Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Greta: Trailer

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: duro
hehe, toto mi pripomenulo jednu humoristicku rozhlasovu relaciu, ktoru som pocul asi tak pred 25 rokmi. V nej si humoristi odpovedali na naivne otazky, ktore im akoze posielali male deti. 
- Jedna taka otazka bola: "Pani humoristi, naco maju aj muzi bradavky?"
- Odpoved: (viz nizsie od Dura)

Sorry za off-topic. Nostalgia.
776618
hehe, toto mi pripomenulo jednu humoristicku rozhlasovu relaciu, ktoru som pocul asi tak pred 25 rokmi. V nej si humoristi odpovedali na naivne otazky, ktore im akoze posielali male deti.  - Jedna taka otazka bola: "Pani humoristi, naco maju aj muzi bradavky?" - Odpoved: (viz nizsie od Dura) Sorry za off-topic. Nostalgia.
776120
1 0
reagovat
Dokument som zatiaľ nevidel, ale pozriem si ho už len kvôli tým negatívnym reakciám (na CSFD 19%). 

Ten extrémne negatívny PR okolo Grety paradoxne u mňa spôsobí že sa o ňu začnem zaujímať, lebo doteraz ju ignorujem. Mám pocit, že ľuďom vadí hlavne to že médiá robia hrdinku zo 17-ročného dievčaťa. Chápem, ani ja takéto figúrky nemám rád, ale zase - ak to pomôže osvete ohľadom veci, ktorá podľa všetkého stojí za pozornosť...ak by Gretu vymyslel nejaký marketingový odborník snažiaci sa zaujať čo najviac ľudí, lepšie to vymyslieť ani nemohol.

Ja otvorene priznávam, že o Grete viem hovno a že som si aj o globálnom otepľovaní prečítal rovnaké hovno. Viac času trávim čítaním o filmoch a o tom či má Pattinson dosť veľké svaly na to aby bol Batman ako o globálnom otepľovaní. Greta o celom otepľovaní vie viac ako ja, čo je možno aj moja hanba, čo si budeme hovoriť. A možno sa mýlim, ale tipol by som si, že veľa ľudí čo dokument odsudzuje vie o celej Grete aj o globálnom otepľovaní tiež pomerne veľké hovno, len chcú na internetoch vyzerať že šicko prekuknú a že ich tu krucipísek nikto nebude manipulovať. Proste také delikátne kvetinky sme všetci, lebo treba nám idiotom niektoré informácie dostať do hlavy, ale treba dať pozor ako, aby sme sa necítili že nám niekto niečo nasilu podsúva. 

A ešte ma napadá, že ja keď som mal 17, trávil som čas menej konštruktívne ako Greta, neviem či práve ja som ten správny človek aby som vynášal nad ňou súdy.  :))
776355
Dokument som zatiaľ nevidel, ale pozriem si ho už len kvôli tým negatívnym reakciám (na CSFD 19%).  Ten extrémne negatívny PR okolo Grety paradoxne u mňa spôsobí že sa o ňu začnem zaujímať, lebo doteraz ju ignorujem. Mám pocit, že ľuďom vadí hlavne to že médiá robia hrdinku zo 17-ročného dievčaťa. Chápem, ani ja takéto figúrky nemám rád, ale zase - ak to pomôže osvete ohľadom veci, ktorá podľa všetkého stojí za pozornosť...ak by Gretu vymyslel nejaký marketingový odborník snažiaci sa zaujať čo najviac ľudí, lepšie to vymyslieť ani nemohol. Ja otvorene priznávam, že o Grete viem hovno a že som si aj o globálnom otepľovaní prečítal rovnaké hovno. Viac času trávim čítaním o filmoch a o tom či má Pattinson dosť veľké svaly na to aby bol Batman ako o globálnom otepľovaní. Greta o celom otepľovaní vie viac ako ja, čo je možno aj moja hanba, čo si budeme hovoriť. A možno sa mýlim, ale tipol by som si, že veľa ľudí čo dokument odsudzuje vie o celej Grete aj o globálnom otepľovaní tiež pomerne veľké hovno, len chcú na internetoch vyzerať že šicko prekuknú a že ich tu krucipísek nikto nebude manipulovať. Proste také delikátne kvetinky sme všetci, lebo treba nám idiotom niektoré informácie dostať do hlavy, ale treba dať pozor ako, aby sme sa necítili že nám niekto niečo nasilu podsúva.  A ešte ma napadá, že ja keď som mal 17, trávil som čas menej konštruktívne ako Greta, neviem či práve ja som ten správny človek aby som vynášal nad ňou súdy.  *:))*
9 -2
reagovat
Boj za klima OK, PR okolo Gréty neOK.
776333
Boj za klima OK, PR okolo Gréty neOK.
6 -2
reagovat
reaguje na: Vault_13
Dobře píšeš. Řada věcí se děje, žel málo, a žel ne tam, kde by to bylo nejvíc potřeba. Dobře jsi zmínil stamiliony lidí, kterým dost možná nakonec doslova nezbyde, než jít jinam. Ostatně katastrofy v Sýrii atp. s tím už hodně souvisí. Ani to nechci domýšlet doopravdy ve velkém...
776292
Dobře píšeš. Řada věcí se děje, žel málo, a žel ne tam, kde by to bylo nejvíc potřeba. Dobře jsi zmínil stamiliony lidí, kterým dost možná nakonec doslova nezbyde, než jít jinam. Ostatně katastrofy v Sýrii atp. s tím už hodně souvisí. Ani to nechci domýšlet doopravdy ve velkém...
776289
4 -2
reagovat
reaguje na: Hairy_Ass
LOL, 9/10
776290
LOL, 9/10
s
776256
3 -2
reagovat
reaguje na: Barv666
No on by ten argument podle mě i uznávan byl, ale on se tak často nepoužívá. Politiky, vědci i médii je akcentován hlavně "boj proti změnám klimatu", což podle mě není totéž jako "očekávat nejhorší a připravit se na to", ale chápu, že někdo si to v tom snižování emisí CO2 může najít.

Za mě osobně by si masivní PR a pumpování miliard zasloužily hlavně věci jako je ochrana půdy, vodních zdrojů, původních ekosystémů, zalesňování nebo třeba projekty pro zavlažování a zúrodňování půdy v nehostinných oblastech, na to navázané budování infrastruktury a vzdělanosti ruku v ruce s potravinovou soběstačností a decentralizací. Stejně tak, pokud jsou dle doomsayingu bojovníků proti změnám klimatu už některé pobřežní oblasti v různých částech světa z důvodu očekávaného zatopení mořskou hladinou odepsané, měly by vznikat projekty na nějaké přesídlování obyvatelstva nebo zabránění tomu zatopení a měla by tomu být věnována veškerá pozornost, stejně jako plánům na to, co dělat, až se "za lepším" vydá půlmiliarda lidí z Asie a půlmiliarda lidí z Afriky.

A taky by měl existovat plán na to, co budeme dělat, až doběhne ten interglaciál, na jehož konci teď žijeme (pokud můžeme věřit proxy datům, kdy za poslední stovky tisíc let po těch nejteplejších krátkých obdobích následovalo období delší a chladnější), protože s obrovským vynaložením prostředků se na teplejší klima adaptovat dá, ale zachovat současný cilizační stupeň v době ledové, to by byla konečná.
776289
No on by ten argument podle mě i uznávan byl, ale on se tak často nepoužívá. Politiky, vědci i médii je akcentován hlavně "boj proti změnám klimatu", což podle mě není totéž jako "očekávat nejhorší a připravit se na to", ale chápu, že někdo si to v tom snižování emisí CO2 může najít. Za mě osobně by si masivní PR a pumpování miliard zasloužily hlavně věci jako je ochrana půdy, vodních zdrojů, původních ekosystémů, zalesňování nebo třeba projekty pro zavlažování a zúrodňování půdy v nehostinných oblastech, na to navázané budování infrastruktury a vzdělanosti ruku v ruce s potravinovou soběstačností a decentralizací. Stejně tak, pokud jsou dle doomsayingu bojovníků proti změnám klimatu už některé pobřežní oblasti v různých částech světa z důvodu očekávaného zatopení mořskou hladinou odepsané, měly by vznikat projekty na nějaké přesídlování obyvatelstva nebo zabránění tomu zatopení a měla by tomu být věnována veškerá pozornost, stejně jako plánům na to, co dělat, až se "za lepším" vydá půlmiliarda lidí z Asie a půlmiliarda lidí z Afriky. A taky by měl existovat plán na to, co budeme dělat, až doběhne ten interglaciál, na jehož konci teď žijeme (pokud můžeme věřit proxy datům, kdy za poslední stovky tisíc let po těch nejteplejších krátkých obdobích následovalo období delší a chladnější), protože s obrovským vynaložením prostředků se na teplejší klima adaptovat dá, ale zachovat současný cilizační stupeň v době ledové, to by byla konečná.
776160
6 -1
reagují: Barv666
reagovat
Líbí se mi, jak čerstvě osmnáctiletá holka dokáže v dospělých lidech rozdmýchat takové emoce. Jako kdyby to byla její chyba, že je planeta v prdeli a nikoho to nezajímá. Ne, radši si najdu dokument o tom děvčátku na ČSFD, samozřejmě se na něj nepodívám, protože to by byla jenom ztráta času, beztak je to všechno vylhaný, zmanipulovaný, zaplacený, rovnou tomu prostě napálím odpad, napíšu pod to, jak mě ta holka sere, a pak si pro jistotu odskočím ještě na pár dalších filmových serverů, kde zopakuju to samé, přidám k tomu pár hoaxů, just for fun, a pak mi bude konečně líp.

Smutné bytí.
776265
Líbí se mi, jak čerstvě osmnáctiletá holka dokáže v dospělých lidech rozdmýchat takové emoce. Jako kdyby to byla její chyba, že je planeta v prdeli a nikoho to nezajímá. Ne, radši si najdu dokument o tom děvčátku na ČSFD, samozřejmě se na něj nepodívám, protože to by byla jenom ztráta času, beztak je to všechno vylhaný, zmanipulovaný, zaplacený, rovnou tomu prostě napálím odpad, napíšu pod to, jak mě ta holka sere, a pak si pro jistotu odskočím ještě na pár dalších filmových serverů, kde zopakuju to samé, přidám k tomu pár hoaxů, just for fun, a pak mi bude konečně líp. Smutné bytí.
13 -5
reagovat
Bohužel u dokumentů je blbá jedna věc. Pokud pojednávají o něčem vylhaném, nemůžete je nikdy hodnotit vysoko, pokud lži zaobalují a vydávají za pravdu. A dokument o zaprodaném děvčeti, co vidí CO2, někdo ji vodí a všechny nás to stojí tisíce ročně, nad tím prostě jásat nelze.
776263
Bohužel u dokumentů je blbá jedna věc. Pokud pojednávají o něčem vylhaném, nemůžete je nikdy hodnotit vysoko, pokud lži zaobalují a vydávají za pravdu. A dokument o zaprodaném děvčeti, co vidí CO2, někdo ji vodí a všechny nás to stojí tisíce ročně, nad tím prostě jásat nelze.
5 -6
reagovat
Já bych proti zelené agitce ani nic neměl, nebýt toho, že kvůli ní Brusel v podstatě likviduje poslední zbytky průmyslu v Evropě. Pak už nám zbude jenom ten skanzen. A kvůli čemu? Amerika i Asia si z toho nic nedělají...
776256
Já bych proti zelené agitce ani nic neměl, nebýt toho, že kvůli ní Brusel v podstatě likviduje poslední zbytky průmyslu v Evropě. Pak už nám zbude jenom ten skanzen. A kvůli čemu? Amerika i Asia si z toho nic nedělají...
9 -3
reagují: Aima
reagovat
reaguje na: TedGeorge
SHOTS FIRED 
776241
SHOTS FIRED 
776166
1 -1
reagovat
776239
https://www.theguardian.com/environment/2021/jan/03/greta-thunberg-at-18-im-not-telling-anyone-what-to-do
1 -4
reagovat
Greta, bože :D:D:D:D A taková diskuze.... ehm... no, asi takhle: na světě je mnohem více lidí, kteří bojují proti klimatu - a nepochybně dělají více, než tahle kňoura, jen nemají takové PR 8) Pokud bych měl hodnotit trailer: nuda, nedokoukal jsem ho, hraní na city. Amen. 
776216
Greta, bože *:D**:D**:D**:D* A taková diskuze.... ehm... no, asi takhle: na světě je mnohem více lidí, kteří bojují proti klimatu - a nepochybně dělají více, než tahle kňoura, jen nemají takové PR *8)* Pokud bych měl hodnotit trailer: nuda, nedokoukal jsem ho, hraní na city. Amen. 
9 -6
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Teda tohle je hodně deep-reading :D

Hele, do 2022 není tak daleko, dočkáme se.
776169
Teda tohle je hodně deep-reading *:D* Hele, do 2022 není tak daleko, dočkáme se.
776168
2 -4
reagovat
reaguje na: Barv666
Jakože zpochybujes odbornost portálu "O energetice"? :)
776168
Jakože zpochybujes odbornost portálu "O energetice"? *:)*
776161
1 -1
reagují: Barv666
reagovat
reaguje na: Memphis
Neumí objednávat zboží z Asie
776166
Neumí objednávat zboží z Asie
776165
10 -1
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Bylo by jednodušší vyjmenovat věci, na které Tony expertem není.
776165
Bylo by jednodušší vyjmenovat věci, na které Tony expertem není.
776162
7 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Si zabil!
776164
Si zabil!
776162
5 -4
reagovat
Tony právě na stránkách MovieZone připomněl jubilejní padesátou věc, na kterou je expert: Energetika.

Za celou redakci gratuluju!
776162
Tony právě na stránkách MovieZone připomněl jubilejní padesátou věc, na kterou je expert: Energetika. Za celou redakci gratuluju!
15 -1
reagují: Memphis, Barv666
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Hele, a četl jsi tu diskusi pod tím posledním odkazem? To je panečku zdroj!
776161
Hele, a četl jsi tu diskusi pod tím posledním odkazem? To je panečku zdroj!
776158
2 -3
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: LouisNicolasDav
Osobně? To nevím kde vidíš - leda že se hádám s Tonym, to ale asi celkem pravidelně, a stejně ho mám rád.

No je zajímavé, že u globální změny klimatu argument "očekávat nejhorší a připravit se na to" moc uznáván není.
776160
Osobně? To nevím kde vidíš - leda že se hádám s Tonym, to ale asi celkem pravidelně, a stejně ho mám rád. No je zajímavé, že u globální změny klimatu argument "očekávat nejhorší a připravit se na to" moc uznáván není.
776159
2 -5
reagují: Vault_13
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se