Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Oko: Trailer

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek
imf: Nikoho jsem nikde k ničemu nenabádal, to nevím kde jsi vzal. Nemohu hovořit za každého kdo na fórum napíše. Když ale někdo prezentuje zaujatý článek, nečekej nezaujaté reakce. Rozhovor je vždy složitý, když si někdo nespojí souvislosti - příkladem nechť je ona "frustrace", kde jsem psal, že jsi frustrovaný?
69288
imf: Nikoho jsem nikde k ničemu nenabádal, to nevím kde jsi vzal. Nemohu hovořit za každého kdo na fórum napíše. Když ale někdo prezentuje zaujatý článek, nečekej nezaujaté reakce. Rozhovor je vždy složitý, když si někdo nespojí souvislosti - příkladem nechť je ona "frustrace", kde jsem psal, že jsi frustrovaný?
0 0
reagovat
Whill: Ano, trochu jo... ale nejsme ovce... To je rozdíl... :D
69283
Whill: Ano, trochu jo... ale nejsme ovce... To je rozdíl... *:D*
0 0
reagovat
My jsme velka rodina a ty na svem diskuznim foru nabadas lidi, aby nam to sem prisli nandat. Ja nemusim nic hledat, vzdyt mi to tady servirujes na stribrnem podnose. A ver mi, ze frustrovany nejsem, naopak se ted pri praci skvele bavim. Chodte casteji.
69282
My jsme velka rodina a ty na svem diskuznim foru nabadas lidi, aby nam to sem prisli nandat. Ja nemusim nic hledat, vzdyt mi to tady servirujes na stribrnem podnose. A ver mi, ze frustrovany nejsem, naopak se ted pri praci skvele bavim. Chodte casteji.
0 0
reagovat
Charlotte: tramtadadá - evidentně došlo k omylu :+ .. Cival má pravdu

Gorecki: Ale no tak, nepředkládej mi své domněnky. Já nemám potřebu tady cokoli ventilovat... tuhle potřebu tady mají evidentně jiní ... objektivně ;)

imf: Gorecki tady popisuje mou domnělou frustraci - autobus dorazil poloprázdný a sám vás všechny nedokážu zvládnout ...takže frustrace se nejspíše dostavila, ale diskusní ...tak sklízej důsledky a hledej dál, něco ještě najdeš.

Silence: Když vy jste tady taková velká rodina ;) A
69281
Charlotte: tramtadadá - evidentně došlo k omylu *:+* .. Cival má pravdu Gorecki: Ale no tak, nepředkládej mi své domněnky. Já nemám potřebu tady cokoli ventilovat... tuhle potřebu tady mají evidentně jiní ... objektivně *;)* imf: Gorecki tady popisuje mou domnělou frustraci - autobus dorazil poloprázdný a sám vás všechny nedokážu zvládnout ...takže frustrace se nejspíše dostavila, ale diskusní ...tak sklízej důsledky a hledej dál, něco ještě najdeš. Silence: Když vy jste tady taková velká rodina *;)* A
0 0
reagovat

Cival

jj, pán je v takové ráži, že hned vzal pravopisný útok proti sobě a nenapadlo ho, že si tady někdo rýpne do tvého textu... :D
69278
jj, pán je v takové ráži, že hned vzal pravopisný útok proti sobě a nenapadlo ho, že si tady někdo rýpne do tvého textu... *:D*
Cival
0 0
reagovat
Pro mne nejses spatna, ja rad odbouravam pravopisny chyby 8)
69277
Pro mne nejses spatna, ja rad odbouravam pravopisny chyby *8)*
0 0
reagovat
Cival: Chtěla jsem mu dát tu vytouženou objektivitu. Pro dobrotu na žebrotu:-) Teď jsem špatná pro oba. :D
69273
Cival: Chtěla jsem mu dát tu vytouženou objektivitu. Pro dobrotu na žebrotu:-) Teď jsem špatná pro oba. *:D*
0 0
reagovat

Whill

Ja chapem ze si si pred chvilou zalozil ucet len kvoli tomu aby si si tu vyventiloval frustraciu, aj to, ze po tych rokoch fantazirovania je uz v podstate ako tvoja frajerka a branis si ju, ale OBJEKTIVNE je to jedna z najmizernejsich hereciek svojej generacie:D
A ani tvoje "flambovane" samoukajatelne komentare to nezmenia, tak get over it ;)
69271
Ja chapem ze si si pred chvilou zalozil ucet len kvoli tomu aby si si tu vyventiloval frustraciu, aj to, ze po tych rokoch fantazirovania je uz v podstate ako tvoja frajerka a branis si ju, ale OBJEKTIVNE je to jedna z najmizernejsich hereciek svojej generacie:D A ani tvoje "flambovane" samoukajatelne komentare to nezmenia, tak get over it ;)
Whill
0 0
reagovat
Charlotte: Ja mam teda pocit, ze on to bral jako ze chytas za gramatiku jeho prispevky, ne muj text :D
69270
Charlotte: Ja mam teda pocit, ze on to bral jako ze chytas za gramatiku jeho prispevky, ne muj text *:D*
0 0
reagovat
Whill: Ok...tramtadadá...Do ničeho jiného jí totiž producenti nepustí. Jedna z nejčastějších chyb na webu, v akuzativu je i krátké, má tam být ji:-)
Vážně to ber jako legraci. První, co jsem slyšela na MZ, byl totální odstřel jednoho mého oblíbeného herce. A dostala jsem z toho záchvat smíchu. Asi to mé blonďaté IQ:)
69268
Whill: Ok...tramtadadá...Do ničeho jiného jí totiž producenti nepustí. Jedna z nejčastějších chyb na webu, v akuzativu je i krátké, má tam být ji:-) Vážně to ber jako legraci. První, co jsem slyšela na MZ, byl totální odstřel jednoho mého oblíbeného herce. A dostala jsem z toho záchvat smíchu. Asi to mé blonďaté IQ:)
0 0
reagovat
p1n: :D
69266
p1n: *:D*
0 0
reagovat
Koukam, ze mas potize i s anglickym pravopisem (tada, klesnul jsem v tvych ocich? musel jsem to zkusit :+)
69264
Koukam, ze mas potize i s anglickym pravopisem (tada, klesnul jsem v tvych ocich? musel jsem to zkusit *:+*)
0 0
reagovat
"Jinak, recenze tohoto traileru byla natolik zaměřená proti Jessice, že potkat člověka, který to psal, asi ho na místě zabiju (Ještě teď se mi vztekem svírají vnitřnosti)." :D:D:D
dnes sa teda dost bavim v diskusiach a to nie len tu
69263
"Jinak, recenze tohoto traileru byla natolik zaměřená proti Jessice, že potkat člověka, který to psal, asi ho na místě zabiju (Ještě teď se mi vztekem svírají vnitřnosti)." *:D**:D**:D* dnes sa teda dost bavim v diskusiach a to nie len tu
0 0
reagovat
Charlotte: No vidíš a já chtěl s vámi uzavřít sázku, kdo to dřív najde ;)
69262
Charlotte: No vidíš a já chtěl s vámi uzavřít sázku, kdo to dřív najde *;)*
0 0
reagovat
Fluke: Pokud je prezentování vlastního názoru podmíněno infantilním stylem vyjadřování, pak to nemá smysl dále rozebírat. Osobně totiž nevidím problém v úderné, podložené kritice - vidím problém v podání a ve smyšlených informacích, které jsou do článku zaneseny.

Cival: Tak vidíš, tebe pobavily plky o profesionalitě... já jsem se pobavil u recenze. To jsem rád že jsme tu taková veselá taškařice ;) ...piece, jen škoda že jsem nadsázku nerozpoznal, takže příště je třeba uchopit úkol asi profesionálněji :D

Gorecki: Hledej holka, hledej a na nikoho nedej ;) ... těžký to není.

Charlotte: Píšu s takovým z/spožděním, protože mně/mě/mne zaměstnalo hledání pravopisné chibi.... To víš, já si libuju v té objektivitě... nevím co je nadsázka a bonmot, tak nehodnotím, moje zásada :D
Jinak jsem rád, že to odlehčuješ zrovna pravopisem - tak typický internetový folklór, když někoho udeříme na hlavičku ;) Tak My ukaš tu pravopysnou chibu, šmudlinko ;) ..rád se poddám
p.s.: na lep o blonďaté solidaritě ti neskočím ;)

Sithlord: Jsem rád, že alespoň někdo dokáže vést normální řeč.
69261
Fluke: Pokud je prezentování vlastního názoru podmíněno infantilním stylem vyjadřování, pak to nemá smysl dále rozebírat. Osobně totiž nevidím problém v úderné, podložené kritice - vidím problém v podání a ve smyšlených informacích, které jsou do článku zaneseny. Cival: Tak vidíš, tebe pobavily plky o profesionalitě... já jsem se pobavil u recenze. To jsem rád že jsme tu taková veselá taškařice *;)* ...piece, jen škoda že jsem nadsázku nerozpoznal, takže příště je třeba uchopit úkol asi profesionálněji *:D* Gorecki: Hledej holka, hledej a na nikoho nedej ;) ... těžký to není. Charlotte: Píšu s takovým z/spožděním, protože mně/mě/mne zaměstnalo hledání pravopisné chibi.... To víš, já si libuju v té objektivitě... nevím co je nadsázka a bonmot, tak nehodnotím, moje zásada *:D* Jinak jsem rád, že to odlehčuješ zrovna pravopisem - tak typický internetový folklór, když někoho udeříme na hlavičku ;) Tak My ukaš tu pravopysnou chibu, šmudlinko ;) ..rád se poddám p.s.: na lep o blonďaté solidaritě ti neskočím *;)* Sithlord: Jsem rád, že alespoň někdo dokáže vést normální řeč.
0 0
reagovat
To byla podpasovka :+:D
69260
To byla podpasovka *:+**:D*
0 0
reagovat
Whill: omlouvám se, už chápu:)
link
69258
Whill: omlouvám se, už chápu:) http://forum.jessica-alba.name/
0 0
reagovat
Cival: ne, paranormální je nejen vtipné,ale i spisovné:-)
A vůbec, to měla být parafráze na "Šmudlo, hledej objektivitu:) "
69253
Cival: ne, paranormální je nejen vtipné,ale i spisovné:-) A vůbec, to měla být parafráze na "Šmudlo, hledej objektivitu:) "
0 0
reagovat
Charlotte: "paranormální"?8)
69252
Charlotte: "paranormální"?*8)*
0 0
reagovat
Sithlord: Ono to prave vyhroceny vubec neni, je to tzv. nadasazka, kterou nekteri akorat neschroustaji. Nevycitam jim to, ani hlasky o malosti, ale plky o profesionalite me bavi ;)
69251
Sithlord: Ono to prave vyhroceny vubec neni, je to tzv. nadasazka, kterou nekteri akorat neschroustaji. Nevycitam jim to, ani hlasky o malosti, ale plky o profesionalite me bavi *;)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se