Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Predátor: Kořist: Teaser

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: Jerec
Arniemu se nelíbil přesun z džungle do města, nelíbil se mu původní scénář (z čehož ve filmu zůstala ta postava Buseyho a jeho týmu), nebyl spokojený i s nabízeným platem a v té době celkově moc nefandil pokračováním. Jinak by to dopadlo přesně ve stylu "more of the same":).

Jako neříkám, že představa elitního komanda v čele s Arniem, nahánějícího v ulicích a na střechách L.A. lovícího Predátora ("z lovce se stala kořist":D) by mě nelákala (taková variace na Aliens:)), ale i bez toho je dvojka imho skvělý film a důstojné pokračování. Už jen tím, jak krásně prohloubila celou mytologii o Yautja (jiná výzbroj, jiná výstroj, jiný design City Huntera, kodex cti, kdy nechají ostatní Predátoři Glovera žít a stejně tak City Hunter ozbrojenou, ale těhotnou, Alonso, vtípek s lebkou Vetřelce, atd.). 
828164
Arniemu se nelíbil přesun z džungle do města, nelíbil se mu původní scénář (z čehož ve filmu zůstala ta postava Buseyho a jeho týmu), nebyl spokojený i s nabízeným platem a v té době celkově moc nefandil pokračováním. Jinak by to dopadlo přesně ve stylu "more of the same"*:)*. Jako neříkám, že představa elitního komanda v čele s Arniem, nahánějícího v ulicích a na střechách L.A. lovícího Predátora ("z lovce se stala kořist"*:D*) by mě nelákala (taková variace na Aliens*:)*), ale i bez toho je dvojka imho skvělý film a důstojné pokračování. Už jen tím, jak krásně prohloubila celou mytologii o Yautja (jiná výzbroj, jiná výstroj, jiný design City Huntera, kodex cti, kdy nechají ostatní Predátoři Glovera žít a stejně tak City Hunter ozbrojenou, ale těhotnou, Alonso, vtípek s lebkou Vetřelce, atd.). 
828161
1 0
reagovat
"Nespatříš však oči démonovy, dokud tě sám nenavštíví..."
Dvojka je nesmyslně podceňovaná, podle mě je to perfektní pokračování, jedno z mála, kde na to nešli ve stylu "more of the same", ale obtěžovali se s hledáním nového ksichtu, hrozně mě bavilo, že se to odehrává v lehké budoucnosti (vzhledem k roku výroby) uprostřed války gangů v LA. Arnold mi teda vůbec nechyběl. Scénka s králem Williem je pro mě zlatý fond.
Všechno potom už je jenom menší či větší šrot.
828161
"Nespatříš však oči démonovy, dokud tě sám nenavštíví..." Dvojka je nesmyslně podceňovaná, podle mě je to perfektní pokračování, jedno z mála, kde na to nešli ve stylu "more of the same", ale obtěžovali se s hledáním nového ksichtu, hrozně mě bavilo, že se to odehrává v lehké budoucnosti (vzhledem k roku výroby) uprostřed války gangů v LA. Arnold mi teda vůbec nechyběl. Scénka s králem Williem je pro mě zlatý fond. Všechno potom už je jenom menší či větší šrot.
2 0
reagují: Polux
reagovat
Predator - 10/10+
Predator 2 - 9/10

Vsak nikde neni dane, ze v celem filmu bude jen indianka s Predatorem. Kdovi jak to bude, tak neremcejte a pockejte aspon na trailer, nejlip cely film. Tady aspon jmeno rezisera dava jakous nadeji. Coz se o tom minulem paskvilu nedalo rict, tam bylo jasne, ze to bude kravina, kdyz to tocil Black.
828134
Predator - 10/10+ Predator 2 - 9/10 Vsak nikde neni dane, ze v celem filmu bude jen indianka s Predatorem. Kdovi jak to bude, tak neremcejte a pockejte aspon na trailer, nejlip cely film. Tady aspon jmeno rezisera dava jakous nadeji. Coz se o tom minulem paskvilu nedalo rict, tam bylo jasne, ze to bude kravina, kdyz to tocil Black.
2 -3
reagovat
A co že se od toho vlastně očekává ? :)
Já už jsem to přestal chápat, ale je moc pěkné, že to někdo těch posledních cca 20 let stále zkouší (ala Terminátor) . 
Tj. 1990, 2004 (AvP),2007(AvP2),2010(Predators lze nejspíše ozančit za úspěch) a největší zklamání 4ever od největšího borce 2018.


Pamatuju si takové ty meh názory na Predátora 2 a mnoho lidí to doteď moc nevytahuje, což je další věc co nechápu, protože ve světle všeho výše je tohle naprostá pecka a to co z toho dělá ,,horší" film než jedničku, je maximálně moment překvapení a to že tam nehraje Arnold (jo už jsem si vzpomněl, proč se na to prskalo:D).

Je úplně jedno, že tam je hlavní postava ženská, indiánka..a klidně může být i intersexuální - cílovka jsem já a další vykopávky z roku 83 +/- , tak jen jestli to ví i studio a režisér.
828101
A co že se od toho vlastně očekává ? *:)* Já už jsem to přestal chápat, ale je moc pěkné, že to někdo těch posledních cca 20 let stále zkouší (ala Terminátor) .  Tj. 1990, 2004 (AvP),2007(AvP2),2010(Predators lze nejspíše ozančit za úspěch) a největší zklamání 4ever od největšího borce 2018. Pamatuju si takové ty meh názory na Predátora 2 a mnoho lidí to doteď moc nevytahuje, což je další věc co nechápu, protože ve světle všeho výše je tohle naprostá pecka a to co z toho dělá ,,horší" film než jedničku, je maximálně moment překvapení a to že tam nehraje Arnold (jo už jsem si vzpomněl, proč se na to prskalo*:D*). Je úplně jedno, že tam je hlavní postava ženská, indiánka..a klidně může být i intersexuální - cílovka jsem já a další vykopávky z roku 83 +/- , tak jen jestli to ví i studio a režisér.
4 0
reagovat
Nic od toho nečekám, takže to může jedině překvapit. Ale přijde mi dost nevěrohodný, když v jedničce predádor sejmul elitní komando těch nejvíc madafakerů, a tady proti němu jde mladá (tudíž ,,velmi" zkušená) indiánka se sekyrkou. Podobnej problém mám i s dvojkou, ale tam to nějak překousnu, protože Glover je boží. Ale u tohohle, no nevím, budou ho muset porazit hlavou a to ještě mega vychcaně, pokud ho vůbec zabíjí, protože by predátorovi mohli jen dát pěkně zabrat a ostatní predátoři by usoudili, že na zemi je zábava lovit.  Uvidíme. 
828089
Nic od toho nečekám, takže to může jedině překvapit. Ale přijde mi dost nevěrohodný, když v jedničce predádor sejmul elitní komando těch nejvíc madafakerů, a tady proti němu jde mladá (tudíž ,,velmi" zkušená) indiánka se sekyrkou. Podobnej problém mám i s dvojkou, ale tam to nějak překousnu, protože Glover je boží. Ale u tohohle, no nevím, budou ho muset porazit hlavou a to ještě mega vychcaně, pokud ho vůbec zabíjí, protože by predátorovi mohli jen dát pěkně zabrat a ostatní predátoři by usoudili, že na zemi je zábava lovit.  Uvidíme. 
1 0
reagovat
reaguje na: spikey
Něco takového už nabídl Outlander.
828051
Něco takového už nabídl Outlander.
827972
2 0
reagovat
 I kdyby to mělo řešit tu pistoli. Za mě to není určitě téma, o který bych chtěl vidět celý film.  Ve dvojice to posloužilo jako cool moment,
divákovi to otevřelo obzory a říkal si, kolika let se predátoři dožijí,
jak jsou staří celkově, umějí cestovat časem?

I když byla dvojika ne tolik přijatá v době vzniku, za mě dodnes je to právoplatný
pokračování legendárního prvního filmu. Ostatní filmy jsem viděl čistě
ze zvědavosti kam to tvůrci dokáží posunout, protože jsem si říkal, že
to mohlo navázat, popřípadě trumfnout první dva díly. Ovšem, byl
jsme tolikrát zklamaný (Shaneovi jsem dával naděje nějvětší, už kvůli
obsazení v prvním filmu a režii Iron Mana 3) , že film z Predátorem mě
nechává chladným dokud neuvidím kulervoucí akci s mariňákama. Nemuselo
by to být ani v současnosti, mohlo by to být v budoucnosti něco jako na
motiv Vetřelci nebo Vetřelec 3.

Nebo by mohl ztroskotat někde se svoji lodí na (opět) Zemi a mohlo to být natočený někde v zimě na motiv
Věci, něco jako v prvním AVP, ale bez pyramidy a Vetřelců.

Za mě šípy, oštěpy versus plasmové dělo, pařáty, pistoli se síťovinou,
termovidění, neviditelnost, jamajské copánky a hnusnou držkou nemají
konkurenci.

To už ho radši uvidím řádit někde v Kolumbii s nějakým kartelem, ale to by se opakovala znova dvojika.
828047
 I kdyby to mělo řešit tu pistoli. Za mě to není určitě téma, o který bych chtěl vidět celý film.  Ve dvojice to posloužilo jako cool moment, divákovi to otevřelo obzory a říkal si, kolika let se predátoři dožijí, jak jsou staří celkově, umějí cestovat časem? I když byla dvojika ne tolik přijatá v době vzniku, za mě dodnes je to právoplatný pokračování legendárního prvního filmu. Ostatní filmy jsem viděl čistě ze zvědavosti kam to tvůrci dokáží posunout, protože jsem si říkal, že to mohlo navázat, popřípadě trumfnout první dva díly. Ovšem, byl jsme tolikrát zklamaný (Shaneovi jsem dával naděje nějvětší, už kvůli obsazení v prvním filmu a režii Iron Mana 3) , že film z Predátorem mě nechává chladným dokud neuvidím kulervoucí akci s mariňákama. Nemuselo by to být ani v současnosti, mohlo by to být v budoucnosti něco jako na motiv Vetřelci nebo Vetřelec 3. Nebo by mohl ztroskotat někde se svoji lodí na (opět) Zemi a mohlo to být natočený někde v zimě na motiv Věci, něco jako v prvním AVP, ale bez pyramidy a Vetřelců. Za mě šípy, oštěpy versus plasmové dělo, pařáty, pistoli se síťovinou, termovidění, neviditelnost, jamajské copánky a hnusnou držkou nemají konkurenci. To už ho radši uvidím řádit někde v Kolumbii s nějakým kartelem, ale to by se opakovala znova dvojika.
1 0
reagovat
Jedničku jsem viděl xkrát. 
Dvojku tak jednou. 
Další pokračování, napodobeniny či co to bylo, ne. 
Dneska mě kupodivu na jedničce nejvíce baví ten začátek, Arnold v džungli v nejlepší formě nemá chybu. 
828044
Jedničku jsem viděl xkrát.  Dvojku tak jednou.  Další pokračování, napodobeniny či co to bylo, ne.  Dneska mě kupodivu na jedničce nejvíce baví ten začátek, Arnold v džungli v nejlepší formě nemá chybu. 
3 0
reagovat
Old Shatterhand vs. Predator
Ztracený příběh Karla Maye....a kouzelna puška opět promluví ! 
828041
Old Shatterhand vs. Predator Ztracený příběh Karla Maye....a kouzelna puška opět promluví ! 
5 0
reagovat
Osobně mi bude stačit, když to bude dobré, nemusí to být perfektní, ale když se to nebude plácat v tuně pomrkávání a woke, tak sem s tím. Poslední Predátor byla strašná tragédie, tak už to sakra musí klapnout.
828039
Osobně mi bude stačit, když to bude dobré, nemusí to být perfektní, ale když se to nebude plácat v tuně pomrkávání a woke, tak sem s tím. Poslední Predátor byla strašná tragédie, tak už to sakra musí klapnout.
5 0
reagovat
Cwl, 45tikilová holčička s klacejčkem představuje pro Predátora přesně jaký nebezpečí nebo výzvu? Je nasranej, protože mu ukradla hračky? Nebo to je predátor female, který přefikla boyfrienda? Kam se poděl code of honor? Zlatej Billy.
828037
Cwl, 45tikilová holčička s klacejčkem představuje pro Predátora přesně jaký nebezpečí nebo výzvu? Je nasranej, protože mu ukradla hračky? Nebo to je predátor female, který přefikla boyfrienda? Kam se poděl code of honor? Zlatej Billy.
3 -3
reagovat
A já jsem vždycky ohledně té bambitky doufal, že někdy dostaneme Predátor vs. Piráti. :D Ale tenhle nápad s Komanči náhodou taky nemusí být špatný. Pokud se to ovšem dobře natočí.
828032
A já jsem vždycky ohledně té bambitky doufal, že někdy dostaneme Predátor vs. Piráti. *:D* Ale tenhle nápad s Komanči náhodou taky nemusí být špatný. Pokud se to ovšem dobře natočí.
4 0
reagovat
No, už jsem viděl jak tuhle franžízu domrvil ujetý námět, tma a digibordel a nakonec i mimózní scénář podpořený dementním castingem. Jestli dostane ránu do vazu kvůli léčbě amerických mindráků, tak je to pro mě konečná.
828031
No, už jsem viděl jak tuhle franžízu domrvil ujetý námět, tma a digibordel a nakonec i mimózní scénář podpořený dementním castingem. Jestli dostane ránu do vazu kvůli léčbě amerických mindráků, tak je to pro mě konečná.
3 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Taky si říkám :) Kdyby tam od třicáté minuty běhal Josh Brolin jako Jeremiah Johnson, vůbec bych se nezlobil :)
828020
Taky si říkám :) Kdyby tam od třicáté minuty běhal Josh Brolin jako Jeremiah Johnson, vůbec bych se nezlobil :)
828018
2 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
P2 je TOP.  AvP2 je super taky :D zabití hrdinovi holky na konci filmu hahahaha
Predators hodně překvapili a taky je to hodně skvělej film (výborný obsazení!).
Prvního predatora mám taky rád.
Ale víc mě baví když je Predator ve městě a dělá bordel :D:D:D:D

Predator s Indiánama to může skončit jako ta western scifi srajda s Craigem a Fordem :D8):-

bral bych crossover Predatora na planetě Pandora 8):D
828019
P2 je TOP.  AvP2 je super taky *:D* zabití hrdinovi holky na konci filmu hahahaha Predators hodně překvapili a taky je to hodně skvělej film (výborný obsazení!). Prvního predatora mám taky rád. Ale víc mě baví když je Predator ve městě a dělá bordel *:D**:D**:D**:D* Predator s Indiánama to může skončit jako ta western scifi srajda s Craigem a Fordem *:D**8)**:-* bral bych crossover Predatora na planetě Pandora *8)**:D*
828016
1 -12
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Kéž bys měl pravdu :+
828018
Kéž bys měl pravdu *:+*
828008
1 0
reagují: Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Ale no taaak, dát na stejnou úroveň dvojku, AvP a AvP2!? :D
Dvojka je výborné pokračování. Ať už atmosférou, rozšířením mytologie nebo jedním vtípkem, který byl pro herní, komiksový i filmový svět nakonec zásadnější, než tvůrci zamýšleli. A Glover je pán8)
828016
Ale no taaak, dát na stejnou úroveň dvojku, AvP a AvP2!? *:D* Dvojka je výborné pokračování. Ať už atmosférou, rozšířením mytologie nebo jedním vtípkem, který byl pro herní, komiksový i filmový svět nakonec zásadnější, než tvůrci zamýšleli. A Glover je pán*8)*
828012
5 0
reagují: RainMakeR
reagovat

Proč ?

link

Já sa ptám proč ?

fakt tenhle projekt nepotřebuju. Až to bude online tak si to možná pustím, proklikám.

To je takovej problém udělat s největším macho borcem ve vesmíru (Predátor) kvalitní scifi film ? To se kurva nemůže udělat nějaký vesmírny scifi? Proč se to furt sere na zemi ? 

Predátor 2, AvP1 a 2 jsou pro mě GP. I Predators byli naprosto perfektní !!!

Ale to co vyplodil Shane Black byla sračka.
828012
https://youtu.be/tWub0qtlk9s Já sa ptám proč ? fakt tenhle projekt nepotřebuju. Až to bude online tak si to možná pustím, proklikám. To je takovej problém udělat s největším macho borcem ve vesmíru (Predátor) kvalitní scifi film ? To se kurva nemůže udělat nějaký vesmírny scifi? Proč se to furt sere na zemi ?  Predátor 2, AvP1 a 2 jsou pro mě GP. I Predators byli naprosto perfektní !!! Ale to co vyplodil Shane Black byla sračka.
Proč ?
3 -7
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
"Set in the Comanche Nation 300 years ago..."

Na bambitce bylo vyryto 1715, takže časově by to plus minus odpovídalo. Jako bylo by to super, kdyby z toho vylezlo něco jako The Last Of The Mohicans Comanches:D (časově je to taky blízko), akorát z druhého konce Ameriky a s Predátorem, ale na zázraky u téhle frančízy už tak nějak nevěřím.     
828011
"Set in the Comanche Nation 300 years ago..." Na bambitce bylo vyryto 1715, takže časově by to plus minus odpovídalo. Jako bylo by to super, kdyby z toho vylezlo něco jako The Last Of The [s]Mohicans[/s] Comanches*:D* (časově je to taky blízko), akorát z druhého konce Ameriky a s Predátorem, ale na zázraky u téhle frančízy už tak nějak nevěřím.     
2 0
reagovat
Tusim, ze jsem nekde cetl, ze to bude o prvnim lovu na Zemi. A ze to nejak bude resit tu starou pistoli, kterou na konci Predatora 2 dostane Glover. 

Tudiz by tam nemuseli byt jen komancove, ale logicky i bili osadnici s pistolemi. A s delem :) 

Ale je mozne, ze se mi pletou oficialni informace, drby a fanfiction :)

Kazdopadne na IMDB je napsanych pet hercu a ani jeden neni znamy a Trachtenberg byl nastvany, kdyz se vykecalo, ze toci Predatora. Takze by me fakt neprekvapilo, kdyby veskere info, co se dostalo ven, bylo treba jen o prvnich patnacti minutach. 
828008
Tusim, ze jsem nekde cetl, ze to bude o prvnim lovu na Zemi. A ze to nejak bude resit tu starou pistoli, kterou na konci Predatora 2 dostane Glover.  Tudiz by tam nemuseli byt jen komancove, ale logicky i bili osadnici s pistolemi. A s delem :)  Ale je mozne, ze se mi pletou oficialni informace, drby a fanfiction :) Kazdopadne na IMDB je napsanych pet hercu a ani jeden neni znamy a Trachtenberg byl nastvany, kdyz se vykecalo, ze toci Predatora. Takze by me fakt neprekvapilo, kdyby veskere info, co se dostalo ven, bylo treba jen o prvnich patnacti minutach. 
14 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se