Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Greta: Trailer

příspěvky 61 - 69 Napsat příspěvek
Mne by zajímal skutečný a mnohem odvážnější dokument, který by rozebral a mapoval pozadí její cesty na pomyslný vrchol. Nejsem tak najivní abych věřil, že "obyčejná" holka by čistě sama o sobě dosáhla takové mediální a finanční pozornosti. Již celý ten příběh kolem její objeveni kdesi ve vlaku je velmi přitažen za vlasy. Pokud ke Grétě cítím konkrétní emoci, tak je to lítost. K tomu, že má dokument na CSFD hodnocení jaké má mohu napsat jediné: není to jediný film, nebo seriál, ono se stačí podívat na mnohé tendenční seriály a filmy natočené před rokem 89 kdy po skutečném shlédnutí mají daleko k odpadu, byť po ideové stránce trpí dobou vzniku, ale které dílo ne?
P.s.: A vadí mne, že se tu neustále mažou nejenom komentáře, to má k demokratické diskuzi daleko, ale je to již pravidlo že Ti kteří mají ústa plné svobody a demokracie, ji nejsou schopni pochopit a přijmout za vlastní. Ostatně: LISTINA ZÁKLADNÍCH PRÁV A SVOBOD, Článek 17, bod, 3) Cenzura je nepřípustná.
P.p.s.: „Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu hájit Vaše právo to říkat.“ autor citátu spisovatelka Evelyn Beatrice Hall.

Trailer za 2z5 je to jak přes kopírák.

Z CSFD - zajímavosti:
Greta Thunberg na festivalu v Benátkách prozradila, že přístup režiséra Nathana Grossmana jí ne vždy úplně vyhovoval. „Nebylo to moc profesionální. Od té doby, co říkal, že to může být něco velkého, jsem občas opravdu pochybovala. A říkala jsem si: ‚Proč  nepošlou zvukaře, nebo proč nepracují více profesionálně?‘ Myslím si, že na určité úrovni jsem pochybovala o tom, jak vážně je ten projekt zamýšlený.“
776082
Mne by zajímal skutečný a mnohem odvážnější dokument, který by rozebral a mapoval pozadí její cesty na pomyslný vrchol. Nejsem tak najivní abych věřil, že "obyčejná" holka by čistě sama o sobě dosáhla takové mediální a finanční pozornosti. Již celý ten příběh kolem její objeveni kdesi ve vlaku je velmi přitažen za vlasy. Pokud ke Grétě cítím konkrétní emoci, tak je to lítost. K tomu, že má dokument na CSFD hodnocení jaké má mohu napsat jediné: není to jediný film, nebo seriál, ono se stačí podívat na mnohé tendenční seriály a filmy natočené před rokem 89 kdy po skutečném shlédnutí mají daleko k odpadu, byť po ideové stránce trpí dobou vzniku, ale které dílo ne? P.s.: A vadí mne, že se tu neustále mažou nejenom komentáře, to má k demokratické diskuzi daleko, ale je to již pravidlo že Ti kteří mají ústa plné svobody a demokracie, ji nejsou schopni pochopit a přijmout za vlastní. Ostatně: LISTINA ZÁKLADNÍCH PRÁV A SVOBOD, Článek 17, bod, 3) Cenzura je nepřípustná. P.p.s.: „Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu hájit Vaše právo to říkat.“ autor citátu spisovatelka [url=https://cs.wikipedia.org/wiki/Evelyn_Beatrice_Hall]Evelyn Beatrice Hall[/url]. Trailer za 2z5 je to jak přes kopírák. Z CSFD - zajímavosti: [url=https://www.csfd.cz/tvurce/443720-greta-thunberg/]Greta Thunberg[/url] na festivalu v Benátkách prozradila, že přístup režiséra [url=https://www.csfd.cz/tvurce/600713-nathan-grossman/]Nathana Grossmana[/url] jí ne vždy úplně vyhovoval. [i]„Nebylo to moc profesionální. Od té doby, co říkal, že to může být něco velkého, jsem občas opravdu pochybovala. A říkala jsem si: ‚Proč  nepošlou zvukaře, nebo proč nepracují více profesionálně?‘ Myslím si, že na určité úrovni jsem pochybovala o tom, jak vážně je ten projekt zamýšlený.“[/i]
3 -5
reagují: Mr. Hlad
reagovat
Tak ona je hlavně hrozně nesympatická, kdyby vypadala jak Eva Green (což by měla i stylové jméno) tak jí to žere víc lidí:D Ale jako tady ty automatické hejty od lidí, kteří o tom pomalu ani nic neví, taky nemusím.
776074
Tak ona je hlavně hrozně nesympatická, kdyby vypadala jak Eva Green (což by měla i stylové jméno) tak jí to žere víc lidí*:D* Ale jako tady ty automatické hejty od lidí, kteří o tom pomalu ani nic neví, taky nemusím.
8 -6
reagovat
reaguje na: DarkSith
se obavam, ze to "divat se s rozumem" je to jak se na ekologii divame doted, tak najek pohodlne z gauce, hlavne necerit vodu, mrkni kolem sebe, zjevne to funguje, dychame vpodstate horsky vzduch, korporacim jde tolik o blaho vsech ze se vzdavaji zisku a samoreguluji se a tak!
776068
se obavam, ze to "divat se s rozumem" je to jak se na ekologii divame doted, tak najek pohodlne z gauce, hlavne necerit vodu, mrkni kolem sebe, zjevne to funguje, dychame vpodstate horsky vzduch, korporacim jde tolik o blaho vsech ze se vzdavaji zisku a samoreguluji se a tak!
776062
10 -3
reagovat
reaguje na: RainMakeR
dík
776064
dík
776063
13 -3
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
776063
https://i.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/017/172/0b1c1b037f327ac0fd5bb5f1adbd075c1d7726fdf77b8ca0df79af8d71b7e43c.jpg
776059
6 -13
reagují: Mr. Hlad
reagovat
V mládí lidé dělají různé hlouposti. Ona to sice může myslet dobře, ale na mě působí jako zfanatizovaná neomarxistická psychopatka. Snad z toho časem vyroste a začne se na ekologii dívat s rozumem.  Samotný dokument hejtovat nechci, protože mě vlastně docela zajímá. ;)
776062
V mládí lidé dělají různé hlouposti. Ona to sice může myslet dobře, ale na mě působí jako zfanatizovaná neomarxistická psychopatka. Snad z toho časem vyroste a začne se na ekologii dívat s rozumem.  Samotný dokument hejtovat nechci, protože mě vlastně docela zajímá. *;)*
10 -9
reagují: LouisNicolasDav, meh
reagovat
Tak. Rainmakerův blábol byl smazaný, já ho poprosím, aby přestal psát jako hovado a zkusil se vyjádřit klidně napodruhé, ale trochu slušně, a diskuse může pokračovat. 

Chápu, že Greta může někomu ne úplně sedět, ale ocenil bych v diskusi míň buranství. 
776059
Tak. Rainmakerův blábol byl smazaný, já ho poprosím, aby přestal psát jako hovado a zkusil se vyjádřit klidně napodruhé, ale trochu slušně, a diskuse může pokračovat.  Chápu, že Greta může někomu ne úplně sedět, ale ocenil bych v diskusi míň buranství. 
17 -5
reagují: RainMakeR
reagovat

Bože ach Bože...

... do čeho jsi to duši vložil? 
776058
... do čeho jsi to duši vložil? 
Bože ach Bože...
5 -6
reagovat
Někomu z Grety, jinému z tebe.
776056
Někomu z Grety, jinému z tebe.
7 -7
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se