Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Arvéd: Trailer

příspěvky 1 - 8 Napsat příspěvek
Počkám si na recenze a pak se rozhodnu. Na českých filmech mi vadí kamera a nasvícení, které vypadá hrozně moc uměle a nevěrohodně. Je to jako herci, kteří jsou doklíčovaní do kulis. 

A jen pro legraci - ze začátku to skoro vypadalo jako démonický klip od Midi Lidi. 
831396
Počkám si na recenze a pak se rozhodnu. Na českých filmech mi vadí kamera a nasvícení, které vypadá hrozně moc uměle a nevěrohodně. Je to jako herci, kteří jsou doklíčovaní do kulis.  A jen pro legraci - ze začátku to skoro vypadalo jako démonický klip od Midi Lidi. 
2 0
reagovat
Ty jo, ten herec je vážně Arvéd. Svědectví o jeho posledních dnech z Mírova jsou vážně děsivá, a ne pro to, že si sám na cele provedl obřízku, a prý na něco nehmotného a mystického nás převyšující uvěřili i ti nejotrlejší a nejateističtější tehdejší stalinističtí bachaři, někteří čerstvě povýšení s Fučíkovým odznakem. Arvéd je sice jedna z nejdůležitějších postav českého hermetismu, o kterýž jsem se kdysi okrajově zajímal, ale spíše v tom negativním slova smyslu, jakýsi nacistický temný mág, velmi obávaný u českého odboje a zejména mezi židy, po jejichž tajemstvích mocně pásl. A když tak vidím ten trailer, bylo by dobře, aby se širší společnost dozvěděl o osobnostech hermetického spolku Universelia stojících na té správné vlastenecké straně, jež za to bohužel zaplatily životem, jako Jan Kefer, Petr Pavel Kohout, můj oblíbený literát Ladislav Klíma či novodobý obnovitel tradice Universalie pan profesor Nakonečný. :+
831329
Ty jo, ten herec je vážně Arvéd. Svědectví o jeho posledních dnech z Mírova jsou vážně děsivá, a ne pro to, že si sám na cele provedl obřízku, a prý na něco nehmotného a mystického nás převyšující uvěřili i ti nejotrlejší a nejateističtější tehdejší stalinističtí bachaři, někteří čerstvě povýšení s Fučíkovým odznakem. Arvéd je sice jedna z nejdůležitějších postav českého hermetismu, o kterýž jsem se kdysi okrajově zajímal, ale spíše v tom negativním slova smyslu, jakýsi nacistický temný mág, velmi obávaný u českého odboje a zejména mezi židy, po jejichž tajemstvích mocně pásl. A když tak vidím ten trailer, bylo by dobře, aby se širší společnost dozvěděl o osobnostech hermetického spolku Universelia stojících na té správné vlastenecké straně, jež za to bohužel zaplatily životem, jako Jan Kefer, Petr Pavel Kohout, můj oblíbený literát Ladislav Klíma či novodobý obnovitel tradice Universalie pan profesor Nakonečný. *:+*
1 -4
reagovat
Tak toto vyzerá neuveriteľne pôsobivo :O. Chcem vidieť.
831310
Tak toto vyzerá neuveriteľne pôsobivo :O. Chcem vidieť.
3 0
reagovat
Vůbec netuším o co jde, ale chci to vidět. Minimálně do prvních recenzí (6/10).
Na naše poměry fakt dobrej trailer. Fakt, že jo.
831308
Vůbec netuším o co jde, ale chci to vidět. Minimálně do prvních recenzí (6/10). Na naše poměry fakt dobrej trailer. Fakt, že jo.
2 0
reagovat
Tak tohle je velice působivé! 
831306
Tak tohle je velice působivé! 
2 0
reagovat
Veľmi solídne a atmosférické na české pomery:+ a určite zaujalo.
831305
Veľmi solídne a atmosférické na české pomery*:+* a určite zaujalo.
3 0
reagovat
Hodne, hodne dobrej trailer. Reziser navic v Okupaci ukazal, ze umi. Drzim palce, at je tohle stejne povedeny. 
Naposled si myslim, ze jsem mel podobny prijemne neprijemny pocity z ceskyho traileru u Hastrmana nebo Ja, Olga Hepnarova.
831303
Hodne, hodne dobrej trailer. Reziser navic v Okupaci ukazal, ze umi. Drzim palce, at je tohle stejne povedeny.  Naposled si myslim, ze jsem mel podobny prijemne neprijemny pocity z ceskyho traileru u Hastrmana nebo Ja, Olga Hepnarova.
3 0
reagovat
Tak naposled jsem se takhle na český film těšil snad po první ukázce Ve stínu.. Za mě působivé jako prase a film o téhle ezo-figurce je skvělej nápad
831300
Tak naposled jsem se takhle na český film těšil snad po první ukázce Ve stínu.. Za mě působivé jako prase a film o téhle ezo-figurce je skvělej nápad
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se