Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Predátor: Kořist: Recenze

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek
reaguje na: Barv666
Ked ho hodis predatorovi pod masku do oci, tak ano:))
836891
Ked ho hodis predatorovi pod masku do oci, tak ano*:))*
836888
2 -1
reagovat
reaguje na: Incitatus
:+:D
836890
*:+**:D*
836887
2 -1
reagovat
BTW bláto - někdo tu věří, když už řešíte realističnost, že opatlat se blátem oklame termovizi?
836888
BTW bláto - někdo tu věří, když už řešíte realističnost, že opatlat se blátem oklame termovizi?
10 -3
reagují: Incitatus, Cobretti
reagovat
reaguje na: Cobretti
Pokud vím tak predatora zabila,takže jestli to bereš takhle, tak to skončilo stejně bláto za to nemůže.
836887
Pokud vím tak predatora [spoiler]zabila,[/spoiler][spoiler], [/spoiler]takže jestli to bereš takhle, tak to skončilo [spoiler]stejně [/spoiler]a [spoiler]bláto [/spoiler]za to nemůže.
836885
3 -3
reagují: Cobretti
reagovat
To je právě ten odkaz, sprosté kopírování by bylo, kdyby to udělala přesně tak, jak to bylo v jedničce. :+
836886
To je právě ten odkaz, sprosté kopírování by bylo, kdyby to udělala přesně tak, jak to bylo v jedničce. *:+*
5 0
reagovat
Poslednych par prispevkov mi neda nevyjadrit sa: Keby sa namazala blatom a tak by to bola jednotka este raz a znovu a to by len bola zufalost!!! Naco by komu boli dva rovnake konce?:-
836885
Poslednych par prispevkov mi neda nevyjadrit sa: Keby sa namazala blatom a tak by to bola jednotka este raz a znovu a to by len bola zufalost!!! Naco by komu boli dva rovnake konce?*:-*
5 0
reagují: Incitatus
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Ano vím a myslel jsem na to při teď při psaní, ale podívej na moji ikonku :D
836884
Ano vím a myslel jsem na to při teď při psaní, ale podívej na moji ikonku *:D*
836883
2 -4
reagovat
reaguje na: Codename.Onyx
Víš, jak jsme si pár dní zpátky psali? 

Tak to bylo přesně o tomhle ;)
836883
Víš, jak jsme si pár dní zpátky psali?  Tak to bylo přesně o tomhle ;)
836881
10 -1
reagují: P.Kratky, Codename.Onyx
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
1. to není odkaz, jen sprosté kopírování a parazitování na skvělých scénách z předešlých filmů viz Terminator Gecosi a další..
2. Obecně jsme v lese, Predator chodí výhradně po stromech, tak je potřeba ho připravit na to, že ho zpomalí bláto v zemi, tady šlo vymyslet tolik věcí skrze ty stromy jak ho dostat..
3. Jo neudělá, protože zjistila, že tento Predator je retardovaný a přesně jak píše Incitatus.. ten blb nemá helmu a vystřelí tak, že se zabije, to je jak nějaká nablblá samodestrukční fatalita z Mortala... a nebo to zase měl být "odkaz" na jedničku? Jakože místo atomovky se takto oddělal schválně sám? :D

Já myslím, že by jste si tu někteří měli dnes večer znovu pustit Predatora a až pak sem něco psát..
836881
1. to není odkaz, jen sprosté kopírování a parazitování na skvělých scénách z předešlých filmů viz Terminator Gecosi a další.. 2. Obecně jsme v lese, Predator chodí výhradně po stromech, tak je potřeba ho připravit na to, že ho zpomalí bláto v zemi, tady šlo vymyslet tolik věcí skrze ty stromy jak ho dostat.. 3. Jo neudělá, protože zjistila, že tento Predator je retardovaný a přesně jak píše Incitatus.. ten blb nemá helmu a vystřelí tak, že se zabije, to je jak nějaká nablblá samodestrukční fatalita z Mortala... a nebo to zase měl být "odkaz" na jedničku? Jakože místo atomovky se takto oddělal schválně sám? *:D* Já myslím, že by jste si tu někteří měli dnes večer znovu pustit Predatora a až pak sem něco psát..
836878
3 -11
reagují: Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Jo vlastně, ale na to bych radši vážně zapomněl, protože to celý bylo tak nepravděpodobný, že..... na to nechci myslet, protože ten film se mi jinak opravdu líbí a sráží to pro mě o bod. 
A kdyby jí nechal být, zatímco by byla pomazaná blátem, bylo by to lepší, než když to musela křečovitě dělat skrz toho Francouze. Když už, mohl to být ten indián na začátku. 

836879
[spoiler]Jo vlastně, ale na to bych radši vážně zapomněl, protože to celý bylo tak nepravděpodobný, že..... na to nechci myslet, [/spoiler]protože ten film se mi jinak opravdu líbí a sráží to pro mě o bod. [spoiler] A kdyby jí nechal být, zatímco by byla pomazaná blátem, bylo by to lepší, než když to musela křečovitě dělat skrz toho Francouze. Když už, mohl to být ten indián na začátku.  [/spoiler]
836878
1 -1
reagovat
reaguje na: Incitatus
Ta scéna měla podle mě tři důvody

1) odkaz na jedničku pro fanoušky
2) Naru zjistí, že se boří do bláta a pak toho využije, aby zpomalila Predátora a naštelovala si ho na poslední úder
3) teasování, že to udělá jako Arnie a ona to just neudělá, protože by byla nuda, kdyby to bylo stejné. Navíc ona ani nevěděla, že by to k něčemu vedlo
836878
Ta scéna měla podle mě tři důvody [spoiler]1) odkaz na jedničku pro fanoušky 2) Naru zjistí, že se boří do bláta a pak toho využije, aby zpomalila Predátora a naštelovala si ho na poslední úder 3) teasování, že to udělá jako Arnie a ona to just neudělá, protože by byla nuda, kdyby to bylo stejné. Navíc ona ani nevěděla, že by to k něčemu vedlo[/spoiler]
836877
10 0
reagovat
reaguje na: Incitatus
Mnohem jednodušší by bylo, kdyby se prostě pomazala blátem. Měla by díky tomu přirozenější možnost, jak zjistit predátorovu slabinu. Takhle vlastně celá ta scéna v bažině ztratila účel, pokud jsem to dobře pochopil (že by přetáčky nebo změny ve scénáři?)
836877
[spoiler]Mnohem jednodušší by bylo, kdyby se prostě pomazala blátem. Měla by díky tomu přirozenější možnost, jak zjistit predátorovu slabinu. Takhle vlastně celá ta scéna v bažině ztratila účel, pokud jsem to dobře pochopil (že by přetáčky nebo změny ve scénáři?)[/spoiler]
836875
1 -1
reagují: Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: do_Od
Kde se o něm tak píše? 
Rozhodně mu ale podle průměrných hodnocení šlape na paty. Nemyslím si ale, že ho ve výsledku překoná. To by musel začít na vyšších číslech. 
836876
Kde se o něm tak píše?  Rozhodně mu ale podle průměrných hodnocení šlape na paty. Nemyslím si ale, že ho ve výsledku překoná. To by musel začít na vyšších číslech. 
836825
2 -1
reagovat

7/10

Film dobrý, ale mohlo to být lepší. Přišlo mi, že Naru měla z prdele kliku a vše jí vyšlo na poslední moment.  To mi u předchozích hlavních hrdinů nepřišlo, i když samozřejmě taky měli neuvěřitelné štěstí jen ne tak očividné. 

A ta finální rána byla vyloženě trapná. To jako fakt ne. Šance, že by se naskytla taková příležitost byla mizivá a to do prdele predator nevěděl, že nemá helmu? A pokud jo, proč vůbec střílel, když by věděl, že to poletí někam do prdele, když tu helmu neměl? A nebo, proč to od té helmy nějak neodpojil?
Může mi tohle někdo vysvětlit? 

Ale vyvražďovačka to byla tak pěkná, že mi ani nevadí stupidní chování francouzů, což bylo z části asi i účelem , jen mi přišlo, že z některých momentů šlo vytáhnout mnohem víc smrt bratra a taky jsem čekal, že ti Francouzi budou mít větší roli. Ale to mi nevadí. Ono ta stopáž k tomu ani nedala prostor.

A ještě jedna zásadní věc, co mě srala. Ta její zázračná medicína, pokud by jí to vážně snížilo teplotu o tolik stupňů, nemělo by to omezit její bojeschopnost?

Natočené je to ale pěkně, akce nadprůměrná a hlavní hrdinka sympatická, jen bych ocenil, kdyby z ní scénář udělal někoho, kdo se tolik nespoléhá na štěstí.

Ta finální rána tomu prostě sráží hodnocení
nebo pro ni má někdo vysvětlení?

836875
Film dobrý, ale mohlo to být lepší. Přišlo mi, že Naru měla [spoiler]z prdele kliku [/spoiler]a vše [spoiler]jí vyšlo na poslední moment.  [/spoiler]To mi u předchozích [spoiler]hlavních hrdinů [/spoiler]nepřišlo, i když samozřejmě taky měli [spoiler]neuvěřitelné štěstí[/spoiler][spoiler] [/spoiler]jen ne tak očividné.  [spoiler] [/spoiler]A ta [spoiler]finální rána [/spoiler]byla vyloženě trapná. To jako fakt ne. Šance, že by se naskytla taková příležitost byla mizivá a to [spoiler]do prdele predator nevěděl, že nemá helmu? A pokud jo, proč vůbec střílel, když by věděl, že to poletí někam do prdele, když tu helmu neměl? A nebo, proč to od té helmy nějak neodpojil? [/spoiler]Může mi tohle někdo vysvětlit?  Ale vyvražďovačka to byla tak pěkná, [spoiler]že mi ani nevadí stupidní chování francouzů, což bylo z části asi i účelem[/spoiler] , jen mi přišlo, že z některých momentů šlo vytáhnout mnohem víc [spoiler]smrt bratra [/spoiler]a taky jsem čekal, že ti [spoiler]Francouzi [/spoiler][spoiler]budou mít větší roli. [/spoiler]Ale to mi nevadí. Ono ta stopáž k tomu ani nedala prostor. A ještě jedna zásadní věc, co mě srala. [spoiler]Ta její zázračná medicína, pokud by jí to vážně snížilo teplotu o tolik stupňů, nemělo by to omezit její bojeschopnost? [/spoiler]Natočené je to ale pěkně, akce nadprůměrná a hlavní hrdinka sympatická, jen bych ocenil, kdyby z ní scénář udělal někoho, [spoiler]kdo se tolik nespoléhá na štěstí. Ta finální rána tomu prostě sráží hodnocení [/spoiler]nebo pro ni má někdo vysvětlení?[spoiler] [/spoiler]
7/10
4 -1
reagují: Incitatus
reagovat
reaguje na: do_Od
Jako jasný, že budu ta potrefená husa, ale rád tu oběť podstoupím.
Uvědom si, že uživatelé, kteří tu generují příspěvky, jsou ti, kteří generují kliky. Ergo, generují výdělky;) Když to zjednoduším. Ne, že by z monetizace toho bylo nějak hafo.
Péťa s Matějem by ti mohli říct.
To neznamená, že máš negaci lidí tolerovat, ale neměl bys ji spatra korigovat;)
Je to jen film a my diskutejeme o formální stránce. Tohle je web, který nikoho v globáním měřítku - bez emocí - nezajímá. Prostě kecáme. Já osobně jsem rád za tyhle flejmy. Jen tímhle způsobem se obrušují hrany mysli. Člověk se toho dost dozví o ostatních i o sobě, když není zabedněnej. Tak nebuď jízlivej, pls.
836873
Jako jasný, že budu ta potrefená husa, ale rád tu oběť podstoupím. Uvědom si, že uživatelé, kteří tu generují příspěvky, jsou ti, kteří generují kliky. Ergo, generují výdělky;) Když to zjednoduším. Ne, že by z monetizace toho bylo nějak hafo. Péťa s Matějem by ti mohli říct. To neznamená, že máš negaci lidí tolerovat, ale neměl bys ji spatra korigovat;) Je to jen film a my diskutejeme o formální stránce. Tohle je web, který nikoho v globáním měřítku - bez emocí - nezajímá. Prostě kecáme. Já osobně jsem rád za tyhle flejmy. Jen tímhle způsobem se obrušují hrany mysli. Člověk se toho dost dozví o ostatních i o sobě, když není zabedněnej. Tak nebuď jízlivej, pls.
836825
7 -3
reagovat
reaguje na: Codename.Onyx
A potom tam mas ganstrov  zo scary movie, nasratu babicku, vesmirnu lod vo vytahu , hromadu vaty... akoze ja mam ten film rad. Ale netreba si zamienat nostalgiu s kvalitou
836860
A potom tam mas ganstrov  zo scary movie, nasratu babicku, vesmirnu lod vo vytahu , hromadu vaty... akoze ja mam ten film rad. Ale netreba si zamienat nostalgiu s kvalitou
836858
11 -2
reagovat
reaguje na: pepo
Hned v první scéně s kolumbijcema se ti v tom baráku Predator (skutečný, ne ten retardovaný z lesa) představí takovým způsobem (a to tam nic nevidíš), že si celé Prey může nechat zdát ... a tak můžeme pokračovat .. od perfektní atmosféry, špinavosti, kamery, hudby, příběhu až nevím po co.. postav je tam hromada a každá má svůj účel, a jak nastoupí Paxton a Busey.., scény v mrazírně, střechy, metro, ulička .. tady se fakt čokl chodící po lese nechytá :D

Mimochodem mně až nedávno došlo, že hláška "jak se do lesa volá..." je dost možná pomrknutí na jedničku :)
836858
Hned v první scéně s kolumbijcema se ti v tom baráku Predator (skutečný, ne ten retardovaný z lesa) představí takovým způsobem (a to tam nic nevidíš), že si celé Prey může nechat zdát ... a tak můžeme pokračovat .. od perfektní atmosféry, špinavosti, kamery, hudby, příběhu až nevím po co.. postav je tam hromada a každá má svůj účel, a jak nastoupí Paxton a Busey.., scény v mrazírně, střechy, metro, ulička .. tady se fakt čokl chodící po lese nechytá *:D* Mimochodem mně až nedávno došlo, že hláška "jak se do lesa volá..." je dost možná pomrknutí na jedničku :)
836850
3 -7
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: Codename.Onyx
ja som to miloval v čase premiéry (bol to prvý neprístupný film, ktorý som videl v kine bez doprovodu), ale nedávno som to dosť pretrpel. Je to na úrovni Prey. Pekné sedmičky obe
836850
ja som to miloval v čase premiéry (bol to prvý neprístupný film, ktorý som videl v kine bez doprovodu), ale nedávno som to dosť pretrpel. Je to na úrovni Prey. Pekné sedmičky obe
836847
9 -3
reagují: Codename.Onyx
reagovat
reaguje na: pepo
Však jasně, to ještě byla doba, kdy lidi měli nároky, přestože dvojka je perfektní, tak tenkrát to nestačilo. A podívej kam jsme se to dopracovali. A proto se taky teď zpětně dvojka doceňuje :+ Přiznám se, že i já byl z dvojky zklamaný napoprve, ale když jsem ji nedávno viděl zhruba po šesté, tak 9/10 jak vyšitých extra v kontextu sraček co přišly poto.
836847
Však jasně, to ještě byla doba, kdy lidi měli nároky, přestože dvojka je perfektní, tak tenkrát to nestačilo. A podívej kam jsme se to dopracovali. A proto se taky teď zpětně dvojka doceňuje *:+* Přiznám se, že i já byl z dvojky zklamaný napoprve, ale když jsem ji nedávno viděl zhruba po šesté, tak 9/10 jak vyšitých extra v kontextu sraček co přišly poto.
836842
2 -12
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: Codename.Onyx
nechcem ti pokaziť radosť, ale dobové recenzie a prijatie dvojky boli peklo pekelné:D
836842
nechcem ti pokaziť radosť, ale dobové recenzie a prijatie dvojky boli peklo pekelné*:D*
836841
11 -1
reagují: Codename.Onyx
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se