Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Den, kdy se zastavila Země: V.I.M.

příspěvky 1 - 4 Napsat příspěvek
Remake je podla mna hrozny, ked som ten film sledoval mal som chut aby nakoniec vsetci na zemi zomreli. Ten maly otravny Smith mi liezol na nervy a americka nadradenost "my sme ti najdolezitejsi" si urcite nezasluzi prezit. Povodny film mal zvlastny nadych a aj ked sa tam vlastne nic (z dnesneho pohladu) nedialo pozeralo sa to vyborne.
Ak by som si mal vybrat ktory pozriet znovu tak jednoznacne verziu z 1951.
122286
Remake je podla mna hrozny, ked som ten film sledoval mal som chut aby nakoniec vsetci na zemi zomreli. Ten maly otravny Smith mi liezol na nervy a americka nadradenost "my sme ti najdolezitejsi" si urcite nezasluzi prezit. Povodny film mal zvlastny nadych a aj ked sa tam vlastne nic (z dnesneho pohladu) nedialo pozeralo sa to vyborne. Ak by som si mal vybrat ktory pozriet znovu tak jednoznacne verziu z 1951.
0 0
reagovat

Co na tom filmu vidíte?

Já bych to do V.I.M nikdy nedal. Hodinu a půl dlouhá nuda. Příběh o tom, že přijede mimozemšťan a celou dobu jen každý uvažuje či tlachá o tom, co na Zemi chce. On to pak ve dvou větách řekne a je konec. Navíc je ten film natahovaný takovou divnou "panikou skrze mediální vlny", která mi příjde naprosto divná, respektive nepůsobivá.
Remake sice taky není žádná sláva, ale když bych si měl vybrat, šáhnul bych po něm. Aspoň něco se tam děje.
118700
Já bych to do V.I.M nikdy nedal. Hodinu a půl dlouhá nuda. Příběh o tom, že přijede mimozemšťan a celou dobu jen každý uvažuje či tlachá o tom, co na Zemi chce. On to pak ve dvou větách řekne a je konec. Navíc je ten film natahovaný takovou divnou "panikou skrze mediální vlny", která mi příjde naprosto divná, respektive nepůsobivá. Remake sice taky není žádná sláva, ale když bych si měl vybrat, šáhnul bych po něm. Aspoň něco se tam děje.
Co na tom filmu vidíte?
0 -1
reagovat
No konečně je to tady..
118616
No konečně je to tady..
0 0
reagovat
zrejme neni az tak jednoduche najit nejaky motiv v dobe, kdy uz studena valka nikoho nebere, ale pravdou je, ze se nad upgradem myslenky melo premyslet mnohem vic. vztah ditete a Klaatu v originalu Dne.... mi mluvi z duse, mit za kamarada mimozemstana je proste cool. problem mam jen se zaverem, ktery svou velikosti predvadi, co znamena minimalismus.

jinak tohle retro lze doporucit i jako podporu nadrzenosti pro prichazejici Watchmen(y), kteri doufejme (a zatim to tak vypada) myslenku upgradovat nebudou.
118526
zrejme neni az tak jednoduche najit nejaky motiv v dobe, kdy uz studena valka nikoho nebere, ale pravdou je, ze se nad upgradem myslenky melo premyslet mnohem vic. vztah ditete a Klaatu v originalu Dne.... mi mluvi z duse, mit za kamarada mimozemstana je proste cool. problem mam jen se zaverem, ktery svou velikosti predvadi, co znamena minimalismus. jinak tohle retro lze doporucit i jako podporu nadrzenosti pro prichazejici Watchmen(y), kteri doufejme (a zatim to tak vypada) myslenku upgradovat nebudou.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se