Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Příliš osobní známost: Recenze

příspěvky 1 - 19 Napsat příspěvek
reaguje na: Rokle
Je to vlastenec nebo levoboček Mirky Spacilove:D
744012
Je to vlastenec nebo levoboček Mirky Spacilove*:D*
743898
0 0
reagovat
reaguje na: hanak_v_exilu
Protože se ukázalo, že je Steve Rogers hoden zvednout Mjölnir, a s ním získat Thorovi schopnosti. Ukázalo to ryzí charakter postavy, jeho nezlomnost a spoustu dalších věcí. :);) 

Ale v neposlední řadě to byl skvělý cool moment, kteří režiséři výborně zapracovaly do následujícího souboje o rukavici. Diváci a fanoušci komiksů jsou z toho momentu dost nadšený.
743927
Protože se ukázalo, že je Steve Rogers hoden zvednout [url=https://en.wikipedia.org/wiki/Mj%C3%B6lnir]Mjölnir[/url], a s ním získat Thorovi schopnosti. Ukázalo to ryzí charakter postavy, jeho nezlomnost a spoustu dalších věcí. *:)**;)*  Ale v neposlední řadě to byl skvělý cool moment, kteří režiséři výborně zapracovaly do následujícího souboje o rukavici. Diváci a fanoušci komiksů jsou z toho momentu dost nadšený.
743881
2 -1
reagovat
Ferencová má asi ráda exotiku, proto všichni ti Zadarové Volaniči.
743926
Ferencová má asi ráda exotiku, proto všichni ti Zadarové Volaniči.
1 0
reagovat
reaguje na: Mack.
Já ti to teda vysvětlím. Protože lidé po takové košilaté zábavě touží a filmová kultura v Čechách nemá (až na výjimky) ambice tříbit vkus, ale spíše se podbízet.
743910
Já ti to teda vysvětlím. Protože lidé po takové košilaté zábavě touží a filmová kultura v Čechách nemá (až na výjimky) ambice tříbit vkus, ale spíše se podbízet.
743909
3 0
reagovat

Buranský sexismus

Někdo mi to vysvětlete, proč to do těch českých filmů cpou? Asi žiju v sociální bublině, ale nevyskytuju se ve společnosti, kde by se tohle dalo ještě najít a tak mám představu, že jsou na tom Čechy poměrně dobře, ale proč to je ve všech těch českých filmech?
743909
Někdo mi to vysvětlete, proč to do těch českých filmů cpou? Asi žiju v sociální bublině, ale nevyskytuju se ve společnosti, kde by se tohle dalo ještě najít a tak mám představu, že jsou na tom Čechy poměrně dobře, ale proč to je ve všech těch českých filmech?
Buranský sexismus
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
jako ja uz si to spojuju (proc to ma uspech) :

Rimsy - "Načež musí postava Dykové věnovat desítky minut filmového času přemýšlení, jak ulevit bolestem v rozkroku následkem příliš agresivních
milostných hrátek; a vězte, že tohle se řeší na takové úrovni vulgarity,
že by si i Zdeněk Troška zděšeně zakrýval oči"

fanynka Streeper - "Začátek je trochu pomalejší na rozjezd, ale díky Vilhelmové se občas zasmějeme a v některých situacích se i najdeme"

ovmartin23 - "Easy as F*ck"
743908
jako ja uz si to spojuju (proc to ma uspech) : Rimsy - "Načež musí postava Dykové věnovat desítky minut filmového času přemýšlení, jak ulevit bolestem v rozkroku následkem příliš agresivních milostných hrátek; a vězte, že tohle se řeší na takové úrovni vulgarity, že by si i Zdeněk Troška zděšeně zakrýval oči" fanynka Streeper - "Začátek je trochu pomalejší na rozjezd, ale díky Vilhelmové se občas zasmějeme a v některých situacích se i najdeme" ovmartin23 - "Easy as F*ck"
3 0
reagovat
reaguje na: qualkalim
Na tebe jsem s tím hodnocením právě narazil. Můžu se zeptat - ty, kterej kouká na Irčana, Le Mans, Ďáblův advokát.... dáš pokračování Špindlu 4*, téhle sračce 5*, Román pro pokročilé 3*....nechci rejpat, ale můžu se opravdu dovědět proč?? ;)
743898
Na tebe jsem s tím hodnocením právě narazil. Můžu se zeptat - ty, kterej kouká na Irčana, Le Mans, Ďáblův advokát.... dáš pokračování Špindlu 4*, téhle sračce 5*, Román pro pokročilé 3*....nechci rejpat, ale můžu se opravdu dovědět proč?? *;)*
743879
5 0
reagují: Galactus
reagovat
reaguje na: hanak_v_exilu
ides nato prilis racionalne. ale ked uz naozaj chces vediet, preco sa to stalo, navrhuje si vypocut zdovodnenie - tu.
743895
ides nato prilis racionalne. ale ked uz naozaj chces vediet, preco sa to stalo, navrhuje si vypocut zdovodnenie - [url=https://www.youtube.com/watch?v=HRqsC4UuY_A&feature=youtu.be&t=378]tu.[/url]
743881
0 0
reagovat
reaguje na: KvikHlavober
Proč to s tím kapitánem byla tak silná scéna? Já jsem třeba vůbec nepochopil proč to mohl udělat a když už se mu to povedlo, proč to bylo tak důležité.
743881
Proč to s tím kapitánem byla tak silná scéna? Já jsem třeba vůbec nepochopil proč to mohl udělat a když už se mu to povedlo, proč to bylo tak důležité.
743872
1 -2
reagují: hroubek, foxbat
reagovat
No jo no, taková je doba. :)
743879
No jo no, taková je doba. *:)*
2 0
reagují: Rokle
reagovat
Můžete mi prosím někdo, kdo to viděl ( asi jen Rimsy), rozvést tohle: "jak ulevit bolestem v rozkroku následkem příliš agresivních milostných hrátek; a vězte, že tohle se řeší na takové úrovni vulgarity..." :D:D

To mě fakt zaujalo, co tam mohlo být tak hrozného. :D

Asi do spoileru, i když pochybuju, že by na to měl v plánu někdo jít.
743875
Můžete mi prosím někdo, kdo to viděl ( asi jen Rimsy), rozvést tohle: "jak ulevit bolestem v rozkroku následkem příliš agresivních milostných hrátek; a vězte, že tohle se řeší na takové úrovni vulgarity..." *:D**:D* To mě fakt zaujalo, co tam mohlo být tak hrozného. *:D* Asi do spoileru, i když pochybuju, že by na to měl v plánu někdo jít.
1 0
reagovat
reaguje na: sushio
Mne to hlava nebere... tam schází zcela schopnost rozlišovat. Ok nemám rád Marvel, ale sakra i tam musím uznat produkční kvalitu poctivého a jistě velmi náročného řemesla (a i mne moment kdy např kapitán bere kladivo proste vzala u srdéčka).  V tomto hnoji, jak čtu i recenzi Fuky, není zvládnutý ani dabing těch tří balkánských jelit... 
743872
Mne to hlava nebere... tam schází zcela schopnost rozlišovat. Ok nemám rád Marvel, ale sakra i tam musím uznat produkční kvalitu poctivého a jistě velmi náročného řemesla [spoiler](a i mne moment kdy např kapitán bere kladivo proste vzala u srdéčka)[/spoiler].  V tomto hnoji, jak čtu i recenzi Fuky, není zvládnutý ani dabing těch tří balkánských jelit... 
743870
2 -1
reagují: hanak_v_exilu
reagovat
Hodnocení podobných filmů :D:D:D:+:+:+
743870
Hodnocení podobných filmů *:D**:D**:D**:+**:+**:+*
2 0
reagují: KvikHlavober
reagovat

CSFD:

natalanka 5/5 šly jsme na to s holkama jako na bláznivou komedii.
Byla. S velkou nadsázkou...Jenže pak přišlo drama.... Alkoholismus,
smrt, rozchod, staré viny..... aby se to ke konci přehouplo opět k
nadějnému konci. Vyšly jsem z kina a jelikož se alkoholismus naší rodiny týkal. bylo to najednou téma k bilancování....zárověň tu vážnost
odlehčovala Tánia Dyková svou bláznivou postavou a tomu jsme se opravdu musely smát. A malá Terezka..... tak to je neskutečné jak nás ta cácorka dostala....O Elišce balzerové....od ženské v celku nepříjemné se
propracovala v tak sympatickou osobu... Za nás 5. Líbilo se. :-)

Streeper 4/5 Přemýšlela jsem, zda tomu dát 3 nebo 4 hvězdičky.
Film jsem viděla v rámci Dámské jízdy, takže jsem čekala oddychovou
komedii, nad kterou pak mávnu rukou, ohodnotím to jako průměr a bude konec. Ale tohle ne. Tohle se mi drží v hlavě už zatraceně dlouho a
pořád nad tím přemýšlím, co jsme to sakra viděla? Začátek je trochu
pomalejší na rozjezd, ale díky Vilhelmové se občas zasmějeme a v
některých situacích se i najdeme. Pak na plátno přichází dokonalá Eliška
Balzerová a světlo reflektoru se obrací k ní a k malé dětské herečce v
roli Terezky (opravdu úžasně a přirozeně zahrané!). Do první půlky je to
oddychová komedie, ale pak přijde na řadu komplikace v životě a komedie se změní v drama tak nečekaně, že mě to až zaskočilo. A věřím, že na všecny diváky v sálu to fungovalo skvěle, ten šokující převrat musel zaskočit snad každého. Jedná se o silné emotivná drama, které hodně překvapí.
743869
[url=https://www.csfd.cz/uzivatel/221343-natalanka/]natalanka 5/5[/url] šly jsme na to s holkama jako na bláznivou komedii. Byla. S velkou nadsázkou...Jenže pak přišlo drama.... Alkoholismus, smrt, rozchod, staré viny..... aby se to ke konci přehouplo opět k nadějnému konci. Vyšly jsem z kina a jelikož se alkoholismus naší rodiny týkal. bylo to najednou téma k bilancování....zárověň tu vážnost odlehčovala Tánia Dyková svou bláznivou postavou a tomu jsme se opravdu musely smát. A malá Terezka..... tak to je neskutečné jak nás ta cácorka dostala....O Elišce balzerové....od ženské v celku nepříjemné se propracovala v tak sympatickou osobu... Za nás 5. Líbilo se. :-) [url=https://www.csfd.cz/uzivatel/356812-streeper/]Streeper 4/5[/url] Přemýšlela jsem, zda tomu dát 3 nebo 4 hvězdičky. Film jsem viděla v rámci Dámské jízdy, takže jsem čekala oddychovou komedii, nad kterou pak mávnu rukou, ohodnotím to jako průměr a bude konec. Ale tohle ne. Tohle se mi drží v hlavě už zatraceně dlouho a pořád nad tím přemýšlím, co jsme to sakra viděla? Začátek je trochu pomalejší na rozjezd, ale díky Vilhelmové se občas zasmějeme a v některých situacích se i najdeme. Pak na plátno přichází dokonalá Eliška Balzerová a světlo reflektoru se obrací k ní a k malé dětské herečce v roli Terezky (opravdu úžasně a přirozeně zahrané!). Do první půlky je to oddychová komedie, ale pak přijde na řadu komplikace v životě a komedie se změní v drama tak nečekaně, že mě to až zaskočilo. A věřím, že na všecny diváky v sálu to fungovalo skvěle, ten šokující převrat musel zaskočit snad každého. Jedná se o silné emotivná drama, které hodně překvapí.
CSFD:
2 -2
reagovat
Na film bych se podíval jen ze zvědavosti, jak vypadá ta v MZ Live zmíněná "rotující hlava". :D
743866
Na film bych se podíval jen ze zvědavosti, jak vypadá ta v MZ Live zmíněná "rotující hlava". *:D*
2 0
reagovat
Občas mám chuť se, čistě ze zvědavosti, jít na ty filmy které tu Rimsy recenzuje podívat...tohle ale vynechám. Obsazení 3 nečesky mluvících herců, kteří jsou následně dabováni mi je tak proti srsti...přitom některé české mužské tváře mohly filmu jen pomoci.
743861
Občas mám chuť se, čistě ze zvědavosti, jít na ty filmy které tu Rimsy recenzuje podívat...tohle ale vynechám. Obsazení 3 nečesky mluvících herců, kteří jsou následně dabováni mi je tak proti srsti...přitom některé české mužské tváře mohly filmu jen pomoci.
1 0
reagovat
Až mě z toho jde mráz po zádech. :o
743860
Až mě z toho jde mráz po zádech. *:o*
1 -1
reagovat
Ale kina u nás to ovládlo že.. a Nikol Štíbrová (která nazpívala titulní song) sdílí na instáči reakce nadšených a emočně vyždímaných fanynek.. takže cílovou skupinu to asi trefilo :-
743856
Ale kina u nás to ovládlo že.. a Nikol Štíbrová (která nazpívala titulní song) sdílí na instáči reakce nadšených a emočně vyždímaných fanynek.. takže cílovou skupinu to asi trefilo *:-*
5 -1
reagovat
"Takže, kdo by na to měl jít? Já tedy určitě ne." :D:D Chudák Rimsy...
743846
"Takže, kdo by na to měl jít? Já tedy určitě ne." *:D**:D* Chudák Rimsy...
6 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se