Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bombastické herní trailery 2019: Od Star Wars k Avengers


ikona
KarelR
avengerscall of dutycyberpunk 77death strandingdoomhaloherni trailerystar warswatch gods
Proběhněte si s námi trailerové hody z E3. 

Určitě si pamatujete, že jsme už několikrát věnovali článek herním trailerům z E3. Zrovna loni na něj nedošlo, letos si ale dáme rychlý comeback, jelikož rozhodně bylo na co koukat. Už před konferencí se svět radoval z upoutávek na "reboot" Call of Duty: Modern Warfare nebo očekávanou podivnost Death Stranding. Hlavním chodem pak samozřejmě byly desítky trailerů a gameplayů, z nichž nás zaujalo pár hodně nadějných věcí.

V první řadě jsme hrozně rádi, že konečně dostaneme "Star Wars verzi Uncharted" aneb Jedi: Fallen Order. Hlavní hrdina sice nevypadá extra sympaticky, po traileru a gameplayi ale není pochyb o tom, že to leckdo překousne a dá téhle novince šanci. Rytíře z předaleké galaxie nicméně rychle zastínili tvůrci herního Zaklínače. Jejich Cyberpunk 77 totiž na konci traileru vytasil Keanu Reevese, jenž následně dorazil i na pódium a... bylo to přesně tak cool, jak se dalo čekat.

Microsoft se snažil kontrovat trailerem na Halo Infinite, FromSoftware fantasy Elden Ring od George R. R. Martina a Bethesda sázela na Doom Eternal, kooperativního Wolfensteina a novinky Deathloop a GhostWire: Tokyo. Mnohem větší buzz ale nabral remake Final Fantasy VII (dostal trailer i gameplay) a překvapivě dobře skončil také Ubisoft, který vysázel na stůl Watch Dogs Legion, Rainbow Six Quarantine, Ghost Recon Breakpoint, Roller Champions a Gods & Monsters.

Třešnička na dortu? Tou (kvůli síle značky) byli kooperativní Avengers. Mělo by jít o rubačku pro jednoho až čtyři hráče, a i když zatím vypadá dost obyčejně, ve Square Enix se na ni snad proboha nevykašlou. Do vydání navíc zbývá skoro rok, takže je slušná šance, že... půjde o překvápko z ranku loňského Spider-Mana?

Chybí vám tu nějaký dobrý trailer z E3? Nebojte se ho nasypat do diskuze!

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (22)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace