Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Kdo se porve s Hellboyem?

příspěvky 1 - 8 Napsat příspěvek
Pád do tmy by byl jeden z nejlepších hororů, kdyby vypustil ty samoúčelné lekačky, které ten film občas sráží někde na úroveň Wanovi průměrné pásové výroby. Ale pokud šlo o atmosféru, tak jsem byl nakonec spíše spokojen.

Ale podle mého se Hellboy dostal do zajímavých rukou, tak jsem zvědavej co z toho nakonec vyleze.
387023
Pád do tmy by byl jeden z nejlepších hororů, kdyby vypustil ty samoúčelné lekačky, které ten film občas sráží někde na úroveň Wanovi průměrné pásové výroby. Ale pokud šlo o atmosféru, tak jsem byl nakonec spíše spokojen. Ale podle mého se Hellboy dostal do zajímavých rukou, tak jsem zvědavej co z toho nakonec vyleze.
0 0
reagovat
Rise of the blood queen? Očekávám depresivní a smutný film :).
387011
Rise of the blood queen? Očekávám depresivní a smutný film *:)*.
0 0
reagovat
Já jsem si říkal, že asi myslíš článek, ale nechtělo se mi to znovu pročítat:D No jasně, však taky říkám, že nikdo z nich vlastně nic moc nedokázal... ale kvůli níže zmíněnému je to pro mě citovka... a moc tomu budu fandit :)
387012
Já jsem si říkal, že asi myslíš článek, ale nechtělo se mi to znovu pročítat*:D* No jasně, však taky říkám, že nikdo z nich vlastně nic moc nedokázal... ale kvůli níže zmíněnému je to pro mě citovka... a moc tomu budu fandit *:)*
0 0
reagovat

Chermy

To jsem pochopil, ale v článku jsou zmíněni i Psí vojáci jako dobrý horor. Pád do tmy je samozřejmě :+  Ale pořád mi to nepřijde jako záruka, že nový Hellboy dobře dopadne.
387009
To jsem pochopil, ale v článku jsou zmíněni i Psí vojáci jako dobrý horor. Pád do tmy je samozřejmě *:+*  Ale pořád mi to nepřijde jako záruka, že nový Hellboy dobře dopadne.
Chermy
0 0
reagovat

rocketking

Všiml sis mé ikony? Myslel jsem horor Pád do tmy;)
387007
Všiml sis mé ikony? Myslel jsem horor Pád do tmy*;)*
rocketking
0 0
reagovat
Já tomu prostě nevěřím. Jestli jsou Psí vojáci dobrý horor, tak jsem se asi koukal na úplně jiný film. Milla (nic proti ní) mi taky nepřijde jako výhra. A Rko to nezachrání. Dokud neukážou trailer, který by zaujal, tak čekám, že Hellboye zprasí. 8)
387005
Já tomu prostě nevěřím. Jestli jsou Psí vojáci dobrý horor, tak jsem se asi koukal na úplně jiný film. Milla (nic proti ní) mi taky nepřijde jako výhra. A Rko to nezachrání. Dokud neukážou trailer, který by zaujal, tak čekám, že Hellboye zprasí. *8)*
0 0
reagovat
Tenhle projekt se mi líbí čím dál víc a moc doufám, že to nezhasne prvním trailerem. Neil i Milla sice nejsou mega hvězdy a zase tolik toho nedokázali... ale Neil pro mě navždy bude legenda, protože natočil nejlepší horor všech dob a Milla doprovázela moje dětství v době, kdy se v Čechách začal rozjíždět internet a Leo tak přestávalo být v módě :D
386996
Tenhle projekt se mi líbí čím dál víc a moc doufám, že to nezhasne prvním trailerem. Neil i Milla sice nejsou mega hvězdy a zase tolik toho nedokázali... ale Neil pro mě navždy bude legenda, protože natočil nejlepší horor všech dob a Milla doprovázela moje dětství v době, kdy se v Čechách začal rozjíždět internet a Leo tak přestávalo být v módě *:D*
0 0
reagovat
S každou novou zprávou se těším víc a víc. Jestli to po*erou, tak to bude hodně bolet.
386990
S každou novou zprávou se těším víc a víc. Jestli to po*erou, tak to bude hodně bolet.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se