Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Oko: Trailer

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek

cival

me to memusis vysvetlovat, ja na to svuj naroz uz mam ,) je to vase vec. pro me za me si piste treba o politice... ja si ty komentare (az na vyjimky) stejne nectu ;) nekdy by ale neuskodilo mene zaujatosti...
69338
me to memusis vysvetlovat, ja na to svuj naroz uz mam ,) je to vase vec. pro me za me si piste treba o politice... ja si ty komentare (az na vyjimky) stejne nectu ;) nekdy by ale neuskodilo mene zaujatosti...
cival
0 0
reagovat

Gorecki

Ty prostě překrucuješ co kdo napíše.... Chápu že objektivita je jeden z nepřátel určitejch lidí tady...to sem poznal...že do recenzí, do článků a do komentářů se píšou věci, který by ste normálně asi nikde nenašli...ale proboha....mějte trochu soudnosti. Vždyť ikdyby hrála sebehůř a fakt točila jen péčko, tak psát takovýhle věci je pod úroveň každýho recenzenta. Jinak se Whilla nijak nezastávám, jen mě štve jak se na něj hned všichni sesypou kvůli jeho názoru, že ten komentář byl uplně od věci, nevtipnej a zaujatej. To že se odvoláváš na to, že od počátků MZ se tu tak píše mě moc nezajímá....často jsou tu dost dobrý články u kterejch se pobavim a něco mi daj...co mi dá tenhle? Zjistim alespoň kam chodí Alba na pařby,nebo co? Ne... Jestli seš s tim spokojenej, tak si doufám že si kupuješ třeba Bravo, nebo Popcorn, nebo čteš třeba Story, či jiný bulvární časáky, kde se dozvíš třeba o Albě a ostatních víc. Protože zhruba na týhle úrovni mi ten článek přijde...zbytečnej, zaujatej...neprofesionální je tu nepopulární slovo, takže to neřeknu.:)
69337
Ty prostě překrucuješ co kdo napíše.... Chápu že objektivita je jeden z nepřátel určitejch lidí tady...to sem poznal...že do recenzí, do článků a do komentářů se píšou věci, který by ste normálně asi nikde nenašli...ale proboha....mějte trochu soudnosti. Vždyť ikdyby hrála sebehůř a fakt točila jen péčko, tak psát takovýhle věci je pod úroveň každýho recenzenta. Jinak se Whilla nijak nezastávám, jen mě štve jak se na něj hned všichni sesypou kvůli jeho názoru, že ten komentář byl uplně od věci, nevtipnej a zaujatej. To že se odvoláváš na to, že od počátků MZ se tu tak píše mě moc nezajímá....často jsou tu dost dobrý články u kterejch se pobavim a něco mi daj...co mi dá tenhle? Zjistim alespoň kam chodí Alba na pařby,nebo co? Ne... Jestli seš s tim spokojenej, tak si doufám že si kupuješ třeba Bravo, nebo Popcorn, nebo čteš třeba Story, či jiný bulvární časáky, kde se dozvíš třeba o Albě a ostatních víc. Protože zhruba na týhle úrovni mi ten článek přijde...zbytečnej, zaujatej...neprofesionální je tu nepopulární slovo, takže to neřeknu.*:)*
Gorecki
0 0
reagovat
Konecne trocha zastani 8)
69334
Konecne trocha zastani *8)*
0 0
reagovat
...jo...a navyše sa navážajú do Eliho :((
...chjo ta neprofesionalita :(((
69333
...jo...a navyše sa navážajú do Eliho :(( ...chjo ta neprofesionalita :(((
0 0
reagovat
Clarc: Pletes si profesionalitu s nadsazkou a nadhledem. Nechapu, co je neprofesionalniho na tom, udelat si z nekoho srandu. Ano, mozna je to trapne, ano, mozna ubohe, ano, mozna nevtipne. Ale neprofesionalni na tom neni nic. Jen to proste neni priposrane radoby objektivni jako vsude jinde.
69330
Clarc: Pletes si profesionalitu s nadsazkou a nadhledem. Nechapu, co je neprofesionalniho na tom, udelat si z nekoho srandu. Ano, mozna je to trapne, ano, mozna ubohe, ano, mozna nevtipne. Ale neprofesionalni na tom neni nic. Jen to proste neni priposrane radoby objektivni jako vsude jinde.
0 0
reagovat
musim se zastat Whilla. precetl jsem si treti prispevek diskuze a musim s nim souhlasit. nektere clanky maji od profesionality hodne daleko. stranka je sice super, vetsina veci okej, ale nektere clanky jsou proste mimo a uz predem zaujate. navic nektere macho sexy cool hlasky nejsou zas az ta cool jak si myslite. kazdopadne je to vase vec .) jen jsem se musel zastat z meho pohledu toho "v pravu"...;)
69327
musim se zastat Whilla. precetl jsem si treti prispevek diskuze a musim s nim souhlasit. nektere clanky maji od profesionality hodne daleko. stranka je sice super, vetsina veci okej, ale nektere clanky jsou proste mimo a uz predem zaujate. navic nektere macho sexy cool hlasky nejsou zas az ta cool jak si myslite. kazdopadne je to vase vec .) jen jsem se musel zastat z meho pohledu toho "v pravu"...*;)*
0 0
reagovat
lol to je low :-)
a ma to přes 70 příspěvku :-)
jestli ste tady řešily ten lekanec na konci :-) tak to se nedivim :)
:+
69325
lol to je low :-) a ma to přes 70 příspěvku :-) jestli ste tady řešily ten lekanec na konci :-) tak to se nedivim :) *:+*
0 0
reagovat
To vas este stale bavi preboha :D
69324
To vas este stale bavi preboha *:D*
0 0
reagovat
proc se porad vsichni tak hadate? ze vas to bavi? jste tak defenzivni :D
69322
proc se porad vsichni tak hadate? ze vas to bavi? jste tak defenzivni :D
0 0
reagovat

Sithlord

Ok, na tvoju "slusnu" otazku ti odpoviem, ale ved som to uz urobil v poslednej reakcii na Whilla. Preco? Pretoze tu svoju nespokojnost "s objektivitou" vytiahol prave tu ako jeden zo "smyslenych utokov na niekoho osobu", pricom MZ je pisana tymto stylom odkedy som ju zacal navstevovat a clovek ktory to sem napise ako vytku je tu fakt bud prvy krat, alebo je to obycajny vychytraly provokater, ktoremu vadi styl s akym je pisany tento web, ktory ma potrebu to kazdemu tu vykvakat a dat ostentativne najavo ako je on nad vecou a vsetci ostatni okolo neho su neschopni aroganti debili. Takito ludia mi skratka hybu zlcou, my bad. Ale je cisto moja vec ako sa k tomu postavim, ci k tomu vyjadrim svoj nazor a uz vobec ma nebude trapit co si o tom budes mysliet napriklad ty:)

A mimochodom, ak sa mame bavit o nejakom vlezdopredlstvi, myslim ze si ho prezentoval ty svojou obhajobou Whillovej nespokojnosti, cize si podporoval alebo obhajoval jeho OSOBNY postoj. Ja tu namiesto teba totiz neobhajujem Civala, ale cisto jednoduchy princip, ze tu mozu mat napisane co chcu a akym stylom chcu a ze sa nepodriaduju vkusu nikomu inemu. Ja som len rad ze mam vkus podobny a preto ich rad citam a bol by som nerad keby sa to tu kvoli tymto par nespokojnym zvrhlo na web plny politickej a inymi slovami impotentnej korektnosti. To mozem citat tlacove spravy. Ak to niekomu vadi, jeho problem, nech si najde inych autorov, nic mu v tom nebrani, ale to predsa sam dobre vies, tak nechapem kde este stale cerpas tu svoju uz smiesnu spurnost.
69321
Ok, na tvoju "slusnu" otazku ti odpoviem, ale ved som to uz urobil v poslednej reakcii na Whilla. Preco? Pretoze tu svoju nespokojnost "s objektivitou" vytiahol prave tu ako jeden zo "smyslenych utokov na niekoho osobu", pricom MZ je pisana tymto stylom odkedy som ju zacal navstevovat a clovek ktory to sem napise ako vytku je tu fakt bud prvy krat, alebo je to obycajny vychytraly provokater, ktoremu vadi styl s akym je pisany tento web, ktory ma potrebu to kazdemu tu vykvakat a dat ostentativne najavo ako je on nad vecou a vsetci ostatni okolo neho su neschopni aroganti debili. Takito ludia mi skratka hybu zlcou, my bad. Ale je cisto moja vec ako sa k tomu postavim, ci k tomu vyjadrim svoj nazor a uz vobec ma nebude trapit co si o tom budes mysliet napriklad ty:) A mimochodom, ak sa mame bavit o nejakom vlezdopredlstvi, myslim ze si ho prezentoval ty svojou obhajobou Whillovej nespokojnosti, cize si podporoval alebo obhajoval jeho OSOBNY postoj. Ja tu namiesto teba totiz neobhajujem Civala, ale cisto jednoduchy princip, ze tu mozu mat napisane co chcu a akym stylom chcu a ze sa nepodriaduju vkusu nikomu inemu. Ja som len rad ze mam vkus podobny a preto ich rad citam a bol by som nerad keby sa to tu kvoli tymto par nespokojnym zvrhlo na web plny politickej a inymi slovami impotentnej korektnosti. To mozem citat tlacove spravy. Ak to niekomu vadi, jeho problem, nech si najde inych autorov, nic mu v tom nebrani, ale to predsa sam dobre vies, tak nechapem kde este stale cerpas tu svoju uz smiesnu spurnost.
Sithlord
0 0
reagovat
Mr. Hlad: Jasně, souhlas.

rcorp: zapíšu si - objektivita = sprosté slovo ;)

Sithlord: Vždyť tady jsou přece všichni "nad věcí" ;) ..díky za normální příspěvek

all: Loučím se s vámi všemi, dořešte si to jak chcete - nebo ještě lépe, neřešte to už vůbec. ...speciálně pro imfa .. "piece" ;)
69320
Mr. Hlad: Jasně, souhlas. rcorp: zapíšu si - objektivita = sprosté slovo *;)* Sithlord: Vždyť tady jsou přece všichni "nad věcí" ;) ..díky za normální příspěvek all: Loučím se s vámi všemi, dořešte si to jak chcete - nebo ještě lépe, neřešte to už vůbec. ...speciálně pro imfa .. "piece" ;)
0 0
reagovat
Sithlord: Ja si fakt nejsem vedom toho, ze bych ji nejak urazil. Ano, napsal jsem to s nadsazkou a politicky nekorektne, ale co... i kdybych napsal, ze "je dobra tak leda do postele", tak mi nikdo nemuze vycitat urazlive a utocne psani. Vzdyt je to objektivni pravda, ze bychom ji radeji videli v ponekud jinych hereckych polohach 8)
69319
Sithlord: Ja si fakt nejsem vedom toho, ze bych ji nejak urazil. Ano, napsal jsem to s nadsazkou a politicky nekorektne, ale co... i kdybych napsal, ze "je dobra tak leda do postele", tak mi nikdo nemuze vycitat urazlive a utocne psani. Vzdyt je to objektivni pravda, ze bychom ji radeji videli v ponekud jinych hereckych polohach *8)*
0 0
reagovat

Whill

Zacalo to tim, ze jsi vytahnul ten nesmysl s objektivitou, na coz je tady dost lidi alergicka, a pak uz se to setrvacnosti vezlo. :)
69318
Zacalo to tim, ze jsi vytahnul ten nesmysl s objektivitou, na coz je tady dost lidi alergicka, a pak uz se to setrvacnosti vezlo. :)
Whill
0 0
reagovat

Whill

No vidiš. A já (a nejspíš i většina, i když to není podstatné) si myslí, že jí zahrát nedokáže a že její výkon bude nejen špatný, ale i směšný. Osobně jsem zkrátka přesvědčený o tom, že Jessica dokáže zahrát maximálně role jako měla v Sin City nebo Into the Blue. Kroucení zadkem jí jde podle mého názoru líp než emoce :) No a ty si to zkrátka nemyslíš. Navrhuju se na tuhle debatu vykašlat, protože už začínáme psát pořád dokola to samý a výsledek je v nedohlednu. Já mám na starost důležitější věci a předpokládám že ty taky. A vůbec všichni.
69316
No vidiš. A já (a nejspíš i většina, i když to není podstatné) si myslí, že jí zahrát nedokáže a že její výkon bude nejen špatný, ale i směšný. Osobně jsem zkrátka přesvědčený o tom, že Jessica dokáže zahrát maximálně role jako měla v Sin City nebo Into the Blue. Kroucení zadkem jí jde podle mého názoru líp než emoce :) No a ty si to zkrátka nemyslíš. Navrhuju se na tuhle debatu vykašlat, protože už začínáme psát pořád dokola to samý a výsledek je v nedohlednu. Já mám na starost důležitější věci a předpokládám že ty taky. A vůbec všichni.
Whill
0 0
reagovat
Mr. Hlad: Ano, já myslím, že dokáže zahrát slepou dívku. Nevím proč by nemohla - podívej se třeba na The Sleeping Dictionary, na DA... je to zahrané špatně? Já s ní nedělám nej herečku na světě, jak si mě tady kde kdo snaží někam "zařadit". Skoro to vypadá, jako by Albu šlo buď milovat nebo nenávidět. Já ji dokáži hodnotit jak kladně, tak záporně. Poslední film - Good Luck Chuck, byl škvár o tom není sporu. Dopadlo to tak jak to dopadlo už kvůli toho, co je ten film zač. Pro mě měla Alba nejhorší výkony ve FF, tyto filmy jsem nijak nemusel.

Gorecki: To, že jsem se vyjádřil u tématu, který mne zajímá, snad není nepochopitelné. A kde je vlastně problém... v tom, že jsem ten svůj odlišný postoj zde sdělil? To si snad jen děláš srandu. Nebo snad je problém v tom, že jsem svůj názor vyjádřil ostře? Když autor bere napadání jiné osoby "jen tak z legrace", proč by potom nemohl vzít stejně útoky na svou osobu? Na obranu Civala musím napsat, že on to tak i vzal .. ale ty tady teď cítíš nějakou potřebu stavět mne do pozice toho, kdo tady na někoho začal útočit, a tak to tedy není.

Cival: Ty se moc snažit nemusíš, to je fakt ;)

imf: Když to berete všichni s takovým nadhledem, zůstává mi záhadou, proč je tady ta hromada příspěvků, které se mne mimo jiné snaží jaksi podivně zdiskreditovat. Možná jsem udělal chybu, když jsem se pokoušel o diskusi. Nemám problém brát to s nadhledem, ale pročpak jsem nesmyslně napadán jakousi "obrannou gardou"... co bráníte? ;):D

Fluke: Rád jsem přispěl k všeobecnému pobavení, aspoň se nenudíme, ne? ;)
p.s.: druhý omyl v souvislosti s Charlotte :) ..tímto se ji omlouvám
69315
Mr. Hlad: Ano, já myslím, že dokáže zahrát slepou dívku. Nevím proč by nemohla - podívej se třeba na The Sleeping Dictionary, na DA... je to zahrané špatně? Já s ní nedělám nej herečku na světě, jak si mě tady kde kdo snaží někam "zařadit". Skoro to vypadá, jako by Albu šlo buď milovat nebo nenávidět. Já ji dokáži hodnotit jak kladně, tak záporně. Poslední film - Good Luck Chuck, byl škvár o tom není sporu. Dopadlo to tak jak to dopadlo už kvůli toho, co je ten film zač. Pro mě měla Alba nejhorší výkony ve FF, tyto filmy jsem nijak nemusel. Gorecki: To, že jsem se vyjádřil u tématu, který mne zajímá, snad není nepochopitelné. A kde je vlastně problém... v tom, že jsem ten svůj odlišný postoj zde sdělil? To si snad jen děláš srandu. Nebo snad je problém v tom, že jsem svůj názor vyjádřil ostře? Když autor bere napadání jiné osoby "jen tak z legrace", proč by potom nemohl vzít stejně útoky na svou osobu? Na obranu Civala musím napsat, že on to tak i vzal .. ale ty tady teď cítíš nějakou potřebu stavět mne do pozice toho, kdo tady na někoho začal útočit, a tak to tedy není. Cival: Ty se moc snažit nemusíš, to je fakt *;)* imf: Když to berete všichni s takovým nadhledem, zůstává mi záhadou, proč je tady ta hromada příspěvků, které se mne mimo jiné snaží jaksi podivně zdiskreditovat. Možná jsem udělal chybu, když jsem se pokoušel o diskusi. Nemám problém brát to s nadhledem, ale pročpak jsem nesmyslně napadán jakousi "obrannou gardou"... co bráníte? ;)*:D* Fluke: Rád jsem přispěl k všeobecnému pobavení, aspoň se nenudíme, ne? *;)* p.s.: druhý omyl v souvislosti s Charlotte *:)* ..tímto se ji omlouvám
0 0
reagovat

Gorecki

Můžu se tě na něco slušně zeptat? Proč dokola žvaníš o tom, že je pro něj herečka, pro kterou má slabost nebo podobny plky?....do háje, vždyt on nic takovýho neřek, jen byl nespokojenej se způsobem napsání článku, což už tady několikrát bylo (viz. Newell? Never!) a to že je to jeho problém...jo, to možná je...tak proč se k němu vyjadřuješ? Já už některý podobný články neřešim...taky mi chvíli trvalo než sem si zvyknul, teď už se jim jen směju. Závěrem bych chtěl říct Goreckimu že jeho vlezdozadelství je směšnější než celá tahle diskuze...:+
69314
Můžu se tě na něco slušně zeptat? Proč dokola žvaníš o tom, že je pro něj herečka, pro kterou má slabost nebo podobny plky?....do háje, vždyt on nic takovýho neřek, jen byl nespokojenej se způsobem napsání článku, což už tady několikrát bylo (viz. Newell? Never!) a to že je to jeho problém...jo, to možná je...tak proč se k němu vyjadřuješ? Já už některý podobný články neřešim...taky mi chvíli trvalo než sem si zvyknul, teď už se jim jen směju. Závěrem bych chtěl říct Goreckimu že jeho vlezdozadelství je směšnější než celá tahle diskuze...*:+*
Gorecki
0 0
reagovat
Já už nemůžu, nechte toho:D:D:D, si odskočím na oběd a tady tohle, už z toho normálně brečím smíchy:D:+ Poslední dobou tyhle vtipný diskuze, kdy přijde někdo zvenčí snad i patří8):D

Whill
Poznámka na konec Charlotte šla do školy, neposílala tam tebe;)

Cival
Tož, abys už začal platit žold:)
69313
Já už nemůžu, nechte toho*:D**:D**:D*, si odskočím na oběd a tady tohle, už z toho normálně brečím smíchy*:D**:+* Poslední dobou tyhle vtipný diskuze, kdy přijde někdo zvenčí snad i patří*8)**:D* [b]Whill[/b] Poznámka na konec Charlotte šla do školy, neposílala tam tebe*;)* [b]Cival[/b] Tož, abys už začal platit žold*:)*
0 0
reagovat
Civalova obranna garda v plne zbroji :D
69312
Civalova obranna garda v plne zbroji *:D*
0 0
reagovat

Whil

Proste teba sa dotklo ze niekto pise "urazlivo a utocne" o jednej konkretnej americkej herecke na ktoru mas slabost. Ak by ti to vadilo obecne, preco si sa ozval az teraz? Dovodov na taku reakciu si mal doteraz pozehnane. Moze ti Civalov clanok pripadat nemiestny, alebo nevkusny, ale to je tak vsetko, je to iba TVOJ problem ze si to beries z nejakeho zahadneho dovodu osobne.

To, ze je to pre teba dovodom na osobny utok na autora clanku a autorov tohto webu obecne ako nejaka zvratena forma kritiky, je iba prejavom tvojej nezrelosti. Geez:-
69311
Proste teba sa dotklo ze niekto pise "urazlivo a utocne" o jednej konkretnej americkej herecke na ktoru mas slabost. Ak by ti to vadilo obecne, preco si sa ozval az teraz? Dovodov na taku reakciu si mal doteraz pozehnane. Moze ti Civalov clanok pripadat nemiestny, alebo nevkusny, ale to je tak vsetko, je to iba TVOJ problem ze si to beries z nejakeho zahadneho dovodu osobne. To, ze je to pre teba dovodom na osobny utok na autora clanku a autorov tohto webu obecne ako nejaka zvratena forma kritiky, je iba prejavom tvojej nezrelosti. Geez*:-*
Whil
0 0
reagovat
Rozdil je jednoznacne v tom, ze my z toho mame legraci... z Jessicy, z Oka, z traileru, z tehle diskuze, kdezto ty to beres smrtelne vazne. :)
69310
Rozdil je jednoznacne v tom, ze my z toho mame legraci... z Jessicy, z Oka, z traileru, z tehle diskuze, kdezto ty to beres smrtelne vazne. :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se