... Ten trailer je zlo (v tom špatném slova smyslu).
Ramira
0 0
reagovat
Je jen jedno dělení. Na dobré a blbé filmy. Stmívání je bohužel blbé až na půdu a podle teaseru to zatím nevypadá, že by se to s druhým dílem mělo zlepšit.
133652
Je jen jedno dělení. Na dobré a blbé filmy. Stmívání je bohužel blbé až na půdu a podle teaseru to zatím nevypadá, že by se to s druhým dílem mělo zlepšit.
0 0
reagovat
Uznávam, že scény sú pozliepané a zrejme nemali vypúšťať teaser tak skoro, ale inak sa mi teaser páči. Som síce fanúšička predlohy, ale aj keby som predlohu nepoznala, určite by som teaser za shit neoznačila. Tak zle na tom nie je.

Delenie na primárne mužské a ženské filmy funguje odjakživa. S tým rozdielom, že my ženy sa vám nesmejeme a neoznačujeme vás za násť-ročných faganov, pretože si radi pozriete, ako nejaký namakaný svalovec guľometom vystrieľa polku lesa. :)
133651
Uznávam, že scény sú pozliepané a zrejme nemali vypúšťať teaser tak skoro, ale inak sa mi teaser páči. Som síce fanúšička predlohy, ale aj keby som predlohu nepoznala, určite by som teaser za shit neoznačila. Tak zle na tom nie je. Delenie na primárne mužské a ženské filmy funguje odjakživa. S tým rozdielom, že my ženy sa vám nesmejeme a neoznačujeme vás za násť-ročných faganov, pretože si radi pozriete, ako nejaký namakaný svalovec guľometom vystrieľa polku lesa. *:)*
0 0
reagovat
to nakonci je liška, nebo garfield3 ?
133650
to nakonci je liška, nebo garfield3 ?
0 0
reagovat
Vsechny 4 twighlity jsem cet v originale a dotedka jsem vlastne neprisel na to co se na tom filmu fanouskum knizek libi. Knizky jsou podle me svym zpusobem libovy, ale po fimu jsem mel dost nejistej zaludek. Nastesti me plagaty v metru predem informovali, ze nemam chodit do kina.:D

Ty odvazlivci (preju hodne odvany recenzentovi) co se pudou podivat na twighlight 2 se mozna dockaj i vlkodlacice. Sakra nebylo vona az ve 3ce?8)
133642
Vsechny 4 twighlity jsem cet v originale a dotedka jsem vlastne neprisel na to co se na tom filmu fanouskum knizek libi. Knizky jsou podle me svym zpusobem libovy, ale po fimu jsem mel dost nejistej zaludek. Nastesti me plagaty v metru predem informovali, ze nemam chodit do kina.*:D* Ty odvazlivci (preju hodne odvany recenzentovi) co se pudou podivat na twighlight 2 se mozna dockaj i vlkodlacice. Sakra nebylo vona az ve 3ce?*8)*
0 0
reagovat
Cim vice obrazku z filmu v teaseru, tim je teaser lepsi:D:-
133640
Cim vice obrazku z filmu v teaseru, tim je teaser lepsi*:D**:-*
0 0
reagovat
Ravenhorn, kašli na Twilight 2, už ťa čaká profil 2 Bobule.
133631
Ravenhorn, kašli na Twilight 2, už ťa čaká profil 2 Bobule.
0 0
reagovat
Tak mě se Jednička celkem líbila. A Ukázka je těžko na 1*, protože jsem viděl mnohem a mnohem horší teasery, kde nebyl třeba ani záběr z filmu. Pro mě jasný průměr 3*
133629
Tak mě se Jednička celkem líbila. A Ukázka je těžko na 1*, protože jsem viděl mnohem a mnohem horší teasery, kde nebyl třeba ani záběr z filmu. Pro mě jasný průměr 3*
0 0
reagovat

Shaman05

Já se k týhle sérii raděj nebudu vyjadřovat, protože to nemá vůbec smysl, kdybyhc se alespoň dohadoval a něčem co se mi líbí, ale hádat se o blbosti takovejch filmů je ztráta času :o)
133617
Já se k týhle sérii raděj nebudu vyjadřovat, protože to nemá vůbec smysl, kdybyhc se alespoň dohadoval a něčem co se mi líbí, ale hádat se o blbosti takovejch filmů je ztráta času :o)
Shaman05
0 0
reagovat

Jillen

Spíš že tvoje vyjádření nebude plnohodnotné. Twilight patří k těm filmům na které se nedá napsat uspokojivá recenze. Zasahuje jakoby mimo rámec Hollywoodské produkce jak jí známe.:))
133613
Spíš že tvoje vyjádření nebude plnohodnotné. Twilight patří k těm filmům na které se nedá napsat uspokojivá recenze. Zasahuje jakoby mimo rámec Hollywoodské produkce jak jí známe.*:))*
Jillen
0 0
reagovat

Shaman05

Počkat, takže když sem nečetl knihu, nemůžu se vyjádřit ke kvalitě filmu? :o)
133609
Počkat, takže když sem nečetl knihu, nemůžu se vyjádřit ke kvalitě filmu? :o)
Shaman05
0 0
reagovat
Ona je takle "blbózně" pojatá celá knižní předloha, která právě díky tomu funguje. A film ji sprostě kopíruje a stává se jakýmsi DODATKEM a nikoliv samostatnou částí, která by dokázala přilákat někoho jiného než fanoušky knih.
Sečteno podtrženo: Pokud jste Stmívání nečetli, tak nemá smysl se k filmu jakkoliv vyjadřovat.8)
133607
Ona je takle "blbózně" pojatá celá knižní předloha, která právě díky tomu funguje. A film ji sprostě kopíruje a stává se jakýmsi DODATKEM a nikoliv samostatnou částí, která by dokázala přilákat někoho jiného než fanoušky knih. Sečteno podtrženo: Pokud jste Stmívání nečetli, tak nemá smysl se k filmu jakkoliv vyjadřovat.*8)*
0 0
reagovat
škoda toho piána8)
133604
škoda toho piána*8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se