Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Kompletní budoucnost Star Wars ve filmech a seriálech

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
reaguje na: Spinder
Byl hlavní badboy v Breaking Bad. A jak mě ten seriál nijak zvlášť nenadchnul, tak musím uznat že on se tam velice předvedl.
774838
Byl hlavní badboy v Breaking Bad. A jak mě ten seriál nijak zvlášť nenadchnul, tak musím uznat že on se tam velice předvedl.
774834
4 -1
reagovat
reaguje na: Spinder
No Han mohl za to finále a ten "doťuk", ale Luke byl tím, kdo tam začal "dělat bordel v harmonogramu". Nebýt jeho, tak v tom sarlaccovi leží Han. Jinak jo, tím, že byl Boba na šrot, si to zdůvodňuju taky. :D

Nevim, mě prostě na toho samolibého imperiálního potentáta seděl dokonale.
774837
[spoiler]No Han mohl za to finále a ten "doťuk", ale Luke byl tím, kdo tam začal "dělat bordel v harmonogramu". Nebýt jeho, tak v tom sarlaccovi leží Han. Jinak jo, tím, že byl Boba na šrot, si to zdůvodňuju taky. *:D*[/spoiler] Nevim, mě prostě na toho samolibého imperiálního potentáta seděl dokonale.
774834
4 -1
reagovat
reaguje na: Vault_13
Za tu situaci mohl spíš Han než Luke. Han ho slepej omráčil kopím, trefil mu jetpack díky němuž spadlo do sarlaca :D na youtube je pěkné video ve kterém vyvětlují že Boba byl "na šrot" po kalbě s Jabbou a proto byl tak špatnej bojovník. Lucas dokonce řekl že kdyby věděl jakej bude Boba hit tak mu dá víc prostoru. Proto dostal tak parádní scény v Mandovi :D

Jinak nechápu tu adoraci Giancarla Esposita viděl jsem ho jen tu a v the Boys a nepřijde mi jako vynikající herec. můžete mi někdo vysvětlit jeho kvality ?
774834
[spoiler]Za tu situaci mohl spíš Han než Luke. Han ho slepej omráčil kopím, trefil mu jetpack díky němuž spadlo do sarlaca :D na youtube je pěkné video ve kterém vyvětlují že Boba byl "na šrot" po kalbě s Jabbou a proto byl tak špatnej bojovník. Lucas dokonce řekl že kdyby věděl jakej bude Boba hit tak mu dá víc prostoru. Proto dostal tak parádní scény v Mandovi *:D* [/spoiler]Jinak nechápu tu adoraci Giancarla Esposita viděl jsem ho jen tu a v the Boys a nepřijde mi jako vynikající herec. můžete mi někdo vysvětlit jeho kvality ?
774831
3 -1
reagují: Papricek, Elerrina, HAL, Vault_13
reagovat

A mrzí vás, že slavná série v podstatě vyklidila kina a bude žít hlavně na Disney+?

Mě to teda nemrzí, respektive záleží vždycky na tom, jak se to udělá. Můžeme dostat skvělý Disney+ projekt a bídný film v kinech, ale i naopak. Snad se jim to nerozpadne pod rukama a ohlídají si kvalitu minimálně tak jako u Mandaloriana.

K tomu finále Mandaloriana:
Takhle má ku*va vypadat finále seriálu! Giancarlo Esposito si Gideona střihl perfektně a jsem docela rád za to omráčení, protože tím máme otevřená vrátka k jeho úniku a dalším nepěkným kouskům v budoucnu, což je sice klišoidní, ale v rámci sériálu to beru.

Dark troopers měli až terminátorský nádech, a takhle pohromadě dávali vzpomenout i na strojovou brutalitu filmových Uruk-hai.

Mirroring Vaderovy scény z Rogue One i sundání helmy Vadera/Din Djarina velice potěšil a já fakt Pedrovi věřil, že měl to zelené škvrně nakonec rád jako vlastní táta.

Hudba, hudba, hudba - výborně vybraná, ať už šlo o strojovou dubstepovou sekanou pro Dark troopery nebo téma pro Lukův průchod křižníkem.

Jediná výtka je v tom, že je jasné, že Bobu museli uklidit kvůli Lukovi, ono potkat po letech toho Jedie, který může za celou tu situaci, která skončila pádem do Sarlacca, by asi nebylo pro Bobu úplně OK. Nejdřív musel před Gideonem dělat, že šel po tom raketoplánu a že když viděl, že už přistává, tak to vzdal a odletěl. Ale chyběla mi tam zmínka o tom, proč se ten Boba pak nevrátil a nezúčastnil "dočištění" křižníku, když už měli můstek pod kontrolou.

OT: Ming-Na Wen má 57? "Species age differently."
774831
Mě to teda nemrzí, respektive záleží vždycky na tom, jak se to udělá. Můžeme dostat skvělý Disney+ projekt a bídný film v kinech, ale i naopak. Snad se jim to nerozpadne pod rukama a ohlídají si kvalitu minimálně tak jako u Mandaloriana. K tomu finále Mandaloriana: [spoiler]Takhle má ku*va vypadat finále seriálu! Giancarlo Esposito si Gideona střihl perfektně a jsem docela rád za to omráčení, protože tím máme otevřená vrátka k jeho úniku a dalším nepěkným kouskům v budoucnu, což je sice klišoidní, ale v rámci sériálu to beru. Dark troopers měli až terminátorský nádech, a takhle pohromadě dávali vzpomenout i na strojovou brutalitu filmových Uruk-hai. Mirroring Vaderovy scény z Rogue One i sundání helmy Vadera/Din Djarina velice potěšil a já fakt Pedrovi věřil, že měl to zelené škvrně nakonec rád jako vlastní táta. Hudba, hudba, hudba - výborně vybraná, ať už šlo o strojovou dubstepovou sekanou pro Dark troopery nebo téma pro Lukův průchod křižníkem. Jediná výtka je v tom, že je jasné, že Bobu museli uklidit kvůli Lukovi, ono potkat po letech toho Jedie, který může za celou tu situaci, která skončila pádem do Sarlacca, by asi nebylo pro Bobu úplně OK. Nejdřív musel před Gideonem dělat, že šel po tom raketoplánu a že když viděl, že už přistává, tak to vzdal a odletěl. Ale chyběla mi tam zmínka o tom, proč se ten Boba pak nevrátil a nezúčastnil "dočištění" křižníku, když už měli můstek pod kontrolou. OT: Ming-Na Wen má 57? "Species age differently."[/spoiler]
A mrzí vás, že slavná série v podstatě vyklidila kina a bude žít hlavně na Disney+?
4 -3
reagují: Spinder
reagovat

Ou yes

Tak finále Manda bylo super. Fandovství se mi vrátilo příjemnou formou po znechucení filmy (rogue one promine). U Mandaloriana nejde o to že to je super seroš co má high tech grafickou stránku, neskutečně propracovaný příběh a postavy tak spletité že nikdo neví co od koho čekat. Jak psal někdo dole v diskuzi. Je to prostě feel good návrat do oblíbeného světa. Ten seroš mám rád, těším se na každý nový díl a občas se přistihnu jak juchám (u boby, luka, r2 d2 atd) :D ale nejsem z něj odvařený, prostě jsem rád že to existuje a mám na co koukat v pátek :D dokonce i bráchovi se po filmech navrátila chuť dozvědět se něco víc o SW.

Víte proč je tam boba a luke ? Boba je tam proto že Lucas chtěl udělat zadostiučinění té postavě a nevěděl jak (ve filmech to neprošlo) navíc se to přímo vybízelo (oba jsou bounty hunteři) o Lukovi je to to samé, lidi čekali epického Jedi a dostali důchodce ve filmech, tak do seriálu dali alespoň malý redeption scene pro uchlácholení. Tohle je pro mě známka lásky od Favreua a Filioniho nesnaží se fanoušky strhnout že je tam luka a boba (tajilo se to) prostě je tam dají a pak zmizí. Za mě rozhodně lepší než v nových filmech "hele LANDO, hele HAN, ty znáš koukej jsou tu!!!!" styl 

co se týče nových projektů tak se bojím o kvalitu, je jich fakt hodně ,12!!! Chápal bych třeba 3-4 nové série ale 11 sriálů a 1 film ?? :D to je ždímačka jak prase.
Každopádně na Obiho jsem zvědav, Ashoka může překvapit (neměl jsem jí v CW rád do té doby než vyrostla pak mi byla sympatická), Bad Batch bude super téma vzniku impéria hned po orderu 66, nebylo prozkoumaný snad ani v knihách. a zbytek mi je putna. počkám na trailery 8) a nějaké info. 

PS: Ted mě asi prokleje ale musím to říct : Hail the feminism star wars :D (režisérek je u marvelu poslení dobou nějak hodně) nejsem misogin jen mě to překvapuje. 
PPS: je tam i nějaký černošský režisér ?
774828
Tak finále Manda bylo super. Fandovství se mi vrátilo příjemnou formou po znechucení filmy (rogue one promine). U Mandaloriana nejde o to že to je super seroš co má high tech grafickou stránku, neskutečně propracovaný příběh a postavy tak spletité že nikdo neví co od koho čekat. Jak psal někdo dole v diskuzi. Je to prostě feel good návrat do oblíbeného světa. Ten seroš mám rád, těším se na každý nový díl a občas se přistihnu jak juchám (u boby, luka, r2 d2 atd) *:D* ale nejsem z něj odvařený, prostě jsem rád že to existuje a mám na co koukat v pátek *:D* dokonce i bráchovi se po filmech navrátila chuť dozvědět se něco víc o SW. Víte proč je tam boba a luke ? Boba je tam proto že Lucas chtěl udělat zadostiučinění té postavě a nevěděl jak (ve filmech to neprošlo) navíc se to přímo vybízelo (oba jsou bounty hunteři) o Lukovi je to to samé, lidi čekali epického Jedi a dostali důchodce ve filmech, tak do seriálu dali alespoň malý redeption scene pro uchlácholení. Tohle je pro mě známka lásky od Favreua a Filioniho nesnaží se fanoušky strhnout že je tam luka a boba (tajilo se to) prostě je tam dají a pak zmizí. Za mě rozhodně lepší než v nových filmech "hele LANDO, hele HAN, ty znáš koukej jsou tu!!!!" styl  co se týče nových projektů tak se bojím o kvalitu, je jich fakt hodně ,12!!! Chápal bych třeba 3-4 nové série ale 11 sriálů a 1 film ?? :D to je ždímačka jak prase. Každopádně na Obiho jsem zvědav, Ashoka může překvapit (neměl jsem jí v CW rád do té doby než vyrostla pak mi byla sympatická), Bad Batch bude super téma vzniku impéria hned po orderu 66, nebylo prozkoumaný snad ani v knihách. a zbytek mi je putna. počkám na trailery *8)* a nějaké info.  PS: Ted mě asi prokleje ale musím to říct : Hail the feminism star wars :D (režisérek je u marvelu poslení dobou nějak hodně) nejsem misogin jen mě to překvapuje.  PPS: je tam i nějaký černošský režisér ?
Ou yes
3 -3
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Planetární Války. Ve sluneční soustavě far far away.

Taková levnější verze od Asylum.
774826
Planetární Války. Ve sluneční soustavě far far away. Taková levnější verze od Asylum.
774823
3 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Mír.
774825
Mír.
774823
6 0
reagovat
To je moc hezký článek! Mne by spíš zajímalo, co bylo před Hvězdnými Válkami.
774823
To je moc hezký článek! Mne by spíš zajímalo, co bylo před Hvězdnými Válkami.
3 -1
reagují: mkubalikova, HAL, fr3ak
reagovat
reaguje na: KarelR
Musim te Karle podporit. Moje deti 8 a 9 let Mandaloriana naprosto zerou, a kdyz jsou nadseny, jsem nadseny i ja. Nastesti netrvaji, abych se dival s nimi. Dcera dokonce dostane pod stromecek toho hejbajiciho zvatlajiciho baby yodu. Jo na deti to funguje, i kdyz devitiletej mi nedavno rikal Hele tati, ale ze je to jako Clone Wars, jako takovy vymysleny pribehy, co nemaji nic spolecnyho s filmama...
774822
Musim te Karle podporit. Moje deti 8 a 9 let Mandaloriana naprosto zerou, a kdyz jsou nadseny, jsem nadseny i ja. Nastesti netrvaji, abych se dival s nimi. Dcera dokonce dostane pod stromecek toho hejbajiciho zvatlajiciho baby yodu. Jo na deti to funguje, i kdyz devitiletej mi nedavno rikal Hele tati, ale ze je to jako Clone Wars, jako takovy vymysleny pribehy, co nemaji nic spolecnyho s filmama...
774799
2 -1
reagovat
Ještě před pár lety byl hraný SW seriál považován za nemožný kvůli rozpočtu a teď to spíš vypadá, že seriály jsou to jediné, co vzniká. Osobně bych byl radši, kdyby se drželi od PT a OT pár set let dopředu či dozadu a dál je nemrvili (u ST není co zkazit, ať to klidně smáznou). Z Filoniho účasti už tak nadšený nejsem, protože nepochybuji, že k čemu se přitočí, tam zatáhne nějaké ze svých dříve vytvořených postav, u Ahsoky už i věřím, že ve smlouvě má klauzuli, že na čem se on podílí, tam se musí ona vyskytnout. Mají na hraní celou galaxii, tisíce planet, ras, období a konfliktů, ale oni se zuby nehty drží pár planet a postav v jednom období a beze studu je ohýbají a mrví. Dělají z toho MCU a nikomu to nevadí.:-
774820
Ještě před pár lety byl hraný SW seriál považován za nemožný kvůli rozpočtu a teď to spíš vypadá, že seriály jsou to jediné, co vzniká. Osobně bych byl radši, kdyby se drželi od PT a OT pár set let dopředu či dozadu a dál je nemrvili (u ST není co zkazit, ať to klidně smáznou). Z Filoniho účasti už tak nadšený nejsem, protože nepochybuji, že k čemu se přitočí, tam zatáhne nějaké ze svých dříve vytvořených postav, u Ahsoky už i věřím, že ve smlouvě má klauzuli, že na čem se on podílí, tam se musí ona vyskytnout. Mají na hraní celou galaxii, tisíce planet, ras, období a konfliktů, ale oni se zuby nehty drží pár planet a postav v jednom období a beze studu je ohýbají a mrví. Dělají z toho MCU a nikomu to nevadí.*:-*
5 -3
reagovat
reaguje na: KarelR
Bože, 1x01 je strašlivá sračka.. velmi essential indeed :D
774819
Bože, 1x01 je strašlivá sračka.. velmi essential indeed *:D*
774817
2 0
reagovat
Hlavně tohle vše ukazuje jak strašlivý je pro značku jako SW patronát ultra-mainstreamového konglomerátu a snaha vyrobit produkt co se zavděčí všem, bez toho aby si vybrali cestu a té se drželi no matter what.

Protože tady ať udělají cokoliv, vždycky to bude nějak špatně - sice se volá po tom aby konečně přišli s novými příběhy, ale hle, největší nadšení vzbudí když se vrátí Luke a Boba, zatímco chudáka Kyla už od Force Awakens všichni nenáviděli za to že nebyl dost Vader. A když tam tedy ty klasické postavy dají, protože ono těžko je ignorovat pokud nezasadíte příběh o stovky let jinam, tak zase je pro spoustu lidí strašný průser když s nimi nějak charakterově pracují a dají jim vývoj (hermit Luke), zato když je tam vrátí natvrdo v čisté nezměněné podobě, tak je to průser úplně pro všechny (grandpa Palpy a grandpa Lando).

No a oni tak skáčou od jednoho k druhému, snaží se vybírat to nejlepší odevšad, ale místo toho nevyhnutelně vybírají odevšad to nejhorší.

Série The Acolyte tak snad jediná je může tohohle jha zbavit... pokud se do něj neuváží sami s tím že to zas bude o mladém Palpatinovi a ne zas tak mladém Yodovi. A zajímavý snad bude i Andor, protože tam ty staré hlavní postavy naštěstí nemají jak zasadit.
774818
Hlavně tohle vše ukazuje jak strašlivý je pro značku jako SW patronát ultra-mainstreamového konglomerátu a snaha vyrobit produkt co se zavděčí všem, bez toho aby si vybrali cestu a té se drželi no matter what. Protože tady ať udělají cokoliv, vždycky to bude nějak špatně - sice se volá po tom aby konečně přišli s novými příběhy, ale hle, největší nadšení vzbudí když se vrátí [spoiler]Luke a Boba[/spoiler], zatímco chudáka Kyla už od Force Awakens všichni nenáviděli za to že nebyl dost Vader. A když tam tedy ty klasické postavy dají, protože ono těžko je ignorovat pokud nezasadíte příběh o stovky let jinam, tak zase je pro spoustu lidí strašný průser když s nimi nějak charakterově pracují a dají jim vývoj (hermit Luke), zato když je tam vrátí natvrdo v čisté nezměněné podobě, tak je to průser úplně pro všechny (grandpa Palpy a grandpa Lando). No a oni tak skáčou od jednoho k druhému, snaží se vybírat to nejlepší odevšad, ale místo toho nevyhnutelně vybírají odevšad to nejhorší. Série The Acolyte tak snad jediná je může tohohle jha zbavit... pokud se do něj neuváží sami s tím že to zas bude o mladém Palpatinovi a ne zas tak mladém Yodovi. A zajímavý snad bude i Andor, protože tam ty staré hlavní postavy naštěstí nemají jak zasadit.
6 -1
reagují: HulibrkCZ
reagovat
reaguje na: HAL
Hele naposledy jsem právě zkoušel ten Essential List, co vydalo Disney+ před 7. sérií, a bohužel teda začíná 1x01. Myslím, že jsem tu patlaninu s chudákem Yodou ani nedokoukal :D Příště teda zkusím 1x05, to vidím jako rozumnej start na víc místech :)
774817
Hele naposledy jsem právě zkoušel ten Essential List, co vydalo Disney+ před 7. sérií, a bohužel teda začíná 1x01. Myslím, že jsem tu patlaninu s chudákem Yodou ani nedokoukal *:D* Příště teda zkusím 1x05, to vidím jako rozumnej start na víc místech *:)*
774815
3 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: KarelR
Vykašli se na snahu dávat to všechno, tohle je kvalitativně hodně nevyvážené a některé díly jsou fakt bída, a obzvlášť z těch prvních sériích. Buď přeskakuj a jeď jen zajímavé story arcy, nebo dej nejdřív až ty lepší série (od Darkness on Umbara ve čtvrté sérii dál řekněme), je větší šance že tě to chytne. Tohle jsou SW, chronologii není potřeba řešit :)
774815
Vykašli se na snahu dávat to všechno, tohle je kvalitativně hodně nevyvážené a některé díly jsou fakt bída, a obzvlášť z těch prvních sériích. Buď přeskakuj a jeď jen [url=https://www.kotaku.com.au/2020/10/the-essential-clone-wars-episodes-every-star-wars-fan-should-watch/]zajímavé story arcy[/url], nebo dej nejdřív až ty lepší série (od Darkness on Umbara ve čtvrté sérii dál řekněme), je větší šance že tě to chytne. Tohle jsou SW, chronologii není potřeba řešit *:)*
774806
5 0
reagují: KarelR
reagovat
reaguje na: DarkSith
Viz seriál Acolyte
774811
Viz seriál Acolyte
774810
4 0
reagovat
To točení v kruhu dost vypovídá o tom, jak moc si v Disney nevědí se Star Wars rady.  Na straně druhé třeba na Obi-Wana Kenobiho jsem hodně zvědaví. Možná se jednou dočkáme i nového příběhu ze světa Star Wars, který nebude závislí na původní trilogii. Do té doby nás čeká jen různá forma recyklace. 
774810
To točení v kruhu dost vypovídá o tom, jak moc si v Disney nevědí se Star Wars rady.  Na straně druhé třeba na Obi-Wana Kenobiho jsem hodně zvědaví. Možná se jednou dočkáme i nového příběhu ze světa Star Wars, který nebude závislí na původní trilogii. Do té doby nás čeká jen různá forma recyklace. 
3 -1
reagují: holub109
reagovat
reaguje na: holub109
Ano,I když tento seriál osobně považuji za slabší v porovnání s Clone wars tak občas obsahuje i epizody které jsou skvělé.
774808
Ano,I když tento seriál osobně považuji za slabší v porovnání s Clone wars tak občas obsahuje i epizody které jsou skvělé.
774803
3 0
reagovat
Jinak ne "Palác" Jediů ale chrám Jediů a ne "Vysoká" Republika ale Vrcholná Republika 8)

Druhá řada Mandaloriana byla jeden velký fanservis a k tomu startovací platforma pro spoustu spin offů.Ano,Mandalorian se nemůže pochlubit sofistikovaným scénářem a spletitým dějem(jeho epizody často připomínají ty nejklasičtější počítačové RPG klasiky ve stylu: dones mi tamto a já ti zato dám tám tamto což tě dovede k postavě která ti řekne kam máš jít za další postavou která ti řekne...)  ale dílo nemusí být komplikované aby vás vzalo za srdce jak mnohé epizody druhé řady dokazují(...ze všech nejvíc ta poslední).

Na původní trilogii jsem vyrůstal,na prequelové dorůstal,Klonové války jsem viděl celé(I o dost slabší rebely) a je to prostě kouzelný pocit když vidíte live action verze něčeho co jste dosud viděli jen  v animované formě a komiksech a ono to i v live action vypadá tak dobře.

Vždycky jsem chtěl vidět co mi finále druhé řady Mandaloriana konečně dalo(A The Lat Jedi ne).Baby Yoda(používám toto označení protože je pořád to nejznámější) je fenomén sám o sobě,patří ke kladům toho seriálu,stejně jako jeho pouto k Pedro Pascalovi.Pascal sám(po většinu času hrající jen prostřednictvím hlasu) je další velký klad a mnozí další herci jakbysmet.Vizuál občas působý televizněji(přinejmenším v některých epizodách a spíš jen určité lokace) ale většinou je to naprosto srovnatelné s filmy-triky jsou naprosto úžasné...tedy až na tu Deep fake tvář ,ale emoce té scény technickou nedokonalost naprosto přebíjejí a je to malá dan za to že jsme tu postavu mohly takhle vidět aspon ještě jednou.
774807
Jinak ne "Palác" Jediů ale chrám Jediů a ne "Vysoká" Republika ale Vrcholná Republika *8)* Druhá řada Mandaloriana byla jeden velký fanservis a k tomu startovací platforma pro spoustu spin offů.Ano,Mandalorian se nemůže pochlubit sofistikovaným scénářem a spletitým dějem(jeho epizody často připomínají ty nejklasičtější počítačové RPG klasiky ve stylu: dones mi tamto a já ti zato dám tám tamto což tě dovede k postavě která ti řekne kam máš jít za další postavou která ti řekne...)  ale dílo nemusí být komplikované aby vás vzalo za srdce jak mnohé epizody druhé řady dokazují(...ze všech nejvíc ta poslední). Na původní trilogii jsem vyrůstal,na prequelové dorůstal,Klonové války jsem viděl celé(I o dost slabší rebely) a je to prostě kouzelný pocit když vidíte live action verze něčeho co jste dosud viděli jen  v animované formě a komiksech a ono to i v live action vypadá tak dobře. Vždycky jsem chtěl vidět co mi finále druhé řady Mandaloriana konečně dalo(A The Lat Jedi ne).Baby Yoda(používám toto označení protože je pořád to nejznámější) je fenomén sám o sobě,patří ke kladům toho seriálu,stejně jako jeho pouto k Pedro Pascalovi.Pascal sám(po většinu času hrající jen prostřednictvím hlasu) je další velký klad a mnozí další herci jakbysmet.Vizuál občas působý televizněji(přinejmenším v některých epizodách a spíš jen určité lokace) ale většinou je to naprosto srovnatelné s filmy-triky jsou naprosto úžasné...tedy až na tu Deep fake tvář ,ale emoce té scény technickou nedokonalost naprosto přebíjejí a je to malá dan za to že jsme tu postavu mohly takhle vidět aspon ještě jednou.
16 -1
reagovat
reaguje na: holub109
No snad se tam jednou zázračně dopracuju, ale je to fakt těžký :D
774806
No snad se tam jednou zázračně dopracuju, ale je to fakt těžký *:D*
774803
3 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: KarelR
Kdybych upřímně nevěděl, jak výborné Clone Wars někdy od poloviny třetí série jsou, tak bych se až tam taky nedodíval. Naštěstí jsem neudělal tu chybu a poslední 4 série si neskutečně užil. To samé pro Rebels, kdy je první série totální průměr pro dětské publikum, ale kupříkladu poslední dva díly druhé série jsou naprostý strop čehokoliv
774803
Kdybych upřímně nevěděl, jak výborné Clone Wars někdy od poloviny třetí série jsou, tak bych se až tam taky nedodíval. Naštěstí jsem neudělal tu chybu a poslední 4 série si neskutečně užil. To samé pro Rebels, kdy je první série totální průměr pro dětské publikum, ale kupříkladu poslední dva díly druhé série jsou naprostý strop čehokoliv
774799
6 -1
reagují: sassan, KarelR
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se