Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku 5 nejžhavějších videoherních témat: Od Dukea po Spideyho

příspěvky 1 - 11 Napsat příspěvek
Já jedu ve velkém grindovacky. Dlouho jsem hrál World of tanks ale pak jsem přešel na War Thunder. A k tomu přidal Lodičky z World of warships.
dale jsem si zamiloval Dark souls sérii a z tohohle ranku mohu doporučit i Nioh.
a z pribehovek adoruji Mass Effect 1-3, neverwinter nights a gothic
746337
Já jedu ve velkém grindovacky. Dlouho jsem hrál World of tanks ale pak jsem přešel na War Thunder. A k tomu přidal Lodičky z World of warships. dale jsem si zamiloval Dark souls sérii a z tohohle ranku mohu doporučit i Nioh. a z pribehovek adoruji Mass Effect 1-3, neverwinter nights a gothic
0 0
reagovat
Já jsem rezignoval na téměř celou AAA produkci (OK, dobře, DOOM Eternal si koupim) a valím si hlavně indie záležitosti. Hollow Knight, Slay the Spire, Long Dark, Into The Breach, Subnautica no a samozřejmě nezbytný Cracktorio. Všechno naprostý pecky.

Pravidelný roční výpotky EA nebo Ubišrotu mě nechávaj úplně v klidu. Jen ten pád Blizzardu mě ještě pořád mrzí, na WoW Classic jsem se těšil dlouho a tu krátkou dobu co jsem u něj strávil jsem si ohromně užil.
746278
Já jsem rezignoval na téměř celou AAA produkci (OK, dobře, DOOM Eternal si koupim) a valím si hlavně indie záležitosti. Hollow Knight, Slay the Spire, Long Dark, Into The Breach, Subnautica no a samozřejmě nezbytný Cracktorio. Všechno naprostý pecky. Pravidelný roční výpotky EA nebo Ubišrotu mě nechávaj úplně v klidu. Jen ten pád Blizzardu mě ještě pořád mrzí, na WoW Classic jsem se těšil dlouho a tu krátkou dobu co jsem u něj strávil jsem si ohromně užil.
0 0
reagovat
Jestli je nějaká hra TOP za minulý rok, tak je to SEKIRO. Je to taky jedna z nejlepších her co jsem kdy hrál. Moc nehraju, ale tohle je opravdu pecka :+.
746272
Jestli je nějaká hra TOP za minulý rok, tak je to SEKIRO. Je to taky jedna z nejlepších her co jsem kdy hrál. Moc nehraju, ale tohle je opravdu pecka *:+*.
0 0
reagovat
Nějak novým hrám nemůžu přijít na chuť. Sebelepší hra je o ničem. Aspoň Rust, Pubg, EfT, PoE maji poměrně dobrou hratelnost ( Hlavně Rust). Ze single playeru pouze kingdom come, snad nejlepsi rpg, co jsem kdy videl ( Witcher nebo AC fakt ne). Moderni strategie jsou ultrasmutny. Cetl jsem pěkný veci o frostpunku, zkusim to.
746248
Nějak novým hrám nemůžu přijít na chuť. Sebelepší hra je o ničem. Aspoň Rust, Pubg, EfT, PoE maji poměrně dobrou hratelnost ( Hlavně Rust). Ze single playeru pouze kingdom come, snad nejlepsi rpg, co jsem kdy videl ( Witcher nebo AC fakt ne). Moderni strategie jsou ultrasmutny. Cetl jsem pěkný veci o frostpunku, zkusim to.
0 -5
reagovat
Taky mám rád budovatelky, C:S je super. Jsem navíc hodně velkým fandou Frontieru, aktuální Juráč (tam to dělá hodně i to, že jsem fanda dinosauří frančízy celkově) hraju pořád a pravidelně. Pak i aktuální Planet Zoo, které představuje ideální kombinaci neomezené kreativity Planet Coasteru a právěže toho Juráče, kde se blbne se zvířátky, byť skutečnými.
Krom toho pak už jen RDR2, které mi mojím tempem vydrží na rok hraní, ale už dlouho sem nehrál nic podobně promakaného, co zároveň dokáže absolutně vtáhnout do toho světa, udivovat charaktery a poskytnout možnost blbnout podle svého. Hodně navíc oceňuju, že byť je to v základu střílečka, střílet vlastně moc často nemusím.
746245
Taky mám rád budovatelky, C:S je super. Jsem navíc hodně velkým fandou Frontieru, aktuální Juráč (tam to dělá hodně i to, že jsem fanda dinosauří frančízy celkově) hraju pořád a pravidelně. Pak i aktuální Planet Zoo, které představuje ideální kombinaci neomezené kreativity Planet Coasteru a právěže toho Juráče, kde se blbne se zvířátky, byť skutečnými. Krom toho pak už jen RDR2, které mi mojím tempem vydrží na rok hraní, ale už dlouho sem nehrál nic podobně promakaného, co zároveň dokáže absolutně vtáhnout do toho světa, udivovat charaktery a poskytnout možnost blbnout podle svého. Hodně navíc oceňuju, že byť je to v základu střílečka, střílet vlastně moc často nemusím.
0 0
reagovat
Jak rika kolega dole, hry od Naughty Dog jsou povinnost. Prvni vec jsem od nich koupil na Megadrive v 93 (Rings of Power). Ted zrovna Witcher 1, chystam se na Jedi Outcast, na chate Mass Effect 2, ale na cekacce za ty roky je plno her, na ktery snad jednou bude doat casu. A doma s mou pulkou pomerance tezce bojujem u Mario Kart 8.
Ale to bych nebyl ja, abych aspon nezminil Star Wars. Pro milovniky TROS se film objevi digitalne 17.3. a 31.3. bude Skywalker saga a DT (pod zavadejicim souhrnnym nazvem Skywalker Saga) k mani ve 4K za nepatrnych 200 liber na britskem amazonu..
746224
Jak rika kolega dole, hry od Naughty Dog jsou povinnost. Prvni vec jsem od nich koupil na Megadrive v 93 (Rings of Power). Ted zrovna Witcher 1, chystam se na Jedi Outcast, na chate Mass Effect 2, ale na cekacce za ty roky je plno her, na ktery snad jednou bude doat casu. A doma s mou pulkou pomerance tezce bojujem u Mario Kart 8. Ale to bych nebyl ja, abych aspon nezminil Star Wars. Pro milovniky TROS se film objevi digitalne 17.3. a 31.3. bude Skywalker saga a DT (pod zavadejicim souhrnnym nazvem Skywalker Saga) k mani ve 4K za nepatrnych 200 liber na britskem amazonu..
1 0
reagovat
Tak hry od Naughty Dog jsou povinnost :) Stejně jako např. Horizon Zero Dawn. Jak to Sony na poli filmovém "mrví", tak jako herní dsitributor (i majitel studií) sází pecku za peckou.
746212
Tak hry od Naughty Dog jsou povinnost :) Stejně jako např. Horizon Zero Dawn. Jak to Sony na poli filmovém "mrví", tak jako herní dsitributor (i majitel studií) sází pecku za peckou.
1 -1
reagovat
Hraju hodne a rad.:) Predevsim hry od Paradoxu. Cities: Skylines, Hearts of Iron IV a Europa Universalis IV jsou moje svata trojice. Pred nedavnem jsem dohral tretiho Zaklinace (namotivovany po serialu). A mam predplaceny Origin, kde jsem si za posledni rok uzil hlavne Tropico 6 a Prison architect. Jo, a jeste je fajn staveni domu v The Sims (jelikoz pracuju ve stavebnictvi, tak Sims jsou pro me takova odreagovaci verze AutoCADu).
746211
Hraju hodne a rad.*:)* Predevsim hry od Paradoxu. Cities: Skylines, Hearts of Iron IV a Europa Universalis IV jsou moje svata trojice. Pred nedavnem jsem dohral tretiho Zaklinace (namotivovany po serialu). A mam predplaceny Origin, kde jsem si za posledni rok uzil hlavne Tropico 6 a Prison architect. Jo, a jeste je fajn staveni domu v The Sims (jelikoz pracuju ve stavebnictvi, tak Sims jsou pro me takova odreagovaci verze AutoCADu).
3 -1
reagovat
Taky už nehraju, ale na Assassin’s Creed jsem si taky ujížděl. Hlavně Black Flag jsem hrál asi čtyřikrát nebo pětkrát.
A na sklonku herní éry jsem si užíval Until Dawn, což je ale spíš interaktivní film s velmi velmi super atmosférou a nápady. 
746208
Taky už nehraju, ale na Assassin’s Creed jsem si taky ujížděl. Hlavně Black Flag jsem hrál asi čtyřikrát nebo pětkrát. A na sklonku herní éry jsem si užíval Until Dawn, což je ale spíš interaktivní film s velmi velmi super atmosférou a nápady. 
1 0
reagovat
reaguje na: May
Od zítřka bude na týden na Epic Games Store free-to-keep AC Syndicate, kde je pěkný viktoriánský Londýn
746204
Od zítřka bude na týden na Epic Games Store free-to-keep AC Syndicate, kde je pěkný viktoriánský Londýn
746203
0 -1
reagovat
Teď už moc nehraju, ale dříve jsem byl zarytý fanda Assassin's Creed. Kromě slabého Unity jsem každý díl hrál několikrát. Příběh mě bavil a po oznámení filmu jsem skákal blahem. K tomu ještě hlavní postava Fassbender. Ale pak to přišlo. Fassy byl producent a nehrál ani jeden díl. Pak se ukázalo, že chce příběh ze současnosti a to byla chyba. Nebyl to hrozný film, ale kdyby to točil někdo, kdo to furt hrál, tak by to byla bomba. Má to obrovský potenciál :+
746203
Teď už moc nehraju, ale dříve jsem byl zarytý fanda Assassin's Creed. Kromě slabého Unity jsem každý díl hrál několikrát. Příběh mě bavil a po oznámení filmu jsem skákal blahem. K tomu ještě hlavní postava Fassbender. Ale pak to přišlo. Fassy byl producent a nehrál ani jeden díl. Pak se ukázalo, že chce příběh ze současnosti a to byla chyba. Nebyl to hrozný film, ale kdyby to točil někdo, kdo to furt hrál, tak by to byla bomba. Má to obrovský potenciál *:+*
0 0
reagují: Snipsley
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se