Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

5 nejžhavějších videoherních témat: Od Dukea po Spideyho


ikona
imf
games.cz
Naši kamarádi z Games.cz nám půjčují studio, my jim zase prostor na MovieZone. 

Žádné obědy zadarmo samozřejmě neexistují. Jakkoliv Games.cz děkujeme (skoro) v každém úvodu našich Youtube videí, vzájemně jsme se s restartem naší videotvorby dohodli, že se jim odvděčíme i jinak - dvakrát měsíčně na MovieZone najdete to nejsledovanější a nejzajímavější z obsahu herního portálu. A protože od filmů ke hrám není zas tak daleko, pevně věříme, že si tu a tam na něco kliknete. Výběrem pěti nejzajímavějších článků za posledních cca 14 dní tuhle pravidelnou rubriku startujeme. Do komentářů nám klidně napište, jak moc pozitivní vztah k počítačovým hrám máte, případně co zrovna hrajete.

Podle šéfa Ubisoftu budou nové konzole zpětně kompatibilní s téměř všemi hrami předešlých konzolí

Yves Guillemot se v konferenčním hovoru s investory nerozpovídal jen o pěti chystaných hrách, z nichž dvě by mohly pocházet ze sérií Far Cry a Assassin’s Creed. Řeč se stočila i na zpětnou kompatibilitu nadcházející generace konzolí. Šéf Ubisoftu možná prozradil víc, než měl.

 

Sony za tvůrce Spider-Mana zaplatilo 25 miliard jenů

Když společnost Sony loni v srpnu oznámila, že koupila studio Insomniac Games, byli jsme značně zaskočení. Překvapení pramenilo z toho, že Insomniac Games a Sony spolupracovali přes dvě dekády a člověku se tak nějak zažilo, že už to vlastně je studio spadající pod Sony. Ale to platí teprve krátce a nyní se dozvídáme, jakou sumu takový nákup zahrnuje.

Perfektní vyvrcholení příběhu Star Wars Jedi: Fallen Order

Star Wars Jedi: Fallen Order vyšel už před několika měsíci, což snad většině fanoušků Hvězdných válek dalo dostatečný čas tuhle akční adventuru dohrát. Já se tak můžu konečně rozepsat o jejím konci, který mě šokoval tím, jak byl dokonalý. Asi nemusím dodávat, že následující text bude SPOILER masivnější než Hvězda smrti.

 

Vzpomínáme: Duke Nukem 3D byl dětskou hrou pro dospělé

Existovaly hry zábavnější a rozhodně i hry lepší. Pokud jste však vyrůstali během 90. let a měli přístup k počítačům, stejně na vašem disku nejspíše po nekřesťansky dlouhou dobu pobyla právě hra tato. Duke Nukem 3D, který vyšel před 24 lety, 29. ledna 1996, totiž (tak trochu smutně) platil za hru, která svého času učila omladinu, jak vypadají dospělácká témata.

Best of 2019: Hra roku

A na závěr trochu archivnější, ale stále zásadní kousek. Tradiční topka. Rok 2019 byl z hlediska her podivným obdobím. Celý průmysl už se připravuje na bombastický letošek a hned několik titulů se dočkalo odkladu, ať už ze strategických důvodů, nebo prostě proto, že vývojáři potřebovali víc času na dokončování. Díky tomu se letos podařilo vyšvihnout spoustě her, které by jinak zapadly v tsunami AAA titulů.

Chcete vědět víc? Skočte rovnou na www.games.cz. A až budete hotoví, nezapomeňte se vrátit, kam patříte.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (11)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace