Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Nejlepší nepřítel člověka

příspěvky 41 - 55 Napsat příspěvek

KarelR

:D Ale ja uz zase nejsem az tak mlady, ale ani ne tak stary :D
80901
*:D* Ale ja uz zase nejsem az tak mlady, ale ani ne tak stary *:D*
KarelR
0 0
reagovat
A pak že internet nekazí mladé :D
80896
A pak že internet nekazí mladé *:D*
0 0
reagovat
Moc pekny clanek, jdu si koupit asi nejakou zbran, hned po praci :D
80891
Moc pekny clanek, jdu si koupit asi nejakou zbran, hned po praci *:D*
0 0
reagovat
A pokud někomu připadá obyčejné střílení fádní a chce u toho poslouchat hudbu, telefonovat nebo si udělat popcorn, tak pro toho tu je Anihilátor 2000! (+ možná i video). :)
80889
A pokud někomu připadá obyčejné střílení fádní a chce u toho poslouchat hudbu, telefonovat nebo si udělat popcorn, tak pro toho tu je [link="http://i3.ebayimg.com/03/i/000/8d/dd/44ee_1_b.JPG"]Anihilátor 2000![/link] (+ možná i [link="http://www.youtube.com/watch?v=L3v8Vbhvfzo&feature=related"]video[/link]). :)
0 0
reagovat
Sakra, Karel mi tu ZF-1 vyfouk :o
80881
Sakra, Karel mi tu ZF-1 vyfouk *:o*
0 0
reagovat

KarelR

Správný bojovník by se zeptal, na co je to červené tlačítko... :D
80877
Správný bojovník by se zeptal, na co je to červené tlačítko... *:D*
KarelR
0 0
reagovat
rcorp: "plop" 8)
80874
rcorp: "plop" *8)*
0 0
reagovat
xMort: Presne, brokovnica je klasika. Skvele ju použil Robert Duvall v záverečnej prestrelke Krajiny strelcov, keď prestrelil toho chlapa cez stenu. 8)
80873
xMort: Presne, brokovnica je klasika. Skvele ju použil Robert Duvall v záverečnej prestrelke Krajiny strelcov, keď prestrelil toho chlapa cez stenu. *8)*
0 0
reagovat
Zvlášť když jste v článku zmíněný cyborg, brokovnici koupíte spolu s pugétem růží a poté s ní střílíte jednoruč. :)
Terminátor 2 je v tomhle ohledu vůbec super, ten granátomet taky není k zahození. :)
80872
Zvlášť když jste v článku zmíněný cyborg, brokovnici koupíte spolu s pugétem růží a poté s ní střílíte jednoruč. :) Terminátor 2 je v tomhle ohledu vůbec super, ten granátomet taky není k zahození. :)
0 0
reagovat
Xatrix ma predbehol, tiež som chcel pripomenúť minigun z Matrixu. Ale "rotačák" je veľmi fajn, aj keď je primontovaný k vrtuľníku - vždy na konci Čierneho jastraba alebo Údolia tieňov, kde predstavuje "konečné riešenie", mám chuť fandiť ako na futbale.

Inak čo sa týka účinku na nábytok a ľudské mäso, já mám asi najradšej tú paseku, ktorú spôsobí Arnold guľometmi stíhačky v teroristami obsadenom mrakodrape na konci True Lies.
80871
Xatrix ma predbehol, tiež som chcel pripomenúť minigun z Matrixu. Ale "rotačák" je veľmi fajn, aj keď je primontovaný k vrtuľníku - vždy na konci Čierneho jastraba alebo Údolia tieňov, kde predstavuje "konečné riešenie", mám chuť fandiť ako na futbale. Inak čo sa týka účinku na nábytok a ľudské mäso, já mám asi najradšej tú paseku, ktorú spôsobí Arnold guľometmi stíhačky v teroristami obsadenom mrakodrape na konci True Lies.
0 0
reagovat
Ať si kdo chce, co chce říká, nejlepší zbraní vždycky byla, je a bude zet ef jednička ;) [link] "Plamenomet... můj oblíbený" 8)
80870
Ať si kdo chce, co chce říká, nejlepší zbraní vždycky byla, je a bude zet ef jednička *;)* [link="http://www.youtube.com/watch?v=9pxjnl1yuXk"][link][/link] "Plamenomet... můj oblíbený" *8)*
0 0
reagovat
Super článek :+
Ale maličko mi tam chybí brokovnice. Klasická pumpovací nebo zařízlá "zalamovačka" se kterou si vyřizují účty mafiáni nebo bratři Winchesterovi střílí sůl po nadpřirozených návštěvnících. Brokovnice zkrátka ruluje.
A když jsem četl o obrněném mikrobusu, hned se mi vybavil autobus z nového Dawn of dead, který má i efektní skuliny na prostrčení motorové pily (sama o sobě, třeba jako protéza místo ruky, taky dobrá věc)...
80869
Super článek *:+* Ale maličko mi tam chybí brokovnice. Klasická pumpovací nebo zařízlá "zalamovačka" se kterou si vyřizují účty mafiáni nebo bratři Winchesterovi střílí sůl po nadpřirozených návštěvnících. Brokovnice zkrátka ruluje. A když jsem četl o obrněném mikrobusu, hned se mi vybavil autobus z nového Dawn of dead, který má i efektní skuliny na prostrčení motorové pily (sama o sobě, třeba jako protéza místo ruky, taky dobrá věc)...
0 0
reagovat
Bruntalni poctenicko :+

A jestli jsem chtel nejaky Gun jako maly, tak to byla masinka od marinaku z Aliens ;)
80868
Bruntalni poctenicko *:+* A jestli jsem chtel nejaky Gun jako maly, tak to byla masinka od marinaku z Aliens ;)
0 0
reagovat
Ještě bych vzpomenul ten úžasný überkanón z Šakala, pulzní pušku z likvidátora, a multifunkčního Zákonodárce ze Soudce Dredda. :)
80867
Ještě bych vzpomenul ten úžasný [link="http://meltingpot.fortunecity.com/iceland/61/jackal/gun2.jpg"]überkanón z Šakala[/link], [link="http://www.celluloid-dreams.de/content/images/kritiken-filmbilder/eraser/eraser.jpg"]pulzní pušku[/link] z likvidátora, a multifunkčního [link="http://www.joblo.com/arrow/arrowimages3/arrowjudgedredd.jpg"]Zákonodárce[/link] ze Soudce Dredda. :)
0 0
reagovat
Dalsi vycerpavajici clanek!! Vyborne pocteni plne vzpominek na casy davne. Mozna bych jeste do sekce Bezbolestná pridal Neovu sekvenci s vrtulnikem. Uz jen za to obstrileni Morphea by si to zaslouzil...:+
80864
Dalsi vycerpavajici clanek!! Vyborne pocteni plne vzpominek na casy davne. Mozna bych jeste do sekce Bezbolestná pridal Neovu sekvenci s vrtulnikem. Uz jen za to obstrileni Morphea by si to zaslouzil...*:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se