Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Bombastické herní trailery 2019: Od Star Wars k Avengers

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: Ven0m
Nj, jenže to se dá řešit jednoduše jako facka. Prostě vezmou dabéry s podobnými hlasy jako filmoví Avengers a virtuální podoby těch herců. Pak nemají starost absolutně s ničím, protože těch dabérů je spousta.
Navíc...sice vhodně upozorňuješ na to, že ty komixy jsou jaksi starší, než filmy, ale sám musíš vidět, že tahle hra je taky těžce modifikovaná oproti komixům (Capův kostým/brnění) a to právě dost podle těch filmů (Thor, IM, Black Widow...i ten Hulk), takže cíl svézt se na vlně filmů tu je jako pěst na oko...jen je zas vidět, že šetřili kde mohli. A vzhledem k tomu, že mají už jistě propočtený odhad zisků u jedné z nejsilnějších značek současnosti, tak mi přijde urážející a ubohé, že to vypadá takhle blbě.
Nemusí nutně brát ani ty herce z filmů (mohl by nastat konflikt např u vizuálu záporáků film vs videohra), jen by fakt stačilo, aby to vypadalo jako hra z roku 2019 a ne někde okolo 2005, kdy se zrovna začal nadměrně používat efekt DOF. Vždyť i dnešní hry na Androidy, co rozjedou zařízení za dva litry, vypadají líp.
Jako...je vidět, že se vývojáři snaží, ale mám z toho takový pocit, že je zase vedení superhladové po penězích a uspěchávají to.
Zas použiju svou trigger větu: Kdo se v tom trochu vyzná, okamžitě vidí, že tenhle předváděcí trailer je ze hry, která má ještě hodně práce před sebou (ohyzdné a nenavazující animace herních avatarů, nevyvážená grafika, nepasující efekty apod.)
Nakonec se dost možná dočkáme blbosti jako tehdy Pokémon GO, kdy sami tvůrci někde po roce od spuštění tvrdili, že hra je hotová asi z 25% a budou postupně přidávat nové funkce...jenže to dělali tempem pomalejším, než kdyby to programoval jeden student ze základky ve večerním kroužku...taky zažili takový odliv fandů, že dokončení té super AR hry se dožije asi jen málokdo.
Avengers mají samozřejmě potenciál tahat fandy za nos celé roky, což taky předpokládám, že se stane.
721526
Nj, jenže to se dá řešit jednoduše jako facka. Prostě vezmou dabéry s podobnými hlasy jako filmoví Avengers a virtuální podoby těch herců. Pak nemají starost absolutně s ničím, protože těch dabérů je spousta. Navíc...sice vhodně upozorňuješ na to, že ty komixy jsou jaksi starší, než filmy, ale sám musíš vidět, že tahle hra je taky těžce modifikovaná oproti komixům (Capův kostým/brnění) a to právě dost podle těch filmů (Thor, IM, Black Widow...i ten Hulk), takže cíl svézt se na vlně filmů tu je jako pěst na oko...jen je zas vidět, že šetřili kde mohli. A vzhledem k tomu, že mají už jistě propočtený odhad zisků u jedné z nejsilnějších značek současnosti, tak mi přijde urážející a ubohé, že to vypadá takhle blbě. Nemusí nutně brát ani ty herce z filmů (mohl by nastat konflikt např u vizuálu záporáků film vs videohra), jen by fakt stačilo, aby to vypadalo jako hra z roku 2019 a ne někde okolo 2005, kdy se zrovna začal nadměrně používat efekt DOF. Vždyť i dnešní hry na Androidy, co rozjedou zařízení za dva litry, vypadají líp. Jako...je vidět, že se vývojáři snaží, ale mám z toho takový pocit, že je zase vedení superhladové po penězích a uspěchávají to. Zas použiju svou trigger větu: Kdo se v tom trochu vyzná, okamžitě vidí, že tenhle předváděcí trailer je ze hry, která má ještě hodně práce před sebou (ohyzdné a nenavazující animace herních avatarů, nevyvážená grafika, nepasující efekty apod.) Nakonec se dost možná dočkáme blbosti jako tehdy Pokémon GO, kdy sami tvůrci někde po roce od spuštění tvrdili, že hra je hotová asi z 25% a budou postupně přidávat nové funkce...jenže to dělali tempem pomalejším, než kdyby to programoval jeden student ze základky ve večerním kroužku...taky zažili takový odliv fandů, že dokončení té super AR hry se dožije asi jen málokdo. Avengers mají samozřejmě potenciál tahat fandy za nos celé roky, což taky předpokládám, že se stane.
721360
0 0
reagovat
Nechápu lidi, kteří čekali, že A-Day bude podle filmových Avengerů. Víte, že ty filmy jsou podle komiksů, který jsou, už leckdy, 70let starý?
Navíc pokud opravdu, plánují tu hru rozšiřovat dalších x let, tak už vidím jak budou nahánět ty herce, aby jim tam porád něco dodabovávali. By pak dopadlo jak s Dinklagem v Destiny.
721360
Nechápu lidi, kteří čekali, že A-Day bude podle filmových Avengerů. Víte, že ty filmy jsou podle komiksů, který jsou, už leckdy, 70let starý? Navíc pokud opravdu, plánují tu hru rozšiřovat dalších x let, tak už vidím jak budou nahánět ty herce, aby jim tam porád něco dodabovávali. By pak dopadlo jak s Dinklagem v Destiny.
2 -1
reagují: sushi232
reagovat
721353
[url=https://i.redd.it/5bhv3m89ps331.jpg]link [/url] FFVII Remake  [url=https://i.imgur.com/iEyJoR3.jpg]stejně je super vidět, jak se ty technologie za 22 let vyvíjí.[/url]
1 -1
reagovat

Avengers jako Spidey od Sony?

Dovolte mi, abych se hlasitě zasmál...bude to ultimátní trapárna. Už teď to vypadá na projekt "bez srdíčka," protože takhle odsrat první trailer, to chce pořádnou porci odvahy (a jistoty, že síla značky podrží i totální srajdu) a zdá se, že to je cílené na děti, co jsou ještě příliš malá na to, aby si mohla dovolit kritiku. Nebo je to snad otevřený výsměch filmovým fanouškům Marvelu?
721344
Dovolte mi, abych se hlasitě zasmál...bude to ultimátní trapárna. Už teď to vypadá na projekt "bez srdíčka," protože takhle odsrat první trailer, to chce pořádnou porci odvahy (a jistoty, že síla značky podrží i totální srajdu) a zdá se, že to je cílené na děti, co jsou ještě příliš malá na to, aby si mohla dovolit kritiku. Nebo je to snad otevřený výsměch filmovým fanouškům Marvelu?
Avengers jako Spidey od Sony?
2 -2
reagovat
Těch pár sekund gameplaye Avengers vypadá dost dobře, akorát je ho tam absolutní minimum.
721337
Těch pár sekund gameplaye Avengers vypadá dost dobře, akorát je ho tam absolutní minimum.
0 -1
reagovat
Ti avengers :D:D to je dobrej vtip. Marvel zas klasicky neumi hry, vlastne ani serialy...
721335
Ti avengers *:D**:D* to je dobrej vtip. Marvel zas klasicky neumi hry, vlastne ani serialy...
2 -2
reagovat
Watch Dogs Legion (nejen za revoluční nápad, ale i za samotný Londýn a téma Brexit :+)
Cyberpunk 2077 za úžasně vypadající otevřený svět a Keanu :+
Ghostwire Tokyo za nápad, atmosféru a je to Mikami. :+

Jinak slabota :-
721309
Watch Dogs Legion (nejen za revoluční nápad, ale i za samotný Londýn a téma Brexit *:+*) Cyberpunk 2077 za úžasně vypadající otevřený svět a Keanu *:+* Ghostwire Tokyo za nápad, atmosféru a je to Mikami. *:+* Jinak slabota *:-*
1 -1
reagovat
co cakata ked tam neni Sony ?:D naozaj ste cakali nieco viac? naivky:D
som rad za tych par fajn noviniek...  CP77 bude mat gameplay na gamescone. 
721292
co cakata ked tam neni Sony ?:D naozaj ste cakali nieco viac? naivky*:D* som rad za tych par fajn noviniek...  CP77 bude mat gameplay na gamescone. 
0 -4
reagovat
Když by se na konci Cyberpunku místo Keana objevila Ciri, bylo by to ještě lepší, takhle mě letos potěšil jenom trailer na třetí Watch Dogs a naštval mistr Martin, že se místo psaní opět fláká :(
721276
Když by se na konci Cyberpunku místo Keana objevila Ciri, bylo by to ještě lepší, takhle mě letos potěšil jenom trailer na třetí Watch Dogs a naštval mistr Martin, že se místo psaní opět fláká *:(*
0 -9
reagovat
Keď si porovnám napr. konferenciu Bethesdy minulý rok a tento rok, je to sto a jedna :-
721275
Keď si porovnám napr. konferenciu Bethesdy minulý rok a tento rok, je to sto a jedna *:-*
1 -2
reagovat
reaguje na: MILFhunter69
Presne tak, keď prišla v roku 2016 Sony a hneď v úvode konferencie odhalila nové God of War a zarasteného Kratosa a následne prišlo gameplay video, to bolo niečo na čo dlho nezabudnem, alebo minulý rok gameplay na Last of Us 2, alebo neskutočný gameplay na Ghost of Tsushima, to sú momenty prečo mám E3 rád :+:+:+

Ako hovorím tento rok to bolo slabšie a o dosť. Aspoň to nové SW potešilo gameplayom. A ok, ešte ten Watch Dogs nový, aj keď to ma nejak moc nezaujalo. Čakal som od Ubisoftu nového Assassina a od Bethesdy niečo z chystaného Elder Scrolls 6 a nič :-
721274
Presne tak, keď prišla v roku 2016 Sony a hneď v úvode konferencie odhalila nové God of War a zarasteného Kratosa a následne prišlo gameplay video, to bolo niečo na čo dlho nezabudnem, alebo minulý rok gameplay na Last of Us 2, alebo neskutočný gameplay na Ghost of Tsushima, to sú momenty prečo mám E3 rád *:+**:+**:+* Ako hovorím tento rok to bolo slabšie a o dosť. Aspoň to nové SW potešilo gameplayom. A ok, ešte ten Watch Dogs nový, aj keď to ma nejak moc nezaujalo. Čakal som od Ubisoftu nového Assassina a od Bethesdy niečo z chystaného Elder Scrolls 6 a nič *:-*
721269
2 -2
reagovat

Letošní E3 skvělá

Já jsem s E3 spokojený, většina konferencí uběhla docela rychle, CGI trailery mi stačily (nejlepší rozhodně Ghoswire: Tokyo a Elden Ring, ale Deathloop v těsném závěsu), protože za každým z nich bylo silné jméno, kterému věřím. Nejlepší momenty byly Cyberpunk 2077 a Keanu, naprosto bombasticky vypadající Doom Eternal (oni opravdu dokázali výborný Doom 2016  posunout ještě o několik úrovní výše), hodně originální a slibně působící Watch Dogs Legion (už jen ten Londýn bude zase slast prozkoumávat) nebo parádní záběry z remake Final Fantasy VII.
A pak se hodně těším i na dvojku Oriho, Dying Light 2 nebo Outer Worlds.
721270
Já jsem s E3 spokojený, většina konferencí uběhla docela rychle, CGI trailery mi stačily (nejlepší rozhodně Ghoswire: Tokyo a Elden Ring, ale Deathloop v těsném závěsu), protože za každým z nich bylo silné jméno, kterému věřím. Nejlepší momenty byly Cyberpunk 2077 a Keanu, naprosto bombasticky vypadající Doom Eternal (oni opravdu dokázali výborný Doom 2016  posunout ještě o několik úrovní výše), hodně originální a slibně působící Watch Dogs Legion (už jen ten Londýn bude zase slast prozkoumávat) nebo parádní záběry z remake Final Fantasy VII. A pak se hodně těším i na dvojku Oriho, Dying Light 2 nebo Outer Worlds.
Letošní E3 skvělá
0 -2
reagovat

Letosni e3 tragedie

Same trailery, ale poradne prezentacni gameplay video zadne. Nebo si tady snad nekdo kupuje hru na zaklade CGI renderovanyho filmecku? Kde jsou ty casy, kdy jsme na E3 uvideli prvni gameplay video z Battlefieldu 3, Modern Warfare 2, Skyrimu a ja nevim ceho jeste a vsem nam spadla huba. 

Jedine povedene byl fakt ten Keenu v Cyberpunku. Death Stranding se odhalil dlouho pred E3 takze to do vystavy nepocitam. 
721269
Same trailery, ale poradne prezentacni gameplay video zadne. Nebo si tady snad nekdo kupuje hru na zaklade CGI renderovanyho filmecku? Kde jsou ty casy, kdy jsme na E3 uvideli prvni gameplay video z Battlefieldu 3, Modern Warfare 2, Skyrimu a ja nevim ceho jeste a vsem nam spadla huba.  Jedine povedene byl fakt ten Keenu v Cyberpunku. Death Stranding se odhalil dlouho pred E3 takze to do vystavy nepocitam. 
Letosni e3 tragedie
1 -3
reagují: FallenMaia
reagovat
Elden ring je od From Software ..Bandai len vydava 8)

najviac hype na Elden ring a CP2077  ( cd projekt red je neskutocne sympaticka firma a ide im pre order;))
721264
Elden ring je od From Software ..Bandai len vydava *8)* najviac hype na Elden ring a CP2077  ( cd projekt red je neskutocne sympaticka firma a ide im pre order;))
0 -2
reagovat
Avenger vypadají jak hra na Android. Hrůza.

Kromě Cyberpunk a Death Stranding nic zajímavého:-
721262
Avenger vypadají jak hra na Android. Hrůza. Kromě Cyberpunk a Death Stranding nic zajímavého*:-*
6 -3
reagovat
reaguje na: Ironhead
Tím spíš, že Black Widow vypadá jako Maria Hill :D
721261
Tím spíš, že Black Widow vypadá jako Maria Hill *:D*
721257
1 -2
reagovat
Třináct let zpátky se bez licence upeklo i tohle. A působí to mnohem líp než to, co hodlají za rok (!) vyzvracet ve Square. Marvel Ultimate Alliance
721259
Třináct let zpátky se bez licence upeklo i tohle. A působí to mnohem líp než to, co hodlají za rok (!) vyzvracet ve Square. [url=https://www.youtube.com/watch?v=MSKsJucPJGs]Marvel Ultimate Alliance[/url]
3 -4
reagovat
Ti Avengers bez herecký licence jsou totálně bez jakéhokoli charisma... až trošku strašidelní :D
721257
Ti Avengers bez herecký licence jsou totálně bez jakéhokoli charisma... až trošku strašidelní *:D*
2 -4
reagují: Chermy
reagovat
Se tesim ma hrani za Kapitana a oni:(:(
721256
Se tesim ma hrani za Kapitana a oni*:(**:(*
0 -3
reagovat
Mě nejvíc mrzí, že jsme nedostali oznámení nového Harryho Pottera link Tahle sága potřebuje kvalitní herní zpracování jako sůl
721253
Mě nejvíc mrzí, že jsme nedostali oznámení nového Harryho Pottera https://youtu.be/GNEk4-R_B5k Tahle sága potřebuje kvalitní herní zpracování jako sůl
3 -2
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se