Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Hellraiser: Trailer

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: Barv666
Není vůbec zač, jsem rád že se film líbí :+
841973
Není vůbec zač, jsem rád že se film líbí *:+*
841833
1 0
reagovat
reaguje na: fr3ak
Dík za doporučení, až překvapivě dobrý film.
841833
Dík za doporučení, až překvapivě dobrý film.
841625
2 -1
reagují: fr3ak
reagovat
Možno by mohol niekto skúsiť aj remake alebo sequel Event Horizon? To je jediný film, ktorému sa pre mňa dosť silno podarilo navodiť dojem či pocit pekla. Tých pár krátkych scén pekla z toho filmu + Pinhead je prvé čo sa mi vybaví keď čítam/počujem "Hellraiser" a mám pred touto predstavou taký solídny rešpekt, že Hellraisera som si nikdy nepustil. :D
841800
Možno by mohol niekto skúsiť aj remake alebo sequel Event Horizon? To je jediný film, ktorému sa pre mňa dosť silno podarilo navodiť dojem či pocit pekla. Tých pár krátkych scén pekla z toho filmu + Pinhead je prvé čo sa mi vybaví keď čítam/počujem "Hellraiser" a mám pred touto predstavou taký solídny rešpekt, že Hellraisera som si nikdy nepustil. *:D*
3 0
reagovat
I ten úplně poslední mi fakt jako odpad nepřipadal, i když taky nebyl obecně přijat moc vřele. Pravda, tahle série má spoustu pozoruhodnejch zastávek :) a svym způsobem mě bavil svou blbostí i ten díl, kde se ukázal ještě neznámej Henry Cavill. Samotný peklo pak Pinhead objevil až tady. Nicméně, oproti ostatním svým horor kolegům, mi tenhle svět nepřišel ještě tak vyčpelej a vyčerpanej (zdravím Leatherface z Netflixu), tak snad tohle klapne.
841674
I ten úplně poslední mi fakt jako odpad nepřipadal, i když taky nebyl obecně přijat moc vřele. Pravda, tahle série má spoustu pozoruhodnejch zastávek :) a svym způsobem mě bavil svou blbostí i ten díl, kde se ukázal ještě neznámej Henry Cavill. Samotný peklo pak Pinhead objevil až [url=https://www.csfd.cz/film/285021-hellraiser-revelations/prehled/]tady[/url]. Nicméně, oproti ostatním svým horor kolegům, mi tenhle svět nepřišel ještě tak vyčpelej a vyčerpanej (zdravím Leatherface z Netflixu), tak snad tohle klapne.
2 0
reagovat
Já ani přesně nevím jaké díly jsem (jedničku jistě) viděl, ale měl jsem z toho vždycky hrozně nepříjemné pocity, což asi je u něčeho takového pochvala... ale nebylo to zrovna takové to příjemné horrorové mrazení, vlastně dost čiré znechucení a hrůza... což je vlastně u něčeho takového asi pochvala ještě víc :D ... no a tady to nějak cítím taky, takže snad OK?
841662
Já ani přesně nevím jaké díly jsem (jedničku jistě) viděl, ale měl jsem z toho vždycky hrozně nepříjemné pocity, což asi je u něčeho takového pochvala... ale nebylo to zrovna takové to příjemné horrorové mrazení, vlastně dost čiré znechucení a hrůza... což je vlastně u něčeho takového asi pochvala ještě víc *:D* ... no a tady to nějak cítím taky, takže snad OK?
2 -1
reagovat
reaguje na: fr3ak
To je ten díl, co se trochu zápletkou podobá Angel Heart? Ten jsem před mnoha lety myslím zaznamenal, že prý dopadl docela dobře (na to, že jde o straight to video kdoví kolikátý díl), ale tím to u mně tehdy i skončilo. Až teď jsem ale zjistil, že jej dělal Derrickson a je to jediný jeho film, který nemám nakoukán, což mění situaci:D, takže ok, jdu do toho a díky za tip:+.
841647
To je ten díl, co se trochu zápletkou podobá [spoiler]Angel Heart[/spoiler]? Ten jsem před mnoha lety myslím zaznamenal, že prý dopadl docela dobře (na to, že jde o straight to video kdoví kolikátý díl), ale tím to u mně tehdy i skončilo. Až teď jsem ale zjistil, že jej dělal Derrickson a je to jediný jeho film, který nemám nakoukán, což mění situaci*:D*, takže ok, jdu do toho a díky za tip*:+*.
841625
2 0
reagovat
Jo to je fajn.
Měl jsem za to, že kolem nového dílu se motal Derrickson.

A taky jsem měl vždy za to, že je to peklo, ne jen jiná dimenze.
841645
Jo to je fajn. Měl jsem za to, že kolem nového dílu se motal Derrickson. A taky jsem měl vždy za to, že je to peklo, ne jen jiná dimenze.
2 0
reagovat
Vyzerá to nečakane výborne! :+
841640
Vyzerá to nečakane výborne! *:+*
4 -1
reagovat
To vypadá dost dobře!:)
841637
To vypadá dost dobře!*:)*
2 0
reagovat
Tak režisér Inferna uměl už od začátku. Těším se na nový film. Připomenu si to prvním a druhým dílem.
841632
Tak režisér Inferna uměl už od začátku. Těším se na nový film. Připomenu si to prvním a druhým dílem.
2 0
reagovat
reaguje na: fr3ak
Jj souhlas, Inferno je pecka a Craig Sheffer zazářil i v Nightbreed, což je mimochodem taky od Barkera :+:+
841628
Jj souhlas, Inferno je pecka a Craig Sheffer zazářil i v Nightbreed, což je mimochodem taky od Barkera *:+**:+*
841625
3 0
reagovat
reaguje na: Polux
A to byla chyba. Doporučuju se mrknou na Hellraiser Inferno. Paradoxně první film ze série co se dostal jen na video, patří mezi ty nejlepší. Není to postavený na Cenobitech (scénář původně ani neměl mít nic s Hellraiserem společnýho), nijak se tam s nima neplýtvá a je to sakra dobře. Tenhle díl mám možná i nejradši. Je správně špinavej, hlavní postava je dost křivej policajt a má to fakt super atmosféru. Za sebe doporučuju.
841625
A to byla chyba. Doporučuju se mrknou na [url=https://www.csfd.cz/film/32972-hellraiser-inferno/recenze/]Hellraiser Inferno[/url]. Paradoxně první film ze série co se dostal jen na video, patří mezi ty nejlepší. Není to postavený na Cenobitech (scénář původně ani neměl mít nic s Hellraiserem společnýho), nijak se tam s nima neplýtvá a je to sakra dobře. Tenhle díl mám možná i nejradši. Je správně špinavej, hlavní postava je dost křivej policajt a má to fakt super atmosféru. Za sebe doporučuju.
841619
6 0
reagují: Barv666, Polux, Gacy
reagovat
S touhle frančízou jsem skončil u trojky (tuším poslední díl, co šel u nás do kin), na další filmy jsem už neměl odvahu, ale tohle vypadá hodně nadějně. Když už reboot, tak je dobře, že se na tom podílí přímo Barker a vyfasovalo to eRko, plus je fajn po letech zase jednou vidět oblíbeného doktora z E.R. (který vypadá furt stejně:D). Jen je trochu škoda, že se nenašla alespoň nějaká rolička pro Bradleyho. 
841619
S touhle frančízou jsem skončil u trojky (tuším poslední díl, co šel u nás do kin), na další filmy jsem už neměl odvahu, ale tohle vypadá hodně nadějně. Když už reboot, tak je dobře, že se na tom podílí přímo Barker a vyfasovalo to eRko, plus je fajn po letech zase jednou vidět oblíbeného doktora z E.R. (který vypadá furt stejně*:D*). Jen je trochu škoda, že se nenašla alespoň nějaká rolička pro Bradleyho. 
2 0
reagují: fr3ak
reagovat
reaguje na: Milosh
Tvl, to je fakt borec, fuuuck. NICK fakt asi odpovídá xD.
841615
Tvl, to je fakt borec, fuuuck. NICK fakt asi odpovídá xD.
841564
1 -4
reagovat
Vypadá to moc dobře... ohledně změny pohlaví Pinheada... já s tím nemám vůbec problém, design je super, hlas taky, jen fakt, že Jamie Clayton je trans, potenciální hatery možná trochu zacyklí :D
841608
Vypadá to moc dobře... ohledně změny pohlaví Pinheada... já s tím nemám vůbec problém, design je super, hlas taky, jen fakt, že Jamie Clayton je trans, potenciální hatery možná trochu zacyklí *:D*
6 0
reagovat
Moc fajn na moje prekvapenie :+ A bude tam Goran posledný film čo si s ním vybavujem je Elektra a jako najlepšia spomienka to není :D
841605
Moc fajn na moje prekvapenie *:+* A bude tam [i]Goran[/i] posledný film čo si s ním vybavujem je [b]Elektra [/b]a jako najlepšia spomienka to není *:D*
2 0
reagovat
Na Pinheadce není nic ženského, včetně hlasu. Takže tady mi nějaká změna pohlaví (kdoví, co tam měl před tím) nevadí.
Po těch céčkách před tím, to vypadá dobře. 
Ale stejně mi přijde, že se to celé odehrává někde v katakombách na Žižkově hradě.
Jméno režiséra budí naději.
841591
Na Pinheadce není nic ženského, včetně hlasu. Takže tady mi nějaká změna pohlaví (kdoví, co tam měl před tím) nevadí. Po těch céčkách před tím, to vypadá dobře.  Ale stejně mi přijde, že se to celé odehrává někde v katakombách na Žižkově hradě. Jméno režiséra budí naději.
3 0
reagovat
reaguje na: Shushika
Ero-horror beru :+
841589
Ero-horror beru *:+*
841561
1 -2
reagovat
Vypadá to slušně, těšim se. Po Prey to doufám bude další slušný zářez jak pro Hulu, tak pro fanoušky.
841584
Vypadá to slušně, těšim se. Po Prey to doufám bude další slušný zářez jak pro Hulu, tak pro fanoušky.
3 -1
reagovat
Vyzerá to fajn, akurát len som sa tešil na regulerny remake, toto vyzerá ako ďalšie "pokračovanie" série (nemyslené ako výčitka). Chápem však, že natočiť dnes niečo ako prvý Hellraiser je prakticky nemožné, takže beriem, stále lepšie než ďalší Judgement alebo Revelation. :+
841583
Vyzerá to fajn, akurát len som sa tešil na regulerny remake, toto vyzerá ako ďalšie "pokračovanie" série (nemyslené ako výčitka). Chápem však, že natočiť dnes niečo ako prvý Hellraiser je prakticky nemožné, takže beriem, stále lepšie než ďalší Judgement alebo Revelation. *:+*
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se