Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Eternals: Trailer

příspěvky 41 - 44 Napsat příspěvek
Živější než minulý a už mě to i začíná lákat. Akce vypadá na klasický marvel průměr, ale to herecké obsazení to víc než vynahrazuje. A zdálo se mi to, nebo tam ta rudá bytost ve vesmíru byl Galactus? 
799606
Živější než minulý a už mě to i začíná lákat. Akce vypadá na klasický marvel průměr, ale to herecké obsazení to víc než vynahrazuje. A zdálo se mi to, nebo tam ta rudá bytost ve vesmíru byl Galactus? 
6 -4
reagovat
reaguje na: Attikus
799596
https://www.moviezone.cz/clanek/42168-co-prozradil-trailer-na-marvelovskou-tymovku-eternals
799594
2 0
reagovat

4/5

Pro me asi nejzajimavejsi vec od Marvelu nekdy od Strazcu galaxie - ta mytologie je senzacni a je to hodne odlisny od toho, co jinak "plastenky" v poslednich letech nabizely.

Porad si nedovedu predstavit, jak Chloe Zhao z minimalistickeho Nomadlandu mohla zvladnout prechod k obrovsky produkci plny CGI s ukolem uvest divaka do asi pro dalsi filmy velice zasadni problematiky a celkem slozity mytologie. Pokud to fakt ukocirovala, tak je neskutecna.

Jsem jeste furt trochu skepticky a porad se bojim, ze se ten film rozpadne, popr. ze pujde jen o dalsi generickou Marvelovku (slaby zaporak, vsechno se zachrani na posledni chvili, dramaticky promluvy, humor na silu), jen jinak prevlecenou. Na druhou stranu ale ten tym, ktery to vytvari, je fantastickej - vynikajici obsazeni, talentovana reziserka a k tomu Djawaldi! - na soundtrack se tesim urcite. A na film rad zajdu do kina, byl bych rad, kdyby se to povedlo. Trailer navnadil.

Btw, to predstaveni Celestialu (nebo jak se to jmenuje) v traileru je senzacni.
799595
Pro me asi nejzajimavejsi vec od Marvelu nekdy od Strazcu galaxie - ta mytologie je senzacni a je to hodne odlisny od toho, co jinak "plastenky" v poslednich letech nabizely. Porad si nedovedu predstavit, jak Chloe Zhao z minimalistickeho Nomadlandu mohla zvladnout prechod k obrovsky produkci plny CGI s ukolem uvest divaka do asi pro dalsi filmy velice zasadni problematiky a celkem slozity mytologie. Pokud to fakt ukocirovala, tak je neskutecna. Jsem jeste furt trochu skepticky a porad se bojim, ze se ten film rozpadne, popr. ze pujde jen o dalsi generickou Marvelovku (slaby zaporak, vsechno se zachrani na posledni chvili, dramaticky promluvy, humor na silu), jen jinak prevlecenou. Na druhou stranu ale ten tym, ktery to vytvari, je fantastickej - vynikajici obsazeni, talentovana reziserka a k tomu Djawaldi! - na soundtrack se tesim urcite. A na film rad zajdu do kina, byl bych rad, kdyby se to povedlo. Trailer navnadil. Btw, to predstaveni Celestialu (nebo jak se to jmenuje) v traileru je senzacni.
4/5
10 -3
reagují: dawko, Fanous21
reagovat
Okej, tak toto je už úplne iná liga ako predošlý trailer, ak kiná ostanú otvorené, určite pôjdem, akurát ten "záporák" alebo kto to je (2:21) sa mi moc nepáči, bude skalpel pls pls pls? :)
799594
Okej, tak toto je už úplne iná liga ako predošlý trailer, ak kiná ostanú otvorené, určite pôjdem, akurát ten "záporák" alebo kto to je (2:21) sa mi moc nepáči, bude skalpel pls pls pls? *:)*
4 -2
reagují: do_Od
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se